Ecouri scrise pe AFA [p.1233 /1502]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

Mika, 07.04.22 21:00»@msnd: Mulțumesc! Este bine venit și review-ul tău, fiecare vede altceva! Am avut o zi intreagă la dispoziție, așa că am urcat incet și am avut timp să văd cascada din toate unghiurile. Seara bună!
LA REVIEW Cascada Krimml - 400 metri de frumusețe - scris de Mika în rubrica Excursie Krimmler Wasserfalle
mecut, 07.04.22 20:58»@ailynuka: Am urmarit pozele si am vazut ca din pacate, baia aferenta camerei pe care ati ocupat-o este normala. Noi, acum doua saptamani cand am petrecut o noapte la Mesendorf, am avut surpriza sa costatam ca intreg peretele dusului este de sticla. O gaselnita care m-i s-a parut remarcabila, atat din punct de vedere al designului cat si al iluminarii incaperii. Am optat doar pentru cina, care intradevar a fost excelenta. O locatie un pic mai scumpa, dar deosebita.
LA REVIEW Mesendorf Gasthaus - scris de ailynuka în rubrica Mesendorf Gasthaus [Meșendorf]
BOGDAN DSN, 07.04.22 20:39»@saxonul: Salutare, noi am stat în Tucepi - sunt multe apartamente de închiriat. Faleza este foarte lungă, iar în partea dinspre port ai o grămadă de localuri unde poți mânca. Ne-am plimbat puțin și prin Podgora, am stat la plajă, dar mai multe nu pot să-ți spun despre acest sat. Cred că este ok în oricare dintre ele, important e să găsești o cazare convenabilă.
LA REVIEW Locuri și peisaje de vis pe Coasta Dalmată - scris de BOGDAN DSN în rubrica Descoperă frumoasa Dalmație
webmaster26, 07.04.22 20:23»@piti:

Ca unul care a făcut concediul vara trecută în Olanda (o săptămână) și Belgia (o săptămână),

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă).

NB: linkul poate fi găsit şi în pagina 1 a saitului - „SCRIE REVIEW”

LA REVIEW O țară pe gustul meu - scris de Marius 72 în rubrica Vacanţa în Olanda
webmaster, 07.04.22 20:13»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW O țară pe gustul meu - scris de Marius 72 în rubrica Vacanţa în Olanda
mishu, 07.04.22 20:07»@Rodel: Este intradevar un loc minunat si merita sa ajungi acolo, ceea ce iti doresc.

Multumesc pentru vizita si aprecieri.

LA REVIEW Levanto – orasul aflat in urma marelui Cinque Terre - scris de mishu în rubrica O zi în Levanto
msnd, 07.04.22 19:48»Sărut mâna!

Felicitări pentru excursie și seria de articole!

Pentru acesta, trebuie să recunosc că mi-ai luat-o înainte. Am și eu început un articol pe aceeași temă, dar nu am scris decât cam 20%. Iar în începutul lui te aminteam pe tine și articolul despre Großglockner Hochalpenstraße, pe care noi l-am coborât în drum spre această cascadă.

Dar, mai bine așa, pentru că eu, din lipsă de antrenament și timp disponibil, nu am urcat decât până la cota 1220. Așa că, articolul meu ar fi fost mai puțin complet.

Foarte frumoase pozele. Sunt câteva poziții pe care eu nu le-am prins. Felicitări, încă odată!

O seară excelentă!

LA REVIEW Cascada Krimml - 400 metri de frumusețe - scris de Mika în rubrica Excursie Krimmler Wasserfalle
piti, 07.04.22 19:41»Ca unul care a făcut concediul vara trecută în Olanda (o săptămână) și Belgia (o săptămână), mă bucur să citesc că mai sunt conaționali de ai noștri care apreciază această țară. Ca o paranteză un coleg de serviciu m-a întrebat acum un an unde merg în concediu și auzind răspunsul m-a întrebat uimit " Ce să faci o săptămână acolo? ".

Leiden, din punct de vedere a canalelor, a intimității orașului, a atmosferei liniștite ni s-a părut una din cele mai bune alegeri. Ne-am simțit minunat aici. În ciuda faptului că aici am comis cea mai mare greșeală a încălcării regulilor de circulație și am străbătut pietonala lor cu autoturismul propriu. 🥴 Zeii au fost cu noi dar am scăpat.

Tot o picanterie: anunțurile de imobiliare în Olanda specifică dacă o casă/apartament se închiriază cu parchet sau fără. Olandezii au acest obicei, la mutarea intr-un loc nou își montează podelele lor laminate noi sau eventual cele demontate din vechea casă ce au avut-o închiriată.

LA REVIEW O țară pe gustul meu - scris de Marius 72 în rubrica Vacanţa în Olanda
Rodel, 07.04.22 19:07»Un loc încântător, evident nu numai din impresiile tale, ci și din pozele postate. Visez la fermecătorul Levanto!
LA REVIEW Levanto – orasul aflat in urma marelui Cinque Terre - scris de mishu în rubrica O zi în Levanto
Carmen Ion, 07.04.22 19:05»@Rodel: Adevărul e că sunt multe, foarte multe obiective și denumiri, e greu - dacă nu imposibil - să le ții minte pe toate. De asta e bună AFA - te” obligă” să-ți sistematizezi informațiile și, scriind reviewuri, ți se întipăresc în memorie (mai mult sau mai puțin😉).

Mulțumesc mult pentru aprecieri, ecou și vot.

LA REVIEW Cartierele Pragăi: Staré Mĕsto și Josefov - scris de Carmen Ion în rubrica Descoperă Praga și împrejurimile
Carmen Ion, 07.04.22 19:00»@elenaadina: Mulțumesc mult pentru aprecieri.
LA REVIEW Cartierele Pragăi: Staré Mĕsto și Josefov - scris de Carmen Ion în rubrica Descoperă Praga și împrejurimile
anila82, 07.04.22 18:59»@Rodel: să stii ca am ramas profund impresionata cat de repede poti ajunge in locurile dorite din Bari cu trenul sau autobusul! Bravo lor. Vb ta mai greu a fost pana la Timisoara!
LA REVIEW Un city break minunat! - scris de anila82 în rubrica Descoperă Bari și împrejurimile
Rodel, 07.04.22 18:57»Bine scris și acest articol despre Praga! Eu nu mai țineam minte denumirile tuturor clădirilor văzute, nu eram pe atunci membru AFA ca să mi le notez, dar le-am revăzut și reținut, mulțumită review-ului tău, complex, ca de obicei.

Felicitări pentru impresii și poze!

LA REVIEW Cartierele Pragăi: Staré Mĕsto și Josefov - scris de Carmen Ion în rubrica Descoperă Praga și împrejurimile
Rodel, 07.04.22 18:39»Și eu recomand zona Bari, pe care am vizitat-o în octombrie 2017. Am stat 8 zile și m-am bucurat de Polignano a Mare, pe care l-am vizitat de două ori, Monopoli, Alberobello, Matera, Ostuni și, bineînțeles, Bari. Orașul este fermecător, mai ales noaptea. Chiar aș mai merge, pentru că au mai rămas de văzut și alte locuri unde n-am ajuns din lipsă de timp. Zborul l-am avut tot din Timișoara, și, sincer, mai greu mi-a fost să ajung acolo decât în Bari. Italia este superbă indiferent de zonă!
LA REVIEW Un city break minunat! - scris de anila82 în rubrica Descoperă Bari și împrejurimile
Safta Radu, 07.04.22 18:00»La următoarea ta vizită în Africa, dacă ai să mai vezi vreo pensiune sau vreun hotel în paragină, call me, poate o punem de o afacere. Cum ar suna o reclamă de genul „Vă așteptăm cu drag în Senegal, la pensiunea/hotelul R & R” ?

Treaba cu turiștii aduși la restaurant de ghizi, în schimbul unei sume de bani nu e nouă, să nu uităm că și la noi, în urmă cu mulți ani, când pensiunile apăreau timid una câte una, și aici un exemplu poate fi Sinaia, găseai în gară destui binevoitori care te întrebau dacă dorești cazare, am beneficiat și eu de acest „serviciu” , și am văzut cum proprietarul pensiunii plătea celui care aducea turiști.

„E drept durează mult și instruirea, dar ce naiba ai altceva de făcut pe-acolo?”

Acu' , dacă ne gândim puțin, ar avea câte ceva de făcut, un scărpinat reciproc cu maimuțele, o vânătoare de termite, un joc „de-a v-ați ascunselea” cu leii, pot fi activități distractiv-educative.

Îmi plac articolele tale despre Africa, le aștept cu interes pe următoarele.

LA REVIEW Restaurant ' Suedez' în Senegal - scris de robert în rubrica Descoperă Senegalul
robert, 07.04.22 17:33»@mishu: Băi da ce ochi de soacră ai! O să aibă ceva de tras nurorile cu tine!

Ai dreptate sunt mulți români care au afaceri în Africa, dar prin această zonă nu am întâlnit niciunul. Suntem peste tot acasă! ; -)

Asta cu ghizii este bine cunoscută, în special din Turcia ori Egipt! Până la urmă este o înțelegere echitabilă, asta dacă la final și turistul este mulțumit!

Mulțumesc frumos pentru vizită și comentariu!

LA REVIEW Restaurant ' Suedez' în Senegal - scris de robert în rubrica Descoperă Senegalul
Michi, 07.04.22 17:22»@cris1982: Multumesc foarte mult pentru evaluarea corectă a situației. Sa stii ca cel mai greu e sa nu mai faci parte dintr- o echipa si trebuie sa te adaptezi din mers, să înveți să preiei ce făcea celalalt, asta fiind partea prozaică a noii stări. Ca nu mai ai cu cine bea cafeaua dimineata sau sa vezi seara un film, abia atunci înțelegi ce înseamnă să fii singur. Cand la cununie preotul iti spune " pana ce moartea va va despărți " esti tanar, viata e a ta si ti zici ca "noua nu ni se poate întâmpla "
LA REVIEW In memoriam - scris de Michi în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
cris1982, 07.04.22 16:10»@Michi: Stimată doamnă,

Acesta este cursul vieţii şi la un moment dat toţi vom ajunge la final. Important este că aţi avut o viaţă cum puţini au privilegiul să aibă. Aţi avut un soţ cu nişte calităţi excepţionale, aţi întemeiat o familie remarcabilă de care aveţi toate motivele de a fi mândră şi v-aţi bucurat de traiul alături de soţ până la„adânci bătrâneţi". Sunt puţini oameni care au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cum aţi fost dvs. Priviţi partea pozitivă a lucrurilor, vedeţi partea plină a paharului şi mai puţin partea goală, în măsura în care este posibil.

Vă doresc multă sănătate şi îmi doresc să ne mai bucurăm de prezenţa dvs., cel puţin virtuală, mult timp de acum înainte, pentru că sunteţi un exemplu de putere, sociabilitate şi dorinţă de viaţă pentru noi toţi!

Vă admir şi vă transmit o îmbrăţişare virtuală, din tot sufletul!🤗

LA REVIEW In memoriam - scris de Michi în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
mishu, 07.04.22 16:02»@robert: Dragut localul, si mai ale papucii de pe scaun din poza P05 . Ce pot spune, uneori nebunia te impinge sa faci ceva si cred ca stii foarte bine asta si pot spune ca am auzit tot mai multe persoane chiar si din Romania care au decis sa inceapa afaceri in astfel de tari exotice.

Cat despre combinatiile dintre ghid si restaurant, se practica, insa ghizii n-ar risca sa faca o intelegere cu un local care nu ar fi ok si sa va fie de bine, si la cat mai multe gazelle .

Felicitari, votat cu mare drag.

LA REVIEW Restaurant ' Suedez' în Senegal - scris de robert în rubrica Descoperă Senegalul
mishu, 07.04.22 14:38»@elenaadina: Pai du-te! 😉. O sa iti placa sigur si sper sa iti placa si ce urmeaza sa mai povestesc. Multumesc de vizita si aprecieri.
LA REVIEW Levanto – orasul aflat in urma marelui Cinque Terre - scris de mishu în rubrica O zi în Levanto
pagină generată în 0.75280499458313 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată