Ecouri scrise pe AFA [p.1547 /1606]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 07.02.21 09:02»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 102460&hid=6149.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Toate bune mai putin personalul de la piscina Oltul - scris de nicu54 în rubrica Oltul Hotel / Complex Cozia [Căciulata]
webmasterX, 07.02.21 08:57»Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).

Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.

LA REVIEW Sejur la Impressive Resort & Spa Punta Cana - scris de adri-nico în rubrica Impressive Punta Cana Resort (ex Sunscape Bavaro Beach)
webmasterX, 07.02.21 08:56»Excelent

Mutat în rubrica "Impressive Punta Cana Resort, PUNTA CANA" (nou-creată pe sait)

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

​​​
LA REVIEW Sejur la Impressive Resort & Spa Punta Cana - scris de adri-nico în rubrica Impressive Punta Cana Resort (ex Sunscape Bavaro Beach)
nicole33, 06.02.21 22:00»@Vlad. Dracula:  

Se pare că nu ai înţeles ideea sau nu m-am exprimat eu suficient de clar.

Mi-ar fi plăcut să-ţi fi citit pe AFA şi impresiile POZITIVE, după experienţele anterioare satisfăcătoare la acest hotel, deoarece altfel nu cred că ai fi revenit iar şi iar.

​Nu-mi place când un client "fidel" nu scrie DECÂTatunci când este nemulţumit​ de un aspect sau altul. Doar când are ceva de reclamat, deoarece atunci când totul este bine nu consideră util să împărtăşească şi cu alţii.

Nu-mi amintesc să fi rezervat vreodată o anumită cameră la un hotel de 14 etaje cum este Minerva, ci doar un tip de cameră, generic, solicitând un etaj superior. Poate doar în cazul pensiunilor cu un număr foarte redus de camere şi asta rarisim​, când existau preţuri şi condiţii diferite

​Cu siguranţă eu nu aş fi bătut drumul până acolo pentru a mă întoarce acasă doar pentru că m-am enervat că nu am primit fix o anumită cameră, dar fiecare face cum consideră.

Am fost şi eu acolo la Minerva şi, în pofida minusurilor evidente ale acestuia​, îl consider încă o bună opţiune de cazare în Herculane. Camerele sunt micuţe, dar cochete, restaurantul este slăbuţ pentru cele patru stele şi pentru preţurile practicate, dar partea de piscine şi SPA este la superlativ şi va atrage mereu doritorii de bălăceală. ​

LA REVIEW Rezervarea nu contează - scris de Vlad.Dracula în rubrica Minerva Grand Hotel
Vlad.Dracula, 06.02.21 21:35»@nicole33:  am scris rating la tot, am și spus că eram client fidel, mie mi se pare foarte firesc să spun asta.  

Așa ceva nu trebuie să se întâmple. Cred că ai mai călătorit, ai mai făcut rezervări.

Ce plătești, aia primești. Eu nu am pățit așa ceva niciodată.

Să rezerv o cameră și să primesc alta. Niciunde în lume.

Motiv pentru care am scris această experiență neplăcută care, repet, într-un hotel de 4 stele, nu trebuia să se întâmple. 

Și să atenționez eventualii clienți ce pot să pățească. ​

LA REVIEW Rezervarea nu contează - scris de Vlad.Dracula în rubrica Minerva Grand Hotel
nicole33, 06.02.21 15:14»@Vlad. Dracula:  

N-am crezut că e un dezavantaj sa fii client fidel al unui hotel.....

​ Client serios, nu am anulat nici o rezervare.....

Am stat în toate tipurile de camere mari: apartament, suită deluxe, suită executive.

Am înţeles că nemulţumirea legată de schimbarea camerei rezervate iniţial te-a determinat să pleci fără a te caza​ şi că nu intenţionezi să revii la Minerva pe viitor, dar nu am înţeles de ce nu ai găsit disponibilitatea de timp de a povesti şi despre vizitele anterioare, reuşite, din moment ce ai tot revenit.

Nu mi se pare corect să scrii DOAR atunci când eşti nemulţumit.

​AFA NU ESTE o condică de reclamaţii aşa cum, din păcate, o consideră unii.

LA REVIEW Rezervarea nu contează - scris de Vlad.Dracula în rubrica Minerva Grand Hotel
micutzu, 06.02.21 14:28»Salut. Majoritatea oamenilor sant foarte sceptici în privința petrecerii unui concediu sau minisejur în Bulgaria. In urma cu 15 -16 ani, sătul de condițiile oferite de mult lăudată perla a litoralului romanesc, Mamaia, am încercat un concediu în Bulgaria. Am fost incantat de aceasta experienta în primul rand datorita preturilor și a calității serviciilor. Am vizitat aceasta tara de foarte multe ori iar orasul Veliko este unul din preferatele mele. Felicitari pentru articol și îl aștept pe următorul. Toate cele bune.
LA REVIEW Veliko Târnovo cu ale lui case atârnate pe dealuri - scris de Marius 72 în rubrica Descoperă Veliko Tarnovo și împrejurimile
webmasterX, 06.02.21 12:15»@Aurora 65:  Mulțumiri pentru schimbarea username.
LA REVIEW Minunata vacanta. - scris de Aurora 65 în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
nicole33, 06.02.21 10:23»@VALENTIN2021:  

Pot înţelege supărarea produsă de incidentul cu cioburile, chiar dacă asemenea situaţii nedorite se pot întâmpla la orice hotel din orice ţară. Important este că nu au fost consecinţe după ingerarea cioburilor periculoase.

​Dacă ai fi vrut doar să semnalezi acest incident neplăcut, ai fi scris anul trecut după sejur, tot ca o reclamaţie, ca şi acum.

Faptul că te-ai hotărât să faci publică întâmplarea doar după ce ai fost nemulţumit de oferta primită, mă convinge că nu este vorba decât de o răzbunare penibilă şi gratuită.

In ianuarie 2021 am contactat hotelul pentru o oferta spundu-i ca am o reducere trimisa pe Email de domnul General Manager A. C. Oferta celor de la hotel fiind identica cu cea a agentilor din Rominia ne tinind cont de discondul promis si pacalindu-ma.

Nu ştiu ce reducere ţi-a fost promisă, dar este evident faptul că tu compari mere cu pere.

Din cele scrise mai sus, reiese clar că ai primit o reducere consistentă de câteva sute de euro dacă de la preţul rezervării directe pe saitul hotelului ai ajuns la preţul agenţiilor. Agenţiile au mai mereu preţuri mai bune faţă de rezervările directe.

Trebuia să compari preţul obţinut la o simulare pe saitul hotelului, ca simplu cetăţean, cu cel oferit ţie ca "daună morală" pentru deranjul cu cioburile şi aşa vedeai dacă ai fost sau nu păcălit.

Nu cred că încercarea ta penibilă de a desfiinţa hotelul, strict din răzbunare, va convinge potenţialii turişti să îl evite, cât timp tu însuţi ai fi revenit la Imperial fără nicio problemă, dacă oferta primită ar fi fost conform aşteptărilor tale .

LA REVIEW De evitat - scris de VALENTIN2021 în rubrica Delphin Imperial Hotel
adri-nico, 06.02.21 09:32»@krisstinna:  Draga mea dragă, sa stii ca, asa cum am scris, a trebuit să fac de două ori testul si rezultatele au fost negative. La plecare.

De-a lungul celor 7- 8 zile am rămas siderata de cat de bine erau instruiți toți angajații resortului. Dacă la asta s-ar putea aștepta toata lumea, nu aceeasi impresie ai fi avut de la cei care făceau excursiile opționale.   " Fratiwere", dezinfectante Peste Tot. Nu paseai "pragul" de nisip până nu te dădeai.   Nu urcai in barca, nu puneai mana pe Vasilica. Eh, crezi ca m-am putut abtine de la ceva? Din contra, nu erau excursii disponibile cate voiam eu sa fac. Santo Domingo inchis. La Hacienda închisă.

Si da, ca sa dau din casa, am piciorul bulit de  la accidentul cu calul. Cine putea să intre cu calul in copac daca nu EU?

Puțintică răbdare. Nu m-am putut acomoda cu fusul orar. Am plecat mega- obosită, am făcut excursii absolut zilnice si ne taram ca ramele până la camera... am venit pe drumuri, am intrat direct in munca si zi si noapte. Dacă vedeti ca nu mai scriu, sigur am crăpat de worcoholica ce sunt.

Fără, prea multa vorbărie, acum scriu!!!

LA REVIEW Dominicana in pandemie - scris de adri-nico în rubrica Vacanţa în Dominicana
webmasterX, 06.02.21 08:58»@ux118601: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux118601 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020” ) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Nu recomand - scris de ux118601 în rubrica Conacul Ambient [Cristian]
webmasterX, 06.02.21 08:54»@ux118600: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 02457&hid=21238.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.​​

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux118600 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Nu recomand! - scris de Mihaela2021 în rubrica Conacul Ambient [Cristian]
webmasterX, 06.02.21 08:45»@Vlad.Dracula: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.​​

LA REVIEW Rezervarea nu contează - scris de Vlad.Dracula în rubrica Minerva Grand Hotel
webmasterX, 06.02.21 08:41»@ux118597: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 02455&hid=13354.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.​​

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux118597 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Minunata vacanta. - scris de Aurora 65 în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
webmasterX, 06.02.21 08:37»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 102454&hid=6417.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Vacanța la Antia 2, o variantă bună - scris de roxi-nico în rubrica Pensiunea Antia 1 & 2
micutzu, 06.02.21 08:35»@krisstinna:  Multumesc mult pentru vizita și ecou. La fel ca dvs am văzut foarte multe lăcașuri de cult, care în opinia mea au o frumusețe aparte și sant locuri unde te încarci cu energie pozitiva și spirituala. Parintele Spiridon de la manastirea Stanisoar spunea„nu trebuie sa mergi sute de km la nu știu ce biserica sau manastire pentru a îl gasi pe Dumnezeu, el este pretutindeni, în casa și inima ta". Din păcate parintele a fost rapus de acest virus nemilos și a plecat spre împărăția lui Dumnezeu pe care la slujit cu dragoste întreaga viata. Va mulțumesc mult pentru aprecieri și a doresc toate cele bune. Sant sigur ca acum după ce ai aflat povestea părintelui Gherontie, ai sa vezi cu alți ochi aceasta manastire.
LA REVIEW Manastirea Caraiman. Povestea parintelui Gherontie Puiu - scris de micutzu în rubrica Mănăstirea Caraiman
krisstinna, 06.02.21 05:32»@adri-nico:  Credeam că te-ai "vindecat". Bag seamă că NU

Ai avut mâncărimi de te-a apucat vizita asta pe coclauri in plină pandemie?

Să nu-mi spui că nu ai avut Covid, că nu te cred, la cât de agitata ești tu... sigur ai luat de undeva

Să înțeleg că nu a mai curs apă din tavan in mijlocul patului? Ceva, ceva, sigur s-a petrecut pe acolo, altfel ar fi prea trist și plictisitor pentru tine

Peripeții inedite și memorabile îți doresc!

LA REVIEW Dominicana in pandemie - scris de adri-nico în rubrica Vacanţa în Dominicana
krisstinna, 06.02.21 05:23»@micutzu:  Am citit cu interes povestea părintelui, sper să ajung azi acolo.  Recunosc, nici măcar nu mai deschid articolele despre biserici și mănăstiri, majoritatea sunt grele, conțin date tehnice, sunt obositoare pentru mintea mea și sunt plictisitoare.  

Chiar și in acest review am trecut peste partea tehnică, mi-am fixat privirea și atenția pe povestea părintelui, desprinsa parcă din SF, pe placul meu.

Poate doar să văd semnătura Marianei Olaru, atunci deschid și citesc, ea scrie din suflet pentru suflet, articolele ei au viață și sunt interesante

Am vizitat biserici și mănăstiri cât pentru doua vieți, nu mă pricep in a le descrie și oricum nu mă interesează de naos și pronaos deoarece nu știu ce înseamnă

La biserica Sf Gheorghe (nou) din Bucuresti, era (o mai fi și azi) un preot (nu îi știu numele) care mi-a zis așa: “nu contează unde te rogi, nu trebuie sa vii intr-o casă a Domnului pentru asta sau pentru a da bani, casa ta e casa Lui, te poți ruga și acolo, important e gândul și fapta, nu locul in sine”

Câți preoți gândesc așa? Nu toți au sufletul deschis și mintea curată, părerea mea. In fine, fiecare cu păcatele lui...

Ideea e că sunt bucuroasa de cele citite, te felicit pentru ideea de a scrie un alt fel de articol, unul cu poveste și... viață

LA REVIEW Manastirea Caraiman. Povestea parintelui Gherontie Puiu - scris de micutzu în rubrica Mănăstirea Caraiman
ana anghel, 05.02.21 22:08»Regretabil ceea ce i s-a întâmplat soției dumneavoastră, însă corect ar fi fost sa scrieți review-ul anul trecut după ce v-ați întors de la hotel. Dacă primeați o oferta buna pentru a rezerva in 2021 probabil nu mai erați așa deranjat și nu ați fi scris acest review.  
LA REVIEW De evitat - scris de VALENTIN2021 în rubrica Delphin Imperial Hotel
micutzu, 05.02.21 17:21»@ANILU:  Va mulțumesc mult pentru vizita și ecou. Locul ales pentru acest asezămant monahal este superb. Povestea  părintelui Gherontie este impresionanta. După manastirea Stanisoara care este oaza mea de pace, liniște și regăsire, Manastirea Caraiman  va deveni locul în care ma voi întoarce oricând cu sufletul deschis și smerenie. Toate cele bune și multa sănătate va doresc.  
LA REVIEW Manastirea Caraiman. Povestea parintelui Gherontie Puiu - scris de micutzu în rubrica Mănăstirea Caraiman
pagină generată în 0.615675926208 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată