Ecouri scrise pe AFA [p.1287 /1391]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

sirbuvio, 04.03.21 22:11»Feli, ma n-auzi, tu nu asculta mot-a-mot ce zic veteranii astia. Acuma, daca si-au luat-o ei, nu tre sa ti-o iei si tu.

 Daca n-a fost noroi la buggy n-a fost, dar daca prinzi tre' sa arunci adidasii aia​... Unii au uitat sa o anunte pe ea si cre' ca acuma se razbuna.  

 Ma @adri-nico, am uitat ma frate, iarta-ma, ce sa fac? ​Am uitat, aveam si eu o varsta...

O sa fie bine daca ai mindsetul pentru asta. Daca e sa cauti nod in papura si in rai gasesti. ​

​Baftaaaa, sa-ti iasa! ​

LA REVIEW Saona dupa 10 ani! - scris de adri-nico în rubrica Excursii opționale din Punta Cana
C.Dana, 04.03.21 21:30»@irinad:  Multumesc! Astept cu nerabdare concediul de anul acesta. Imediat se face iunie... Macar in trecere si tot salaut Kavala! Cel mai bine se mananca peste tot unde au fructe de mare in meniu (daca ma intrebi pe mine)  
LA REVIEW Kavala - orasul care te rapeste - scris de C.Dana în rubrica Descoperă Kavala și împrejurimile
k-lator, 04.03.21 21:25»@krisstinna:  Wow, chiar mă întrebam într-o zi când am trecut în sus pe Schitu Măgureanu, dacă mai funcționează restaurantul ăsta! Eram cu mașina și nu m-am oprit să verific. Acum am certitudinea

Am fost de multe ori la Tulin cu ceva ani în urmă, ne-am sărbătorit chiar și zile de naștere acolo... și mi se părea un restaurant libanez elegant. Dacă e să compar cu alte libaneze binențeles!

Este un pic mai scumpuț, dar n-aș zice că este cu mult mai scump decât celelalte arăbești de prin București și din câte îmi aduc aminte, nu am avut niciodată ceva de reproșat în materie de mâncare sau servicii.

Să vă fie de bine!

LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
krisstinna, 04.03.21 20:32»@irinad:  Mâine gătesc si mi-ai adus aminte de papricaș, n-am mai gatit demult. Eu fac galustile din faină cu ou, așa am învățat de la mama

Așadar, mulțumesc pentru idee, am să fac o ciobita de văcuță și un papricaș cu ciuperci și văcuță. Fac și o salată din fasole verde cu usturoi, o să meargă la fix Tare-mi plac și articolele despre haleala, nu musai pentru pofte ci mai mult pentru idei.  

Foarte bine arătau preparatele, să vă fie de bine!

O primăvara frumoasă vă doresc!

LA REVIEW Cyrano, un cavaler al gustului bun orădean - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm în Oradea și împrejurimi
krisstinna, 04.03.21 20:22»@michaela_1961:  Nu, nu am fost pe 1 Martie, am fost duminică, parcă așa am și setat luna (februarie) in caseta tehnică. ​​

​​Luni am lucrat după-amiaza, ca toată săptămâna aceasta, chiar acum am plecat de la birou, sunt in drum spre casă.  Nu punem grame pe noi, punem kilograme, din păcate. Dar mă consolez singură, știu că la bătrânețe e greu sa îmi mențin silueta, chinul meu e in zadar​​

​​Asta am și intenționat, să vă fac poftă cu înghețata mea, sunt sigură că nu e greu de pregătit, mă bucur că m-ai citit și sper ca data viitoare când ajungi in Bucuresti (și ai mai mult timp la dispoziție) să mă anunți,  ca să te invit la o înghețata

​​

LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
irinad, 04.03.21 20:06»Articolul tău îmi aduce aminte de propria mea vacanţă în Kavala, în iunie, anul trecut când Grecia şi-a redeschis porţile turistice şi mă face să pic în butoiul cu melancolie. Şi mie mi-a plăcut mult Kavala, am scris câteva articole despre oraş şi împrejurimi. Kavala are farmec şi tot ce-şi doreşte un turist să găsească în vacanţă: peisaje, istorie, obiective de interes, un centru mare, port, promenadă, etc.

Am văzut în pozele tale taverna Nemesis şi mâncărurile cu care v-aţi înfruptat, sunt în asentimentul tău că la această tavernă ​se mănâncă cel mai bine în Kavala, deşi oraşul are multe localuri bune de luat masa.

Felicitări!

LA REVIEW Kavala - orasul care te rapeste - scris de C.Dana în rubrica Descoperă Kavala și împrejurimile
BOGDAN DSN, 04.03.21 20:04»@ovidiuyepi:  Mulțumesc. Mă bucur că ți-a plăcut!
LA REVIEW Ca la țară la bunici - scris de BOGDAN DSN în rubrica Suvenir din Dobrogea (guesthouse)
BOGDAN DSN, 04.03.21 20:01»@mprofeanu:  Da, într-adevăr cazarea este la superlativ. Cei care caută lux nu vor fi mulțumiți, dar cei care își doresc ceva rustic, tradițional vor fi extrem de încântați. Ne-a plăcut foarte mult și vom reveni... foarte posibil chiar în această vară.

​Seara se vede un cer impecabil cu puzderie de stele... minunat... poți face lecții de astronomie... lipsa poluării este un mare avantaj.

LA REVIEW Ca la țară la bunici - scris de BOGDAN DSN în rubrica Suvenir din Dobrogea (guesthouse)
michaela_1961, 04.03.21 19:48»Este prima data cand m-ai suparat. Adica abia venisem de la servici, nici n-am apucat sa mananc si am dat de articolul tau. Am crezut ca lesin de pofta, ciinele lui Pavlov a fost o gluma. Sa nu-mi spui ca fix de 1 martie ati fost la masa asta, nu de alta dar chiar eram in Bucuresti in ziua aia.   Draga mea, sa va fie de bine si la cat mai multe mese copioase dupa care sa nu puneti nici un gram. Te pup si sa ne auzim cu bine!
LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
krisstinna, 04.03.21 19:42»@nrs:  Păi, hai la Tulin! Dai o tură prin Cișmigiu apoi mergi la Tulin pentru un gust divin

O primăvară frumoasă vă doresc, să ai grijă de fete! ​

LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
krisstinna, 04.03.21 19:39»@Mika:  Mulțumesc frumos, iți recomand cu drag Kilimanjaro, gustul e divin. De altfel poți studia meniul lor, au câteva deserturi bune, merită încercate.

O primăvară frumoasă vă doresc și eu, cu multe ture spectaculoase!  

LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
nrs, 04.03.21 19:02»ce as urca si eu pe muntele ala
LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
irinad, 04.03.21 18:51»@mprofeanu:  Mulţumesc, mă bucur că v-a plăcut ceea ce am scris! La Cyrano am avut experienţe culinare deosebite, cu mâncăruri pe care vroiam negreşit să le încercăm ajungând în aceste locuri.

Impresia este una extrem de favorabilă, într-adevăr totul a fost demn de lăudat: preparate, porţii, preţuri, servicii. În plus, poziţia restaurantului în inima Oradei pietonale înclină serios balanţa în a-l alege. Pe vreme bună, când are mese aşezate afară, în stradă, cred că e şi mai îmbietor.

Mulţumesc încă o dată pentru ecou, vizită, aprecieri!

LA REVIEW Cyrano, un cavaler al gustului bun orădean - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm în Oradea și împrejurimi
adri-nico, 04.03.21 17:25»@nfelicia:  mariana balasoiu pe FB.   

Eu am fost multumita de ​serviciile ei. Dar nu întotdeauna  serviciile ei sunt parte din excursii ci vin altii care sunt de la firmele respective. La unele a fost ok, la altele mai putin ok. Din 5 excursii, 3 au fost de 7 stele iar 2 de 2 -3 stele. Asta pentru ca am avut cu ce comparăm cu anii trecuți. Acum, daca nu a mai fost noroi la boogie, nu a fost vina ei, daca nu ne-au mai dat casca la călătorul până la cascada limon, iar nu e vina ei. Contrastează si ea pe altii. Fiecare isi asuma. Din partea ei puteti avea consultanta.  

Nu e necesara încălțăminte specială nicăieri. Am avut o sansa cauciucata si de buna/ restaurant si de plaja.  

Distractie maxima! ​

LA REVIEW Saona dupa 10 ani! - scris de adri-nico în rubrica Excursii opționale din Punta Cana
nfelicia, 04.03.21 16:51»Buna ziua

Vom merge si noi in Punta Cana la Hotelul ​Impressive Resorts &

Spas 7 nopti incepand cu data de 18 martie 2021. Review-ul tau m-a facut sa aleg acest hotel. Sper sa fie bine. Vom fi pentru prima oara in Republica Dominicana.

​1. Cum pot lua legatura cu Mariana B., romanca care organizeaza excursiile? Pentru ca ai mers  de foarte multe ori si cu alte agentii probabil, consideri ca merita sa luam de la ea excursiile optionale, avand in vedere raportul calitate pret? La firma ei se pot plati excursiile cu cardul Revolut?

2. Sunt necesare incaltarile pentru intrat in apa in Republica Dominicana, risti sa te ranesti in corali, stanci, etc. ?

Multumesc ​anticipat pentru raspuns. ​

LA REVIEW Saona dupa 10 ani! - scris de adri-nico în rubrica Excursii opționale din Punta Cana
webmasterX, 04.03.21 15:42»@Luminita Art:  Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

LA REVIEW Excursii optionale din Hurgada - scris de Luminita Art în rubrica Opționale cu plecare din regiunea Hurghada
Luminita Art, 04.03.21 14:00»@Arya:  buna, nu stiu daca se poate sau nu cu cardul trebuie sa vb cu Medo, il gasesti pe fb cu numele Bon Voyage Tours Hurgada, nr de tel pt whasapp [...], noi am dat pe excursii 180 de euro de persoana, toate 4.
LA REVIEW Excursii optionale din Hurgada - scris de Luminita Art în rubrica Opționale cu plecare din regiunea Hurghada
Mika, 04.03.21 10:54»@krisstinna:  Arată foarte bine totul, habar nu aveam de acest restaurant deși trec destul de des prin zonă. Cred că ii vom călca pragul sau vom comanda că suntem mari amatori de mâncare arăbească. Mi-a cam lăsat gura apă la Kilimanjaro ăla. Sper să il dovedesc și eu intr-o zi .   Să vă fie de bine, și să aveți o primăvară frumoasă.
LA REVIEW O Kilimanjaro, lângă Nunțiatura Apostolică - scris de krisstinna în rubrica Unde mâncăm în București?
mprofeanu, 04.03.21 10:25»@irinad:  Savuros ai scris despre mâncarea în acest restaurant! Citind articolul deși nu sunt prea gurmandă mi s-a făcut poftă... Habar nu am avut de găluște Șomloi ca desert, arată bine totul...

Mâncare bună, porții generoase, prețuri decente​, de reținut acest local! Să vă fie de bine!  

LA REVIEW Cyrano, un cavaler al gustului bun orădean - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm în Oradea și împrejurimi
MarcuDelia, 04.03.21 10:03»@Dinu36:  La sfarsitul luni Iunie temperatura era de aproximativ 30 de grade
LA REVIEW Un sejur de vis - scris de octaviac în rubrica Titanic Royal Resort
pagină generată în 0.592545032501 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată