Ecouri scrise pe AFA [p.1230 /1508]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

Yersinia Pestis, 10.04.22 20:27»@adso: Ei, că e Belina, că-s vreo șase case prin Sibiu, sau Domeniul Nana, mai are vreo importanță?!

Poporul este doar ca să ne-arătăm mușchii și s-avem de cine” să ne râdem” ... cel mai mult și mai bine din patru-n patru ani.

Dar, altfel, România este o țară frumoasă, păcat că e locuită!

Gata, să fim, dară, veseli și optimiști, a plouat, se face grâul, poate și porumbul și vine Paștele peste doo săptămâni, la ortodocși, că, la catolici, săptămâna viitoare e cea mai mare Sărbătoare. Să ne bucurăm!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
Floria, 10.04.22 20:09»Aroma cafelei turceşti a ajuns pâna la mine! Sunt convinsă că a fost foarte bună dar, mai mult decât gustul pe care-l cunosc, modul de prezentare m-a dat gata!

Am povestit despre restaurantul turcesc Green Grill de pe strada Tirul cu Porumbei din Sinaia. Acolo am băut o cafea turcească excelentă dar servită banal, la fel ca o cafea espresso din orice local din lumea asta mare. Eu speram la o prezentare ca într-o veritabilă cafenea turcească dar n-a fost să fie!

Am rămas cu gândul la cafeneaua turcească de lângă moscheea Djumaya din Plovdiv, unul dintre cele mai mari şi mai vechi lăcaşe de cult musulmane din afara Turciei. Acolo ni s-a servit o cafea turcească "ca la carte", în ceşcuţă mică de porţelan fin cu desene colorate, acoperită cu capac din metal filigranat, însoţită de apă rece şi rahat.

Să aveţi o primăvară frumoasă, cu bucurii şi plimbări pe gustul vostru!

LA REVIEW Türk kahvesi la Iznik - scris de adrianbogdan în rubrica Vacanța în zona Bursa
webmasterX, 10.04.22 19:56»@ux124187: Mulțumiri

-

@ux124187: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux124187 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Dezamăgire ! - scris de ux124187 în rubrica Unde mâncăm în Olimp?
ux124187, 10.04.22 19:40»@webmasterX: Restaurantul Popasul pescarilor din Olimp
LA REVIEW Dezamăgire ! - scris de ux124187 în rubrica Unde mâncăm în Olimp?
webmasterX, 10.04.22 19:20»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW A treia zi în Gran Canaria - Fataga, Barranco de Las Vacas, Aguimes și Ingenio - scris de crismis în rubrica Descoperă Gran Canaria
webmasterX, 10.04.22 19:20»@ux124188: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.

Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.

- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.

- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.

Sau... poate ceva video de pe acolo? — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux124188 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Un sejur excepțional - scris de ux124188 în rubrica Piatra Mare Hotel
krisstinna, 10.04.22 19:15»@mishu:

Îmi asum mereu fiecare alegere, întotdeauna țin cont de ceea ce vreau de la un sejur/vacanță, iar dacă doresc să-i fac surprize domnului soț am să rezerv ceva care să-i fie pe plac, ieșirea la Radsor a fost dedicată lui, i-am întrunit toate cerintele, in special cea legată de bani

Are și el un fix: “se duc românii in alte țări și dau 60-70 de euro pe cazări cu aragaze, chiuvete, oale și ibrice, in blocuri, fără recepții, cu chei lăsate sub preșuri și fără MD, fără cârciumi, iar la noi in țară se vaită că e scumpă o cazare de lux cu 300 lei/noapte” . Are și el dreptate… uneori, am stat și noi in astfel de condiții și n-am crăpat

Când am ajuns in Râșnov mi-a zis: “m-ai adus la țară, sper că nu ai rezervat vreun bordei ca să stai să gătești in cameră! Are cârciumă, avem ce halimosi?”

Recunosc, l-am impresionat maxim cu alegerea făcută, el iubește luxul, nu se uită la bani când e vorba despre escapade, că doar nu credeai că am plătit eu cadoul pentru el Eu sunt fată, nu plătesc nimic, băiatul plătește mereu, asta e “cerința” mea

Mulțumim pentru urări, vă îmbrățișăm cu drag!

LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
krisstinna, 10.04.22 19:13»@Floria:

Draga mea, îți știu gusturile in materie de turism, sunt compatibila cu tine, știu că preferi cazările cu gust, preferabil cameră cu balcon și MD inclus și un restaurant prin preajmă.

Din punctul meu de vedere, o camera fără balcon e doar un dormitor, eu am impresia că sunt intr-un salon la spital și privesc pe geam, adică sunt intr-un dormitor, iar dacă am chicinetă și nu am balcon, e clar: sunt la sanatoriu, sau poate la azilPot sta și fără să fumez, nu țigara e problema mea, ci…” capul”

Locul de joacă de la Radsor cred că e recent amenajat, am impresia că proprietarul a mai cumpărat ceva teren in jur și a mărit spațiul de recreere.

Meniul restaurantului nu era stufos ca la Sergiana (de ex), dar aveau preparate sofisticate, gătite excelent, având in vedere clientela nici nu văd cum altfel să-și mențină strălucirea.

O primăvara liniștită și frumoasă vă doresc, sărbătorile care vin să vă aducă zile frumoase și multe bucurii!

LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
webmasterX, 10.04.22 19:13»Despre care restaurant e vorba mai sus?

-

Suspendat până la clarificare

LA REVIEW Dezamăgire ! - scris de ux124187 în rubrica Unde mâncăm în Olimp?
krisstinna, 10.04.22 19:12»@nicole33:

După un an foarte greu, am reușit să evadăm și noi, un pic. Din acest motiv am căutat ceva liniștit, scump și elegant.

Când vreau odihnă caut o cazare bună, cu restaurant și MD.

Când vreau uțupeală pe coclauri accept și altfel de cazare, dacă tot nu stau in cameră nu sunt de acord să dau mulți bani la un hotel.

Iar dacă sunt in compania prietenilor mă mulțumesc cu orice, sunt setată pe distracție și fac compromisuri, nu toți sunt dispuși să plătească mulți bani pentru o escapadă, câțiva au câte doi copii și altfel se pune problema când e vorba de costuri/cheltuieli.

Fiind iarnă și foarte frig afară, niciun balcon de la Radsor nu era mobilat, nu știu cum e vara, eu nu prea merg in weekend la munte, avem casa de vacanță pentru escapade și nu numai, timpul nu ne permite să plecăm prin alte locuri… o casă la curte înseamnă foarte mulți bani și multă muncă, nu le poți avea pe toate in viață

Mulțumesc de vizită, toate cele bune vă doresc!

LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
krisstinna, 10.04.22 19:09»@webmaster:
LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
adso, 10.04.22 18:48»@Yersinia pestis: Scrisesem ceva despre „ce nevoie avem să mai facem și baie” , dar nu am vrut să se interpreteze și am renunțat...

Poate nu ai aflat, dar insula Belina este din nou a întregului popor, a tuturor oamenilor muncii de la orașe și sate. Sau ai tu alte informații, pe surse?

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
Yersinia Pestis, 10.04.22 18:15»@adso: Ca să răspund punctual la ceea ce ai scris tu, nu de alta, dar m-a lăsat spontaneitatea:

La ce bun să umpli cada?! Să te speli, cumva???!!! Pe bune, tu n-ai auzit, sau, mai corect spus, mirosit” Malizzia” , parfumul cu miros de tămâie?! Te dai pe la axile, inghinali și cine mai știe unde și, gata, ești nou-nouț ! Când ieși pe stradă mor femeile după tine, vorba ălora de la” Paraziții” . Că de ce spun asta, spălatul e desuet, ne-au obligat ăștia cu COVID-ul să ne spălăm dar, gata, am înfrânt, nu mai trebuie !!! Nu mai e pandemie, s-a anunțat, a revenit la modă să candim !

Nu plec nicăieri în lume ca să văd angoasa drobului de sare, România este condusă să mergem în marș-arriere, tocmai cei de ne-au furat sau au trădat ne-nvață ” să trăim bine!” , să avem” România lucrului bine făcut” și ne explică faptul că Udrea e nevinovată, ce-a apucat să fure, abia 6 milioane de euro?!

Insulei Belina îi este mai bine acum de când aparține unui vajnic luptător al democrației, că el are grijă de ea, împlinindu-și în același timp, toate nevoile din piramidă, aia a lui Abraham Maslow , că el are nevoi paralele nu e vina lui, ci, a statului perpendicular !

Carte nu trebuie, putem culege sparanghel, în Germania(cine are noroc) și dacă credem că Eminescu e pilier la grămada de rugby, ce, Becali știe de Eminescu ?! Ai, tu , banii lui ?

Fii pe pace, roata, ca invenție, e inutilă, cheltuim, ca turbații, să putem învârti roțile pătrate! Iar ăluia de-i merge mintea, stai cuminte, îl potolim, scoatem noi ceva despre el și, pac, la ”Resbelul”!

Numai de bine!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
k-lator, 10.04.22 17:54»@MarinaCo: Adevărat, în afară de faptul că este un loc excelent de odihnă, curat, elegant și atractiv ca și concept, conacul are marele avantaj că este plasat într-o zonă în care turiștii au ce să aleagă. Adulți sau copii, pot deopotrivă să se bucure de obiectivele întâlnite în împrejurimi.

Mulțumesc pentru aprecieri. Gânduri bune și vacanțe reușite!

LA REVIEW Conacul lui Maldăr – răsfăț boieresc - scris de k-lator în rubrica Pensiunea Conacul lui Maldăr [Maldărești, VL]
Mirinda, 10.04.22 17:12»Un sejur sau city break este mult mai scump decât un sejur modest în Grecia, Turcia, Bulgaria. Cu toate acestea pentru persoanele dornice sa viziteze locuri noi si cei pasionați de călătorii nu vor rata cu siguranță aceasta destinație. Eu am avut noroc și am vizitat Olanda intr un business trip si nu am scos bani din buzunar pentru cazare și transport. De asemenea dacă ai nevoie sa te odihnești si doar sa lenevezi la soare după o perioada obositoare atunci Olanda nu este o destinație pentru asa ceva. Sa privim partea buna a paharului ca avem oricand access la aceste destinații si nu trebuie sa plătim bani mulți sa ajungem în Grecia sau in alte tari din Europa asa cum fac americanii.
LA REVIEW O țară pe gustul meu - scris de Marius 72 în rubrica Vacanţa în Olanda
crismis, 10.04.22 16:59»Rog web a atașa următorul filmuleț:

https://www.youtube.com/watch?v=N6vIXVFuiiw

Mulțumesc!

LA REVIEW A treia zi în Gran Canaria - Fataga, Barranco de Las Vacas, Aguimes și Ingenio - scris de crismis în rubrica Descoperă Gran Canaria
adso, 10.04.22 16:21»@Yersinia pestis: Mâncarea bună ți-a priit. Că a ieșit într-un mare fel și rw-ul. Am râs cu lacrimi.

au de la cinci etaje în sus, dar cară apă cu bidonul

De asta rămân unii fit. Eu stau la cinci și urc numai cu liftul. Alții au de dus pe scări 10 + bidoane pe zi. Iți dai seama câte drumuri faci ca sa umpli o cadă de baie?

Pe de altă parte, dacă pleci în lume ai să găsești pe unii care aruncă nucile în pod cu țăpoiul sau care cară soarele în casă cu oborocul. Și ai să revii tot la ai tăi.

Pe de și mai altă parte , mintea multă l-a omorât pe ăla din clipul tau. Cum o dai, ca naiba vine.

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
dnip, 10.04.22 16:06»Buna Sunt curioasa daca bauturile la barul plajei sunt free, am vazut din postare ca la beach bar sunt prajituri, freucte, sandvici. Pizza sau burgher au? Unde am fost anul trecut aveau la beachbar. Am. citit undeva ca bauturile la piscina se platesc, si la beach bar la fel.

Multumesc de lamurire.

LA REVIEW Vacanță frumoasa Corali minunați - scris de Alexandru h în rubrica Stella Beach Resort & Spa
dnip, 10.04.22 16:01»Buna. Sunt curioasa daca bauturile la beach bar sunt free. Am inteles ca la beach bar sunt prajituri, fructe, sandvici. Pizza sau burgher au? Unde am fost anul trecut aveau. Am citit undeva ca bauturile la piscina se platesc, si la beach bar la fel. Adevarat?

Multumesc de lamurire.

LA REVIEW O vacanta de vis - scris de Wesco în rubrica Stella Beach Resort & Spa
nicole33, 10.04.22 15:47»@cris1982:

Oare ce minunăţie de pancakes erau alea ca să merite să pierzi 30 de minute din timpul preţios de vacanţă pentru a sta la coadă pentru ele

Ca peste tot, şi aici erau aceleaşi banale clătite americane, mai groase şi mai mici ca diametru, făcute live. Dacă viteza cu care se mişcă bucătarul este inferioară cererii turiştilor se formează cozi.

Ori îţi asumi timpul pierdut la cozi, ori te trezeşti mai devreme şi ajungi la micul dejun înaintea sosirii valului doritorilor de clătite, ori renunţi la clătite şi mănânci altceva.

La hotelurile mai bine organizate, bucătarul face clătite încă de la ora deschiderii, acestea fiind ţinute calde şi atunci nu mai aştepţi deloc.

LA REVIEW Frumos! - scris de Delia1984 în rubrica Marina Grand Beach Hotel
pagină generată în 0.712317943573 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată