Ecouri scrise pe AFA [p.5 /1276]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 14.05.22 14:36»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 07421&hid=26094.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Minivacanta placuta - scris de carmen07 în rubrica Cob Village [Berca]
cazimirt, 14.05.22 14:17»@webmasterX: cu drag.
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
webmasterX, 14.05.22 14:04»@cazimirt: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
MarinaCo, 14.05.22 13:43»@Cosmina7: foarte frumoasă zona. Și super drăguțe florile de primăvară și fluturașul ce se plimba solitar pe drum.

Superbonusul acordat cu mult drag.

LA REVIEW Călătorie de o zi - scris de Cosmina7 în rubrica Descoperă Valea Doftanei
MarinaCo, 14.05.22 13:24»@⭐ValentinB_88⭐: foarte interesant articolul. Avantaj cei din Sud că pot merge relativ repede în Bulgaria, chiar și pe litoralul de la ei. De la noi, e mai complicat pentru numai o zi sau un week-end.

Se vede ca nivelul de trai e similar cu la noi și totuși ei au reușit sa restaureze castelul de la Balcic, noi nu pe fratele din Mamaia; la ei litoralul e mult mai atractiv decât la noi și lista poate continua.

M-a amuzat sa văd și la ei "tarabele" improvizate din cutii de carton pe cqre se vand diverse verdețuri.

LA REVIEW Ruse, mica Vienă de la marginea Dunării - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Descoperă Ruse și împrejurimile
cazimirt, 14.05.22 12:28»@piti: cu drag!
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
piti, 14.05.22 12:20»Mulțumesc.

Da, așa e procedura.

Intru în "cazan" în august. Mă pregătesc intens... urâsc căldura. A trebuit să fac un compromis însă, pentru partea a doua a concediului, în Dolomiti nici luna august nu e sigură meteo.

LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
cazimirt, 14.05.22 12:15»@piti: da, am gasit ceva, le-am incarcat acum dar se pare ca asteapta o validare.
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
cazimirt, 14.05.22 11:55»@crismis: sunt incarcate, nimic spectaculos la ele, poate in afara unei cascade. Am gasit si un film, dar primesc mesajul: :EROARE Totu Ok" si nu se poate incarca. Formatul e mp4, ar fi trebuit sa fie compatibil.
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
Zoazore, 14.05.22 11:53»@nicole33:

Numărul lucrătorilor asiatici care muncesc în România a tot crescut în ultimii ani şi se pare că sunt serioşi şi fac treabă bună, indiferent de domeniu.

da, am observat și eu asta! Dar faptul că aici câșigă mai mult ca la ei acasă și pot trimite câte ceva și familiilor, îi motivează!

Combinaţia mi se pare puţin ciudată, nu-mi amintesc să fi văzut crutoane la supele cremă şi nici usturoi pus în supa cremă de ciuperci

și pe mine m-a incitat ideeaa și m-a făcut s-o cer. Dar chiar a fost superbă! Jur!

Piureul cu trufe mi se pare o alegere interesantă şi totodată surprinzătoare, deoarece trufe nu am văzut decât prin meniurile unor restaurante cu pretenţii, nu la un simplu bistro. Bravo lor!

Nu te gândi că avea cine știe ce trufe! Avea alt gust decât piureul clasic, dar trufele erau aproape insesizabile.

Cu berea văd că ai făcut progrese importante, însă nu am văzut-o în poze să mă asigur că, într-adevăr, era varianta cu alcool

postând articolul am văzut că nu am poze cu berea. Dar apare pe bon.

Nici zmeura din prăjitură nu ştiu unde era, dar te cred pe cuvânt, că la zmeură eşti expertă

Zmeura era piure in iaurt și două boabe pe felie. Da, recunosc, și mie mi-ar fi placut să fie mai multă!

Mulțumesc pentru vizită, aprecieri și vot!

LA REVIEW Sara perche ti amo -- SARA Bistro Otopeni - scris de Zoazore în rubrica Unde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?
crismis, 14.05.22 11:44»@cazimirt: Yes!!! (de foto zic) Și da, să scrii!
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
cazimirt, 14.05.22 11:42»@crismis: Stai ca am gasit niste foto facute de unul din noi cu telefonul, prea putine insa, le afisez in cateva clipe.

Ok, deci in viitor sa scriu articol separat chiar daca exista subiectul deja.

LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
nicole33, 14.05.22 11:36»@Zoazore:

Bună recomandare, de reţinut

S-a așezat ea Zâna la o masă lângă fereastră, să aibă lumină și a și apărut un spiriduș de fetiță, Puja pe numele ei. Indiancă, taiwaneză, filipineză... asiatică. Dar vorbea foarte corect românește și era zvârlugă. A salutat politicos și a lăsat un meniu.

Numărul lucrătorilor asiatici care muncesc în România a tot crescut în ultimii ani şi se pare că sunt serioşi şi fac treabă bună, indiferent de domeniu.

A studiat ea Zbanghia ce-a studiat și s-a oprit la o supă-cremă de ciuperci cu crutoane, care nu era în meniu, dar era supa zilei.....

Supa, deși nu avea o culoare prea imbietoare, ba chiar cam... dubioasă, mirosea divin (avea și o boare de usturoi) și avea un gust... mmm... superb! Doar că era foarte fierbinte! Dar s-a rezolvat.

Te cred pe cuvânt deşi, la cum arată, nu ştiu dacă aveam curajul să bag lingura în strachină. Combinaţia mi se pare puţin ciudată, nu-mi amintesc să fi văzut crutoane la supele cremă şi nici usturoi pus în supa cremă de ciuperci, care şi mie îmi place mult şi am tot încercat-o prin diverse locuri.

S-a mai gândit puțin și i-a spus spiridușului că, dacă e cazul, și o porție de piure de cartofi cu trufe....., în timp ce era cu ochii pe o prăjitură cu iaurt și... da, copii, ați ghicit: ZMEURĂĂĂ! A, și o bere URSUS Premium cu alcool, pe care chiar a primit-o!

Piureul cu trufe mi se pare o alegere interesantă şi totodată surprinzătoare, deoarece trufe nu am văzut decât prin meniurile unor restaurante cu pretenţii, nu la un simplu bistro. Bravo lor!

Cu berea văd că ai făcut progrese importante, însă nu am văzut-o în poze să mă asigur că, într-adevăr, era varianta cu alcool

Nici zmeura din prăjitură nu ştiu unde era, dar te cred pe cuvânt, că la zmeură eşti expertă

După vreo oră, s-a ridicat și Zâna de la masă și s-a rostogolit spre hotel. Da, s-a rostogolit, că la cât a mâncat... Și nu, nu a luat taxiul, că era relativ aproape!

Mă mir că nu ai chemat iar taxiul, după obicei

Singurul mare regret al Zbanghiei este că SARA NU are ciorbă de burtă! Păcat! Cred că i-ar fi ieșit minunat!

Păcat, mare păcat. Însă aşa am putut viziona şi eu liniştită pozele la scurt timp după micul dejun, fără ispite.

Să-ţi fie de bine!

LA REVIEW Sara perche ti amo -- SARA Bistro Otopeni - scris de Zoazore în rubrica Unde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?
webmasterX, 14.05.22 11:28»Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
LA REVIEW Bruxelles, orasul cladirilor dantelate - scris de aurora56 în rubrica Descoperă Bruxelles şi împrejurimile
crismis, 14.05.22 11:18»@cazimirt: E foarte bine că ai scris! Un ecou se pierde în marea de ecouri, pe când un articol rămâne disponibil celor ce caută informații despre locurile respective. Cu cât mai multe păreri, cu atât mai bine!
LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
cazimirt, 14.05.22 11:11»@crismis: Da, Croatia este superba, nu mai fusesem de vreo 12 ani, lucrurile s-au imbunatatit si mai mult, plus ca e comoda o tara in care toata lumea respecta reguli, ma refer la cele de convietuire, auto, etc. Vecinii de apartament ieseau seara pe micuta terasa si vorbeau in soapta, am crezut ca visez.

Vara nu am reusit sa vedem mai nimic in afara de pinii sub care beam bere, nauciti de caldura, a fost sufocant. Nici vorba sa iesi undeva, iar centrele oraselor vechi facute numai din piatra amplifica si ele canicula.

In Catedrala nu am reusit sa intram: 2 zile au fost cununii, apoi am cam fost plecati de la baza. Noroc cu imaginile publice, am putut vedea si noi interiorul unui locas aflat de 8 minute de cazare.

Am vizitat si niste campinguri din jur, dar mie tara asta nu mi se pare o optiune pentru vara - e o parere personala: totul e foarte inghesuit si in panta, plajele cu scari si betoane nu ma cuceresc, iar pe insule acum nu am ajuns. Spuneam campinguri pentru ca suntem amatori de cort pe malul marii, iar acolo chiar gasesti asa ceva, plus ca e liniste si mult bun simt dar cam la preturi de hotel in alte tari, numai ca sunt si ele foarte foarte inghesuite.

Mai sunt locuri pe care le-am vizitat, nu le-am mentionat pentru ca pe de o parte nu aveau ceva chiar spectaculos, pe de alta parte lungeam articolul nepermis de mult.

Recunosc ca nu am vazut ca deja exista o rubrica Sibenik, nu as fi scris articol separat ci as fi adaugat un comentariu la cel existent.

Cat priveste fotogafiile, ele au sigla si date de contact asadar nu sunt acceptate aici, plus ca firmele carora le vand imaginile nu imi permit prin contract sa le mai afisez altundeva pana cand decid ei ce sa cumpere din stocul propus, imi pare rau. Acelasi raspuns si pentru Piti.

Asta este si motivul pentru care am pus coordonate pe harta, absolut toate locurile mentionate au multe fotografii publice care pot fi accesate prin 2 clicuri, facute din unghiuri asemenatoare cu cele facute de mine, uneori si mai reusite.

LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
Michi, 14.05.22 10:36»@tata123 🔱: Ca totdeauna completări pertinente şi bine venite, mulţumesc
LA REVIEW Crucea Domnitorului de la Meliceşti - scris de Michi în rubrica Descoperă Valea Doftanei
crismis, 14.05.22 10:23»@cazimirt: Noi am inclus Sibenik într-un circuit (despre care am povestit pe site acum câțiva ani), i-am dedicat 2-3 ore (nu s-a putut mai mult) și cred că a fost, pentru mine cel puțin, cam la același nivel de impresie cu mult mai cunoscutul Dubrovnik. Poate chiar un punct - două în plus în favoarea Sibenik - mai autentic, mai misterios... Țin minte că am lăsat mașina într-o parcare uriașă lângă port, iar în catedrală nu ne-au primit pentru că fiică-mea nu avea umerii acoperiți. Dar ne-am "pierdut" pe străduțe și asta mi-a plăcut foarte mult!...

Mi-a rămas la inimă acel prim contact cu Croația și am zis mereu că vom reveni. Să sperăm că acest lucru se va petrece chiar în vara asta, avem bilete de avion pt Zagreb în august, poate avem noroc și nu ni le vor anula sau ceva de genul... Mi-am propus să abordăm insula Krk și peninsula Istria. Am și alte idei cu Croația, sănătate și pace să fie... Și ai dreptate, Insulele sunt grozave (am fost în Korcula și în niște insulițe din zona Dubrovnik; astea din urmă merită un concediu întreg, dar mai la bătrânețe, când nu mai avem picioare de vizitat) !

Hai, că m-a furat peisajul!... Faină excursie ați avut, faină expunere, da' pune și tu niște poze, să ne mai clătim și noi retinele!

LA REVIEW Sibenik in aprilie - scris de cazimirt în rubrica Descoperă Sibenik
babu 2021, 14.05.22 09:35»@zapacitu: Adaugat la kit-ul de supravietuire (autanul) 😀😀😀
LA REVIEW Ziba – un restaurant cu ștaif, la țară nu la oraș - scris de k-lator în rubrica Unde mâncăm în Ploiești și împrejurimi
crismis, 14.05.22 08:50»@MarinaCo: N-ar trebui să fie diferență între ce primești acasă și ce mănânci în restaurant, dar uite că se mai întâmplă... Noi am avut o experiență bună acolo; ce-i drept, singura pe care am avut-o la Mamma Mia... Dar oricum, mulțumesc pentru cele 2 recomandări, sper să le verific cât mai curând!
LA REVIEW Mamma Mia - ieftin și bun - scris de crismis în rubrica Unde mâncăm în Iași?
pagină generată în 0.283092975616 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată