Ecouri scrise pe AFA [p.5 /1621]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 24.07.21 17:33»@ux121195: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 04111&hid=15715.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121195 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Oribil!! Nu recomand hotelul Bulevard!! - scris de ux121195 în rubrica Bulevard Hotel
nicole33, 24.07.21 17:01»@ux121194:

Am oferit 5 euro la recepție pentru o camera mai buna, am primit camera la ultimul etaj, în mansardă, fiind cu bebeluș și cărucior.

Se adevereşte încă o dată că obiceiul de a cotiza la recepţie este şi prost şi păgubos totodată. O cameră mai proastă decât cea de la mansardă nici nu puteai primi.

Nu ai avut şi tu curiozitatea să vezi ce primeşti fără să cotizezi şi abia în caz de nemulţumire să încerci schimbarea camerei?

Am fost nevoiți într-o zi sa nu putem primi în camera doamnele de la curățenie, deoarece dormea bebelușul, am rugat sa revină, dar au spus ca nu este posibil, noi am avut același așternut tot sejurul, probabil am ratat schimbarea fix în ziua respectiva.

Puteai solicita la recepţie sau la Guest Relation şi schimbarea lenjeriei şi efectuarea curăţeniei între nişte ore convenabile vouă în funcţie de programul de somn al copilaşului.

la masa, te servesc ei, din masuri de siguranță, pe nimic nu poți sa pui mana sa te servești, dar găsești unu sau maxim 2 angajați la câte o vitrina cu produse, cozile sunt foarte mari, îți tot trece pofta de mâncare.

O fi neplăcut să aştepţi la cozi, dar eu zic că este mai sigur să te servească ei decât să pună toţi mâinile prin toate cele şi să ai vreo surpriză neplăcută pe acolo.

LA REVIEW Prea scump pentru ceea ce oferă - scris de ux121194 în rubrica Royal Alhambra Palace Hotel [Colakli]
nicole33, 24.07.21 16:48»@m liviu*:

Revin după vizionarea fotografiilor.

Pandemia îmi pare a fi fost doar un pretext pentru a vă refuza accesul la BeGrand, pentru că văd că la Diva aţi reuşit să ajungeţi.

Apă şi bere la sticlă găseam şi în urmă cu câţiva ani, dar mai nou văd şi Pepsi la doză, deci au făcut ceva progrese . Pe plajă veneau tot aşa cu cărucioare cu minilăzi frigorifice, dar sucurile erau la sticle de plastic de un litru. Turiştii obişnuiţi îşi umpleau câte un pahar sau două, cei "însetaţi" luau toată sticla .

La narghilea ai fost?

LA REVIEW Super vacanță la Delphin! - scris de m liviu* în rubrica Delphin Palace DeLuxe Collection
nicole33, 24.07.21 16:33»@m liviu*:

Felicitări pentru alegerea inspirată, pentru vacanţă şi pentru articol!

Din ce am citit în impresiile din trecut pot spune ca băuturi premium erau acum prezente și la pool bar nu doar la lobby.

Mă bucur să aud că Delphin-ii încep să-şi revină, să se întoarcă la gloria care i-a consacrat odinioară. Posibil să fi înţeles şi ei că economiile duse până dincolo de limita bunului simţ pe termen nu foarte lung se vor întoarce împotriva lor, ducând la pierderea turiştilor pe care s-au străduit atât de mult să-i fidelizeze.

Pentru mine Delphin Palace a fost al patrulea Delphin vizitat şi am fost dezamăgită la momentul respectiv tocmai de servicii, de băuturile străine ascunse de parcă erau bijuteriile Coroanei, de personalul insuficient, slab instruit şi nepoliticos. Adică exact aspectele care m-au impresionat la prima vizită. Timp de o săptămână la Palace eu nu am auzit acele "Do You Have Another Wish? " sau "Another One? " cu care ne obişnuiseră în trecut. În afară de plaja frumoasă din Lara şi de marea caldă şi curată, doar mâncarea la fel de bună şi variată şi curăţenia camerei şi a resortului îmi aminteau că sunt la Delphin şi aş mai avea motive să-mi doresc să revin.

Am încercat sa mergem într o după amiaza la Be grand. Inițial ni i s-a spus ca se poate face o excepție apoi a intervenit altcineva și nu am mai mers. Vroiam sa vad schimbările făcute eu find la acesta când era sub denumirea de Rixos. Vroiam sa vadă cei mici aquparc. Dar datorita pandemiei nu se poate.

Din cauza pandemiei, nici anul trecut nu au fost permise vizitele între Delphini.

Noi am profitat de fiecare dată de această facilitate, vizitând celelalte hoteluri ale lanţului aflate în apropiere, oprindu-ne la o cafea, o bere, un cocktail sau o gozleme, înainte de a ne întoarce la hotelul nostru, dar erau alte vremuri...

Gala night ne-a plăcut foarte mult!

Ai fost norocos . La Gala Night totul este spectaculos şi fac tot posibilul să se întreacă pe ei înşişi. Am prins Gala Night la actualul Be Grand şi a fost fantastic. La Palace am nimerit în săptămâna cu Delphin Family, petrecerea pentru turiştii fideli şi a fost ok, dar nu la fel de grandios.

LA REVIEW Super vacanță la Delphin! - scris de m liviu* în rubrica Delphin Palace DeLuxe Collection
webmasterX, 24.07.21 16:12»@ux121194: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".

Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 04110&hid=11127.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121194 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Prea scump pentru ceea ce oferă - scris de ux121194 în rubrica Royal Alhambra Palace Hotel [Colakli]
webmasterX, 24.07.21 16:03»@Silvia Mady: Mulțumiri pentru schimbarea username.

-

Mulțumiri, deasemenea, pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

LA REVIEW Vacanta relaxanta la Phoenicia - scris de Silvia Mady în rubrica Phoenicia Blue View Hotel (ex Panoramic-Amfiteatru-Belvedere) [Olimp]
nicole33, 24.07.21 15:59»@elenaadina:

Am înlăturat multe hoteluri din cauza acestui aspect!

Ţi-am spus că pe mine nu mă deranjează soarele care pătrunde prin umbrelă, aşa mă mai bronzez şi eu , pentru că altfel nu stau direct în soare, dar soţul meu este nemulţumit de genul acesta de umbrele. Când nu aveam un prosop de plajă în plus, îşi punea tricoul, dar tot cu un prosop e mai bine.

Uitasem să îţi spun că la Tropitel sunt şi câteva pavilioane pe plajă, în spatele rândurilor de şezlonguri, care pot fi utilizate gratuit, pe principiul "primul venit, primul servit" şi poate acelea ţi-ar conveni mai mult.

Nu am făcut snorkeling la Baron, dar cred, este doar o părere, că este aproape la fel de frumos ca la Tropitel.

Am ajuns acolo mai des seara în plimbare şi o singură dată la apusul soarelui. Am vrut să merg pe ponton, dar tocmai închideau, conform regulilor, chiar dacă afară era încă lumină. În timpul zilei era prea cald pentru mine pentru a parcurge aproape un kilometru pe frumoasa promenadă din Sahl Hasheesh.

LA REVIEW O alegere excelentă – Rixos: Stay at One, Enjoy at Two - scris de nicole33 în rubrica Rixos Sharm El Sheikh Resort
crismis, 24.07.21 15:44»@robert: Vine, vine... Tati. Și nu vine cu mâna goală, vine cu un prieten😜
LA REVIEW Un hotel bine amplasat - scris de robert în rubrica Savoy Hotel
robert, 24.07.21 15:42»@crismis: ce tare! Eu citeam la tine, la pwnsiunea de la Corbu si in acelasi timp tu citeai la mine.

Evident ca am exagerat cu o comparatie a bailor, hotel versus spital, doar am vrut să subliniez ca nu mi-a plăcut decirul si implicit decoratorul. Dar gusturile nu se discuta!

Mulțumesc mult pentru vizita și comentariu! Si sa ne vedem cu bine. Abia il astept pe tati cu berea aia! :-)

LA REVIEW Un hotel bine amplasat - scris de robert în rubrica Savoy Hotel
crismis, 24.07.21 15:33»Ai vrea tu să ai la spital (ptiu, ptiu, ptiu!) o baie ca asta! Una peste alta, pare un hotel de luat în seamă. Bravos pentru relatare!
LA REVIEW Un hotel bine amplasat - scris de robert în rubrica Savoy Hotel
elenaadina, 24.07.21 15:20»@nicole33: O idee foarte bună cu prosopul peste umbrela... mulțumesc! 🙂

Am înlăturat multe hoteluri din cauza acestui aspect!

Dar la Baron ați făcut snorkeling?

LA REVIEW O alegere excelentă – Rixos: Stay at One, Enjoy at Two - scris de nicole33 în rubrica Rixos Sharm El Sheikh Resort
Aurici, 24.07.21 15:05»Preț foarte bun pentru 4 persoane, având în vedere că nu vorbim de copii mici, ci de ditai tinereii. Nu știu dacă în România reușeați cu prețul ăsta, în aceleași condiții de satisfacție. Iar antamat mai din primăvară ar mai fi însemnat o diferență.

Și nouă ne-a plăcut Kavarna și mă bucur dacă informațiile mele au ajutat cumva. Aștept hotelul, pentru că suntem în căutare permanentă de baze bune pentru întâlnirea noastră și înțeleg că ați fost foarte mulțumiți.

LA REVIEW „Cavalcadă” spre tărâmul din Kavarna - scris de zapacitu în rubrica Descoperă Kavarna și împrejurimile
nicole33, 24.07.21 14:43»@elenaadina:

La Tropitel am ezitat sa merg din cauza umbrelelor de pe plaja, care nu sunt pline si m-am temut de soare, de asemenea m-am gândit ca dacă vreau sa intru în mare doar pentru a ma răcori, nu am unde, sunt condiționată de ponton care e lung, în rest, mi-a plăcut ce am vazut...

Cu umbrelele poţi rezolva uşor problema aruncând un prosop de plajă peste acestea şi umbra va fi mai "consistentă". Pe mine nu m-a deranjat.

Dacă vrei să intri în mare doar pentru a te răcori, nu prea poţi nici măcar atunci când marea este la flux. Eu mă răcoream la duşurile de pe plajă.

Pontonul este lung, dar la Rixos Seagate este mult mai lung , însă există băncuţe să te odihneşti, dar tot drumul îl faci în plin soare. La capătul pontonului există umbră, există şezlonguri, există duş, plus labe de înot şi veste de salvare pentru cei care nu ştiu să înoate. Şi salvamarul este mereu la datorie, chiar dacă apa acolo nu trece de 1,60, având avantajul că nu prea sunt nici valuri care să te împingă peste coral. Eu îmi puneam masca şi mă învârteam pe tot perimetrul "piscinei" . Când veneau prea mulţi care doreau doar să înoate şi să se bălăcească acolo, claritatea apei avea de suferit. Eu preferam momentele în care era mai puţin aglomerat.

LA REVIEW O alegere excelentă – Rixos: Stay at One, Enjoy at Two - scris de nicole33 în rubrica Rixos Sharm El Sheikh Resort
crismis, 24.07.21 14:40»@doinafil: Exact asta i-am zis și eu lui Tati: nu-s de ajuns banii, mai trebuie ceva, acel "limbaj comun", inaccesibil oamenilor de rând, care să ateste apartenența în... liga specială.

Aș sta un weekend într-un cort din ăla (pentru a bifa experiența), dar prețul mi se pare de-a dreptul nesimțit! Am tot trecut pe acolo și da, se cam confirma ce ziceați: oamenii nu se lasă prostiți așa de ușor, cam bătea vântul. Nici la bar n-am văzut mare agitație, doar câte o masă, 2 ocupate. În timp ce la Bunicul era full, cel puțin seara.

Mulțumesc pentru vizită și ecou! Și... spor la vizitat Corbu! Măcar de dimineață până seara, și tot merită!

LA REVIEW Casa noastră de la mare - scris de crismis în rubrica Casa de la Corbu [Corbu]
elenaadina, 24.07.21 14:34»@nicole33: La Tropitel am ezitat sa merg din cauza umbrelelor de pe plaja, care nu sunt pline si m-am temut de soare, de asemenea m-am gândit ca dacă vreau sa intru în mare doar pentru a ma răcori, nu am unde, sunt condiționată de ponton care e lung, în rest, mi-a plăcut ce am vazut...

Cred ca pentru snorkeling e ok.

Ați făcut snorkeling și în zona de la Baron?

Am înțeles ca acolo se poate ajunge la corali de pe plaja și marea e ok ca adâncime.

LA REVIEW O alegere excelentă – Rixos: Stay at One, Enjoy at Two - scris de nicole33 în rubrica Rixos Sharm El Sheikh Resort
doinafil, 24.07.21 14:31»

Am senzația că dacă noi doi venim cu moștenirea de la mătușa Tamara și vrem să ridicăm alături ceva de genul, n-o să se prea poată...”

Poți să ai și zece moșteniri de la mătușa, dacă nu intri în „liga lor” , să spui o poveste pe placul auzului lor, „nu primești... pomană!” , cum ar zice Dinică, actorul. Nu vorbești pe „limba lor” , nu intri în joc! (cred că ai înțeles substratul!)

Cât despre:

glamping. Cunoașteți conceptul, sunt sigură: o tabără de corturi bune pentru hipsteri, costă cât nu face, da’ cică asta-i moda!

O fi asta moda acum, dar...românul - chiar dacă are înclinații spre „hipsterism” , din snobism, nu cred că e dispus să dea mulți bani pe ceva care nu merită! (părerea mea .

Moda vine, moda trece, mai ales dacă e mâncătoare de bani!

Daaaaa, la Corbu este frumos, după cum l-ai descris aici. N-am ajuns, încă, acolo, lucru pe care mi l-aș dori să se realizeze. Daaaar, cine știe?! Timpul nu este pierdut!

Felicitări și...

LA REVIEW Casa noastră de la mare - scris de crismis în rubrica Casa de la Corbu [Corbu]
crismis, 24.07.21 14:26»@webmaster: Mulțumesc frumos!
LA REVIEW Casa noastră de la mare - scris de crismis în rubrica Casa de la Corbu [Corbu]
nicole33, 24.07.21 14:25»@elenaadina:

Da, Baronul ar corespunde criteriilor noastre!

Arată super, doar că este cam scumpuţ. Dacă-l prind la vreo ofertă, îl rezerv fără să clipesc

La ce hotel ai stat în apropiere, as vrea sa citesc impresiile!

Şi eu aş vrea să reuşesc să termin articolul început demult, dar nefinalizat şi să-l postez, dar timpul este scurt şi restanţele se tot adună .

Acum trei ani am stat două săptămâni la Tropitel Sahl Hasheesh aflat două hoteluri mai la sud de Baron. Nu am beneficiat de serviciile de lux de la Rixos, nici nu am murit de foame , dar pentru snorkelingul de vis din "piscina" naturală aflată în partea dreaptă aproape de capătul pontonului aş reveni oricând cu drag la Tropitel.

LA REVIEW O alegere excelentă – Rixos: Stay at One, Enjoy at Two - scris de nicole33 în rubrica Rixos Sharm El Sheikh Resort
elenaadina, 24.07.21 14:10»@nicole33: La ce hotel ai stat în apropiere, as vrea sa citesc impresiile! 😊
LA REVIEW O alegere excelentă – Rixos: Stay at One, Enjoy at Two - scris de nicole33 în rubrica Rixos Sharm El Sheikh Resort
monikutza, 24.07.21 14:10»@userbusy: Dacă nu deranjez as mai avea o întrebare, am văzut ca ați călătorit cu copii, ce fel de test ați făcut ptr ei, pcr sau rapid? Știți dacă sunt acceptate și testele rapide din saliva in engleză? Multumesc
LA REVIEW O vacanta incantatoare - scris de userbusy în rubrica Vonresort Golden Beach HV1 [Colakli]
pagină generată în 0.592469930649 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM