Ecouri scrise pe AFA [p.1860 /1879]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

elise, 14.01.21 13:51»@cosminp:  

Nu a fost nimic organizat, probabil tot din cauza pandemiei... ​

Preţurile la cazare sunt şi-aşa destul de mari, faţă de alte hoteluri de 3 stele, din staţiuni balneo, cu condiţii net superioare... ​

LA REVIEW Toamna la Hotel Termal - scris de elise în rubrica Termal Hotel [Băile Felix]
cosminp, 14.01.21 13:46»Un hotel cu o baza de tratament foarte buna, dotata si personal serios. Hotelul a fost renovat, dar la nivel mediu, dec stele. Toate imbunatarile si upgrade-urile de care vorbesti costa suficient cat sa mareasca preturile de cazare si sa piardă clienti. Nu cred ca isi doresc sa intre in "elita" de 4 stele, cat isi doresc sa aiba hotelul si baza de tratament pline. Mie mi s-a parut ca incearca sa fie "varf" in zona de 3 stele.

Da, mancarea este foarte gustoasa si prezinta destule feluri de mancare cat sa nu pleci nemultumit.

Au mai avut seri cu spectacole si bautura (vin, bere)? ​​

LA REVIEW Toamna la Hotel Termal - scris de elise în rubrica Termal Hotel [Băile Felix]
webmasterX, 14.01.21 13:33»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 102321&hid=1282.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Dezamagire - scris de andreiploiesti în rubrica Rozmarin Hotel
irinad, 14.01.21 12:36»@maryka:  Sunt sigură că această drumeție nu v-ar fi lipsit din procupările voastre santorineze, dar o poți avea în vedere pentru o dată viitoare.

Este foarte adevărat că este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le poți avea în Santorini, dar destul de ușoară în comparație cu cea din Samaria Gorge, spre exemplu, pe care ai/am probat-o și tu, și eu.

Mulțumesc pentru ecou, vizită, aprecieri. Îți doresc să mai ajungi măcar o dată în Santorini unde știu că ți-a plăcut mult. Te îmbrățișez cu drag, o zi frumoasă ​​​​​​în continuare!

LA REVIEW Zece kilometri de drumeție, zece kilometri de peisaje superbe - scris de irinad în rubrica Descoperă Santorini
adi_na, 14.01.21 11:45»@webmasterX:  imi pare in regula. Cred. Orientarea mea este praf 😅 Este in aceeași clădire cu Restaurant Parc, acolo pe harta imi par oarecum separate, dar poate ma înșel.
LA REVIEW O noapte la palat Parc - scris de adi_na în rubrica Parc Hostel
irinad, 14.01.21 11:22»@crismis:  Într-adevăr, un traseu spectaculos, o minunată drumeție și o experiență unică!

După drumeție, după ce ne-am întors în Perissa, ne-am dus glonț la taverna noastră​ de casă fiindcă ni se făcuse foame. Cu ospătarii deja ne împrieteniserăm bine, iar cel ce venise să ne ia comanda și pe care nu-l văzuserăm în ziua aceea, ne-a întrebat cum ne-am petrecut ziua.

Când i-am spus că tocmai ne întorseserăm ​din drumeția Fira-Oia, cu ochii mari de uimire și total neîncrezător, ne-a cerut: "Please, show me pictures! " Soțul i-a arătat din fotografiile sale de pe telefon, apoi ne-a mărturisit că, deși este localnic, nu a drumețit niciodată pe acest traseu până la vârsta lui și era trecut de 35 de ani.

Ne-a felicitat sincer și a povestit totul inclusiv patronului care a venit și el personal să ne felicite. ​

În altă ordine de idei, cu certitudine articolul tău ​a fost util, ca de altfel și cel al @ioanei74, influențându-ne în alegerea drumeției.

Mulțumesc și eu pentru tot!

LA REVIEW Zece kilometri de drumeție, zece kilometri de peisaje superbe - scris de irinad în rubrica Descoperă Santorini
Floryn81, 14.01.21 10:33»@iulianic:  Chiar dacă peisajul nu a fost prea atrăgător, nouă ne-a plăcut mult să vizităm această rezervație. Am respirat aerul curat din mijlocul acelei păduri și ne-am relaxat plimbându-ne pe aleile din jur, fără a interacționa cu prea multe persoane. Știu că ați vizitat acest loc anul trecut și că decorul natural era altul, însă a fost bine și așa. Citisem pe undeva că la acest zoo existau în trecut lupi și urs, dar acum aceste animale nu se mai află acolo (și poate că este mai bine, cel puțin pentru ele).

Da, ne-a plăcut incursiunea pe meleaguri nemțene! O plănuiam de mai multă vreme și acum s-a materializat, așa că trei zile ne-am plimbat prin zonă. În ceea ce privește zăpada, am găsit-o pe lângă Lacul Roșu, dar deja am trecut în județul vecin!

Mulțumesc pentru lectură și pentru ecou!

LA REVIEW În vizită la Grădina zoologică - Zimbrăria ”Dragoș Vodă” din județul Neamț - scris de Floryn81 în rubrica Parcul Natural Vânători-Neamț / Rezervația de Zimbri 'Dragoș Vodă'
maryka, 14.01.21 09:49»Unul din cele mai frumoase trasee din Santorini, despre care eu n-am știut la vremea respectivă, dar de care m-aș fi „folosit” cu mare drag. Dar nu-i nimic, citind ce ai scris, parcă am umblat acolo, în urma pașilor voștri. Am privit cu atenție, am călcat cu grijă, am văzut parte din apus, oricum, este splendid totul... doar timp să ai pentru a putea face cât mai multe acolo!

​Cine știe, poate odată vom reveni și noi, mi-ar face mare plăcere, iar această drumeție cu siguranță ar fi pe lista principală!

Foarte frumos povestit, pozele minunate, o invitație perfectă pentru cine nu a ajuns în Santorini, dar și pentru o revedere plăcută!

O zi faină, te pup! ​​

LA REVIEW Zece kilometri de drumeție, zece kilometri de peisaje superbe - scris de irinad în rubrica Descoperă Santorini
crismis, 14.01.21 09:48»Oh, ce de amintiri mi-au stârnit cuvintele și imaginile tale!...

Un traseu deloc ușor (noi, având baza în Imerovigli, l-am făcut din 2 bucăți, ​într-o seară spre Fira și a doua zi dimineață spre Oia, deci ne-a venit ceva mai ușor), dar extrem de spectaculos, probabil unul dintre cele mai frumoase drumeții din viața noastră!

Mi-a plăcut mult să revăd prin ochii tăi locurile dragi, m-am simțit din nou acolo, sub soarele arzător al Calderei!... Mai ales că de la o vreme, de când treaba cu vaccinul e atât de palpabilă, îmi permit să visez din nou la excursii și vacanțe!...

Felicitări pentru acest articol minunat și mă bucur dacă am putut să ajut măcar un pic cu ceea ce am povestit și eu cândva! Să ne revedem cu bine și cu tolba plină de povești! ​​

LA REVIEW Zece kilometri de drumeție, zece kilometri de peisaje superbe - scris de irinad în rubrica Descoperă Santorini
iulianic, 14.01.21 08:58»Animalele sunt la fel de interesante, dar peisajul este dezolant în vreme de iarnă și fără zăpadă. Imaginea de la intrare - P01 - mi s-a părut extrem de tristă fără mașini parcate acolo de-a valma, fără larma copiilor nerăbdători, bucuroși că sunt aduși acolo.

​Altfel, trebuie remarcat și aspectul pozitiv: lipsa aglomerației. Poți privi în voie, oricât, tot ceea ce-ți place. E drept că nici vara, cu mai mulți vizitatori, nu ești stânjenit în interior. Parcă mai mare stresul (atunci când am fost noi acolo) a fost în exterior, în zona cu parcare, tarabe cu suveniruri și sucuri.

Sper că ți-a plăcut incursiunea în Neamț, ținutul copilăriei mele. ​

LA REVIEW În vizită la Grădina zoologică - Zimbrăria ”Dragoș Vodă” din județul Neamț - scris de Floryn81 în rubrica Parcul Natural Vânători-Neamț / Rezervația de Zimbri 'Dragoș Vodă'
elise, 14.01.21 08:49»@webmasterX:  Coordonatele sunt ok.
LA REVIEW Hotel OK, litoralul lasa de dorit - scris de elise în rubrica Ferdinand Hotel
ux117919, 14.01.21 03:02»@Artiglio:  Sunt de acord cu faptul că este vina mea că am ajuns în Porto Skala vilige hotel, iar scopul comentariul meu pe acest site este de a informa și pe alții de pățania mea și eventual să evite locația.   Nu așa ne informăm, cu privire la locurile pe care urmează să le vizităm?!?

​Referitor la ciudățenia comentariului meu nu pot spune decât că este părerea despre experiența mea, iar pe acest site asta găsești. Dacă vrei să ridici tu în slăvi hotelul ăla mizer, nu ai decât să te duci și să experimentezi.

​În ceea ce privește "grecotei cu nas subțire" nu pot să-ți spun decât că este un  citat din scrisoarea a III-a aparținând marelui poet național Mihai Eminescu și care este predată în scoala gimnazială, probabil prin clasa a V-a, lecție la care tu evident că ai lipsit.

Mulțumesc pentru mesaj! ​

LA REVIEW Un eșec... și chiar îmi plăcea Grecia!!! - scris de ux117919 în rubrica Porto Skala Village Hotel
ux117919, 14.01.21 02:39»@webmasterX:  ok
LA REVIEW Un eșec... și chiar îmi plăcea Grecia!!! - scris de ux117919 în rubrica Porto Skala Village Hotel
webmasterX, 13.01.21 21:45»@elise:  Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
LA REVIEW Hotel OK, litoralul lasa de dorit - scris de elise în rubrica Ferdinand Hotel
aurora56, 13.01.21 21:24»@eddy35700:  nu e asa. Smart villa reprezinta urmatorul lucru.

Iti sunt prezentate cele ​ 11 vile (sau 13) ca o oferta early booking. Ideea e urmatoarea > iei la pret mai ieftin chiar cu vreo 40 % pachetul dar... nu vei sti la ce vila stai decat cu cateva zile inaintea plecarii si nici locurile in avion. Astfel agentia se asigura ca se ocupa toate vilele. Probabil se trage la sorti in ultima saptamana. Este doar un turoperator care se ocupa de asta si trimite la agentiile de unde ai platit deja biletul in avans, vilele repartizate. E un risc pe care ti-l asumi de la inceput, platesti mai putin dar depinde de noroc poti nimeri o vila mai buna sau mai putin buna. In general am observat ca vilele mai departate de plaja sunt mai ren0vate si mai ok decat cele de pe plaja. Daca vrei sa iti alegi vila tariful e mai mare pentru aceleasi conditii. Adica noi am nimerit la ALISSIA (vezi impresii) unde am platit 580 euro dar cei care au ales vila asta si au platit cu 2 luni inainte (nu cu vreo 8 luni inainte ca noi) au platit in jur de 950 euro pentru aceleasi conditii. In plus si camerele erau diferite, unele renovate, altele nu. Noi am nimerit la una renovata.    

LA REVIEW Ce ne mai ofera Skiathos? - scris de dorgo în rubrica Descoperă Skiathos
irinad, 13.01.21 20:52»@webmasterX:  Mulţumesc!
LA REVIEW Zece kilometri de drumeție, zece kilometri de peisaje superbe - scris de irinad în rubrica Descoperă Santorini
webmasterX, 13.01.21 20:04»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW Zece kilometri de drumeție, zece kilometri de peisaje superbe - scris de irinad în rubrica Descoperă Santorini
eddy35700, 13.01.21 19:55»@aurora56:  cum a fost cu smart vila??? Mi se pare că e o completare a locurilor rămase neocupate la cele 11 vile (atâtea au pentru 2021), unele foarte departe de plaje si cu recenzii foarte nașpa ...  
LA REVIEW Ce ne mai ofera Skiathos? - scris de dorgo în rubrica Descoperă Skiathos
eddy35700, 13.01.21 19:43»Buna ziua,   va multumesc pentru frumoasa descriere a vacantei dvs. Imi puteti spune prin ce touroperator ati fost si eventual, dacăati mers cu avionul, orele de plecare din si inspre țară??? Va mulțumesc anticipat de ajutor 🙂🙏
LA REVIEW ''Izolati'' in paradis - scris de lottee7 în rubrica Descoperă Skiathos
webmaster, 13.01.21 15:43»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Hotel OK, litoralul lasa de dorit - scris de elise în rubrica Ferdinand Hotel
pagină generată în 0.583805799484 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată