Ecouri — scrise de S MAYA;

S MAYA, 22.01.20 21:05»@Dan&Ema: Mulțumesc. Am scris ca, cei care vor sa meargă pe viitor sa evite. Am și eu prieteni care au vizitat Parisul dar nu s-au plâns, pina când, nu le-am povestit ce am pățit noi. Stii cum e, cei care merg in concediu undeva, chiar dacă întâmpina neplăceri nu spun, de rusine sau mai știu eu din ce motive.

In Paris când mergi, având atâtea de văzut nu te prea interesează sa ai o camera luxoasa, doar un pat curat și o baie modesta. Asa am vrut și noi. A-II-a zi când m-am trezit acolo, primul meu gând a fost: pe ăștia ii dau in judecată când merg acasă, dar din Paris noi am plecat in Luxemburg la o nunta și acolo ne-am cazat la o pensiune, micuța, curată, luxoasa, cu o baie mare cât camera din Paris și mi-am ,,uitat” de cele ,,pătimite’’ la hotel.

LA REVIEW Cazare - scris de ? în rubrica Garden Opera Hotel
S MAYA, 21.01.20 21:39»Spune soțul meu ca el știe de sticker-ul CRIT, dar ca ai nevoie de el doar dacă depășești 14 zile, dacă ești in trecere sau vizita nu e nevoie. E valabil și pentru Germania intr-adevăr.
LA REVIEW Cazare - scris de ? în rubrica Garden Opera Hotel
S MAYA, 21.01.20 21:21»@Nasshu: Am fost cu mașina personală. Nu am avut nici un Sticker CRTI (sincer, pina azi n-am știut de așa ceva).

Masina am parcat-o intr-o parcare cu plata și ne-am plimbat la punctele de interes din oraș cu metroul (50€ / 3 zile / 2 adulti și un copil).

Oricum sa mergi cu mașina in Paris e jale. E un trafic in stil indian. Trece cine poate Am avut nevoie de 2 ore sa ieșim din Paris după ce am vizitat Versailles.

LA REVIEW Cazare - scris de ? în rubrica Garden Opera Hotel
S MAYA, 23.11.19 19:52»@Dana2008: Multumesc frumos. Calatorii placute si voua!
LA REVIEW Sfaturi pentru parcurile Disney - scris de ? în rubrica Sfaturi utile pentru Disneyland
S MAYA, 13.11.19 18:22»@webmaster45: e ok ca si coordonate . Acesta este hotelul.
LA REVIEW Disneyland - scris de ? în rubrica Disney's Hotel Cheyenne
pagină generată în 0.00682306289673 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată