Ecouri — scrise de Flr flr; [p.1 /2]

Flr flr, 18.07.20 11:15»@Cronnos:

Bună ziua!

Si eu sunt aici de joi și în legătură cu mâncarea, confirm cele spuse de tine.

Eu am fost aici și anul trecut, și nimic din ce era anul trecut, n-am mai regăsit anul acesta (din păcate).

Cel puțin pe partea de dulciuri, anul trecut erau câteva feluri de baclavale, prăjiturile erau deosebite iar acum, nici urma de baclava, iar prăjiturile sunt exact asa cum scrie mai sus : fade, colorate și atât...

Ca sa vedem partea plina a paharului, ne bucuram ca nu este aglomerat, este curățenie  și vremea este foarte frumoasa!

Vacanta frumoasa în continuare!

LA REVIEW Hotel cu potential, atunci cand va fi gata si de sine statator - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
Flr flr, 04.07.20 10:25»@ferme_20_bz:  bună dimineața!

Plaja este privata, bine îngrijită - extrem de curata (chiar și la sfârșitul zilei, tot curata era) nisipul fin dar frigea al naibii de tare 😁 

In apa nu erau pietre, doar ca, la mal, din cauza valurilor, destul de mari în perioada aceea, erau  scoici.

Intrarea in apa este oarecum lina, nu chiar cum este la Mamaia dar nici nu mi-a atras atenția în mod deosebit, în sensul ca ar fi apa mare aproape de mal (neavând copil mic, nu m-a preocupat acest aspect).  

Cam atât! Daca aveți alte întrebări, le aștept!

​ Cu siguranță veți avea o vacanta frumoasa la Reina del mar!! ​

Numai bine! ​

​​

LA REVIEW Miramar Deluxe, Obzor - nota 10 cu felicitări! - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
Flr flr, 05.01.20 20:12»@Dan&Ema: pe principiul: o mână o spala pe cealaltă, învățăm unii de la alții diverse lucruri, asta este unul din motivele pentru care ne citim unii pe alții, pe aici. 😃

La mulți ani!

Numai bine!

LA REVIEW Extrasezon in Constanta sau ghid pentru la vara - scris de ? în rubrica La pas prin Constanța
Flr flr, 05.01.20 19:47»@Dan&Ema: paravanele acelea au rolul de a opri nisipul sa ajungă pe asfalt, în cazul în care bate vântul foarte tare și îl spulbera.

Ultima data când marea a înghețat foarte tare a fost în iarna anului 2012 când portul Tomis era un mare sloi de gheata și pentru ca înainte de asta a fost o furtuna mare, cu valuri extrem de mari, multe din ambarcațiunile care erau în port, erau înghețate în întregime.

Va doresc un an nou plin de vacanțe in locuri frumoase!

LA REVIEW Extrasezon in Constanta sau ghid pentru la vara - scris de ? în rubrica La pas prin Constanța
Flr flr, 17.12.19 19:13»@turkn: Mulțumesc mult pentru aprecieri! Sunt de aceeași părere, asa cum spuneam și mai sus, ca Istanbulul este un oraș în care sunt atât de multe lucruri de facut/ văzut, încât te atrage ca un magnet, te face sa vrei sa revii iar și iar!

Seară frumoasă!

LA REVIEW 4 zile în Istanbul - scris de ? în rubrica Descoperă Istanbul
Flr flr, 17.12.19 11:20»@adrianbogdan: Bună ziua, mulțumesc pentru vizita și vot! 🙂
LA REVIEW 4 zile în Istanbul - scris de ? în rubrica Descoperă Istanbul
Flr flr, 17.12.19 11:15»@michirec: Bună ziua! Am ales Anthemis hotel, pentru șederea noastră în Istanbul. Am scris un review, despre acest hotel.
LA REVIEW 4 zile în Istanbul - scris de ? în rubrica Descoperă Istanbul
Flr flr, 07.12.19 12:18»@mprofeanu: Așa este! Am studiat destul de mult, ce-i drept și oferta este foarte mare. Sunt multe hoteluri în Istanbul dar pana la urma l-am ales pe acesta și nu îmi pare rău deloc, dimpotrivă (tocmai de aceea îl și recomand). Este extrem de bine poziționat, peste strada este parcul unde se găsesc Moscheea albastra și Hagia Shopia, la maxim 10 min de mers lejer pe jos este marele bazar, toate străzile laterale de pe lângă hotel sunt pline cu mici cafenele/terase, unde se mănâncă foarte bine, la un preț extrem de mic. Pentru primul noastru prânz, am plătit 63 de lire turcești, pentru doua persoane, ceea ce înseamnă aproximativ 40 lei.
LA REVIEW Hotel Anthemis Istanbul - scris de ? în rubrica Anthemis Hotel
Flr flr, 07.12.19 12:00»@webmasterX: Poziția pe harta este ok. Mulțumesc!
LA REVIEW Hotel Anthemis Istanbul - scris de ? în rubrica Anthemis Hotel
Flr flr, 02.10.19 19:43»@olteanul2010:

Sa luam pe rand întrebările: 😃

Legat de parcare, noi am găsit loc chiar lângă ușa de acces în hotel fără sa plătim nimic pentru asta. Din câte am văzut sunt o grămadă de locuri de parcare în fata hotelului, iar pe strada din fata hotelului se pot lăsa mașinile fără nici o problema, majoritatea magazinelor de acolo sunt deschise doar pe timp de vara, deci no stress legat de acest aspect.

In legătură cu saunele și jacuzzi, n-am prea multe detalii deoarece nu le-am folosit, și da, se plătesc însă nu știu exact tarifele.

Legat de locul la masa în seara de revelion, puteți solicita celor care se ocupa de organizare, sa va pună la aceeași masa, dând numărul camerelor în care stați cei din grupul dumneavoastră.

Au fost și mese de 4-6-8 persoane. Noi de exemplu, am stat cu alta familie, tot de 3 persoane din București și o familie de 2 persoane din Ploiești, parca.

Într-adevăr am avut un mic incident la începutul serii, în sensul ca, a existat o mica problema cu locurile la masa, dar s-a rezolvat imediat și n-am văzut asta ca pe ceva ce ne-ar putea strica seara. Era foarte multa lume și e greu oarecum de gestionat, se poate întâmpla oricui.

Programul artistic a fost întreținut de un Dj, român 😃 Au mai fost și:un program folcloric cu dansuri bulgărești, dansuri orientale, un balet și o cântăreața din Bulgaria, dar în mare parte Dj-ul a fost cel care a întreținut atmosfera.

Legat de bauturi cred ca și din punct de vedere calitativ și cantitativ au fost ok, în sensul ca, la începutul mesei s-a adus ceva tărie în pahare pentru toată lumea de la masa, apoi au fost pentru fiecare familie câte 2 sticle de vin, una cu vin alb și cealaltă cu vin rosu, ceva sticle de fanta, mirinda, coca cola, îmbuteliate, și am avut apa plata și apa minerala. La miezul nopții am primit câte o sticla de spumant, pentru fiecare familie.

Barul din lobby a fost deschis toată noaptea și puteai dacă dorești, sa iei altceva de băut de acolo, evident contra cost.

Mâncarea a fost bună, atmosfera a fost made in Romania, era plin restaurantul de romani, s-a dansat toata noaptea și petrecerea s-a întins pana undeva spre dimineața.

Daca mai aveți întrebări, va răspund cu placere 🙂

LA REVIEW Revelion 2018 - 2019 Arena Mar - scris de ? în rubrica Arena Mar Hotel (ex Smartline)
Flr flr, 30.08.19 09:25»Mulțumim pentru impresii!

Îmi pare rău pentru vacanța ratata. Cred ca mai important decât unde lăsăm banii este pe ce anume ii dam.

Dacă citești impresiile de aici de pe site, legate de locații de pe litoralul romanesc puține sunt locurile care sunt demne de luat în seama, care oferă servicii de bun simt.

Oferta este mult mai variata în Bulgaria, comparativ cu litoralul nostru.

Cred ca ar fi bine sa va documentați mai mult și mai bine legat de destinațiile/hotelurile pe care le veți alege pentru vacantele următoare, și sa faceți asta citind mai multe recenzii, pe mai multe site-uri (nu doar de pe book... unde într-adevăr multe note sunt efectiv umflate și nu se justifica).

Numai bine!

LA REVIEW Un hotel de 2 stele - scris de ? în rubrica Primasol Ralitsa Superior Aqua Club Hotel (ex Ralitsa)
Flr flr, 29.08.19 09:52»@eqro: la cât de ieftin este biletul de avion, mai bine mergi la Viena decât sa mergi la Brașov (de ex), ajungi și mai repede 😊

Hai cu pozele! 😃

LA REVIEW Viena - scris de ? în rubrica Descoperă Viena
Flr flr, 28.08.19 21:03»@eqro:

" Este o minune arhitecturala ce te lasa cu gura cascata. " ... apropo de gura cascata, o faza amuzanta de care îmi amintesc, am intrat în catedrala seara, era întuneric afara si uimita de interior, uitându-mă pe sus, am atins pe cineva din greșeală și din obișnuință am spus pardon, replica a fost: nu-i nimic! 🤭😁

E frumoasa Viena și oricât de mult timp ai avea la dispoziție s-o vizitezi, parca tot nu este suficient.

LA REVIEW Viena - scris de ? în rubrica Descoperă Viena
Flr flr, 23.08.19 21:48»@and_alx: Hello! Cred ca sunt doua locații apropiate, o clădire orientata cu fața către faleza de langa mare, pe care este scris Riu Astoria și cumva în spatele asteia, este Astoria Mare. Dacă ai rezervat la Astoria Mare, atunci acolo va trebui sa ajungi.
LA REVIEW Astoria Mare - un hotel care promite - scris de ? în rubrica Riu Astoria Hotel (ex Astoria Mare)
Flr flr, 17.08.19 15:02»La condițiile mizere care sunt acolo, ar trebui ei sa plătească turiștii, sa stea cazați in asa o bomba. Îmi pare rău că v-ați stricat vacanța, dând o grămadă de bani pe niște servicii inexistente.

Ma duc în vacanță și vreau sa beneficiez de serviciile pentru care am plătit, și nu de afișe cu scuze lipite peste tot.

Personal, mi se pare strigător la cer sa dau o mie de euro și sa nu primesc nimic în schimbul lor, sa ma umplu de spume pe banii și timpul meu și cred ca exact asa vi s-a întâmplat și dumneavoastră.

Măcar asa, citind, mai afla și alții și ocolesc acest gen de locații.

Alegeri inspirate pe viitor va doresc, și încercați și altceva decât litoralul romanesc!

LA REVIEW Atrium un Dezastru - scris de ? în rubrica Atrium by the Blaxy Hotel Resort
Flr flr, 13.08.19 10:59»@serban1772

In rezervare scria check-in de la 14:00, check-out pana la 12.

Noi am ajuns în jurul orei 13.20 și ne-au lăsat sa intrăm, nu înainte de a ne verifica rezervarea. Ne-au dat imediat camera. În ziua plecării, am predat camera în jurul orei 12, după care am ieșit din resort.

LA REVIEW Miramar Deluxe, Obzor - nota 10 cu felicitări! - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
Flr flr, 12.08.19 14:39»@elee:

Ascundeți cantarul în vacanță! 😃

LA REVIEW Miramar Deluxe, Obzor - nota 10 cu felicitări! - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
Flr flr, 12.08.19 14:16»@elee: Ma bucur pentru tine și pentru alegerea făcută! Abia aștept și părerea ta, vei fi surprinsa, vei vedea. Sunt multe alte chestii faine, pe care eu nu le-am amintit aici, din graba.

Un exemplu, jos în lobby Miramar deluxe este o cofetărie, unde poți savura cele mai bune prăjituri, înghețată și unde cafeaua este chiar cafea și nu ness (cum întâlnești aproape peste tot în Bulgaria).

Îti doresc vacanta plăcută și sa va bucurați din plin de acest loc minunat!

LA REVIEW Miramar Deluxe, Obzor - nota 10 cu felicitări! - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
Flr flr, 12.08.19 07:32»@m liviu:

Mulțumesc!

Si eu sunt incantata de Turcia, de ospitalitatea lor și de tot ce oferă aceasta țară. Din păcate, nu-mi pot lua un concediu mai lung vara, iar puținul timp liber pe care îl am la dispoziție nu-mi permite sa plec pe distante lungi, deși mi-ar plăcea. Aleg Bulgaria pentru ca este mai aproape de mine, și ma pot deplasa rapid cu mașina.

Clar Turcia are multe de oferit, mai ales pentru familiile cu copilași, și va felicit ca alegeți sa va faceți vacantele acolo și nu mergeți în România. Deși locuiesc extrem de aproape de mare (max 5 min cu mașina), anul acesta nu am mers deloc la plaja. Parca acum, mai mult ca niciodată este extrem de aglomerat și foarte murdar și sincer nu înțeleg persoanele care dau o grămadă de bani, pentru un hotel de aici, preț nejustificat de mare pentru ceea ce se oferă în schimb, dar fiecare este liber sa aleagă ce își dorește.

Mulțumesc încă o data pentru vot /comentariu și va doresc sa aveți vacante minunate!

LA REVIEW Miramar Deluxe, Obzor - nota 10 cu felicitări! - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
Flr flr, 11.08.19 22:53»@nicole33:

Sincera sa fiu, m-am uitat de pe balcon la ele (vile), n-am trecut dincolo de gard, îmi părea ca le lipsește ceva, construcția e ușor atipica pentru ce este în jur. Îmi dau seama ca nu va fi o construcție înaltă (gen multe etaje), dar sunt convinsa ca va fi crème de la crème, si nici nu va fi accesibila oricui (cred ca prețul va fi high level), in orice caz, stiu ei ce fac și nu cred ca vor da rateu 😀

Pana nu va fi gata, noi nu putem decât sa ne dam cu părerea...

LA REVIEW Miramar Deluxe, Obzor - nota 10 cu felicitări! - scris de ? în rubrica Miramar Deluxe / Reina del Mar Hotel
pagină generată în 0.0192348957062 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată