Ecouri scrise pe AFA [p.1619 /1647]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

robert, 11.01.22 17:45»rog https://www.youtube.com/watch?v=vUrVeRGo5IM

mersi frumos!

LA REVIEW Explorarea vechiului Stone Town - scris de robert în rubrica Descoperă Zanzibar
edulup25096, 11.01.22 17:41»@zapacitu: Da, de acord: multe alte localitati dependente de monoindustrializarea comunista, au cam aceeasi soarta. Doar ca, pe mine, in calitate de turist, ma intereseaza prezentul, chiar daca pot empatiza cu "drama" depopularii (si in orasul unde locuiesc, dar mai ales in orasul Onesti din judetul Bacau, s-au petrecut aceleasi drame, ba, poate si mai pronuntate).

Pana la urma, frumusete locului (festivalurile acelea, tinute in "caldarea" dintre munti, au un farmec indicibilm privelistea este chiar deosebita, mai ales dimineata si la apus, dar cum ziceam, nu e posibil ca intr-o localitate care sustine astfel de spectacole (bravo sponsori, organizatori, Primaria!) sa nu se fi gandit nimeni sa "sustina" si un restaurant decent.

N-am mai scris ca participarea la festivalul respectiv era conditionata de efectuarea unor teste antigen si ca in seara dinaintea spectacolului la spitalul din localitate era totul inchis, niciun medic, nicio asistenta etc. si a trebuit sa revizitam stabilimentul a doua zi de dimineata. Ne intrebam atunci daca i se face cuiva rau mai serios, din diverse motive, care era solutia?

In fine, poate parea ca sunt carcotas, dar chiar nu sunt. Doar ca, obisnuit cu oarece minim confort social, am cam fost dezamagit de ceea ce am gasit: parca am fi fost undeva, intr-un loc inaccesibil (pe munte, intr-un sat etc.) unde, chiar nu poti avea pretentia sa gasesti dispensar, spital, restaurant si alte d-astea. Oamenii cu care am interactionat au fost ok, nimic de zis, chiar superok.

Din pacate nu am foto cu vila Ema, dar voi fi mai atent in viitor.

Multumesc pentru informatii si feedback.

LA REVIEW Casa Ema - liniște - scris de edulup25096 în rubrica Casa Ema
webmaster, 11.01.22 17:28»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Valencia - always in my mind! Tips-uri, preturi, scurt istoric al fiecarui punct de atractie - scris de gabivoicu în rubrica Sfaturi utile pentru vacanța în Valencia
simona69, 11.01.22 17:21»@mariana07: am modificat!!! Scuze 😀
LA REVIEW Aniversare in Dubai - scris de mariana07 în rubrica Vacanța în Dubai
neimportant, 11.01.22 17:17»@edulup25096: Brezoiul e orașul care încearcă să se desprindă de cele două imagini ale lui, una de dinainte și alta, imediat de după' 89. Cum ar putea să facă asta în condițiile în care forța activă de muncă e peste hotare? Prin atragerea turiștilor la diversele festivaluri organizate aici: Open Air Blues Festival - iulie; Festivalul Șaramainic Summer Camp - august; Baricada Folk Brezoi -iunie..... picături în ocean, dar e totuși ceva.

Orășelul e oarecum prăfuit (eufemistic vorbind), dar să nu uităm că în "tinerețea" lui, a fost un centru important de prelucrare a lemnului din Țara Loviștei. Azi veritabila industrie de prelucrare a lemnului la Brezoi a sucombat.

Fotografia postată denumită haios cu jocul de cuvinte, ilustrează cel mai reprezentativ versant al Brezoiului: Țurțudanul, descris și de Al. Vlahuță în "România pitorească".

De la "Ema" nu aveți ceva instantanee?

LA REVIEW Casa Ema - liniște - scris de edulup25096 în rubrica Casa Ema
mariana07, 11.01.22 16:59»@simona69: nu a-ti dat accept pentru mesaje în privat, deci nu pot să vă scriu
LA REVIEW Aniversare in Dubai - scris de mariana07 în rubrica Vacanța în Dubai
Aurici, 11.01.22 16:56»Păi de ce să fie simplu dacă poate să fie complicat? Mai facem și d-astea, pentru divertisment .

Așa este, Valea Stânii este un nod de unde se pleacă în drumeții. Și noi am pus una pe listă, să vedem când ne-o ieși...

LA REVIEW Cascada Schinda, ascunsă bine pe Valea Telejenelului - scris de Aurici în rubrica Descoperă zona Cheia
neimportant, 11.01.22 16:41»@krisstinna: Beth Hart e o "obișnuită" a festivalului de la Brezoi. E dată ca o prezență certă (atât cât poate fi de cert în condițiile de azi) la ediția a 4-a din perioada 19-24 iulie 2022. Biletele sunt la vânzare. Introdu pe google "beth hart la brezoi în 2022" și te direcționează către diverse agenții. E bătălie mare atunci când concertează. Pun un link cu ea la Brezoi youtu.be/BiEqdA4kj_0 și un link cu emisiunea pomenită youtu.be/LmwyJQ1rXsQ
LA REVIEW Casa Ema - liniște - scris de edulup25096 în rubrica Casa Ema
Aurici, 11.01.22 16:20»

Dacă nu ați reușit să le luați de acasă mai din vreme, intrați în seara dinaintea sau cât mai matinal în dimineața vizitei și le veți achiziționa la prețul real

Păi crezi că nu am făcut asta? Așa impresie ți-am făcut eu ție? Nu am reușit să luăm bilete de acasă și nu am vrut să dăm banii aceia, dar la fața locului am încercat de mai multe ori pe saitul oficial, numai că n-am avut noroc. Am încercat și fiind la Sevilla și la Malaga pentru că nu conta de unde lăsam programul baltă, dacă am fi reușit.

Ce-i drept, nu cred că știam de returnarea biletelor de către agenții, deci ne-ai dat o super informație, dar noi am încercat tot timpul, fiind acolo, sperând într-un preț mai omenesc, de ultim moment.

Ghinionul nostru cred că a fost perioada. Am fost fix de Paște și cred că mulți turiști au profitat de zilele acelea. Data viitoare nu mai pierd deloc timp acasă și sper să rezolv la fața locului. Pentru că vreau și eu neapărat să ajung.

LA REVIEW În Granada, alături de un român pe 2 Decembrie - scris de Marius 72 în rubrica Descoperă Granada
gabivoicu, 11.01.22 15:46»@webmasterX: bună ziua! O sa ma ocup de asta. A trebuit sa plec undeva urgent si n am apucat. Voi mai atasa poze și video uri. O zi frumoasa!
LA REVIEW Valencia - always in my mind! Tips-uri, preturi, scurt istoric al fiecarui punct de atractie - scris de gabivoicu în rubrica Sfaturi utile pentru vacanța în Valencia
webmasterX, 11.01.22 15:37»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Mausoleul Mărășești - scris de Yersinia Pestis în rubrica Mausoleul de la Mărășești
Mioritik🌺🎄, 11.01.22 15:36»@MaraMura: Restaurantul de acum nu este ca înainte.

Dar îmi stârnește multe amintiri pervazul acela lat și jos de lângă scară. Aveam multe activități acolo 🙂, în pauză.

LA REVIEW La Transylvanian Inn, cu vedere la castel... - scris de MaraMura în rubrica Vila Transylvanian Inn [Predeluț]
webmasterX, 11.01.22 15:32»Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

-

PĂCAT că nu există nici măcar o explicație minimală, sub fiecare poză, din care să ne dăm seama unde e făcută (etc)

Dacă dorești, poți adăuga o scurtă descriere pozelor folosdin acest link: amfostacolo.ro/pic_add9fi ... ustE=1#f1273146

LA REVIEW Valencia - always in my mind! Tips-uri, preturi, scurt istoric al fiecarui punct de atractie - scris de gabivoicu în rubrica Sfaturi utile pentru vacanța în Valencia
MaraMura, 11.01.22 14:49»@Mioritik🥂🌺: Transylvanian Inn este un hotel mai mic sau o vilă mai mare; poate chiar un han! ☺️ Chiar nu stiu cate camere sunt, ar trebui sa apara in prezentarea de pe site ul lor. Mie mesele din restaurant nu mi s-au părut înghesuite, ci cam puține, daca te gandesti la capacitatea de cazare (am pus si 2 poze). Distanțarea, presupun... Bine că ai unde mânca, pe de altă parte, si mananci bine...

Dar, este altă imagine, asta din 2021! Cazarea nu se realizeaza la capacitate maxima, noi am ținut neapărat să evităm aglomerația si ne-am cazat între Craciun si Revelion, singurul grup mai mare a venit pe 29 seara iar noi pe 30 am plecat, nu ne-am prea intersectat si nu in ultimul rând au introdus comanda in cameră, tocmai pentru a mai aerisi spațiul, cred.

Nu știu cum ar fi aici in vremuri normale, sa fii cu prietenii sau sa legi noi prietenii, sa nu-ti pese că in loc de 2 la masă sunt 4, presupun ca tot frumos...

Tot ce stiu este ca alegerile informate duc la vacanțe reușite! 😊

Mulțumesc pentru vizită și adăugiri, am zâmbit la acele aduceri aminte despre un Crăciun fericit si zile frumoase!

Călătorii multe și inspirate! 🍀

LA REVIEW La Transylvanian Inn, cu vedere la castel... - scris de MaraMura în rubrica Vila Transylvanian Inn [Predeluț]
Marius 72, 11.01.22 14:43»@adso: Vom merge amândoi! 😂😂
LA REVIEW În Granada, alături de un român pe 2 Decembrie - scris de Marius 72 în rubrica Descoperă Granada
simona69, 11.01.22 14:30»"Intre timp am luat legatura cu o familie de romani din Dubai care au o agentie acolo si am achizitionat prin ei o croaziera de seara in zona Marina cu cina inclusa si un safari in desert. "

Ne spui si noua agentia in privat?

LA REVIEW Aniversare in Dubai - scris de mariana07 în rubrica Vacanța în Dubai
adso, 11.01.22 13:51»@Marius 72: Sa stiti ca nu am intentionat niciun moment sa dau lectii de istorie. Cu atat mai putin sa critic ceva!

Eu voiam, de fapt, sa punctez ordinea optima de vizitare a obiectivelor din Alhambra - din punctul meu de vedere, bineinteles. Din pacate, fix asta a ramas nebagat in seama.

In rest, neintelegerile ivite m-au determinat si pe mine sa (re) citesc chestii. Sunt genul ala pacatos care, daca nu intelege ce vede, mai bine nu face deplasarea . De asta nu ma las (aproape) niciodata pe baza ghizilor, sau ii verific dupa.

Si tot numai pe cont propriu circulam. Si tot teama ca, la un moment dat, sotia va spune pas o am si eu

LA REVIEW În Granada, alături de un român pe 2 Decembrie - scris de Marius 72 în rubrica Descoperă Granada
Yersinia Pestis, 11.01.22 13:42»@Mioritik🥂🌺: Da, trebuie să demonstrez și că am ceva-n nuca asta dintre urechi și că pot scrie și la modul serios!

Altfel, nu, nu m-alint, sunt deja suficient de caraghios și-așa, de capul meu, nu trebuie să mai joc și teatru!

Am decis să scriu despre ce e prin Vrancea pentru că, încă, nu m-am depărtat de județul de domiciliu, dar tocmai asta vreau pentru ca să demonstrez, nu ești văduvit prin asta!

Mai am multe despre care voi scrie, sper să vă conving că județul merită vizitat!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Mănăstirea Mera - scris de Yersinia Pestis în rubrica Mănăstirea Mera [Mera, VN]
Yersinia Pestis, 11.01.22 13:38»@elenaadina: Mulțumesc mult pentru că m-ai băgat în seamă!

Sincer, felul ăsta, așa zis doct, nu mă prinde. Îm veci nu voi sta să copii de pe Wikipedia ca să scriu despre un obiectiv. Adică, na, citesc să știu ce am de văzut dar nu ca să iau copy-paste și să pun pe review.

La Mănăstirea Mera am avut norocul de a mă întâlni cu preotul paroh care, auzind ce mă mânase pe mine-n luptă, a decis omul să-și piardă din viață vreo 45-60 de minute și mi-a povestit, de-a fir a păr despre ce și cum devine cu locul în cauză. Am scris asta-n articol.

Deci, spuneam că mie-mi place, mai mult, să” ne râdem” , nu ca bășcălie gratuită dar un zâmbet alungă depresia.

Sărut mâna!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Mănăstirea Mera - scris de Yersinia Pestis în rubrica Mănăstirea Mera [Mera, VN]
Mioritik🌺🎄, 11.01.22 13:15»Au restaurantul cam înghesuit, spațiul cam mic și ticsit cu mese. La capacitatea hotelului, dacă e full și toți turiștii cazați servesc masa acasă adică în restaurantul lor, se cam șterg unii pe alții.

Altfel, da, este elegant, select și rafinat. Au MD cu produse bio: dulceață, zacuscă.

Ce Crăciun minunat am petrecut la Transilvanian Inn... 10 zile nu am ieșit din clădire. 2015,

Au sală de conferințe la subsol care, la ieșirea din spate devine parter. Aveam activități. Ne mutam de la conferințe la restaurant și invers. Alături de conferințe mai au o sală cu jocuri. Pe hol era o hărmălaie de nedescris că aveau și minori. Grupul nostru a umplut hotelul.

Am avut și party de Crăciun și Moș Crăciun angajat.

A fost super.

LA REVIEW La Transylvanian Inn, cu vedere la castel... - scris de MaraMura în rubrica Vila Transylvanian Inn [Predeluț]
pagină generată în 0.85143089294434 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată