Ecouri scrise pe AFA [p.1755 /1895]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

Puiu100, 04.04.21 10:01»@webmasterX:  Am uitat. Locația nu este în Șuncuiuș ci în Vadu Crișului. Din punct de vedere al dosarului.
LA REVIEW O experiență plăcută. De revenit! - scris de Puiu100 în rubrica Cabana Roua Munților [Vadu Crișului]
Puiu100, 04.04.21 09:49»@webmasterX:  Da. Localizarea este OK. Mulțumesc pentru îndrumări.
LA REVIEW O experiență plăcută. De revenit! - scris de Puiu100 în rubrica Cabana Roua Munților [Vadu Crișului]
anditaru, 04.04.21 08:21»@loreleyG:  Multumesc!
LA REVIEW Super vacanța în timp de pandemie - scris de loreleyG în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
loreleyG, 04.04.21 08:13»@anditaru:  Cu ce drept sa facă control în bagaj? NU se face.
LA REVIEW Super vacanța în timp de pandemie - scris de loreleyG în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
anditaru, 03.04.21 23:19»@loreleyG: Multumesc! E adevarata treaba cu controlul in bagaje?
LA REVIEW Super vacanța în timp de pandemie - scris de loreleyG în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
webmasterX, 03.04.21 20:36»Mutat în rubrica "Cabana Roua Munților [Vadu Crișului], ŞUNCUIUŞ [BH]" (nou-creată pe sait)

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

-​​​

​ Nivelul redus de detaliere clasifică articolul sub pragul de publicare (sau undeva la limita lui). Din acest motiv, impresiile nu primesc PMA standard, alocate în mod obişnuit fiecărui articol încărcat pe sait [PMA standard = puncte de mulţumire-apreciere standard = din partea echipei administrative].

Sperăm să găseşti însă timp / disponibilitate pentru a completa un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi oferite de unitate; amabilitatea personalului; împrejurimi, drumul până acolo etc - eventual un set minimal de fotografii din (mini) sejur, astfel încât să putem totuşi reda articolului "votul saitului" -- şi, implicit, posibilitatea de votare a lui de către ceilalţi membri.

Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis), disponibil permanent până la validare şi timp de 30 de minute după aceea. Eventuale completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă).

- pentru a încărca fotografii din [mini]sejur: amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 02742&hid=26766

LA REVIEW O experiență plăcută. De revenit! - scris de Puiu100 în rubrica Cabana Roua Munților [Vadu Crișului]
AZE, 03.04.21 18:52»digi24.ro/stiri/actualita ... ietrite-1483099

În linkul de mai sus avem un alt caz (de această dată în Brașov) de pacient covid internat care a ieșit la fereastră cu masca de oxigen să vadă de ce protestatarii huiduiesc și înjură atât medicii cât și pacienții. Păi este strigător la cer!! În orice moment acei protestatari pot să devină implicit colegi cu cel care a ieșit la fereastră, sînt tratați de acei medici asistente care lucrează în niște condiții de muncă foarte dificile (așa cum era descris în articolul din ziar) și mai rău poate să devină ultimul lor protest în viață...

În altă ordine de idei sînt de acord cu protestele în general dar nu și de această dată (chiar dacă este legal dacă nu se distruge nimic și nu se înjură mai ales pe medici) aici nu este vorba de a obține anumite beneficii să zicem economice, etc, etc aici este vorba de sănătatea fiecăruia inclusiv al celui care protestează.

Și ca să intru un pic și în subiectul carantinei cred că ceea ce a fost la noi nu se poate numi astfel eventual se poate numi o limitare a circulației. Carantină înseamnă nu intri-nu ieși punct. Nimeni. Punct. Ori la noi cu documentele aferente puteai să te plimbi aproape absolut oriunde îți dorea inima. Îmi aduc aminte când Sibiul era în carantină în noiembrie. Nu mi-am schimbat stilul de viață aproape deloc. De covid am avut strict grijă încă din februarie 2020 nu am așteptat până intra țara în stare de urgență.

Dar Sibiul era la fel de aglomerat ca în alte luni fără carantină. Și aici discutăm despre o aglomerație periculoasă din punct de vedere epidemiologic. Și de când cu restricțiile/limitările orare de acum este mai aglomerat. Este logic mallul/hypermarketul se închide la 18.00 în weekend. Credeți că tot neamul renunță să meargă acolo? Nici vorbă deci toți care urmau să meargă să zicem între 18.00-22.00 merg înainte de aceste. Se aglomerează periculos totul. Am fost și la biserică noi având paștele acum. Este foarte aglomerat. Am renunțat să mai stau și urmăresc toate slujbele online acasă.

Cred că toate lumea indiferent dacă există sau nu restricții ar trebui să-și limiteze din proprie inițiativă anumite deplasări.

O seară bună

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
loreleyG, 03.04.21 15:49»@anditaru:  Din păcate nu pot să recomand pe cineva pentru că  noi am avut noroc cu prietenul prietenului care ne-a trimis pe cineva, dar cu cei care vă  preiau către resort puteți vorbi si vă recomandă pe cineva 
LA REVIEW Super vacanța în timp de pandemie - scris de loreleyG în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
anditaru, 03.04.21 15:31»Este adevarat ca se fac controale în bagaj la îmbarcare? Dacă poți si vrei, imi recomanzi pe cineva pentru excursiile în delta. Multumesc!
LA REVIEW Super vacanța în timp de pandemie - scris de loreleyG în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
Mirinda, 03.04.21 15:01»@cip1cip:  Buna Cip, ca si informatii suplimentare la momentul check in ului pentru o camera intr o vila amplasata conform dorințelor se oferă bacșiș 10 eur; am primit camera, intr o vila amplasată peste așteptări si ne au oferit la alegere mai multe variante. Eu zic ca merita bacșișul decât să pierzi timpul cu schimbarea camerei.
LA REVIEW Un vis devenit realitate! - scris de Mirinda în rubrica Long Beach Resort (ex Hilton)
mprofeanu, 03.04.21 13:50»@tata123:  Un articol minunat ce cuprinde frumusețea Dobrogei, citit acum cu și mai mare atenție, voi merge acolo, mai am 2 zile de așteptat...

De fapt ți-am recitit și alte articole din această zonă și mă voi ghida după ele... Nu voi rata mănăstirile, câteva cetăți dar și frumusețile naturale...

Mulțumesc încă o dată! ​​

LA REVIEW Pledoarie pentru Dobrogea - scris de tata123 🔱 în rubrica Hoinar prin Dobrogea
Alex_Macedo, 03.04.21 13:49»Ne răzvrătim pentru ceva chiar dacă e... altceva.

Este minunată și plină de candoare mintea noastră dacică. România sărbătorește în fiecare zi, Ziua națională a Polemicii. Trăim ceva la ce nu ne așteptam... ce ne-a răscolit negativ... ce nu credeam... ce, în era tehnologiei era de învins. Am refuzat tot timpul să credem că ne va doborî... Vom izbândi! . Din nefericire, nu funcționează așa. Ne luptăm cu demonii de care nu știam sau ne făceam că plouă și acum în izolare realizăm că ei există... prin... nervii de a nu rezista în casă... prin nervii de te feri tot timpul... prin nervi de a te uita atent ceea ce atingi. (clanță, mâner, ...)... și nu mai enumar.

De o săptămână sărbatoresc în stradă, conaționalii noștrii, Zilele naționale Hai-Să-Ne-Îmbolnăvim. Suntem liberi... nu purtăm mască... facem ce vrem!!! Voi, cei, ce sunteți în stradă, vă înțeleg lipsa acută de suportabilitate impusă! Să mor dacă nu!... Dar... DAR... când libertatea voastră intră în câmpul și libertatea mea, trag o linie în nisip!!! Fă ce vrei tu cu tine, dar nu mă trage după tine. Orice libertate este corectă cât nu interferează cu libertatea celorlalți. Este inadmisibilă ideea de a intra în sufletul celor ce poartă mască și mănuși și, prin demonstrații în stradă, considerați paria. Nu vrei să porți mască, stai nene în grădina ta, tu cu tine. Nu veni să-mi strănuți mie în nas, fără păsare.  Este peste puterile mele de înțelegere cum o gloată stă în fața unui spital strigând spre un geam unde era un medic covid-înfofolit : hoții, hoții, hoții!!!

Am înțelegere pentru toate categoriile de meserii... HoReCa... artiști... etc.

Evident că este o impotență guvernamentală, dar este universală. Și restul națiilor suferă. La noi, fiind mai săraci se simte mai adânc. Statele europene și cu predilecție Statul român nu mai știe formula de a scoate cămașa. Mulți nu mai au o pită să pună pe masă.

DAR, să nu ne facem iluzii ca să avem deziluzii. TOȚI SUFERIM! . Toți suntem cu nervii în agrafe... Toți pierdem... Toți tindem să ne pierdem răbdarea... bunici, parinți, copii... Cu nervii toți suntem PE MINUS.

De aceea, cu tristețe observ...

Ne răzvrătim pentru ceva chiar dacă e... altceva.

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
adso, 03.04.21 13:30»@Dana2008:  am aflat mai multe despre portretul din poza 21 si scriu aici, poate intereseaza si pe altii.

Exista cateva zeci de asemenea portrete, realizate folosind pigmenti dizolvati in apa (tempera), pe lemn sau pe in, raspandite prin muzeele Europei sau prin cele din Egipt. ​

Provin din oaza Fayyum, din Egipt, si dateaza din sec. II-IV d. C. Sunt portrete mortuare ale unor cetateni romani, cu ascendenta greco-egipteana, formand una dintre primele comunitati crestine. ​

Portretele sunt extrem de bine realizate. Pe baza lor, cercetatorii au putut stabili legaturi de familie intre persoanele reprezentate. Sau au putut identifica boli de care sufereau. ​ Se pare ca tanarul din poza avea anumite tulburari neuronale, nu stiu ce din forma ochilor sai ar indica asta.

LA REVIEW Muzeul Benaki de Cultură Greacă - scris de adso în rubrica Muzeele Atenei
cip1cip, 03.04.21 11:26»@Mirinda:  Buna! Urmeaza sa am impreuna cu familia un sejur la Long Beach Resort. Imi puteti da un mail pentru a cere niste sfaturi?
LA REVIEW Un vis devenit realitate! - scris de Mirinda în rubrica Long Beach Resort (ex Hilton)
doinafil, 02.04.21 22:56»@leonasch:  Încearcă să inoți mai spre suprafață scriind câte ceva despre călătoriile tale, mai vechi sau mai noi, ca să poți deveni și tu - astfel - dintr-un peștișor mic al acestei mari și frumoase familii AFA-iste, dacă nu un „rechin” , cum aiurea ai numit pe cei ce scriu constant, cel puțin un șalău, sau un biban, pe gustul majorității!  
LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
mirmicu, 02.04.21 12:41»@Dan&Ema:  Asa e. Mulțumesc foarte mult. Vă doresc, din inimă, asemenea!
LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
Dan&Ema, 02.04.21 11:30»@mirmicu:  ​​

Sa fiti sanatosi!  De cand cu pandemia am realizat cu adevarat ce importanta e sanatatea si ca urarile de sanatate au continut, nu sunt doar formale!

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
mirmicu, 02.04.21 08:44»@Nicu:  Eu am făcut eforturi mari sa ma protejez si totuși nu am reușit. La sfârșitul lunii august, după luni și luni de izolare, urma sa plecam în Creta. Din păcate, am pierdut vacanta și am petrecut 2 săptămâni la Matei Bals. Sunt fericita și recunoscătoare ca sunt ok și ca soțul și părinții nu s-au imbolnavit. Și cumnatul meu a fost in spital, sora mea a avut o forma ușoară.

Dupa 2 săptămâni de spitalizare eu îmbrățișez orice încercare a autorităților de a limita mizeria asta. Din punctul meu de vedere, nimic nu e mai important decât sa scăpăm.   Nu mai contează nimic atunci când pierzi pe cineva drag sau ramai cu probleme de sănătate.

Pana la a respira aer curat la o plimbare în parc, eu ma bucur sa pot respira pur și simplu. ​

Dar asta e doar părerea mea. ​​

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
Dan&Ema, 02.04.21 08:30»@Dragos:  🤩
LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
Dragoș_🇷🇴, 02.04.21 08:28»@leonasch:  Așa cum a fost loc să scrii ecouri, e loc și pentru impresii.

Modul ăsta de cârcoteală mi-amintește de moșii ăia doi din Muppets, care mereu aveau ceva de comentat, dar niciodată nu au avut un „moment” doar al lor... Cu toate astea, ei revin mereu la spectacol, deși niciunul nu știe din ce cauză!

LA REVIEW „Covid-21” - scris de AZE în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
pagină generată în 0.604437112808 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată