Ecouri — scrise de Mirinda; în 2023 SĂPT.11

Mirinda, 19.03.23 12:08»@mprofeanu: Multumesc mult pentru aprecieri. Și eu am petrecut trei zile în total în AG. Nikolaos și de fiecare data când am ajuns în Creta nu am ratat o zi petrecuta în stațiune. Am dedicat un review pentru aceasta locație datorita frumuseții locurilor. Am prins o data și un târg în parcarea centrala cu produse locale de unde am cumpărat ulei de măsline și mi a plăcut și aceasta experienta.
LA REVIEW Ag. Nikolaos - perla insulei Creta - scris de Mirinda în rubrica Descoperă Agios Nikolaos
Mirinda, 19.03.23 09:36»@Rodel: Multumesc mult! Sper sa mai ajung în Creta peste câțiva ani sa mai petrec timp în aceasta stațiune.
LA REVIEW Ag. Nikolaos - perla insulei Creta - scris de Mirinda în rubrica Descoperă Agios Nikolaos
Mirinda, 19.03.23 09:34»Felicitari pentru articol. Am trecut destinatia pe lista de preferințe.
LA REVIEW Superbul Bali (de Creta, ca să fie clar!) - scris de Carmen Ion în rubrica 'Opționale' cu plecare din Heraklion
Mirinda, 18.03.23 08:45»Daa totul este foarte bine organizat și cuvântul șpagă, corupție nu exista în vocabular. Sunt oameni modești care știu sa aprecieze lucrurile si oamenii. Spun acest lucru ca am interacționat mult cu ei, deoarece am lucrat 4 ani în Cracovia insa nu am mai fost acolo de ceva timp. Sper sa mai ajung. Legat de produse sa nu uitam ca majoritatea bunurilor de larg consum sunt produse în Polonia și le regăsim și noi în Romania. Repet este o destinație care merita toata atenția si nu ar trebui ignorata. Polonia este o tara verde, cu o calitate buna a vieții și merita toată atenția, iar Gdansk ul este o bijuterie și nu mai zicem de infrastructura care te ajuta sa vizitezi toată tara la un preț rezonabil. O mina de sare au reușit sa o pună în valoare cu ajutorul fondurilor europene. Am ajuns acolo din ce îmi aduc aminte cu mijloacele de transport public.
LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
Mirinda, 17.03.23 23:11»@catrinel: Felicitari pentru articol si pentru alegerea efectuata. Ai vizitat foarte multe obiective pentru o prima vizita. Sper sa ajung si eu anul acesta ca as mai vrea sa revizitez si eu anumite locuri si mai am inca locuri de vizitat. Istanbul este un oras vibrant, un oras dinamic insa surprinzator, transportul este foarte bine pus la punct. Un oras il simti doar daca mergi la pas sau cu mijloace de transport in comun.
LA REVIEW Istanbul dragoste la prima vedere - scris de catrinel în rubrica Vacanța în Istanbul
Mirinda, 17.03.23 22:57»@mprofeanu: Felicitari pentru articol. Foarte detaliat. Si eu am vizitat salina si m-a impresionat fiind prima salina fizitata vreodata. Mi-a placut si oraselul unde se afla situat. Ce mi-a placut la polonezi ca au folosit la maxim fondurile europene si s-au vazut rezultatele, adica nu si-au batut joc de bani si nu i-au aruncat pe fereastra. Toata Cracovia a fost renovata cu fonduri europene precum si aceasta salina. Bravo lor inca o data. Legat de Polonia sunt foarte multe de vizitat, din pacate nu este prea promovata la noi. Mi-a placut foarte mult si Gdansk, Sopot, Wroclaw si daca ai sansa sa ajungi recomand. Polonezii stiu foarte multa istorie si toti isi aduc aminte de relatiile noastre apropiate cand tarile noastre erau vecine si imparteau aceeasi granita.
LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
pagină generată în 0.00637316703796 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată