Ecouri scrise pe AFA [p.1756 /1895]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

leonasch, 02.04.21 07:23»Imi pare foarte rau, dar nu mai este loc de rechini!
LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
msnd, 02.04.21 00:41»@nicole33:  

Sărut mîna încă odată!

​De regulă​​, scriu  atunci când sunt descrise locuri prin care am fost și eu. Acum, probabil că faptul că am rămas cu amintiri neplăcute m-a făcut să scriu.

Plaja despre care am scris nu era chiar lângă port, estimez că mai erau cam 500 m până acolo. Dar nu avea nici măcar umbrele. Cred că a fost nevoie de un pichamer pentru a la planta. După ce am descoperit canalizarea, ne-am mutat cam cu 20 m spre port. Mai mult nu s-a putut.

Dar, dacă mă gândesc bine, ceva tot a fost pe gustul meu: berea băută într-o seară la o cârciumă din castelul de deasupra portului.

O noapte bună! ​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 02.04.21 00:30»@doinafil:  

Cu așa un mod de a primi mâncarea te-ai mai întâlnit la unul din restaurantele la care ai mai mâncat în această vacanță la turci, dacă-mi aduc bine aminte. Ceva mai „peste mână” - și la propriu și la figurat - nu puteau imagina!

Îţi aminteşti corect, este acelaşi restaurant despre care am povestit deja , doar că în acel articol am prezentat comparativ​ sistemele all inclusive "reinventate" în pandemie întâlnite de mine la cinci hoteluri toate de cinci stele şi toate cu UAI, apreciind că ar fi util celor care, ca şi mine înainte de plecarea în vacanţă, şi-au pus întrebarea cum vor rezolva turcii problema, cum vor respecta regulile de protecţie sanitară cu un disconfort cât mai redus pentru turişti.

Nici mie nu mi-a plăcut sistemul de servire de la Orka, mai ales că aveam şi termen de comparaţie. Pentru mine a fost cel mai dezavantajos dintre toate.

Aici am încercat să prezint nu doar restaurantul, ci hotelul în ansamblul lui, cu toate facilităţile oferite. ​

Ce poate fi mai plăcut decât să ai și mare și pădure, și soare, și plajă?!

Această combinaţie de elemente a constituit marele plus al hotelului

Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou! ​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 02.04.21 00:14»@msnd:  

Bună seara, Mihai

Ecoul tău a fost o surpriză pentru mine. Nu ce ai scris, ci faptul că ai scris, eu fiind mai obişnuită cu ecourile Doinei

Mie nu mi-a plăcut la Marmaris. Este drept că am fost acum 12 ani si am stat la un hotel din linia a doua. Adică a doua stradă de la faleză.

Îţi respect părerea.

Mie mi-a plăcut această staţiune, fără însă a face o pasiune. Am mers şi cu aşteptări destul de mari, influenţată de către cei care au fost acolo înaintea mea, au fost încântaţi şi au tot revenit.

În 12 ani multe lucruri s-au schimbat, poate nu neapărat în bine.

Din câte am apucat să văd, s-a construit foarte mult, staţiunea s-a aglomerat şi cred că mi-ar fi plăcut mai mult pe vremea când era mai aerisită.

Dar nu avea acces la o plajă proprie, trebuia să mergem la o plajă de folosință comună. Aici nisipul era foarte tare, parcă așezam prosopul pe asfalt.

Bănuiesc că te referi la plaja publică din Marmaris, cea aflată înainte de a ajunge în port. Am văzut-o şi eu şi, recunosc că nu mi-a plăcut şi nu aş merge niciodată acolo. Nu oferea nimic altceva decât umbrele, dar fără şezlonguri,   existau nişte toalete şi duşuri la intrarea pe plajă, precum şi locuri speciale pentru fumat , nefiind permis să fumezi altundeva pe plajă.  Chestia asta pe mine m-a enervat maxim.

Nu am văzut pe această plajă decât localnici care făceau plajă pe propriile prosoape, toţi cu masca pe faţă. Imaginea m-a întristat. Dacă şi intrarea în mare este mâloasă, cu atât mai mult este de evitat.

în acest golf, în afara descărcării canalizărilor hotelurilor din ambele stațiuni, mai este și portul pentru navele turistice sau de agrement.

Nu am ştiut povestea cu canalizările, nu ştiu ce să zic, dar eu nu am sesizat nimic dubios, ba chiar am fost impresionată de claritatea apei mării din această zonă.  

Toată lumea ştie că apa din imediata apropiere a unui port nu este recomandată pentru baie.

În concluzie, nu cred că voi mai reveni vreodată aici.

Nimeni nu-şi doreşte să revină într-un loc care l-a dezamăgit, dar... nu se ştie niciodată

Eu intenţionez să revin cândva pentru că mi-a plăcut şi pentru că nu am reuşit să văd tot ce mi-am propus în scurtul sejur petrecut aici.

Îţi mulţumesc mult pentru vizită şi informaţii!

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 01.04.21 23:49»@nrs:  

a raspuns ​excelent krisstinna: pe plaja imi place sa stau la soare dar sa fie umbra  iar "vietnamezele" mi se pare ca nu fac umbra

A fost şi mai rapidă    

Vă cam potriviţi la gusturi din câte observ 

Ştiu că "vietnamezele​" permit trecerea razelor soarelui, dar mie chestia asta îmi place, deoarece totuşi filtrează destul de bine. ​​Aşa reuşeşti să te şi bronzezi puţin fără a risca arsuri sau insolaţie.

oricum chiar imi place hotelul asta, din pacate mai e mult pana la vara iar anul asta nu imi fac planuri pana nu vine iulie inceputul lui august​

Mă bucur că ţi-a plăcut hotelul ales de mine. Să ştii că nu mi-a fost deloc uşor să aleg de această dată.

​Dacă în majoritatea cazurilor, preţul era un argument important în alegere, eu tot râvnind la hoteluri care îmi depăşeau bugetul, acum diferenţele de preţ mi s-au părut mici​ şi a trebuit să ţin cont de alte criterii.

Şi eu îmi propusesem să stau liniştită anul acesta, după vacanţele ratate de anul trecut şi tot stresul prin care am trecut, am vrut să aştept şi să văd ce se întâmplă, dar tot nu am avut răbdare​ şi m-am pripit cu rezervările şi... acum istoria se repetă. Cred că sunt masochistă dacă nu am învăţat nimic din propriile greşeli.

Sunt curioasă ce planuri ai pentru la vară. ​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
adso, 01.04.21 21:37»@Nasshu:  Cred că nici măcar un like.
LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
Nasshu, 01.04.21 20:43»@leonasch

De 2 zile nu a mai fost publicata nici  review de calatorie? Acest articol a blocat oare saitul? Nimeni nu mai spune nimic?

Esti simpatic

Esti de 2 ani pe site si nu ai scris nimic, dar te deranjeaza!

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
webmasterX, 01.04.21 18:53»@Flori Sasu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 102740&hid=6149.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.​​

LA REVIEW Zona cu pesisaje frumoase, cazare dezastruoasa - scris de Flori Sasu în rubrica Oltul Hotel / Complex Cozia [Căciulata]
leonasch, 01.04.21 17:53»De 2 zile nu a mai fost publicata nici  review de calatorie? Acest articol a blocat oare saitul? Nimeni nu mai spune nimic?  

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
cristicost, 01.04.21 15:53»"am mancat cartofi prajiti si negrese.

M​ie greu sa cred ca ​pe celelalte site uri parerile sunt mult mai bune (3,5; 4 stele) iar pe acest site oarecum romanesc (majoritatea fiind romani) clasificarea este de o stea

Probabil romanii sunt mai pretentiosi​

LA REVIEW Foarte rău, nu mergeţi - scris de gabi_gasca în rubrica Cenger Beach Resort & Spa [Kizilot]
doinafil, 01.04.21 14:21»

... se crea un culoar la o distanţă de aproximativ un metru de mesele cu mâncare, angajatul care prelua turistul mergea pe acel culoar pe lângă mâncare cu farfuria în mână, iar turistul mergea în paralel cu acesta de cealaltă parte a lanţului spunându-i angajatului ce și cât să-i pună în farfurie. La capătul liniei, turistul primea farfuria plină cu cele solicitate şi se îndrepta spre masă, iar angajatul revenea la intrare preluând următorul turist şi tot aşa.

Cu așa un mod de a primi mâncarea te-ai mai întâlnit la unul din restaurantele la care ai mai mâncat în această vacanță la turci, dacă-mi aduc bine aminte. Ceva mai „peste mână” - și la propriu și la figurat - nu puteau imagina!

Eu aș fi dat fiecărui turist câte o mânușă și l-aș fi lăsat să-și aleagă ce vrea el și să pună pe farfuria din cealaltă mână. S-ar fi câștigat timp pentru ambele părți (turist, salariat) și nu te-ai mai păcălit cu alegeri greșite!

În rest, mie mi-a plăcut ce-ai prezentat! Ce poate fi mai plăcut decât să ai și mare și pădure, și soare, și plajă?!

Felicitări și

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
Dragoș_🇷🇴, 01.04.21 09:15»@Nicu:  

Ieri a fost Ziua internatională a plimbării prin parc, dacă mergi în parc primesti amendă minim 500 lei.

Să mergi în parc și să fi amenințat cu amenda fiincă ești acolo este una din aberațiile prezentului.

Să mor eu dacă am văzut în vreuna dintre ultimele decizii de impunere a unor măsuri de protecție împotriva răspândirii COV19 (vedeți că se poate formula un enunț POZITIV (!) în privința asta?) că nu am voie să ies la plimbare în parc... sau oriunde altundeva. Totul e să am un motiv rezonabil, unul dintre cele enumerate în respectivele documente oficiale. Și să fi bifat acel motiv pe o declarație tipărită și semnată. Ce e așa greu?!?

On topic: oare de ce nu protestează de pildă japonezii împotriva purtării măștii peste tot? oare nu cumva pentru că ei o poartă deja de ani buni, FĂRĂ să le fie impus acest lucru decât de un spirit practic - acela de a rămâne sănătoși?

Oare de ce nu protesta nimeni din orașele țărilor din vest când 99% din prăvălii li se închideau oricum pe la ora 18, maximum 19 zilnic, iar în week-end erau doar foarte puține deschise? Și nici lume pe stradă după ora 19-20 nu prea vedeai (în afară de eventualii turiști)?!?

just my 2 cents...

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
nicole33, 01.04.21 06:41»@krisstinna:  

Bine că te-ai hotărât să scrii!

Ehh... eu hotărâtă sunt să scriu despre multe, însă adesea nu ​reuşesc să îmi şi finalizez intenţiile, multe rămânând în faza de proiect.

În acest caz, promisesem să scriu şi eu despre Orka mea din Marmaris, hotelul, nu vaporul şi uite că am reuşit să-l termin. ​

Pozele cu pinii și marea sunt minunate, de-aia îmi doream să ajung in Marmaris, peisajele sunt încântătoare, îmi plac golfulețele, pădurile de pini, plajele nu foarte mari și apa cristalina.

Şi pe mine m-a impresionat această staţiune foarte verde, cu peisaje de vis, iar în ceea ce priveşte hotelul, cred că am făcut o alegere bună, chiar dacă a fost clar cel mai slab dintre cele cinci din această vacanţă mai atipică din toate punctele de vedere, dar şi aşteptată mai mult ca niciodată.

Mă bucur că ți-a plăcut hotelul, știu că ești pretențioasă la cazări

Cazarea a fost ok, nu am ce să reproşez, iar serviciile au fost pe măsura preţului plătit, unul nu prea mare.

Din cauza pretenţiilor am tot amânat ani la rând să rezerv în Marmaris, de teama comparaţiilor cu hotelurile de alt nivel din Antalya şi cred că am greşit. Nu poţi să le ai pe toate.

Când a început nebunia, am avut mari emoţii​ cu privire la posibilitatea păstrării distanţei pe o plajă destul de îngustă, dar a fost ok. Iar în comparaţie cu alte hoteluri, plaja de la Orka este chiar destul de lată şi mai este şi lungă. M-am bucurat că nu au fost probleme cu şezlongurile, au fost destule şi la orice oră, chiar dacă hotelul a fost destul de plin.

Şi eu sunt mândră de lucrurile cumpărate de mine din Turcia, de calitate fără a fi de firmă, dar în serie limitată. ​

Da, in Marmaris apa e liniștită, intrarea in mare e lină, exact pe gustul meu. Iar “muntisorii” văzuți de pe plajă îmi luminează chipul, nu îmi place plaja foarte lată, marea agitată și neagră, nu îmi place să văd doar apă in fața ochilor, prefer plajele care îmi oferă și peisaje, așa cum am întâlnit și in Marmaris.

Intrarea în mare a fost cam prea lină pentru gustul meu, eu mai încântată am fost de lipsa valurilor care mi-a permis să înot în voie şi, într-adevăr, când înoţi şi nu vezi doar apă nesfârşită în faţa ochilor senzaţia este deosebită. Eram convinsă că aş fi putut ajunge înot până la insulele vecine, dar la vârsta mea nu mă mai aventurez aşa.

Şi copertinele au avantajele lor, măcar pentru că nu trebuie să te tot învârţi cu şezlongul în jurul umbrelei , însă anul acesta mi s-a părut mai ok să am umbrela mea.

Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou! ​​​​​​​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
tm67bru, 31.03.21 20:14»și tot pe această temă: „toată Europa” (mă rog majoritatea sau multe țări) sunt în carantnă - însă noi evident suntem (mult) mai inteligenți, analizăm și demonstrăm de ce „nu e nevoie de carantină” . Poate primim și-un „nobel” , cine știe?  

În realitate, motivația reală a acestor decizii ar fi, după mine alta - și, tot pentru mine, e acceptabilă - noi „nu ne permitem carantina” , pentu că suntem unde suntem și am pierde economic.  

Dar nu sună oare mai bine ca noi să analizăm și să „demonstrăm” că ei se înșală și noi știm mai bine, „am analizat și NU se justifică nicio carantină” ?

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
tm67bru, 31.03.21 20:00»Echilibrată, obiectivă intervenția - chiar de apreciat - cu o SINGURĂ excepție:

Cine are capacitate sa inteleaga prin ce trecem si cit de pacatos poate fi acest virus nu are nevoie de carantina/legi/superlegi, isi limitaza deplasarile, isi schimba obiceiurile singur ca asa e normal

Asta e fix cum ai zice „cine are cât de cât minte, nu urcă băut la volan .

Nici de interdicția respectivă „nu pare c-am avea nevoie”, dac-ar fi să mergem pe acea logică

-

În realitate, sunt mulți care au îngrozitor de puțină minte, ori care judecă părtinitor, funcție de interesul lui, sau extrem de superficial, în cel mai bun caz. Văd / vedem asta zi de zi, în această perioadă parcă și mai dezolant.

[le] Pentru ei  „trebuie” regulile, nu pentru cei care le-ar respecta oricum!

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
msnd, 31.03.21 19:17»Sărut mâna!

Încep brusc.

Mie nu mi-a plăcut la Marmaris. Este drept că am fost acum 12 ani si am stat la un hotel din linia a doua. Adică a doua stradă de la faleză. Nu îmi mai aduc aminte numele. Dar nu avea acces la o plajă proprie, trebuia să mergem la o plajă de folosință comună. Aici nisipul era foarte tare, parcă așezam prosopul pe asfalt.

În plus, pe fundul apei era un strat de pietricele, nu foarte deranjant, dar acoperite de un strat de mâl. După două zile, o lucrare de reparație pe plajă mi-s dezvăluit că, în imediata vecinătate, acolo era descărcarea unei canalizări de ape uzate, probabil de la un hotel din apropiere.

Apoi am remarcat că întreaca stațiune, inclusiv Icmeler, sunt amplasate într-un golf cu o deschidere destul de mică la marea largă. Iar, în acest golf, în afara descărcării canalizărilor hotelurilor din ambele stațiuni, mai este și portul pentru navele turistice sau de agrement.

În concluzie, nu cred că voi mai reveni vreodată aici.

O seară excelentă!

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
Nasshu, 31.03.21 19:04»@Nicu:  comparatia intra instituirea carantinei si amenda pentru centura de siguratanta nu e potrivita. Compari cirese cu piersici.

IN primul rand in lege de fapt in hotarararile privind prelugiririle succesive a starii de alerta nu se vorbeste de carantinarea unei localitati decat la modul

32. Se poate institui carantina zonală în condițiile art. 7 şi 12 din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Daca te duci la articolele respective nu o sa gasesti metionat niciun prag al ratei de infectare pentru instituirea carantinei zonale.

Instituierea carantinei se face pe circuitul urmator : DSP analizeaza pe baza unor indicatori (14 in trecut, 6 acum) , trimita analiza la INSP, INSP daca propune carantinare trimite catre CJSU, care daca aproba trimite mai departe la CNSU care la randului lui trebuie sa aprobe.

Si mie mi-ar fi ' ' placut' ' de amuzament sa vad 2-3 zile Bucurestiul carantinat. Repet de amuzament, pentru ca acest lucru este imposibil daca stam si gandim logic. De acolo se da ora exacta la tot ce inseamna economie, industrie, politic, etc. S-ar fi creat un haos imens daca opreai tot ce intra /iesea din Bucuresti sa verific ce cauta neica y pe acolo. Cred ca nu ai vazut niciodata cum arata intrarea in Bucuresti pe la ora 18, sau iesirea pe la 7-8. E dezastru. multi intra la munca, altii ies sa munceasca, altii pleaca in delegatii. Pratic blocai TOT Bucurestiul si tranzitul spre alte localitati.

Din punctul meu de vedere si carantinarea Timisoarei si a localitatilor limitrofe (zona metropolitana) a fost o greseala, un exces de zil politic (din pacate). Din aceleasi motive ca si in cazul Bucurestiului, chiar daca nu se da ora exacta la Timisoara . Si pernonal n-am vazut o scadere semnificativa a cazurilor. Cine are capacitate sa inteleaga prin ce trecem si cit de pacatos poate fi acest virus nu are nevoie de carantina/legi/superlegi , isi limitaza deplasarile, isi schimba obiceiurile singur ca asa e normal , pina trece nebunia sau macar pina se mai atenueaza.

Sa fim seriosi in orasele mari, chiar si cu carantina, numai ' ' fraierul' ' nu iese din casa.  Majoritatea muncesc, copii /studentiitrebuie sa mearga la scoala, altii pleaca in delegatii, sunt orase tranzitate... etc.

Carantina a fost eficienta in localitatile rurale mici si aflate la ceva distanta de centrele industriale/economice mari. Oricum acolo e populatie imbatranita si nu pleacau sa se plimbe haihui!

Boc la o emisiune a si explicat de ce nu a fost carantinat Clujul, o explicatie pe care eu unul o gasesc foarte de pertinenta.  Au fost analizate - CU CAP - acele criterii si au considerat ca nu eate necesar.

Restul regulilor sunt aplicabile la nivel national, legate clar de un prag al ratei de infectare si pesemne se respecta iar cine nu le respecta e sanctionat.

Personal nu sunt de acord cu protestele din aceste zile, chiar daca ii exclud pe huligani din randul protestatarilor, pentru ca toti am avut de suferit - mai mult sau mai putin - de pe urma pandemiei, asa ca nu ' ' crapa nimeni' ' daca mai porti masca 2-3 luni de zile, te duci mai devreme acasa (pina la urma asa e si normal, nu umbli de nebun fara treaba la ora 12 pe strada) si ii respecti pe cei din jur, asta ca in final sa scapam cu totii.

Este inadmisibil, si acolo nu au fost numai huligani, sa te duci in fata spitalelor si sa ii hulesti pe medici! Nu imi place V. dar a avut dreptate : nici pe timp de razboi nu se impuscau medicii. Cand era pauza de impuscaturi intrau medicii chiar daca erau din tabere adverse si ingrijeau raniti, carau mortii, uneori chiar si pe ai inamicului!

Asa ca pentru mine, orice participant la proteste pe tema restrictiilor, vaccinarii, purtarii mastii ESTE pina la urma UN HULIGAN (mai mare sau mai mic , SIC!) !

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
nrs, 31.03.21 18:29»@nicole33:  

a raspuns ​excelent krisstinna: pe plaja imi place sa stau la soare dar sa fie umbra iar "vietnamezele" mi se pare ca nu fac umbra

oricum chiar imi place hotelul asta, din pacate mai e mult pana la vara iar anul asta nu imi fac planuri pana nu vine iulie inceputul lui august​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de nicole33 în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
tm67bru, 31.03.21 18:09»Timișoara va ieși la noapte din carantină (s-a hotărât cu f. puțin timp înainte)

Pt mine...   chiar nu se schimbă  nimic -- singura excepție = declarația pe care o completam atunci când ieșeam.  

Eu voi continua să-mi respect aceleași *proprii* ​ reguli —  de bun simț, zic eu - cum mi s-au părut și cele (identice) luate de autorități.  

PS: mie personal carantina în Tmș mi s-a părut un avantaj, un atu al Timișorii în comparația anterioară cu Bucureștiul ​ — din pdv al sănătăți publice, evident, nu al economicului 

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
Dan&Ema, 31.03.21 17:40»@Nicu:  E destul de aiurea afirmatia cu Bucuresti si Timisoara. Se poate ca aceeasi lege sa fie aplicata diferit pe 2 strazi ale aceluiasi oras, asta daca e ambigua. Daca e clara, se aplica la fel.  Ref la protestatari, am urmarit pe patraru aseara si a spus un mare adevar. Acolo s-au amestecat oameni cu nemultumiri diferite (ex care au ramas fara munca pt ca au lucrat intr-o ramura afectata de pandemie (horeca, turism)  si cum firmele afectate nu au primit granturile promise...), dar intotdeauna la acestia se adauga elemente huliganice dornice de dezordine. Asa ca eu nu sunt de acord cu generalizarea.  Personal detest manifestatiile de acum pt ca nu ma regasesc in niciun fel intre cei care sunt acum in strada. Dar am facut cuie si ne-am imbolnavit la altele unde am fost de ex pt legile justitiei, unde si acolo au fost ibfiltrati golanii. ​​

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
pagină generată în 0.579343080521 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată