Ecouri scrise pe AFA [p.5 /1319]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

CristinaElena77, 10.04.21 14:02»@Alex_Macedo:  eu îți mulțumesc!!! Și un astfel de talent ca al tău e hărăzit pentru a aduce bucurii și în sufletele și mințile altora, căci în ale tale știu că e un univers magic și plin de culoare, din care mă "adap" și eu, ori de câte ori îmi oferi ocazia ❤
LA REVIEW Modulul Murani - scris de ? în rubrica Casa Murani [Murani, TM]
Cezar89, 10.04.21 13:51»@nicole33:  multumesc frumos!  
LA REVIEW O vacanta frumoasa - scris de ? în rubrica Steigenberger Al Dau Beach Hotel
Alex_Macedo, 10.04.21 12:33»@CristinaElena77

​Ești printre membrii rarisimi ai AmFostAcolo care, când apreciază lăudând, o face cu toată inima.

Pentru mine care stă cu ochii în scrieri, tot redactând, când mi se spune că dau dependența în creieri, știu că nu am scris degeaba. Când toate substanțele cerebrale intră în relax prin​ a citi, ceea ce numești, texte delicioase, mă onorează și mă convinge că mi-am respectat cititorul/cititorii.

Dacă ar exista mai mulți entuziaști în ale cititului poate, ar merita și o carte scrisă.

Din nou, repet, mă simt onorat și mulțumesc. ​​​

​​​

LA REVIEW Modulul Murani - scris de ? în rubrica Casa Murani [Murani, TM]
nicole33, 10.04.21 11:11»@Cezar89:  

Este departe Aldau de Aquamagic? Poti merge pe jos? Se plătește extra daca esti cazat la Aldau?

Distanţa dintre Steigenberger AlDau Beach şi Steigenberger Aqua Magis este foarte mică. Ieşi din hotelul Aldau Beach pe intrarea principală şi ai de traversat doar o străduţă puţin circulată şi intri la Aqua Magic. ​

Mai pierzi două minute la poartă pentru a te înregistra şi a primi o brăţară de altă culoare decât a celor cazaţi în acel hotel, brăţară care îţi dă acces la toate facilităţile hotelului între 09.00-17.00, respectiv tobogane, şezlonguri, baruri, restaurant.

Turiştii cazaţi la S. Aldau Beach şi la S. PureLife au acces gratuit la S. Aqua Magic, iar aquaparkul pentru copii este chiar drăguţ şi comparabil cu aquaparkurile din Antalya. ​​

LA REVIEW O vacanta frumoasa - scris de ? în rubrica Steigenberger Al Dau Beach Hotel
Cezar89, 10.04.21 10:55»Salut! Este departe Aldau de Aquamagic? Poti merge pe jos? Se plătește extra daca esti cazat la Aldau ? Sunt carucioare si patuturi pentru copii? Mulțumesc!
LA REVIEW O vacanta frumoasa - scris de ? în rubrica Steigenberger Al Dau Beach Hotel
Mirinda, 10.04.21 10:50»Salut! Interesant review ul. Intr-adevar, bacșișul acela face diferenta. Noi am dat 10 eur si ne au dat o camera in prima linie de lângă plaja (vezi impresii). Ajungeam rapid si la plaja, mare si la restaurant prin grădină. Nu ne a deranjat zgomotul de la sala de mese, fumul de grătar. A fost perfect poziționată camera, in prima vila de lângă plaja.

​Deși hotelul este în proporție de 30%-40% ocupat te pot poziționa departe de plaja, restaurant doar ca nu oferi bacșiș.

​M au ajutat foarte mult informatiile citite pe acest site.

LA REVIEW O vacanta pe asteptarile noastre - scris de ? în rubrica Long Beach Resort (ex Hilton)
nicole33, 10.04.21 10:02»@daniel:  

O alegere bună la un preț extrem de avantajos.

Plaja micuta, sezloguri gratuite, ponton chiar la recif corali (multi pesti!!!).

Plaja hotelului Sierra este comună cu a hotelului Savoy sau se află în dreapta acesteia cum priveşti spre mare?

Îmi place pontonul scurt şi care pare destul de stabil.

Nu-mi plac şezlongurile mult prea apropiate unele de altele.

Ai avut vreo problemă cu vântul pe durata sejurului? ​​​​​

​​

LA REVIEW Hotel normal. Recomand pentru cei care vor liniste - scris de ? în rubrica Sierra Sharm El Sheikh Hotel
webmaster, 10.04.21 09:32»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Hotel normal. Recomand pentru cei care vor liniste - scris de ? în rubrica Sierra Sharm El Sheikh Hotel
webmasterX, 10.04.21 08:35»Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Hotel normal. Recomand pentru cei care vor liniste - scris de ? în rubrica Sierra Sharm El Sheikh Hotel
roth, 10.04.21 02:46»@elenaadina:  Si eu ma bucur ca am putut vedea "tot", ca am putut face poze. Da am intrat si noi in locurile cu "acces restrictionat", la RamsesVII fratele a coborat in sarcofac ghiar. Peste tot am lasat tips, sume decente, cred ca undeva 15$ a dus totul pentru intreg grup.

Pentru mine Luxor a fost wow, am ramas cu locuri nevizitate, asa am de ce sa revin.

Vacante placute​​

LA REVIEW EGIPT - ziua 2 - scris de ? în rubrica În Egipt pe cont propriu
gpopa, 10.04.21 00:01»@Lucien:  din pacate, nu prea mai este ce recupera pentru a-l transforma in obiectiv turistic. Nu stiu nici daca refacerea ar fi o optiune: valoarea istorica nu ar mai exista, ar fi un simplu fake.  

Si, sa o recunoastem, interesul pentru un asemenea obiectiv ar fi catre zero. El e interesant asa cum e, o poveste ​cu final nefericit.  

LA REVIEW În vizită la fostul mausoleu de pe dealul Racovițenilor - scris de ? în rubrica O zi în Râmnicu Sărat
piti, 09.04.21 21:26»Documentat, echilibrat, echidistant, presărat cu un umor fin. Doar cineva îndrăgostit (de zonă evident) putea crea așa ceva.

Peste o săptămână verific la fața locului. Pe mine unu' m-ați convins. ​

LA REVIEW Rimetea (Torockó), satul muzeu - Ghid turistic - scris de ? în rubrica Descoperă Rimetea și împrejurimile
Alex_Macedo, 09.04.21 21:10»@Carmen Ion:  Așa se prezintă absurdul mioritic. Prin atitudine mirato-revoltată și aruncarea cuvintelor prin care fiecare spune cum îl taie capul, dă farmecul acestei nații din care facem parte. De aici și... What a wonderful world. Știam că ai nas fin prin a observa cum toată povestea este înrămată și de aici și descrețirea frunții. Mă bucur că ți-am înseninat fruntea.

La cazare, dacă se reușea financiar mutarea locuinței propietariilor spre capătul curții, acest singur minus ar fi disparut. Nimic nu este perfect, dar acești oameni chiar tind spre asta și este de admirat.

Nu are rost să ne enervăm pentru că politicenii se duc acasă, se scarpină în boxeri, dorm neîntorși prin a face nimic, pentru turismul autohton. Noi ne nevrozăm și pe ei îi doare undeva, unde nu doare.

M-am întrebat pe mine în oglindă... Oare ești cu capul, cu patriotismul ăsta? Am realizat că de fiecare dată, se ridică părul pe braț și fac piele de găină când România își arată valorile și nu sunt puține. Nu, nu, nu... sunt patriot autentic.

Mulțumesc de aprecieri și vizită.

LA REVIEW Modulul Murani - scris de ? în rubrica Casa Murani [Murani, TM]
Floria, 09.04.21 19:55»@doinafil:  Mulţumesc! Mă bucur că m-ai însoţit la plimbare pe aleile umbrite ale Grădinii Botanice din Craiova. Este foarte bine îngrijită, o adevărată oază de relaxare şi civilizaţie în mijocul unei zone aglomerate. Este bine că intrarea este gratuită, Grădina Botanică a devenit parcul locuitorilor din cartierul vecin, oamenii având şansa de a se bucura de spectacolul naturii, în toate anotimpurile. Mai ales în această perioadă de restricţii, locuitorii din apropierea parcurilor şi grădinilor se pot considera favorizaţi...

O  seară liniştită vă doresc!

LA REVIEW Culorile verii în Grădina Botanică "Alexandru Buia" din Craiova - scris de ? în rubrica Descoperă Craiova
elenaadina, 09.04.21 19:24»Ma bucur ca ati vizitat si mormantul lui Seti I, noi l-am vazut in 2017 si ni s-a parut extraordinar! , vezi „In vizita la mormantul lui Seti I"

insa nu am putut face nici o poza, s-a tinut scai de noi unul din paznici, e drept ca fiind singurii  vizitatori ne-a lasat sa intram  in niste incaperi cu acces restrictionat, asa ca la iesirea l-am recompensat cu 10 dolari, voi ati fost extrem de norocosi,

​din pacate nu am reusit sa vedem mormantul lui Nefertari, care stiu ca e foarte frumos, sper sa-l vad candva... Ati avut o experienta minunata la Luxor... astept cu nerabdare si articolul despre piramide...

LA REVIEW EGIPT - ziua 2 - scris de ? în rubrica În Egipt pe cont propriu
Rodel, 09.04.21 18:53»Mă interesează acest hotel, văd că are un scor bun. Aș vrea să știu dacă este un resort izolat sau se află aproape de oraș și aproximativ la ce distanță? Intenționez să merg în Egipt în luna mai.
LA REVIEW Marriot hotel excursii optionale orasul in sine - scris de ? în rubrica Marriott Beach Resort Hurghada
Qvadratvus, 09.04.21 14:58»Am să-i fac un articol pe Wikipedia, mausoleului.
LA REVIEW În vizită la fostul mausoleu de pe dealul Racovițenilor - scris de ? în rubrica O zi în Râmnicu Sărat
doinafil, 09.04.21 13:33»Foarte frumoasă această grădină, bine îngrijită și aerisită! Când mama natură este ajutată și de mâna omului, creează locuri și imagini ce încântă ochiul și sufletul iubitorului de frumos!

Mi-a plăcut mult „fluturașul-Floria” din P20, dar și banca sculptată din P50, chiar dacă - în fundal - se vede o cabină mobilă de WC!

​La fel de frumoase sunt și statuile din​ P17 și P18! Despre grațioasele lebede, ce să mai spun?!

Felicitări pentru articol și poze!

LA REVIEW Culorile verii în Grădina Botanică "Alexandru Buia" din Craiova - scris de ? în rubrica Descoperă Craiova
CristinaElena77, 09.04.21 12:36»Dacă aș fi rudă cu fabricantul de cravate de 800 de euro bucata, v-as trimite pe tine, col. Dudă si pe Oana Fara (oana) în atît de multe excursii ca să tot scrii și să reușesc și eu să zic că mă satur să te citesc, deși nu cred că lucrul ăsta ar fi posibil.  

Dai dependență la creier .

Multumesc pentru endorfinele, oxitocinele, dopaminele si serotoninele produse de creierul meu cînd îți citește textele delicioase. ​​

LA REVIEW Modulul Murani - scris de ? în rubrica Casa Murani [Murani, TM]
Azrael, 09.04.21 10:52»Mi a placut articolul dvs. Chiar iau in calcul sa petrec un sejur in Albania prin iunie
LA REVIEW Mic ghid de calatorie in Albania - scris de ? în rubrica Descoperă Albania
pagină generată în 0.479725122452 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM