Ecouri — scrise de RossoNerro; [p.12 /19]

RossoNerro, 21.02.15 06:04»@Dabator - In regula

1. S-a marcat.

2. Ei nu? Uita-te la cele doua reviw-uri (bun/rau) si o sa vezi imediat - the mirror effect - diferenta dintre punctaj/voturi. Al tau a fost votat in totalitate cu 900 puncte, al meu cu 450.

Reviw-ul meu nu a fost postat intamplator, a fost un experiment unde s-a aplicat cu succes a 6-a Lege Universala, dintre cele 7, Legea Cauzei si Efectului: "Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza". Se pare ca si-a atins scopul (mi-au confirmat spusele din ecoul de mai sus), maurul si-a facut datoria.......

3. Asa ar trebui, in situatii ideale... dar suntem foarte subiectivi, prin natura noastra si prin cea ce intreprindem. Ceea ce ne caracterizeaza ar trebui sa fie atentia si responsabilitatea cu care tratam orice subiect din viata noastra trecatoare,.... hopa, am luat-o pe aratura.......revenim.

4. Corect. Sunt intrutotul de acord cu afirmatiile tale. Sub acest motto ar trebui sa ne petrecem vacantele.

P. S. Mi-a facut placere dialogul. Vacante frumoase sa avem si mult soare. TCB.

LA REVIEW Ziua cârtiței - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 21.02.15 05:27»@makuy - Care dintre ele? Svan, Laz sau Mig (reliana).

Bineinteles ca nu, am trecut direct la Rusa.

LA REVIEW Barlogul Cartitei - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 20.02.15 08:59»@webmaster26 - Multumesc pentru intelegere.
LA REVIEW Barlogul Cartitei - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 20.02.15 05:56»@Dabator - Nu ma supar eu asa usor, dar cand vad ca alti (aici nu e vorba de dvs.) imbraca reviw-urile cu foarte multa "poleiala", ridicand-ule pe nemeritat cota (si asa mica) multor hoteluri care nu reflecta realitatea privitor la stele, ma simt frustrat. Unde se afla obiectivitatea (realitatea)?.

Unii useri de pe acest site si-au dat seama ca "vorbind" frumos de un hotel au mai multe sanse sa primeasca (automat) mai multe puncte de la toti utilizatorii ce citesc aceste randuri... acest fapt ii avantajeaza in sistemul de promovare folosit de AFA.

Personal, sunt dintr-o bucata, ce am in gusa ...... o spun direct, fara ocolisuri. Nu alerg dupa nu stiu ce clasament, dupa nu stiu ce culoare, dupa nu stiu ce punctaj.

Pentru acest lucru mi-am rupt o zi din viata personala povestind realitatea (din pct. meu de vedere) despre acest hotel, una calda... alta rece. Cine citeste si intelege bine, cine nu....nu.

LA REVIEW Ziua cârtiței - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 20.02.15 05:35»@cloverina - Buna dimineata,

In afara de episodul referitor la spatiile de cazare, nu am intampinat alte "rautati", asta daca nu ai "greturi" cu nisipu' plajei. Hotelu' merita toti banii dati, chiar il recomand. Multa bafta.

LA REVIEW Barlogul Cartitei - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 19.02.15 21:21»@nicole33 - Nu stiu ce sa mai zic. Nu va mint cu nimic (am o varsta totusi), oriunde am fost in Turcia am lasat cate ceva.

Observ (imi e ciuda) foarte multa lume cum se descurca fara traditionalu' tips bagat in pasaport. Se pare ca eu nu am norocul acesta, oriunde am fost a trebuit sa le ofer, in schimbul conditiilor decente, cateva bacnote. La PWK, mi-au cerut de la obraz ce si cum, la "Delfini" acelasi lucru, la Miracle pusese sotia euroi in pasaport si tot degeaba, in Bodrum la fel... sunt satul de astfel de exemple. A , sa nu mint, in Kemer, nu am dat bani (dar a trecut ceva ani de atunci) acum nu cred ca se poate fara. Poate fenomenul se petrece doar la hotelurile low cost, unde nesimtirea e mare.

La Mukarnas Spa Resort dupa ce m-am certat cu toata lumea, punandumi-se aceasi placa ca nu sunt camere libere cu vedere la mare (ce platisem) intr-un final, dupa alipirea unei bacnote, am primit CEA MAI MARE camera din edificiu, camera 2001 folosita drept "hogeag", pentru diverse intalniri, de catre staful hotelului. Aceasta se afla in spatele receptiei cu acces separat. La inceput cand mi-au dar cheia, am cautat camera la etajul 2 de am inebunit, nu am gasit-o, obosit l-am intrebat pe "mister" unde se afla aceasta, raspunsul m-a lasat masca... am primit un hohot de ras din partea tuturor angajatiilor din cadrul receptiei. A fost o faza de neuitat, de genu': Stan & Bran.

LA REVIEW Ziua cârtiței - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 19.02.15 20:57»@Dabator - Sa sti ca, m-am gandit sa il reeditez {titlu'), dar nu mai avea nici un 'chichirez'. Par example.... se potriveste perfect titlul tau cu descrierea mea, deci Ziua cârtiței - partea a 2 a. Pam, pam.
LA REVIEW Barlogul Cartitei - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 19.02.15 18:16»@adrianbogdan - Scuze, 60 euro pe noapte/camera. Da, stiam ca nu avem parcare. Multumesc pentru urari, la fel si voua.
LA REVIEW Barlogul Cartitei - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 19.02.15 14:08»@Dabator - In regula, apreciez punctul dvs. de vedere.

Niciodata nu am beneficiat de o "incapere" (dubla) cat de cat mai "selecta" la vre-un hotel in Turcia fara sa cotizez anticipat.

Anul trecut la hotelul Mukarnas Spa Resort am incercat sa vad daca se poate fara "atentii", mi-au alocat cea mai ingusta camera pe care o aveau, discutii in contradictoriu cu tot: staf-ul, cu turoperatorul, etc. degeaba. Mi-au adus la cunostinta ca din partea lor s-au achitat de clauzele contractuale, daca refuz camera pe care o vor ei !!!, atunci pot sa plec linistit acasa in Romania.

Consultand un avocat, acesta le-a dat dreptate intrutotul... "ei" au pus la dispozitie o camera in conformitate cu ce era scris pe voucer... o refuz salutare, pa bonjur.

Deci din experienta mea in Turcia daca doresti ceva mai extra atunci trebuie sa "decartezi", nu se poate fara mici atentii, am incercat si la Grand Ons, acelasi stereotip... cea mai infecta camera din viata mea. Nu am avut de ales, am acceptat cazarea deoarece trecuse de orele 24 si practic pierdeam rezervarea, implicit banii dati.

Cat despre fauna, inca de la intrare... pe treptele hotelului erau concetatenii nostrii plecati de cativa ani din tara,acestia iti ofereau de toate pentru toti, spargeau seminte, ascultau manele, se adapau cu "Tuborg" la cutie, "fetitele" erau nelipsite, era un du-te vin-o de nedescris. Feeric.

L.E: Spaga i-au bugetarii, bacsisul ..... ceilalti.

LA REVIEW Ziua cârtiței - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 19.02.15 11:01»@Dabator - Pentru putin. De obicei ca sa accesezi cele mai bune camere dintr-un hotel, trebuie sa plusezi cu ceva "bistari" (observ ca nu a fost cazul), altfel o sa primesti ceva mult inferior.

Flora si fauna era imposibil sa nu o observi cand ai trecut prin holul receptiei si al acesului principal, prea sarea in ochi. Incepand cu spargatorii de seminte, consumatorii de bere "la botul calului', "pesti", traficanti de orice... si multe alte specimene cu renume mondial.

Bafta incepatorului... este o expresie din pescuitul sportiv, prietenii stiu de ce.

L.E. Cand o sa imi fac timp (curaj) o sa postez si eu impresiile de anul trecut. Pentru mine a fost o experienta de neuitat. Hotelul este mediocru, singurul avantaj este pretul platit pentru aceasta locatie (Instanbul)

LA REVIEW Ziua cârtiței - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 19.02.15 09:29»Ati aut un noroc chior ("bafta incepatorului"), de aceasta data receptionera nu v-a mintit, a spus adevarul gol-golut. Camerele respective chiar sunt rezervate pentru "oaspetii deosebiti". Camerele situate la etajele inferioare sunt "infioratoare" la propiu. Singurul avantaj notabil al acestui hotel este pretul, "flora" ce misuna prin "stabiliment" imi amintesc de filmele regizate de Marele Maestru Francis Ford Coppola. Brrrr.
LA REVIEW Ziua cârtiței - scris de ? în rubrica Grand Ons Hotel
RossoNerro, 08.09.14 13:06»@dinamo: Comentariul nu se referea la imaginea propiuzisa ci la starea de spirit... dupa o noapte alba, asteptam rasaritul (o noua zi.....sau trebuie sa desenez?)... fotografiind locatia. La fel si tie.
LA REVIEW Turnul Babel (în ebraică: מגדל בבל Migdal Bavel, în arabă برج بابل Burj Babil) - scris de ? în rubrica Palm Wings Beach Resort (ex Egeria) [Davutlar]
RossoNerro, 07.09.14 17:58»@dinamo: Nici nu stiu ce sa iti raspund. Multumesc pentru pont asa o sa fac de acum incolo, pe cuvant de pionier.

Nu stiu unde ai citit tu in acest review ca eu asteaptam sa rasara soarele din balconul aferent camerei, in fine nu are rost sa comentez, nu o sa cobor pana acolo...

Abia am venit (din nou) din Turcia (aseara) si nu cred ca o sa cad iar in capcana 'frustarii'. Bafta oriunde mergeti. Punct.

LA REVIEW Turnul Babel (în ebraică: מגדל בבל Migdal Bavel, în arabă برج بابل Burj Babil) - scris de ? în rubrica Palm Wings Beach Resort (ex Egeria) [Davutlar]
RossoNerro, 19.08.14 21:13»@nicole33 & tuturor... va multumesc mult pentru aprecieri (voturi), nici nu credeam ca va fi pe placul "tutulor".

@gabitza, pe ferry nu o sa ai de nici un fel probleme cu tangajul, in schimb, pe ambarcatiuni mai mici, da... acesta se simte, dar nu vizibil. Daca o sa te "stabilesti "pe punte, acesta (tangajul) nu mai provoaca ameteli. Cu cat te urci mai sus (vorba cantecului "lui" Moga) cu atata "balans-ul" e mai mare.

De principiu: persoanele care au "rau de inaltime" au si rau de mare. Metoclopramidul face minuni.

LA REVIEW Boat Trip - Croaziera pe Marea Egee - scris de ? în rubrica Excursii / activități opționale în Kusadasi
RossoNerro, 14.08.14 14:15»@webmasterX: Pit stops pe ruta Gelibolu-Bandirma-Balikesir-Izmir, Kusadasi" (nou-creată pe sait)

Daca imi permiteti... o mica rectificare asupra textului, va rog sa inlocuiti lit. D cu litere G (elibolu), din titlu. Si inca una la (de fapt sunt 3 = G, Kusadasi, 2013) : date sejur....luna August al anului 2013. Multumesc.

LA REVIEW Susurluk – Festiva outlet - scris de ? în rubrica Descoperă zona Gelibolu-Bandirma-Balikesir
RossoNerro, 14.08.14 13:12»@webmaster, intrucat nu am stiut unde sa incadrez aceste impresii, va las pe dvs. sa faceti acest lucru. Ca o parere personala ....ar trebui, totusi, incadrat in sectiunea "Turcia". Multumesc pentru intelegere. TCB.
LA REVIEW Susurluk – Festiva outlet - scris de ? în rubrica Descoperă zona Gelibolu-Bandirma-Balikesir
RossoNerro, 14.08.14 02:26»@webmasterX: mai bine ii intrebati (le trimiteti cordonatele) pe ucrainienii din Doneţk, despre pozitionarea Surtelului, rezolvau astia cu o ICBM, toate disputele de pe forumul AFA. Acum inteleg eu cu ce va ocupati, x-ul din coada v-a dat de gol...
LA REVIEW Utopie versus realitate - scris de ? în rubrica Surtel Hotel
RossoNerro, 13.08.14 20:22»@webmasterX: La punct, fix.

@ Stimata doamna Maria (55), mai tineti minte cand v-am cerut parerea despre acest hotel (telefonic)? M-ati asigurat ca totul este in regula. A contat foarte mult parerea dvs. in alegerea acestuia. De principiu doream sa inchiriez o vila... dar recomandarea dvs. a facut departajarea.

Credeti-ma am facut "smotru" ca in armata, .......chistoace de tigari, par (lung), dopuri, o rama de ochelari, etc. Punct. Categoric.

Si sa nu uit ....La multi ani ....de ziua marinei.

LA REVIEW Utopie versus realitate - scris de ? în rubrica Surtel Hotel
RossoNerro, 13.08.14 19:14»@nicole33: Pai cine a spus ca am stat 7 nopti, eram acasa din a sasea. Prima zi a fost pierduta, a 2 a fost dedicata shopipngului si HGS-lui, a treia... parcului national DILEK – MILLI PARK, a patra... excursie pe mare, a cincea seara l-am invatat pe Gurhan sa cante... trebuia cumva sa-mi scot si eu parleala cu noptile nedormite. A seasea eram deja cu mic cu mare in receptia hotelului, gata de imbarcare... Era deja prea mult, toti din hotel se uitau crucis, nevenindu (-) le sa creada ca plecam. Receptionerul chiar nu intelegea de ce i-am cerut cheia de la parcare tiind cont ca mai aveam 2 zile platite.

Multumesc ca m-a(t)i votat.

LA REVIEW Utopie versus realitate - scris de ? în rubrica Surtel Hotel
RossoNerro, 12.08.14 13:59»@webmasterX: Multumesc pentru interventie, posibil sa aiba dreptate, dar..... dimineata vindea covrigi cu (gaura) susan, la pranz porumb, iar seara era cu scoici
LA REVIEW Turnul Babel (în ebraică: מגדל בבל Migdal Bavel, în arabă برج بابل Burj Babil) - scris de ? în rubrica Palm Wings Beach Resort (ex Egeria) [Davutlar]
pagină generată în 0.0236749649048 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată