Ecouri scrise pe AFA [p.5 /1059]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

Alex_Macedo, 29.01.23 10:04»@Zoazore:

Ne bucurăm că ți-am adus puțin soare, într-o Brăilă înzăpezită. Dacă nu noi, cine? ... Ehhh... puțină horă a zăpăciților nu strică, în acalmia afaistă... Ne jucăm și noi pe aici, dacă tot nu mai scriem de ceva timp. Trebuie să avem și ce scrie... nu povestirii despre buticul din colțul străzii

LA REVIEW Satu Muscelean – Confort în stil rustic - scris de nicole33 în rubrica Complex turistic Satu Muscelean [Albeștii de Muscel]
Zoazore, 29.01.23 09:08»@Alex_Macedo: Ce dragi îmi sunteți amândoi! Îmi faceți ziua vesela și frumoasă 😂
LA REVIEW Satu Muscelean – Confort în stil rustic - scris de nicole33 în rubrica Complex turistic Satu Muscelean [Albeștii de Muscel]
Alex_Macedo, 29.01.23 08:48»@zapacitu :... scuze de off...

😂😂😂

șede bâtă!

...

Încă nu am terminat de râs... mai am... Numai tu știi cum le zici și mitocosești. Vorba unui amic comun: mirobolant!

... și acum îmi rămâne în minte. De aici și acest ecou. De aia ești tu zăpă...

Bine ai venit în club.

Aaaaaa... Stai!... erai deja. Ți-ai reînnoit abonamentul.

La cât mai multe...

LA REVIEW Satu Muscelean – Confort în stil rustic - scris de nicole33 în rubrica Complex turistic Satu Muscelean [Albeștii de Muscel]
webmasterX, 29.01.23 08:38» Mutat, la reorganizare, în rubrica "[Alte] Biserici, mânăstiri în București și împrejurimi, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: La pas prin Bucureşti]

-

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

LA REVIEW Parohia Hagiu - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica [Alte] Biserici, mânăstiri în București și împrejurimi
doinafil, 29.01.23 00:36»Felicitări, Mika!

Ați avut o zi superbă, chiar dacă spre finalul ei ceața v-a pus un pic de „frână” în găsirea drumului de întoarcere!

Pozele sunt suuuupeeeeeerbeeeeee, iar despre ultima, P23, ce pot să spun?! Ați fost norocoși că ați surprins acest efect, nu prea des întâlnit!

Efortul urcușului și coborârii v-a fost răsplătit din plin, te poți lăuda că ai o fotografie ceva mai rară!

LA REVIEW In vizită la balaurul din Bucegi - scris de Mika în rubrica Redescoperă Masivul Bucegi
k-lator, 28.01.23 23:25»@Mika: Cu toate greutățile traseului din cauza ceții și frigului, ai avut cumva și noroc - ai surprins efectul Gloria (P23), care se pare că nu este prea des întâlnit. Nu știu dacă este pură coincidență, dar tot în noiembrie 2022, acest fenomen s-a manifestat și în Munţii Rodnei (ziare.com/efectul-gloria/ ... -rodnei-1771581).

O experiență excelentă. Felicitări!

LA REVIEW In vizită la balaurul din Bucegi - scris de Mika în rubrica Redescoperă Masivul Bucegi
Mioritik🥂🌺, 28.01.23 23:04»2 web: pls add

https://m. youtube.com/watch?v=I3NqwtsCcOc

Ms

LA REVIEW Parohia Hagiu - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica [Alte] Biserici, mânăstiri în București și împrejurimi
k-lator, 28.01.23 22:11»@mishu: Mulțumesc mult pentru aprecieri. Povești adevărate, da! 🥰☺.
LA REVIEW Grossglockner High Alpine Road sau Șoseaua Alpină austriacă - scris de k-lator în rubrica Descoperă ghețarul Grossglockner
mishu, 28.01.23 21:34»@k-lator: O minune e articol, o carte de povesti cu ilustratii de vis. Felicitari, votat cu mare drag.
LA REVIEW Grossglockner High Alpine Road sau Șoseaua Alpină austriacă - scris de k-lator în rubrica Descoperă ghețarul Grossglockner
Dana2008, 28.01.23 21:15»@Mika: Felicitări!!!
LA REVIEW In vizită la balaurul din Bucegi - scris de Mika în rubrica Redescoperă Masivul Bucegi
ux128313, 28.01.23 20:06»Administratorii Domeniului persifleaza turistii la mare arta! Au programat data reviziei ISCIR in data de 25.01.2023 (in plin sezon, cand putea fi programata inaintea deschiderii acestuia) si au catadicsit sa anunte doar cu doua zile inainte, respectiv in data de 23.01.2023! La doua zile distanta, in 27.01.2023, nici macar nu s-au sinchisit sa amenajeze partia, in conditiile in care ninsese destul de mult in noaptea de dinainte. La solicitarea de returnare a contravalorii celor 3 skipass - uri cumparate de 3 min. si nefolosite (nu apucaseram macar sa incaltam claparii, cand am fost anuntati de niste prieteni, care au reusit faca o singura coborare, ca partia este aproape impracticabila) ni s-a raspuns pe un ton arogant ca banii nu se returneaza! Astfel, in perioada 24-27.01.2023, din 4 patru zile am reusit sa schiem doar 2. Administratori de toata JENA!!!

-

BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.

LA REVIEW Vacanta mea Voineasa Transalpina schi - scris de ux118943 în rubrica Domeniul schiabil Transalpina
Mioritik🥂🌺, 28.01.23 20:01»@Zoazore: da, pentru cine cunoaște, poate fi o comparație. Pentru mine, care merg pentru prima dată, n-ar fi ceva foarte personalizat. Are aspect modern, cam la fel cum este peste tot pe unde merg. Am bucuria să observ că există interes pentru locurile publice și multe sunt îngrijit amenajate.
LA REVIEW La Bulivar - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica Unde mâncăm în Ploiești și împrejurimi
⭐ValentinB_88⭐, 28.01.23 17:13»Bună Doina, mulțumesc de vot și ecou. Nu ne-am supărat prea tare pentru cazare și mic dejun. S-au compensat altele din timpul micului sejur. Am și vizitat, am și mâncat foarte bine în oraș și am și cumpărat de toate pentru toți.

Ca și comparașie, micul dejun de la cazarea din Pamukkale, la același preț, arăta ceva mai bine și era mai stufos, adică așa -click me. Iar cel de la BlackMoon era cam așa-click me. Este cred că a treia oară când ne cazăm aici. A fost ok și la A plus și la BlackMoon, dar aici am nimerit prost, asta este... mai trebuie să avem și experiențe negative. Nu poate fi totul lapte și miere. Altfel... ce am mai povesti? 😂

LA REVIEW Edirne Suite House - cum am ajuns din subsol la etajul 4 - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Edirne Suit House
doinafil, 28.01.23 15:03»Îmi pare rău că ai avut neplăceri cu camera de la demisol și - mai ales - pentru prea modestul mic dejun!

Mi s-a părut penibil. Ești în Edirne, ai sute de restaurante pe lângă tine dar îmi servești un senviș la toast cu 3 felii de roșie și 10 măsline. Nu nu nu, așa ceva nu. Faci turcii de rușine

Așa este, mai ales că bucătăria turcească pune multe pe masă, oriunde te-ai duce!

Sinceră să fiu, eu m-aș fi săturat cu era pe acel mic platou de lemn, având în vedere că nu mănânc mult la micul dejun (noi, ăștia septuagenari, mâncăm mai puțin dimineața), daaaaar pentru un bărbat tânăr, cu 1.80 înălțime, a fost rușinos de puțin. Înțeleg să faci „economie” , dar nici așa...

Îți doresc să revii în Edirne și să ai în vedere ca

Pe viitor voi mări bugetul sau voi rezerva din timp pentru a prinde un preț mai bun...

.

Felicitări și... mulțumim pentru informații și poze!

LA REVIEW Edirne Suite House - cum am ajuns din subsol la etajul 4 - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Edirne Suit House
Mioritik🥂🌺, 28.01.23 14:51»2 web: pls add

https://m. youtube.com/watch?v=YA2ZjxfCTzo

Ms

LA REVIEW Lend One Room House - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica Lend One Room House
Mioritik🥂🌺, 28.01.23 14:25»@abancor: iaca, astfel mă perfecționez, nu știam ce înseamnă tiltott. Acum știu. Parcă mi-a ajuns ceva la urechi, foarte vag, despre ceva concurență cu berea Ciuc din Miercurea Ciuc (cred) dar n-a insistat nimeni cu asta. Poate de aia a zis de 40.000 litri adică sub 50.000 deci e manufactură și nu producție industrială.

Pentru mine, ca și consumator, practic, e un câștig. Apreciez diversitatea. Ieri am aflat că este berărie Csiki în București, centrul vechi și am de gând să merg. Mi-a plăcut la ei, la berărie, la Băile Tușnad.

Vara asta am aflat și ce înseamnă furdo. Nu strică.

Amu' , ce să zic, ar mai fi ceva detalii care nu chiar m-au bucurat la ei dar, uzual, nu le fac publice, din obișnuință. Dacă chiar se adună multe rele, le reglez în private, nu chiar țip din prima. Nu e cazul la ei dar ceva mici sâcâieli am avut. Au ei stilul loc de demnitate. Pe de o parte, apreciez. Pe de altă parte, pot observa că nu chiar exagerează.

Eu am mers special pentru vizita pe care am programat-o din timp pentru că ei spun că așa se face. Organizarea au făcut-o corect și nu am ce comenta. Și am fost că prea apăreau semne despre ei din multe locuri și-am zis: mno, hai, mă, să văd care-i treaba! Nu am mers fomiști la ei și a fost bine (fără nici o aluzie, zic de noi). Nu regret.

LA REVIEW Tiltott Sânsimion - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica La pas prin Ținutul Secuiesc
abancor, 28.01.23 12:45»Acum 2 veri am venit special de la Băile Tușnad aici, crezînd că au și restaurant. Cînd am văzut că singura mîncare era ceva gustare la finele turului, pînă la care oricum mai era de așteptat, am cumpărat un desfăcător de bere de la magazinul de suveniruri, plus niște cipsuri Csíki Csipsz, să mai păcălim foamea, și am răbdat încă un sfert de oră pînă la Miercurea Ciuc, restaurant Gambrinus, unde printre altele am băut pălincă de zmeură.

Soarele și semiluna sînt simbolurile secuilor, apar pe steagul secuiesc, de aia sînt pe sticlă.

Berea se numește Csíki Sör, adică Bere Ciuc (sau Ciucană). La început o vindeau sub brandul Igazi Csíki Sör, adică „adevărata bere Ciuc” , ceea ce a dus la un proces cu Heineken, care fabrică berea Ciuc, în urma căruia nu mai au voie să susțină că berea lor e „adevărata” . Așa că au schimbat brandul în Tiltott Csíki Sör, adică „berea Ciuc interzisă” .

Deci Tiltott nu e numele berii, e doar un slogan care valorifică postura lor de firmă mică care a deranjat un colos ca Heineken. Marketing.

Berea e bună, se găsește și prin (foarte puține) baruri în București, și la mare.

LA REVIEW Tiltott Sânsimion - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica La pas prin Ținutul Secuiesc
Alex_Macedo, 28.01.23 11:30»Cred că nu era extenuant dacă ați fi pus un adaos de... ehm... 10... 15 propoziții. Cum și ce ați relatat mai sus, nici măcar la categoria Minută, nu intră!
LA REVIEW Totul la superlativ - împrejurimi, cazare, gazde, restaurant - scris de ux128278 în rubrica Pensiunea Antia 1 & 2
Alex_Macedo, 28.01.23 11:23»Nerelevant dar, enervant.
LA REVIEW Superb - scris de ux128297 în rubrica Pensiunea Popasul Haiducilor
lex2000, 28.01.23 10:50»@m liviu: Multumesc frumos! Pentru actualizarea informatiilor si altele, va invitam sa apreciati si pagina de Instagram https://www.instagram.com/p/Cn7Fv5zteXk/? igshid=YmMyMTA2M2Y%3D - A glimpse of Turkey.
LA REVIEW Turist in Istanbul - scris de lex2000 în rubrica Vacanța în Istanbul
pagină generată în 0.217919111252 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată