Ecouri scrise pe AFA [p.1988 /1999]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmaster45, 04.01.19 06:28»@Ady88: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

===

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=91760

LA REVIEW O vacanta saracuta, cu pret destul de piperat - scris de ? în rubrica Metropol Hotel
iulian68, 04.01.19 03:55»Pana la urma ce bani ati primit inapoi? Ca din cate stiu, "Cristinelul" nu prea lucreaza cu rest... Iar despre locatie, la cate zeci de review-uri au curs pe acest sait, nici macar sa va apropiati nu trebuia! Imi pare rau pentru petrecerea ratata!
LA REVIEW Pensiune infecta, patron cu tupeu maxim - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
alinafulg, 04.01.19 02:07»@Alina Roxana: O sa vorbim pe privat mai încolo, ca este cam devreme pentru a stabili ce si cum.
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de ? în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
webmaster, 04.01.19 00:56»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Revelion la Cabana Vânătorul - scris de ? în rubrica Cabana Vânătorul [Ob. Lotrului]
Nina M, 04.01.19 00:06»@bogdan_costea: Am fost foarte mulțumiți. Multumesc mult!
LA REVIEW Sarti 2015 - scris de ? în rubrica Descoperă Sarti
msnd, 03.01.19 21:54»@mihaelavoicu:

Sărut mâna și mulțumesc mult pentru aprecieri!

Într-adevăr. pe Muntele Nebo am avut o senzație ciudată, de a fi într-un loc cu însemnătate majoră pentru istoria și religiile lumii. Deși m-am mai întâlnit cu Moise, în două rânduri diferite, atât la Mănăstirea Sfânta Ecaterina și pe Muntele Sinai, în nici una din dăți, acolo nu am avut aceiași senzație. Poate de aceea sunt unii care localizează „Muntele lui Moise” în Arabia Saudită.

Poate ceva asemănător să fi simțit când am intrat în „Piramida lui Keops”, dar sunt prea multe decenii de atunci, ca să mai am o amintire clară.

Deci, și eu sunt încântat de excursia făcută!

O seară excelentă!

LA REVIEW Și am văzut „Tărâmul Făgăduinței”! - scris de ? în rubrica Muntele Nebo
laleauaneagra, 03.01.19 21:40»@cami1212: multumesc.
LA REVIEW Tunisia, exotică și surprinzătoare - scris de ? în rubrica Vacanța în Tunisia
Alina Roxana, 03.01.19 20:46»@webmasterX: este corect!
LA REVIEW Vila Landi, Ksamil - scris de ? în rubrica Villa Landi Apartments
webmaster, 03.01.19 20:43» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Larnaca, LARNACA" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: Descoperă Cipru]
LA REVIEW Cipru Fran Giorgio - scris de ? în rubrica Descoperă Larnaca
webmaster, 03.01.19 20:25»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Vila Landi, Ksamil - scris de ? în rubrica Villa Landi Apartments
webmasterX, 03.01.19 20:14»@Nell, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

--

Cazarea am avut-o la hotel Frangiorgio doar loc de dormit fără piscină. Este un hotel modest. Personalul a răspuns la toate solicitările noastre. Am ales o cameră standard cu pat dublu doar loc de dormit. Au si apartament cu o antecameră pe post de living și linie alimentară.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

LA REVIEW Cipru Fran Giorgio - scris de ? în rubrica Descoperă Larnaca
garcia, 03.01.19 20:12»@webmasterX: Salut! Da, coordonatele voastre sunt ok.

Fotografii am încercat să încarc dar formatul nu este compatibil cu cerințele site-ului. -_-

LA REVIEW Revelion la Cabana Vânătorul - scris de ? în rubrica Cabana Vânătorul [Ob. Lotrului]
webmasterX, 03.01.19 20:08»@GlockGen4: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 40&ridAnt=91757

LA REVIEW Revelion intr-un colt de rai - scris de ? în rubrica Pensiunea Casa Noastră [Izlaz]
aurora56, 03.01.19 20:06»@Andreiuța: Ma bucur ca ti-a placut locația. Intradevar din primavara au început să aducă îmbunătățiri locației, adăugând jacuzzi, piscină pentru copii și au mărit terasa. Eu am făcut si Paștele în 2018 acolo si am fost mulțumită.
LA REVIEW Revelion peste asteptari la pensiunea La Lipoveanu din Dunavatu de jos - scris de ? în rubrica Pensiunea La Lipoveanu
webmasterX, 03.01.19 20:03»Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

--

Mutat în rubrica "Villa Landi Apartments, KSAMIL" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Vila Landi, Ksamil - scris de ? în rubrica Villa Landi Apartments
Aurici, 03.01.19 20:00»@crismis: Scuze pentru întârziere, am fost ruptă de tehnologie câteva zile. Și n-a fost rău deloc.

Noi am fost în multe hoteluri la bulgarii ăștia de când ne tot întâlnim acolo și l-aș considera pe acesta în top 3 fără să stau pe gânduri. Mi-a plăcut foarte mult. În afară că nu are intrare în mare chiar de pe plaja lui, acolo fiind pietroaiele alea și digul neamenajat, nu prea am avut ce să le reproșez. Corelând binențeles categoria lui cu prețul pe care l-am plătit și modul în care se prezintă, că mai contează și asta. Adică nu mi s-a părut că exagerează atunci când s-au prezentat în mediul online.

În legătură cu plaja și intrarea în mare eu cred că a fost o neînțelegere din partea turiștilor, ei prezentându-se corect în poze, inclusiv în desenul imens de pe un perete întreg de la recepție.

Un minus ar fi piscina exterioară foarte mică dar pentru mine nu contează. Mă duc la mare pentru mare și nu mă afectează existența unei piscine exterioare sau interioare. De aceea este important ca despre un loc să scrie mai mulți oameni pentru că iată, ne regăsim fiecare în alte povești.

La Bulgarka vecină am băut și noi ceva într-o seară când nu a fost nimic la hotel iar acolo era muzică și am putut să dansăm puțin.

Dacă n-ar fi nevoia asta de schimbare, pentru scopul nostru l-aș alege și anul ăsta din toată inima.

Mulțumesc pentru vizită și ecou și la mulți ani sănătoși și cât mai plimbăcioși. Asta pentru că tocmai am terminat o sesiune de bătut copiii la cap despre cât de importante sunt călătoriile în viața noastră.

LA REVIEW Încă o experiență bună la vecinii bulgari - scris de ? în rubrica Royal Grand Hotel & Spa Kavarna
webmasterX, 03.01.19 19:57»@Mihaela2019: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii

LA REVIEW Revelion de poveste - scris de ? în rubrica Pensiunea Lidana
webmasterX, 03.01.19 19:47»Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 74&ridAnt=91753

LA REVIEW Revelion la Cabana Vânătorul - scris de ? în rubrica Cabana Vânătorul [Ob. Lotrului]
webmasterX, 03.01.19 19:45»@lzp89: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 92&ridAnt=91752

LA REVIEW 'Pensiune' DE EVITAT - scris de ? în rubrica Pensiunea Floris
mihaelavoicu, 03.01.19 19:35»Excepțional review! E o mare realizare că ați ajuns pe muntele Nebo și ați văzut ”Țara Făgăduinței”, ultima imagine văzută de Moise, după ce a trudit 40 ani prin deșert.

Foarte interesant! Felicitări!

LA REVIEW Și am văzut „Tărâmul Făgăduinței”! - scris de ? în rubrica Muntele Nebo
pagină generată în 1.60569405556 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată