Ecouri scrise pe AFA [p.4 /1066]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

doinafil, 02.02.23 21:44»Să vă fie de bine!

Pentru prepatele anterior menționate se puteau alege câte 3 variante. Varianta 1 consta într-o porție, varianta a doua într-o o porție și jumătate iar varianta a treia da... ai ghicit, porție dublă. Noi am ales varianta de mijloc. Puiul la farfurie era 80 de lire iar vita era 105 lire. Am mai comandat și suc + ayran și în total am ajuns undeva la 200 de lire dacă îmi aduc bine aminte adică vreo 50 de lei. Dacă mergeam pe porția simplă, prețul scădea binișor sub 200 de lire și chiar și aceea era suficientă

Mie mi se pare foarte mult ce aveați în farfurie. Cred că și varianta 1 la/pe jumătate era pentru mine prea mult. Important este că v-a plăcut!

Am să revin la articol când se va întâmpla să merg în Edirne!

LA REVIEW Dönerul Turcesc - o explozie simplistă de arome presărate cu tradiție - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Unde mâncăm în Edirne?
irinad, 02.02.23 21:15»@Mika: În urmă cu şapte ani am petrecut o minunată vacanţă în Kefalonia şi articolul tău mi-a amintit de frumoasa insulă ionică ce ne-a oferit un peisaj complet: munte, mare, plaje, mâncare bună, sate şi oraşe tipic greceşti, localnici ospitalieri, toate armonizate perfect.

Felicitări pentru vacanţă, fotografii, articol!

LA REVIEW Vacanta in Kefalonia - scris de Mika în rubrica Descoperă Kefalonia
tata123 🔱, 02.02.23 20:57»@Rodel: Mulțumesc. Oltenia de sub Munte continuă să uimească prin frumusețile ei, mai vechi sau mai noi. La fiecare călătorie în zona submontană a Vâlcii ori Gorjului am găsit locuri inedite, colțuri pitorești și oameni cumsecade.

Realizarea unei sculpturi din lemn cu ajutorul drujbei nu e o muncă ușoară. Să nu credeți că totul se realizează 100% cu drujba, se mai utilizează și alte unelte în procesul de finisare.

Alegeri inspirate!

LA REVIEW Artă și aventură în Cerna de Vâlcea - scris de tata123 🔱 în rubrica Descoperă Oltenia
Michi, 02.02.23 20:55»@Mika: Dacă nu te-aşi vedea în poze aşi zice că sunt din National Geographic atat sunt de reusite. Felicitări şi să te ajute Dzeu în continuare!
LA REVIEW Nebun de alb pe Vârful Lespezi - scris de Mika în rubrica Redescoperă masivul Făgăraș
tata123 🔱, 02.02.23 20:48»@zapacitu: Mi-a plăcut expoziția în aer liber din satul Cerna, unele sculpturi sunt superbe. Am observat exponate noi și în parcul tematic dacic de la Polovragi.

Nu am ajuns și în parcul de aventură menționat, dar pot spune că zona continuă să se dezvolte turistic. Aceste obiective nou apărute (sculpturi din lemn, parcuri de aventură, căsuța răsturnată etc.) atrag turiștii interesați.

Numai bine!

LA REVIEW Artă și aventură în Cerna de Vâlcea - scris de tata123 🔱 în rubrica Descoperă Oltenia
tata123 🔱, 02.02.23 20:39»@DOINITA: Incredibil într-adevăr ce se poate realiza cu o drujbă, un obiect de tăiat puternic, brutal chiar. Zeci de lucrări împodobesc zona pensiunii menționate, unele realizate cu un incredibil simț al detaliului. Câteva lucrări au fost amplasate și înafara zonei pensiunii, ca de exemplu o troiță așezată la o intersecție de drumuri.

Proprietarii pensiunii și, totodată, organizatori ai festivalului se preocupă de dezvoltarea unui agroturism autentic cu multiple posibilități de relaxare și distracție.

Mulțumesc pentru aprecieri și ecou; mă bucur că ați trecut din nou prin "curtea" mea.

LA REVIEW Artă și aventură în Cerna de Vâlcea - scris de tata123 🔱 în rubrica Descoperă Oltenia
zapacitu, 02.02.23 20:35»@k-lator:

"Ei mai scriu pe site-ul lor așa: Este disponibilă spălătoria: clienții pot folosi mașina de spălat. "

E probabil inclusă în prețul cazării, detergentul și mirosnele pufo-parfumate erau disponibile sau le aduce cl' entu' ? E o facilitate taman potrivită în vremuri de restriște, practic te-ntorci acasă cu bulendrele curate, pregătit/ă pentru o nouă escapadă. Cu 7-8 valize ochi de țoale "păcătoase", se primenește garderoba. Ocazia nu trebuia ratată!

"N-am înțeles de ce lămpile de noapte erau apropiate, deasupra spațiului dintre paturi"

Pentru ei, din economie, vei aprinde doar o lampă, e suficient pentru ambii cititori, dar au pus două ca să dea impresia de lu(x)cși.

"Amuzant era tabloul copilăresc de deasupra paturilor, făcut dintr-un puzzle înrămat, în care era surprinsă o imagine dintr-un basm... probabil ca să sugereze că locul este de poveste."

Tabloul Prințesa cu calu' e de zulă, celebru în cartierul "mexicanilor", a dispărut subit în iarna lu' 98, punând la grea cumpănă pe amatorii de combinații și potriveli de cartoane maxi-puzzle -200 de buc XXL. E cotat destul de bine în piață, iar ca grad de dificultate e undeva între 8 și 12 (ani!).

Foarte detaliată, comme d' habitude!

LA REVIEW Hotel Troyan Plaza – o cazare pe neve - scris de k-lator în rubrica Troyan Plaza Hotel
Rodel, 02.02.23 20:34»Interesantă această expoziție și inedită unealtă de sculptat! Ce a ieșit este arta unor artiști care merită felicitările tuturor. La fel și ție, felicitări pentru că ne-ai vorbit despre acest festival!
LA REVIEW Artă și aventură în Cerna de Vâlcea - scris de tata123 🔱 în rubrica Descoperă Oltenia
Rodel, 02.02.23 20:28»Am vizitat Kefalonia în 2017, într-o excursie de o zi cu plecare din Zakinthos. Frumoasă, puțin mai sălbatică decât alte insule grecești văzute de mine, Kefalonia a fost „dragoste la prima vedere” , propunându-mi să revin pentru un sejur, ceea ce, din păcate, nu s-a întâmplat (încă!). Lacul subteran Melissani și peștera Dragorati au fost două dintre cele mai frumoase obiective ale excursiei. Pe lângă acestea, peisajele încântătoare, plajele cu nisip alb, fin, pădurile de pin sunt o recomandare pentru o vacanță în Kefalonia.

Felicitări pentru excursia făcută, impresiile și pozele postate, pentru faptul că m-ai făcut să mă întorc pentru câteva minute în frumoasa Kefalonie!

LA REVIEW Vacanta in Kefalonia - scris de Mika în rubrica Descoperă Kefalonia
nicole33, 02.02.23 20:00»@Yoda:

Deci, ati dat numai 2000 EUR pentru doua camere si AI si transport cu avionul pentru 4 persoane? Foarte putin.

Şi mie mi se pare un preţ suspect de mic pentru patru adulţi şi un sejur în plin sezon. Din câte îmi amintesc de anul trecut când am urmărit un alt hotel Kaya din Belek, hotelurile Kaya au avut o reducere importantă de 40% sau 45% pentru septembrie la individual, dar tot mi se pare cam ieftin.

LA REVIEW Vacanta ideala - scris de catvz în rubrica Kaya Side Hotel [Titreyengol]
nicole33, 02.02.23 19:51»@doinafil:

Sper că ai observat ce strategic au montat canatul rabatabil! Dacă ar fi fost pus la nivelul parapetului și s-ar fi putut deschide în plan orizontal, fumătorul ar fi putut scoate capul pe fereastră și ar fi suflat fumul în afara încăperii.

Am văzut, bineînţeles.

Tu vinzi castraveţi grădinarului?

Nu ai idee de câte ori am fumat pe fereastră, scoţând nu doar capul şi mâna în care ţineam ţigara, ci şi aproape jumătate de corp, ba am pornit şi aerul condiţionat pentru o ventilare mai rapidă a camerei şi în sensul dorit de mine. Nu a fost confortabil, dar măcar am păcălit detectorul .

Ar fi fost și păcat să nu te bucuri de el! Eu nu mă „dau în vânt” după somon, îmi place, dar nu „a la folie” , cum spune francezul! Mai mereu avem în casă, nu prea ne lipsește de la micul dejun, îi place mai mult lui Mihai și - spune el - gustul este puțin diferit de cel din Norvegia, ăla era puțin mai altfel, parcă mai bun!

Corect!

Nici eu nu aş fi ratat o asemenea oportunitate, aşa cum nu am ezitat să mănânc zilnic şi în cantităţi importante de câte ori am avut ocazia prin vacanţele mele, fără să mă plictisesc. Cumpăr şi acasă, dar tot mai rar, deseori fiind dezamăgită de preţul în creştere şi calitatea tot mai slabă. Eram convinsă că gustul celui din poze este mai bun

Eu nu sunt fan peşte cum eşti tu, însă somonul îmi place la nebunie, dar DOAR afumat, nu marinat sau la grătar/cuptor etc.

LA REVIEW Un hotel foarte bun, de 4* - scris de doinafil în rubrica Scandic Sunnfjord Hotel & SPA
webmaster, 02.02.23 19:18»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Cazare si gazda de exceptie - scris de Chloe în rubrica Landhaus Schwaiger [Zittrauerhof, Bad Hofgastein]
Chloe, 02.02.23 19:03»e ok, multumesc
LA REVIEW Cazare si gazda de exceptie - scris de Chloe în rubrica Landhaus Schwaiger [Zittrauerhof, Bad Hofgastein]
webmasterX, 02.02.23 19:00»Excelent

Mutat în rubrica "Landhaus Schwaiger [Zittrauerhof, Bad Hofgastein], BAD GASTEIN" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Cazare si gazda de exceptie - scris de Chloe în rubrica Landhaus Schwaiger [Zittrauerhof, Bad Hofgastein]
k-lator, 02.02.23 18:45»@webmasterX: Mulțumesc pentru apreciere. ☺

Da, e bună poziționarea, acolo este.

LA REVIEW Hotel Troyan Plaza – o cazare pe neve - scris de k-lator în rubrica Troyan Plaza Hotel
Alex_Macedo, 02.02.23 18:42»@Nasshu :... scuze de întarziere... nu că aș fi un... întârziat. Am fost nevoit să mă consult cu Zapa și să nituim aferentul timp de... zăpăceală.

NICOLE, scuze din nou de off.

Nassule... CU CEL MAI MARE DRAG!!!... Te anunțăm din timp... Noi ne-am gândit la o vreme prielnică, fără de căciuli și îmbrăcați în huse ca mobilu' . Am zis că aprilie, după Paști, cândva. Când lumea trece de Sărbători și poate e chef de ieșire.

P. S... nu îmi vine să cred că Năshica e studentă!!! . O țineam pe genunchi... era o copiliță... o dulceață de copil!!!... Am îmbătrânit, Bro, cum se spune mai nou!...

Spor la... salvat cât mai multe vieți!! . Te pup, Năshica.

LA REVIEW Satu Muscelean – Confort în stil rustic - scris de nicole33 în rubrica Complex turistic Satu Muscelean [Albeștii de Muscel]
Admin, 02.02.23 18:36»Cei 5 câștigători ai lunii ianuarie, extrași azi:

resita2009

mmierla

AZE

c-kosty

crismis

Au câștigat, fiecare, un voucher de 50 euro pentru orice sejur de minim 5 zile achiziționat de pe AmFostAcolo. Travel amfostacolo.travel

-

Extragerea live o puteți vizualiza în grupul nostru de FB, aici

LA REVIEW Concurs „Top Votanți” 2023 — 5 vouchere a câte 50 de euro, lunar - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
webmaster, 02.02.23 18:35»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Hotel Lukasmayr - experienta placuta... in special gastronomica! :) - scris de Chloe în rubrica Lukasmayr Hotel [Bruck an der Grossglocknerstrasse]
webmaster, 02.02.23 18:34»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Hotel Troyan Plaza – o cazare pe neve - scris de k-lator în rubrica Troyan Plaza Hotel
Mika, 02.02.23 18:32»@elenaadina: Mulțumesc!
LA REVIEW In vizită la balaurul din Bucegi - scris de Mika în rubrica Redescoperă Masivul Bucegi
pagină generată în 0.235524892807 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată