Ecouri scrise pe AFA [p.952 /984]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

DOINITA, 21.01.21 09:29»@icata24:  Cataline si eu am facut vaccinul, pe 8 ianuarie, tot zi de vineri, tot Pfizer, dar nu am avut asemenea reactii secundare precum Camelia. Sunt, aproape sigura, ca iar ne-au facut astia o nedreptate, noua romanilor si ne-au trimis vaccin pentru Europa de est La occidentali le-a dat lotul cu efecte secundare mai de calitate

Acum, asta e, dar sa ne vedem cu bine!

Cristian_h, 21.01.21 09:25»Hai să fim seriosi... de curand mi-am pierdut o matusă chiar in noaptea de anul nou„a urmat o saptamana de calvar, m-am lovit pe rand de incompetenta din spitalele romanesti, de incompetenta si indiferenta politiei, de coruptie... nu am putut ridica cadavrul decat dupa ce am dat plicul cu 300 lei... medicul din urgenta a pus diagnosticul Fractura de şold... lucru neconfirmat de catre autopsie... oricum s+a deschis un dosar penal, am ridicat cadavrul fara cerceii si verigheta care s+au pierdut pe drum... dar asta nu mai conteaza, matusa a murit la 2 ore dupa internare... dupa parerea mea de spaima si de inima rea... in paralel matusa unei cunostinte din Germania a cazut pe strada fiind singura in Germania neavand nici o ruda acolo, imediat statul German a delegat un responsabil (platit) sa aiba grija de dansa, a fost operata la cap si in prezent este intr+un azil sanatoriu de 6 luni in stare de inconstienta, cunostinta mea a reusit sa ajunga  la ea si spunea ca este foarte bine ingrijita... hai sa fim seriosi e inca distanta mare intre cele doua tari!
LA REVIEW Unde e mai bine ca la noi? - scris de adso în rubrica Filozofări... turistice
RoxyR, 21.01.21 09:14»@aurel34:  tot pachetul a fost 500 euro (familie- 2 persoane)

dar mai scumpe au fost excursiile private Cairo, El Gouna si tur Hurghada

acestea au fost cu un microbuz si numai noi (4 persoane)

si noi am vrut Cairo cu avionul dar nu mai erau locuri libere in avion pentru saptamana ​ ​10-17

l-am contactat tarziu pe Amir pentru avion, dupa ce am primit rezultatul COVID

cu avionul costa 190 euro/persoana si cred ca pe noi ne-a costat 90-95 euro/persoana

indiferent de marimea masinii (autocar sau mibrobuz) trebuie sa participe la tur 2 soferi si un bodyguard

pentru Cairo am plecat la 2am si ne-am intors la 11pm

cu autocarul se pleaca la 1am si unii s-au intors tot la 1am (24 ore)

sper ca ti-am fost de folos

daca mai ai intrebari nu ezita sa ma contactezi

Roxy

LA REVIEW Excursii din Hurghada - scris de RoxyR în rubrica Opționale cu plecare din regiunea Hurghada
robert, 21.01.21 08:57»@adynutza26:  mă bucur tare mult să aud așa ceva! Sper să vă placă! Aștept feedback! Distracție plăcută!
LA REVIEW Tradiții muscelene la confort de secolul XXI - scris de robert în rubrica Complex turistic Satu Muscelean [Albeștii de Muscel]
ARA, 21.01.21 00:18»Anulez retragerea, vrem la intalnire, acum mai mult ca niciodata dupa ce covidul m-a "prins" de sarbatori! Multumesc.
doinafil, 20.01.21 23:59»@Admin:  Noi doi am reușit și am făcut programarea (on-line) la vaccinare pentru  ambele doze. Ultima va fi pe 01 martie. Sper ca durata imunizării să fie de câteva luni bune, cel puțin pentru anul acesta. Aveți Dvs-tră (sau are cineva dintre colegii noștri) vreo informație cu privire la durata imunizării?! Unii spun că doar 4 luni, alții spun că unul sau doi ani. Nu știu ce au anunțat în media. Eu sper să fie măcar un an, ca să ne putem întâlni și în toamnă.
aurel34, 20.01.21 23:10»cit au costat excursiile? Se putea merge la Cairo si cu avionul?

LA REVIEW Excursii din Hurghada - scris de RoxyR în rubrica Opționale cu plecare din regiunea Hurghada
Floryn81, 20.01.21 23:10»@Maskatu:  Splendide peisaje, Valea Prahovei este un areal de poveste atunci când ninge, iar voi ați fost inspirați să mergeți acolo în timpul săptămânii! Altfel probabil că vizitați un singur loc, iar restul zilei îl petreceați în mașină. A fost ger în această perioadă, dar parcă simțeam cu toții nevoia de un pic de iarnă.

În ceea ce privește întoarcerea pe la Cheia, mi-am amintit cu drag de această mică stațiune pe care am vizitat-o de mai multe ori în ultimii ani. Așa este, drumul spre Muntele Roșu nu este chiar pentru orice mașină, mai ales iarna când pe jos este gheață. Bine că ai putut să dai cu spatele și că totul s-a încheiat cu bine! ​De Muntele Roșu mă leagă niște amintiri plăcute, am făcut pe acolo niște drumeții frumoase; de exemplu, în urmă cu vreo doi ani am reușit să ajungem până pe vârful Gropșoarele pornind chiar din poiană.

Mi-a plăcut articolul, iar fotografiile sunt încântătoare! Numai bine!

LA REVIEW Valea Prahovei, raiul din timpul iernii - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Descoperă Valea Prahovei
Floryn81, 20.01.21 22:55»@micutzu:  Noi am vizitat această cascadă vara, iar debitul apei era ceva mai scăzut. Îmi aduc aminte că era aglomerat și aproape că am stat la coadă pentru câteva fotografii. Am mers apoi la izbuc, iar pentru a urca în grotă chiar a trebuit să așteptăm la rând. Îmi amintesc cu plăcere de apa aceea cristalină care țâșnește de sub peretele de stâncă, dar și de micile cascade formate până la vărsarea în apele Minișului. Un loc frumos, ca atâtea altele de pe la noi!

În ceea ce privește ideea cu top 100 al celor mai frumoase locuri din țara noastră, cred că vreo câteva astfel de zone se află acolo, în Parcul național Cheile Nerei-Beușnița. Mă gândesc la Ochiul Beiului, la cascada Beușnița, poate cheile și cascada Șușara, lacul Dracului sau chiar ”La Tunele” de pe malul Nerei. Cred că ar fi util un top 1000 

Am lecturat cu plăcere articolul! Numai bine!

LA REVIEW Cascada Bigar. Natura si legenda - scris de micutzu în rubrica Cascada Bigăr [Cheile Nerei]
micutzu, 20.01.21 22:16»@mprofeanu:  Este un loc foarte frumos  în fiecare anotimp. Am sa propun membrilor acestui site sa facem un top 100 al celor mai frumoase locuri de vizitat de la noi din tara. Toate cele bune.
LA REVIEW Cascada Bigar. Natura si legenda - scris de micutzu în rubrica Cascada Bigăr [Cheile Nerei]
adrianaglogo, 20.01.21 22:05»@Mitica49:  Asa mult?  

Si eu sper sa scapam de Covid si sa particip si eu ​pt prima data la acest tip de intalnire.

Ce tine de mine am facut: mi-am facut ​treaba de mefic, am facut boala, am facut vaccinul, urmeaza rapelul.

Acum activez si intr-un centru de vsccinare, lumea vine buluc, la noroc, poate ramane o doza, doua. Speram la mai bine si la buna vedere (revedere, pt unii)

​​

alinafulg, 20.01.21 21:55»@Admin:  18-20 noiembrie este foarte târziu, poate reusesc sa reprogrameze micile evenimente și să ne putem întâlni în octombrie.
calim, 20.01.21 21:55»@nrs:  De ar fi numai asta. I s-a spus că se poate caza începând cu ora 18.00 dar până atunci poate consuma contra-cost de la bar. Nu care cumva să dea faliment hotelul.

​Până acum în Bulgaria cum am ajuns la hotel mi s-a pus brățara și am putut beneficia fără probleme de toate facilitățile hotelului (Kristal -Nisipurile de Aur, Sunrise All Suites Resort - Obzor, Melia Sunny Beach).

​La Sunrise am beneficiat de toate facilitățile deși nu am primit camera imediat. Iar la plecare, după decazare,   mi s-a lăsat brățara la mână și am beneficiat de toate facilitățile în mod neîngrădit.

​Singura excepție o face Primasol Ralitsa unde se intră cu prânzul și se iese cu micul dejun.

​Iar hotelurile nu au dat faliment.

LA REVIEW Prima vacanta in 3 :*) - scris de bujo în rubrica Poseidon (ex Atlas) Hotel [Jupiter]
marimag, 20.01.21 21:41»@Mitica49:  Cantecul era altfel: Foaie verde de dudău / O s-o ducem tot mai bine.  
Admin, 20.01.21 21:01»Probleme...  

Cei de la Miruna spun că nu au disponibilitate în 8-10 octombrie („avem unele mici evenimente” ) și ne spun că ne pot primi în „18-20 noiembrie”

” Mici evenimente” planificate în octombrie, de-acum, din ianuarie?! Mă rog

Le-am comunicat că nu putem veni în „18-20 noimebrie” și că sperăm totuși să reușească reprogramarea acelor „mici evenimente” , pentru că ne dorim să mergem la ei.   

Și că singura altă alternativă care rămâne ar fi să ne restituie avansul plătit și să ne căutăm altă „gazdă” pentru evenimentul nostru

icata24, 20.01.21 20:36»Soţia s-a vaccinat Vineri ce a trecut (nu o pot opri din aspirat prin casă, îmi deschide teveul doar pe meci când ajung acasă, nu mă lasă să fac nimic  dereticăreală chestii, ce mai, supervacin!), eu mă voi vaccina Vinerea viitoare.

Soţia a avut Pfizer ul, eu încă nu ştiu, sper tot la acelaşi tip.

Deşi Octombrie pare, ăhăăă, că cum ar fi la 9 luni distanţă, e mai dulce aşteptarea când ştii că vine întâmplarea.

Staţi safe cu toţii şi să ne revedem sănătoşi.

Dacă nu se schimbă data între timp, voi cumpăra zielle acestea beletele de avion.

dar vă spun sincer, mi-a şi frică să mai fac planuri. ​​​​​

webmasterX, 20.01.21 19:58»@RoxyR: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.

Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.

- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.

- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.

LA REVIEW Desert Rose Resort - scris de RoxyR în rubrica Desert Rose Hotel
doinafil, 20.01.21 19:54»@krisstinna:  Dragă @krisstinna, îți respect punctul de vedere, pentru că tocmai asta este un câștig pentru noi toți. Ce ne-am face dacă toți am fi de acord cu tot ce vedem și simțim?! Ar fi un plictis de zile mari!

Pot să-ți spun doar părerea mea sinceră, și-anume că: decât să las în urmă un kitsch care să (de)formeze gustul artistic al urmașilor mei, mai bine nu las nimic!!!

LA REVIEW „In Love with the Wind” - un castel controversat - scris de mprofeanu în rubrica Castelul Ravadinovo [Ravadinovo]
bujo, 20.01.21 19:51»@Daisy Petal:  Multumesc pentru aprecieri!
LA REVIEW Prima vacanta in 3 :*) - scris de bujo în rubrica Poseidon (ex Atlas) Hotel [Jupiter]
mprofeanu, 20.01.21 19:41»@Admin:  Imi pare rau dar in perioada 1- 15 octombrie sunt plecata din tara, am platit biletele de avion.  

Daca se modifica data voi veni cu drag🥰

pagină generată în 0.345790147781 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată