Ecouri scrise pe AFA [p.1394 /1472]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 20.01.20 08:25»@sergiunuC: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

===

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 34&ridAnt=98516

LA REVIEW O experienta mai mult decat placuta - Vila Stefana Paltinis (SB) - scris de sergiunuC în rubrica Vila Ștefana
tm67bru, 20.01.20 08:23»se dă și pâine pe aici? că circ văd că e deja

Se va forma sigur coadă, dacă vreți tai eu bilete și-i ordonez frumos la rând

-

Oameni cu probleme, o grămadă. Dacă n-au, și le inventează.

LA REVIEW Rixos Sungate - Mare, impunator, luxos! De vis! - scris de bigam21 în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
Yolanda, 20.01.20 07:51»@Admin: Salutari tuturor!

Cine se ocupa de lista de ïnscrieri pentru excursia ”Cârța - Făgăraș - Cincșor”?

Vreau sa ma înscriu la aceasta excursie.

Dupa amiaza voi plati avansul.

Sanatate si sa ne vedem cu bine.

Dan&Ema, 20.01.20 07:24»@bogdanescu07:

Povestea voastra seamana mult cu cea traita de noi de Craciun la Moieciu de Sus la Pensiunea Puiu. Am scris si eu pe larg. Comparand 1 la 1 la voi a fost chiar mai rau.

Asa isi bat joc unii administratori de pensiuni de clienti. Este grozav ca ai postat pe AFA si ca ai avizat si pe altii referitor la aceasta locatie.

In special iarna!

Sa aveti bafta la alegerile urmatoare. Numai bine! 😃

LA REVIEW Cob Village - Nu recomand! - scris de bogdanescu07 în rubrica Cob Village [Berca]
nicole33, 19.01.20 23:57»@bigam21:

Imi cer scuze ca am indraznit sa inoportunez " titanii" , " zeii" atotstiutorii, atottiitorii si detinatorii adevarului absolut de la AFA!

Ironie gratuită, poate invidie, nu ştiu. Dar ştiu că statutul pe acest site se câştigă prin muncă, multă muncă, perseverenţă, timp răpit familiei. Nimeni nu s-a născut TITAN şi nici nu a devenit peste noapte.

Imi cer scuze ca v-ati stricat vederea sau ati facut cataracta uitandu-va la pozele mele cu familia si nefotoshopate pe deasupra!

Din fericire, am supravieţuit, lămurindu-mă repede că nu merită nici efortul şi nici timpul pierdut.

Insinuezi cumva că eu am postat vreodată vreo poză „prelucrată”? Dacă da, te somez public să spui care este aceea/acelea sau să-ţi ceri tot public scuze pentru impertinenţă.

Nici nu stiu cum am indraznit sa pun poze cu ei. Blasfemie!!!

Dacă plăcerea vieţii tale este să–ţi expui familionul pe net, eu nu mă pot opune , dar dacă tu crezi că îşi va alege cineva viitorul hotel ghidându-se după poze extrem de sugestive precum P22 cu picioarele nevestei tale şi o parte din posterior, atât şi nimic altceva, îţi spun sigur că te înşeli.

Un review care are mai mult de 3 ani nu il citesc al tau a fost in 2013.

Să fii sănătos! Ştii cât de tare sufăr că nu mi-ai citit tu articolul?

Au fost suficienţi cei care l-au citit, apreciat şi cărora ştiu sigur că le-a fost de folos, aşa vechi cum este.

Însă nu accept minciuna că nu ai găsit informaţii suficiente şi complete pe site.

Consider ca de la un an la altul conditiile de sedere la un resort se pot schimba.

Posibil, dar nu obligatoriu. Atunci tu de ce ai postat după aproape doi ani de la sejur?

Eu am fost prima dată la Rixos Sungate în 2013, în primul an după renovare, am revenit în 2014 şi apoi în 2018. Am sesizat diferenţe, dar nimic extraordinar de important, în cei patru ani şi jumătate scurşi între prima şi a treia vizită la Sungate, aşa că nu mă plictisi cu poveşti. Oricum nu eşti tu în măsură să mă contrazici pentru că nu ai termen de comparaţie , iar eu am suficiente poze şi filme în sprijinul afirmaţiilor mele.

Hotelul are aceeaşi localizare, tot acelaşi număr de camere, uzura mobilierului din camere se mai vede pe alocuri, plaja şi piscinele sunt tot acolo, la fel şi aquaparkul, pinii au mai crescut puţin, vechiul far a fost demolat pentru a lăsa locul liber pentru un heliport, un rând de magazine din cele scumpe a fost demolat pentru a construi o sală de fitness ultramodernă dotată cu aparate de ultimă generaţie, au grupat toate facilităţile pentru copii în partea stângă a resortului, aproape de Terrace House şi au dărâmat „castelul de nisip” de pe babies beach. Pe partea de servicii nu am sesizat decât o reducere a numărului şi calităţii felurilor de mâncare oferite, rămânând însă suficiente variante pentru orice gust, precum şi o reducere a numărului băuturilor de import incluse în concept, dar şi o scădere pe partea de spectacole şi concerte la care Sungate excela în trecut. Singurul aspect cu plus a fost internetul wireless de mare viteză disponibil acum pe întreg teritoriul resortului. Personal nu consider că toate cele menţionate mai sus ar influenţa semnificativ decizia alegerii acestui hotel.

Pe 26 iunie 2018 cand a aparut review-ul Dumneaei noi deja eram de o zi in resort.

Corect. Cris a fost acolo la sfârşit de mai 2018 şi a postat la scurt timp de la revenirea acasă. Articolul ei le-a fost cu siguranţă util celor care au dorit să meargă acolo în 2019 şi, de ce nu şi în 2020. Iar despre fotografii... Nici nu se compară.

Cine a scris un review si are familie si serviciu stie cam cat timp ocupa un review mediu ca si consistenta. Nu ma victimizez doar punctam acest aspect.

Câte articole ai scris tu pe AFA? Fix trei în trei ani şi jumătate de la înscriere, mai puţin de un review pe an. Tu ai impresia că numai tu ai familie şi serviciu şi toţi ceilalţi sunt şomeri sau ce???

Stiu va roade! Vreti sa raspundeti! Abtineti-va!

S-o crezi tu că poţi să mă bălăcăreşti cum vrei tu şi să nu-ţi dau replica!

Inchei amintindu-va si rugandu-va sa nu transformati acest site in scoala de corectie...

Eu îţi reamintesc că AFA este în primul rând un site de informare turistică, iar eu voi interveni ori de câte ori sesizez informaţii eronate sau incomplete, care pot deruta cititorii, iar în articolul tău au fost destule . Fair play ar fi fost să-mi mulţumeşti pentru intervenţii, completări şi clarificări, dar tu ai ales o altă variantă, cea a jignirilor, insinuărilor şi acuzaţiilor nefondate. Asta este, atâta poţi.

Desigur, şi cei care vor alege „inspiraţi” de articolul tău, îţi vor „mulţumi” la rândul lor pentru „ajutor”. Mai ales când vor constata singuri că nu prea seamănă cele expuse de tine cu realitatea de la Sungate

LA REVIEW Rixos Sungate - Mare, impunator, luxos! De vis! - scris de bigam21 în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
crismis, 19.01.20 22:49»@bogdanescu07: Chiar am cochetat cu această locație pentru mini-vacanța de 1 mai... Am renunțat la ea în favoarea alteia, marele dezavantaj, din punctul meu de vedere, fiind lipsa unui restaurant care să ne asigure cina.
LA REVIEW Cob Village - Nu recomand! - scris de bogdanescu07 în rubrica Cob Village [Berca]
Lumyred, 19.01.20 22:48»@radu c: Multumesc pentru raspuns!
LA REVIEW Limak Atlantis - un hotel onest - scris de radu c în rubrica Limak Atlantis Hotel
crismis, 19.01.20 22:29»@alinafulg: Așa e. Noi am fost de 2 ori pe cont propriu în Barcelona, nu mai știu exact cât am plătit (mai ales că de fiecare dată am împărțit cheltuielile cu alții), dar știu că n-a fost puțin. Barcelona este o destinație must, cu siguranță!
LA REVIEW Bine ați venit pe stația spațială! - Barcelo Sants Hotel, Barcelona - scris de crismis în rubrica Barcelo Sants Hotel
alinafulg, 19.01.20 22:21»@crismis: Arata interesant hotelul, în primăvara anului 2016 am vizitat si noi Barcelona, am ales atunci o cazare foarte aproape de Piața Catalunya, la Hotel Reading Croma, iar prețul mi s-a părut atunci mare, 170 Eur camera triplă pe noapte.

Barcelona este un oraș destul de scump mai ales daca îți dorești o cazare într-o zonă bună.

LA REVIEW Bine ați venit pe stația spațială! - Barcelo Sants Hotel, Barcelona - scris de crismis în rubrica Barcelo Sants Hotel
webmaster, 19.01.20 22:00»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Cob Village - Nu recomand! - scris de bogdanescu07 în rubrica Cob Village [Berca]
webmasterX, 19.01.20 21:32»Mutat în rubrica "Cob Village [Berca], MĂGURA & BERCA" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=98514

LA REVIEW Cob Village - Nu recomand! - scris de bogdanescu07 în rubrica Cob Village [Berca]
radu c, 19.01.20 21:27»@Lumyred: Nu există piscine pentru copii mici de 2 ani. Băiatului de 2 ani și jumătate i-am pus aripioare și nu am avut nicio problemă. Într-adevăr ne-a cam lipsit Aquapark-ul de la Gural Premier, dar ne-am bucurat de o vacanță liniștită.

Dacă piscina pentru copii mici este prioritară pentru voi, la Limak Atlantis nu veți găsi așa ceva.

LA REVIEW Limak Atlantis - un hotel onest - scris de radu c în rubrica Limak Atlantis Hotel
Dan&Ema, 19.01.20 21:03»@cod_gabriel: superbonus! 😁
LA REVIEW Minivacanţă de Paşte în Albena, 2019 - scris de cod_gabriel în rubrica Descoperă Albena și împrejurimile
Nicu, 19.01.20 20:58»@Mihaela. Dima

Am fost de două ori în zona Bari și trebuie să aduc câteva completări - de acord cu prețul biletului de 5 euro la tren și de 4 euro la microbuz dar eu de fiecare dată am plătit 1 euro transfer aeroport Bari până la Gară adică Bari Centrale cu autobuzul.

Deocamdată Ryanair are curse din Timișoara doar spre Bergamo Italia și București.

Doar o poză?

LA REVIEW Cum sa ajungeti in Alberobello - scris de Mihaela.Dima în rubrica Descoperă Alberobello și împrejurimile
SUFLETEL, 19.01.20 20:31»@bigam21:

Hmmm...

Prea multe inadvertente, prea multe informatii eronate sau incomplete, prea multe adevaruri spuse doar pe jumatate. Toate acestea scad drastic credibilitatea reviewului tau, cel putin in ochii mei, deoarece pentru mine acuratetea informatiilor este importanta.

Despre poze, ce sa mai zic si eu? Cele facute dupa conceptul hotelului sunt oricum ilizibile din cauza rezolutiei slabe, iar conceptul din 2018 nu este obligatoriu sa mai fie valabil si in 2020. Cele cu familia, dar blurate sunt si mai putin de folos, tu nu poti dovedi ca este familia ta cea din poze. Si eu fac in vacante poze cu familia, dar niciodata nu voi posta pe internet poze cu copilul meu!

Nu contest efortul depus pentru scrierea reviewului, dar apreciez ca total deplasata reactia ta la adresa tuturor, incepand cu webul cu care te certi desi tu esti cel care nu a respectat regulamentul, cu alti useri care te-au sfatuit sa eviti postarea de foto personale cu familia in prin plan si mai nimic in rest, tocmai acel rest care nu mai incape in poza fiind de interes pentru noi toti.

Despre agresivitatea cu care i-ai raspuns lui Nicolle33 nici nu mai comentez. Ma mir doar ca nu ai fost inca sanctionat. Atacul la persoana nu este acceptat de regulament, dar vad ca si respectarea acestuia este optionala pentru unii.

LA REVIEW Rixos Sungate - Mare, impunator, luxos! De vis! - scris de bigam21 în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
crismis, 19.01.20 20:12»@krisstinna: Da, iubesc să fiu om de rând, niciodată nu m-am simțit confortabil în luminile reflectoarelor... Anonimatul îți oferă multe recompense, categoric.

În altă ordine de idei, nutriționiștii "e" și ei oameni... Eu, am recunoscut întotdeauna, sunt o mare gurmanda, dar se pare că alții mă întrec! Colega T (cea mai slabă dintre noi!) a fost cea care a cedat nervos și a ales minunăția aia delicioasă, eu am gustat doar de vreo 2-3 ori din ea.

În ultima ordine de idei ... Da, Sitges e o mică nestemată, ți-ar plăcea și în realitate, nu doar în poze. Și noi cam avem tendința să neglijam Spania și cred că o facem pe nedrept. Chiar vorbeam recent cu niște prieteni vechi, care s-au stabilit în Canada și pentru care Spania a devenit destinația de vacanță perfectă: ai ce face și ce vedea la un preț accesibil, cu servicii dintre cele mai bune.

LA REVIEW O relaxantă jumătate de zi în Sitges - scris de crismis în rubrica La pas prin Sitges și împrejurimi
caliopeea, 19.01.20 20:12»@amira01: Va rog sa-mi spuneti cum ati suportat caldura, fiindca si noi am vrea sa mergem la inceput de august, dar nu stiu daca este acceptabila vremea...
LA REVIEW Hotel Diamond Elite & Spa Side - Antalya - scris de amira01 în rubrica Diamond Elite Hotel & Spa [Colakli]
caliopeea, 19.01.20 20:08»@DeliaR: Multumesc pt articol, f. bun! Am rugamintea sa-mi spuneti cum ati suportat caldura in august, era sufocant, sau acceptabil?
LA REVIEW Descriere in câteva rânduri - scris de DeliaR în rubrica Diamond Elite Hotel & Spa [Colakli]
krisstinna, 19.01.20 19:50»@crismis: Citeam și zâmbeam

Ce bine e sa fii “om de rând”, poți hoinări pe unde-ți poftește sufletul.

Amuzat este și faptul că, contrar nutriționiștilor ați intrat, mâncat și v-ați răsfățat cu niște “minuni de minunății”

Sincer, n-am auzit de Sitges ăsta, eu prin Spania n-am călcat încă.

Dar, ce-am văzut mi-a plăcut, are de toate așa cum îmi place mie: plajă, apă, faleza, restaurante, centru vechi, flori și palmieri, muzee, clădiri frumoase.

Draguță escapadă și interesantă destinație

LA REVIEW O relaxantă jumătate de zi în Sitges - scris de crismis în rubrica La pas prin Sitges și împrejurimi
21111974, 19.01.20 18:57»Bună seara nu recomand pentru copii mici este foarte aglomerat, o seară frumoasă
LA REVIEW Limak Atlantis - un hotel onest - scris de radu c în rubrica Limak Atlantis Hotel
pagină generată în 0.715093851089 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM