Ecouri scrise pe AFA [p.3 /1634]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 27.07.21 20:15»Excelentă recomandarea

Mutat în rubrica "Belmont Hotel [Padina Peștera], MOROENI [DB]" (nou-creată pe sait)

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Mai exista si minuni... - scris de rentea în rubrica Belmont Hotel [Padina Peștera]
doinafil, 27.07.21 20:11»Mi-a plăcut ce-am citit și văzut în poze! Să vă fie de bine și felicitări pentru articol!

Cât despre prețurile ce difereau între ce era scris pe foile volante și cele pe care le-au cerut, după ce ați mâncat, ce să spun?! Nu a fost frumos din partea lor , nada, însă, se pare că și-a atins scopul!

Am văzut și eu, dar nu în totalitate, desenele de pe gardul emblematic de la Văcărești. Mie mi-a plăcut ce-am văzut, iar ideea de-a aduce în actualitate „ziceri” și „panseuri” ale unor personalități arhicunoscute - români sau străini - însoțite de desenele gălățeanului Viorel Baciu (care semnează cu „Senator Baciu” ), mi se pare o alegere inspirată. Unii cârcotași reclamă că: pe gardul ce separă mica „deltă bucureșteană” de șoseaua Văcărești s-ar fi cheltuit bani mulți, cu care s-ar fi putut face și altceva! Eu cred că este bine așa! Poate tinerii care stau cu nasul în telefoane mai toată ziua, ar trebui să știe și câte ceva despre omică parte din ce a fost odată, în București! Părerea mea!

LA REVIEW La Hanul Văcărești - scris de iulianic în rubrica Unde mâncăm în București?
webmasterX, 27.07.21 20:02» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Astoria Hotel, SUNNY BEACH [Slanchev Briag]" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

-

Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).

Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104200&hid=5312.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Bataie de joc la Hotel Astoria Sunny Beach - scris de danimlh în rubrica Astoria Hotel
webmasterX, 27.07.21 19:58»@ux121311: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =104203&hid=827.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121311 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW O vacanta minunata - scris de ux121311 în rubrica Phoenicia Blue View Hotel (ex Panoramic-Amfiteatru-Belvedere) [Olimp]
webmasterX, 27.07.21 19:55»@cip-cip: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

LA REVIEW Horror - Fugiti de acest hotel - scris de cip-cip în rubrica Diamant Hotel [Cap Aurora]
doinafil, 27.07.21 19:52»Am citit știrile spre care ne-ai îndrumat și am aflat, din declarația unui fost ministru de externe, că:

"În Patrimoniul UNESCO nu intră întreaga localitate Roşia Montană, ci o arie delimitată, cea care apare în dosarul depus de guvernul României (prin delegaţia pe care am condus-o) în ianuarie 2017 şi, apoi, în ianuarie 2020. În dosar este vorba, în principal, despre fosta exploatare/mină romană (adică de pe vremea Imperiului roman, ca să fie clar) şi nu de întreaga zonă Roşia Montană” .

Declarația aceasta nu exclude exploatarea, în continuare, a zonelor învecinate zonei miniere ce poate fi exploatată!

Cred că vor fi „bătălii” mari, în justiție, pe această temă” !

Oricum, eu îți mulțumesc că ne-ai semnalat știrea!

LA REVIEW „Binecuvântați sau blestemați?” - scris de krisstinna în rubrica Descoperă zona Roşia Montană
zapacitu, 27.07.21 18:24»@iulianic: ce frumoasă e istoria când e îmbinată cu gastronomia și "asezonată" cu "ingrediente" atât de potrivite! Am citit ș-am salivat.

Mai deunăzi, primesc o invitație la o cârciumă cu ștaif din urbea natală. Nu călcasem neam pe-aici. Aveam poftă de pește la grătar. Somonul și șalăul erau de "gardă" în ziua ceia la cărbuni. Somonul era nițeluș mai congelat, frati-său tamam ce fusese adus, prins pe undeva prin bălțile adiacente bătrânului Alutus.

Am ales șalău cu lămâie și legume la grătar. A fost gustos, dar am prins tic nervos de la invazia de muște ce parcă eclozau de peste tot. Am chestionat fals dezinteresat hangița despre existența vreunei crescătorii de păsări prin apropiere. A ridicat din umeri, eu din sprâncene și așa m-a pierdut pe viitor de client "L' Artista pub". Pagubă-n ciuperci!

LA REVIEW La Hanul Văcărești - scris de iulianic în rubrica Unde mâncăm în București?
@Lavi73, 27.07.21 17:54»@webmasterX: Mulțumesc! Am trimis mesaj privat.
LA REVIEW Drumeție de vis in Cheile Nerei - scris de @Lavi73 în rubrica Descoperă Cheile Nerei
ux117066, 27.07.21 17:47»@Mihai Andrei: cred și sunt perfect de acord, oricum pe viitor vom știi și noi, pt noi a fost al2lea an in Bulgaria, dar mai vrem sa încercăm și alte hoteluri.
LA REVIEW Depinde ce asteptari aveți - scris de ux117066 în rubrica RIU Helios Paradise Club Hotel
Mihai Andrei, 27.07.21 17:45»@ux117066: Asa e cam peste tot, sa stiti... Trebuie sa ne orientam f bine, apoi sa trecem peste inconveniente si apoi sa incercam sa vedem partea pozitiva, altfel ne stricam voia buna care trebuie sa ne insoteasca intr-un concediu si e pacat...

Eu am intalnit acolo niste copii f simpatici la receptie, cu care am stabilit o relatie ff buna... Au fost foarte draguti... Eu am un principiu... Le respect munca, le fac complimente, chiar sincere, si ei se pare ca raspund in consecinta... Le-am cerut camere cu vedere la mare si ne-au dat la etajul 4, chiar in capatul dinspre piscine si plaja... E drept ca mergeam f mult pe holuri, dar nu ne-a deranjat... Vederea ziua spre piscine si apoi seara spre Sunny Beach si Nesebar iti taia respiratia...

LA REVIEW Depinde ce asteptari aveți - scris de ux117066 în rubrica RIU Helios Paradise Club Hotel
webmasterX, 27.07.21 17:42»@@Lavi73: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor de tip date personale (nume, numere de telefon, adrese de mail etc) — sunt interzise, de ceva timp, și de lege. Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (click pe „pliculeț”).

Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

LA REVIEW Drumeție de vis in Cheile Nerei - scris de @Lavi73 în rubrica Descoperă Cheile Nerei
doinafil, 27.07.21 17:38»Să vă fie de bine, mama Michi, și să dea Domnul să trăiți nu numai până la 5 dec, (așa cum a răspuns prietena) ci mai mult și mai bine după această dată! (Nu-mi vine să cred că mama Michi va avea în curând 87 de ani! )

Articolul mi-a stârnit curiozitatea, așa că avem și noi în plan să ajungem acolo! Când se va întâmpla asta?! Nu știu! Cert este că vrem și noi acolo!

Felicitări pentru articol, iar sărbătoritei să-i transmiți din partea noastră „la mulți ani” , cu sănătate și bucurii!

LA REVIEW Un restaurant la înălţime, NOR, et. 36 Sky Tower - scris de Michi în rubrica Unde mâncăm în București?
doinafil, 27.07.21 17:18»@webmasterX:

Amplasamentul este corect! Mulțumesc pentru încadrare!

LA REVIEW Micuț, dar bun – ALBERGO MIRALAGO ** – Misurina - scris de doinafil în rubrica Albergo Miralago [Misurina]
Carmen Ion, 27.07.21 17:15»@Michi: Mulțumesc pentru aprecieri
LA REVIEW Mica bijuterie bizantină Panagia Kera - scris de Carmen Ion în rubrica Descoperă regiunea Lasithi
Michi, 27.07.21 16:46»@Carmen Ion: WOW! Superbonus, foarte interesant, n-am vizitat-o
LA REVIEW Mica bijuterie bizantină Panagia Kera - scris de Carmen Ion în rubrica Descoperă regiunea Lasithi
andre ea, 27.07.21 16:10»@@Lavi73: Multumesc mult pentru ajutor!

Multumiri si pentru recomandarile suplimentare.

Drumetii frumoase in continuare!

LA REVIEW Drumeție de vis in Cheile Nerei - scris de @Lavi73 în rubrica Descoperă Cheile Nerei
@Lavi73, 27.07.21 16:05»@andre ea: [.....] aceasta este nr de telefon al domnului. Îmi pare rău, dar nu îi mai știu numele. Dacă o să stați în Sasca Montană, vă recomandăm pâinea și mai ales cornurile de la brutăria din sat. Deschide seara după ora 18. Patronul este un sirian foarte amabil. Să aveți o vacanță frumoasă!
LA REVIEW Drumeție de vis in Cheile Nerei - scris de @Lavi73 în rubrica Descoperă Cheile Nerei
andre ea, 27.07.21 15:50»Foarte utile informatiile, având în vedere că avem programat un sejur, în următoarele zile, în această zonă. Mulțumim!

Ne puteți comunica datele de contact ale persoanei care v-a ajutat cu transportul la punctul de start pe traseul Cheile Nerei? Ne-ar fi deosebit de utilă și această informație.

LA REVIEW Drumeție de vis in Cheile Nerei - scris de @Lavi73 în rubrica Descoperă Cheile Nerei
webmasterX, 27.07.21 15:50» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Marhaba Beach Hotel, SOUSSE" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: Descoperă Sousse]

-

Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).

Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.

-

Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =104197&hid=358.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Vacanta in Tunisia, Sousse - scris de hd88gsg în rubrica Marhaba Beach Hotel
webmasterX, 27.07.21 15:48»Mutat în rubrica "Albergo Miralago [Misurina], CORTINA d'AMPEZZO" (nou-creată pe sait)

-

Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

LA REVIEW Micuț, dar bun – ALBERGO MIRALAGO ** – Misurina - scris de doinafil în rubrica Albergo Miralago [Misurina]
pagină generată în 0.574527978897 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM