Ecouri — scrise de RossoNerro; [p.2 /19]

RossoNerro, 13.08.19 14:55»@expertu: Salutare, vreau sa ajut... se poate trimite detalii pe o adresa de e-mail? Multumesc
LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de ? în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
RossoNerro, 30.05.19 09:49»@Bujie: Salutare,

În primul rând vă multumesc pentru: amabilitatea de lecturare, vot și ecou.

Secondo: Da, merita sacrificiul de a aloca: timp, bani, resurse infinite...

” Hieropolisul” arată un pic mai bine, în schimb ”Aspendosul / Aspendus” (Pamphylian: ΕΣΤϜΕΔΥΣ; Attic: Ἄσπενδος) arată ca scos din cutie...

Oricum, cum au precizat antevorbitorii mei, ar fi păcat să nu tragi o fugă, ai foarte multe obiective de vizitat în zonă.

Succes si să auzim numai de bine. Drumuri bune să aveți!

LA REVIEW Pamukkale – Șok, tristețe maximă - scris de ? în rubrica Descoperă Pamukkale
RossoNerro, 14.04.19 16:30»@Andox: Buna ziua,

... corect ca doar este rupta din rai, nu?

Acum lăsând gluma la o parte (nu este locul nici momentul), nimeni nu trebuie sa facă cum doresc eu, important ar fi sa facă cum dorește clientul (economia de piața... cerere/oferta). O fi ele organizate (organizatorul își asuma drepturile și responsabilitățile) dar ar putea fi mai flexibili (suferi modificări), contra cost.

In regula, am înțeles mesajul. (de unde bate vântul și cui se adresează, sa stea liniștit), și uite așa am mai atins un punct al strategiei, am mai aflat câte ceva (doar din ecouri).

P. S. Sa nu uiți Darie! Nimic nu am uitat, îmi aduc aminte de fiecare!

L.E. Ce im plac mie voturile de la ecouri cât adevăr ascund ele, astept pm-urile cu “felicitări “.... eventual interzicerea călătoriei, nu ca ar fi prima oară ..... istoria se repeta, aceleași metode ca și anul trecut.

LA REVIEW Cappadocia low cost - scris de ? în rubrica Descoperă Cappadocia, o zonă magică
RossoNerro, 14.04.19 12:32»Buna ziua, tuturor interlocutorilor

In primul rând va multumesc pentru intervenții acestea sunt foarte benefice tuturor utilizatorilor AFA sau de oriunde. Comentariile le doresc constructive nu distructive, păcat ca nu este așa cum îmi doresc.

Inițiatorul a fost in mare eroare, nu s-a documentat de pe acest site, așa afla ca are un program foarte interesat și bine structurat asupra timpului petrecut pe toată durata excursiei. no ofense , dar știți cum este... viața bate filmul. Acesta a fost direct un exprimări, dezvăluind punctele slabe, tipul de servicii, prețuri, etc. pe toată parioada sejurului, fără a folosi “ diplomația in exprimare”. Este de apreciat, curajul. Bravo.

In al doilea rând, va dezvakui un punct al strategiei mele asupra review-lui. Prin ecouri am dorit sa introduc “ subminal” tuturor participanților din serii (e) dorința de a redefini la fata locului traseleele și excursiile. Dacă tot suntem la mâna șoferului si a ghidului, ... de ce nu ne unim toți participanții (seriilor) vorbim ce și cum la amănunt, aici in țara, definitivam programul și ne lăsam pe mâna unui ghid local, gen: Jay? Doar este specializat și cunoaște la amănunt toată zona, firește contra cost ... iar șoferul & ghidajul, out! . Întreb și eu, de ce nu!

Ca fapt divers, an primit mai multe oferte de la TO diferiți privind costurile și serviciile din zona, se poate mult mai bine și chiar se practica, sunt prețuri minime de 99 euro, cum este și aici, dar mai sunt variante superioare care includ diverse servicii, ex: 155 euro (inclus seara turcească și dansul dervișilor)... 320 (cele dinainte plus călătoria cu balonul) și 410 euro, pachet integral.

Sa auzim numai de bine!

LA REVIEW Cappadocia low cost - scris de ? în rubrica Descoperă Cappadocia, o zonă magică
RossoNerro, 14.04.19 08:37»@mihai. panait: Salutare,

Va multumesc pentru amabilitate și promptitudine.

Am ales oferta AFA (Octombrie) din lipsa de participanți. altfel prefer pentru excursii / vacante, auto propiu pentru libertatea de miscare/deciziilor.

Nasol ce aud! Nu îmi place/convine sa îmi hotărască (impună) altcineva cum sa îmi petrec vacanta (timpul liber). Sunt foarte organizat (or) și prefer sa îmi aleg singur variantele, la fel... prefer sa plătesc din înainte toate serviciile aferente sejurului. Dacă postați cu câteva zile reviwe/ul, ne retrăgeam instant. Pentru cei ce nu au mai fost in Turcia, este o provocare, pentru cei cu “n” ani/vacante petrecute in Turkye...:cred ca va fi banal și greu de îndurat “ aroganta impresarilor”,pe toată durata sejurului. Sigur voi fi un “paria”, nu sunt “chitros” , departe de mine....oricum voi avea parte de o premiera, in viața mea (excursii adunate) nu am parcurs 500 km cu autocarul.

Mulțam’ de INFO și contacte. Sănătate!

LA REVIEW Cappadocia low cost - scris de ? în rubrica Descoperă Cappadocia, o zonă magică
RossoNerro, 14.04.19 06:59»Buna dimineața,

Mulțumim pentru descrierea punctuală (la subiect), am o rugăminte la Dvs. și anume: puteți “filtra” (la cald) excursiile optionale, și dacă exista posibilitatea de a le contact (r) a din țara, “via” e-mail?

Mai pe scurt: care dintre excursii optionale le recomandați, și dacă le putem plăti anticipat (RO)?

Off:

@all: Are (poate exista) un utilizator AFA, datele de contact a unui organizator de astfel de evenimente?

Va multumesc, tuturor. Zi faina sa aveți.

P. S. “Seara turcească și Dansul dervișilor “ - știu ce reprezintă, doresc alte posibilități de petrecere a timpului.

LA REVIEW Cappadocia low cost - scris de ? în rubrica Descoperă Cappadocia, o zonă magică
RossoNerro, 12.04.19 14:55»@nrs: Buna ziua,

Pretul standard era de 30 euro, am negociat la 27 (a fost posibila negocierea), deoarece am stat mai multe nopti.

Initial am avut rezervare la Hilly Hotel din Edirne (o locatie moderna) aproximativ la un cost (in lei) de 38 euro/noapte. Datorita incidentului din Antalya... a trebuit sa anulam rezervarea, atunci am ales la fața locului. Am vrut Ramada (dar era foarte departe de centru), la H. Margi si Rys nu mai erau locuri, era arhiplin din cauza reducerilor de la outlet... asa ca singura varianta a fost sa mergem in centrul istoric si sa alegem din ce gasim. Am ramas la Edrin.

Sa auzim numai de bine.

L.E. Acum observ ca preturile sau marit destul de mult ( Rys - 67 euro, Hilly - 50 de euro, Edrin - 45), anul trecut la Ramada si Margi - pretul era de 50 euro, acum sunt uriase...

LA REVIEW Edirne - Pit Stop obligatoriu - scris de ? în rubrica Edrin Hotel
RossoNerro, 12.04.19 13:50»@webmasterX: Perfect, multumesc.
LA REVIEW Edirne - Pit Stop obligatoriu - scris de ? în rubrica Edrin Hotel
RossoNerro, 12.04.19 13:25»@Yolanda!

Bună ziua, de reținut. Să vă fie de bine! Tg. Jiu are foarte multe locații de servit masa, bune și foarte bune. Amintesc aici restaurantele pensiunilor și hotelurilor din zonă. (ANNA, Antique, Madam, La boieru”, sunt repere importante si de luat in seama)

Sa auzim numai de bine.

LA REVIEW Pensiunea restaurant Jacqueline Târgu-Jiu - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Tîrgu Jiu și împrejurimi?
RossoNerro, 12.04.19 13:10»@Admin: Va multumesc pentru vestile bune.

Am facut plata (400 euro), in banca si contul destinat.

Sa auzim numai de bine.

LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de ? în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
RossoNerro, 12.04.19 12:07»@Mika: În primul rând vă multumesc pentru: amabilitatea de lecturare, vot și ecou. Din păcate ce a fost s-a dus, acum sunt alte vremuri și altele vor fi de acum încolo.

All: Vă mulțumesc pentru interesul acordat precum și al voturilor.

P. S. Se pare ca (cu) acest review, sparg (e) gheața. Am observat trendu” specific precum si votul ”greilor” AFA. Apreciez.

Yardımların için teşekkür ederim

LA REVIEW Pamukkale – Șok, tristețe maximă - scris de ? în rubrica Descoperă Pamukkale
RossoNerro, 11.04.19 21:22»La Mulți Ani, coane Mitica! Sănătate la toată familia și din partea noastră. Sa va trăiască și Mândruță. La mulți ani “comandorule”!

Cât despre petrecere, sa va fie de bine. Cât despre costuri... Sa nu va para rau, o data face omu’ 70 și DA, merita.

Experiențe cu luat masa in Brăila nu am, am ceva dar nu se pune (o data am sevit masa la cantina sportivilor din spatele clădirii BNR, iar alta data pe la un “stabiliment” pe lângă cimitir, ceva cu o grădina... unde am făcut un chef de pomina, cu batali la protap. lăutari, tambal, guriștii... ceva de pomina de mi s-a rupt filmu’), doamne ce vremuri.

Sa auzim numai de bine!

LA REVIEW Un local cu ștaif la Brăila - Restaurantul CAROL - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Brăila și împrejurimi
RossoNerro, 11.04.19 20:58»@Admin: Buna seara,

Am înțeles, si respect pct. Dvs. de vedere, atunci mai aștept câtva timp, nici ceilalți TO nu ma presează, deocamdată. Doresc a merge cu @ useri AFA, doar avem pasiuni comune și experiențe in călătorii.

Am primit mai multe oferte de la TO diferiți, foarte tentante cu mai multe excursii incluse (călătorie cu balon, cina cu “derviși rotitori, etc) in aceleasi perioade prestabilite, la alt preț... trebuie sa iau o hotărâre in aceasta privința in perioada imediat următoare, nu doresc sa alerg după mai mulți iepuri și sa nu prind niciunu.

Va mulțumesc încă o data pentru amabilitate și promptitudine. Seara buna!

LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de ? în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
RossoNerro, 11.04.19 14:56»@Admin: Buna ziua,

Se va face, rezervarea (DA/NU)? , astept raspuns urgent pentru a decide cu cine mergem in octombrie in Cappadocia, cu AFA sau un alt TO.

Va multumesc si astept raspuns

LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de ? în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
RossoNerro, 11.04.19 12:53»@nrs: Buna ziua,

Va multumesc pentru amabilitate si ecou, iar ca sa va raspund la intrebare, cum va fi peste zece ani la Pamukkale? Dumnezeu stie! , sa speram ca le vom apuca pe acele vremuri, daca nu, asta e...

Sa auzim numai de bine!

LA REVIEW Pamukkale – Șok, tristețe maximă - scris de ? în rubrica Descoperă Pamukkale
RossoNerro, 10.04.19 13:49»@nrs: Bună ziua, vă mulțumesc pentru lecturare și ecou. Da, aveți perfectă dreptate, dar în viață (reală) pot apărea situații neprevăzute.

Pentru astfel de situații l-am scris, eventual merită efortul de al citii, pentru o informare corectă.

Am prezentat o variantă ieftină, cu un confort notabil, pentru situații deosebite (probleme medicale, probleme mecanice, etc.).

Să auzim numai de bine!

LA REVIEW Mutado - Sevicii exceptionale, cazare impecabilă - scris de ? în rubrica Mutado Pension
RossoNerro, 10.04.19 12:15»@webmasterX: Perfect!
LA REVIEW Mutado - Sevicii exceptionale, cazare impecabilă - scris de ? în rubrica Mutado Pension
RossoNerro, 10.04.19 12:12»@webmasterX: Perfect!
LA REVIEW (H)otel Mola – Balikeșir - scris de ? în rubrica Otel Mola
RossoNerro, 08.04.19 21:06»@ungureanica: Salutare, drag prieten. Mulțumim pentru grija acordată. Sa fim sănătoși cu toții, hai sa trăim!
LA REVIEW Wind of Lara - o alegere inspirată - scris de ? în rubrica Wind of Lara Hotel & Spa
RossoNerro, 08.04.19 19:38»@Admin: mulțumesc pentru amabilitate și promptitudine!....pai atunci nu mai pierd timpul... ma înscriu. Seara buna sa aveți!
LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de ? în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
pagină generată în 0.023148059845 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată