Ecouri scrise pe AFA [p.1229 /1507]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

adso, 10.04.22 21:40»@Aurici: Vă mulțumesc!

Aștept validarea pozei, să văd dacă reușesc să identific ceva.

LA REVIEW Sigmaringen şi castelul său... - scris de Cristian_h* în rubrica La pas prin Stuttgart și împrejurimi
k-lator, 10.04.22 21:35»@iulianic: M-am cazat de două ori la nici 50 m de această cafenea (o dată vara, pentru o nuntă care s-a ținut la Cazinou și o dată iarna, când am si scris un review despre cazarea cu pricina vezi impresii).

Am mers de fiecare dată la cafeneaua-pizzerie-pub pentru că era era cel mai apropiat loc în care puteam să ne potolim foamea, apoi am recidivat, întrucât știam locul. Deși nu am scris niciun articol despre Kalimtzakis și ce-am găsit acolo, eu îți spun nu numai că iau de bună ce ai scris tu și Mama Michi, ci că în mod ciudat această cafenea ne-a atras și apoi ne-a dezamăgit.

Experiențele au fost diferite: dacă prima dată am avut o servire bună și mâncarea mi s-a părut excelentă (eu fiind fun gastronomie grecească), a doua oară, deși am luat doar băuturi, cafele și ape n-am fost așa mulțumiți - noi eram mai mulți, servirea s-a făcut greu, ne-au încurcat oarecum comanda...

Povestea locului mi-a plăcut și mie!

LA REVIEW Kalimtzakis - taverna greceasca din Sinaia - scris de iulianic în rubrica Unde mâncăm în Sinaia?
crismis, 10.04.22 21:34»@mishu: Mulțumesc mult, Mishulica!
LA REVIEW A treia zi în Gran Canaria - Fataga, Barranco de Las Vacas, Aguimes și Ingenio - scris de crismis în rubrica Descoperă Gran Canaria
Aurici, 10.04.22 21:33»@adso: Scuze pentru întârziere. Am lipsit câteva zile din peisaj și în vacanțe sunt fără telefon, deci fără AFA. Iar când mă întorc se duce totul de râpă până reintru în ritm.

Profilul meu turistic se împarte înainte și după AFA. Înainte nu eram atât de atentă la detalii și nu făceam decât câteva poze, în special copiilor.

Totuși, știam că acolo, la castelul Hohenzollern-Sigmaringen, am fost destul de emoționați și am făcut poze cu tabloul arborelui genealogic. Atașez aici acea poză, sper să reușesc, dar scrisul este mult prea mărunt ca să putem desluși. Oricât am mărit și eu nu disting mare lucru, așa că îmi pare rău să am documentul dar să nu putem clarifica disputa. Dacă cineva ar putea aranja poza aceasta... nu știu dacă este posibil.

LA REVIEW Sigmaringen şi castelul său... - scris de Cristian_h* în rubrica La pas prin Stuttgart și împrejurimi
mishu, 10.04.22 21:33»@crismis: Ce pot sa spun altceva decat SUPERB. Incerc sa scriu ceva pe masura articolului tau insa nu imi iese. Pozele sunt parca ireale, povestea minunata, felicitari, votat cu mare drag.
LA REVIEW A treia zi în Gran Canaria - Fataga, Barranco de Las Vacas, Aguimes și Ingenio - scris de crismis în rubrica Descoperă Gran Canaria
pepsi70ro, 10.04.22 21:11»@mishu: Mulțumesc! Stai să vezi luna viitoare ce voi recomanda! Sper să fie ok
LA REVIEW Soleado - o variantă acceptabilă pentru Alghero - scris de pepsi70ro în rubrica Soleado Hotel
mirceabrasov, 10.04.22 20:49»Fără CUVINTE!!!
LA REVIEW Iarna spre Vârful Musala - un vis neimplinit - scris de Mika în rubrica Drumeții în Masivul Rila
Yersinia Pestis, 10.04.22 20:27»@adso: Ei, că e Belina, că-s vreo șase case prin Sibiu, sau Domeniul Nana, mai are vreo importanță?!

Poporul este doar ca să ne-arătăm mușchii și s-avem de cine” să ne râdem” ... cel mai mult și mai bine din patru-n patru ani.

Dar, altfel, România este o țară frumoasă, păcat că e locuită!

Gata, să fim, dară, veseli și optimiști, a plouat, se face grâul, poate și porumbul și vine Paștele peste doo săptămâni, la ortodocși, că, la catolici, săptămâna viitoare e cea mai mare Sărbătoare. Să ne bucurăm!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
Floria, 10.04.22 20:09»Aroma cafelei turceşti a ajuns pâna la mine! Sunt convinsă că a fost foarte bună dar, mai mult decât gustul pe care-l cunosc, modul de prezentare m-a dat gata!

Am povestit despre restaurantul turcesc Green Grill de pe strada Tirul cu Porumbei din Sinaia. Acolo am băut o cafea turcească excelentă dar servită banal, la fel ca o cafea espresso din orice local din lumea asta mare. Eu speram la o prezentare ca într-o veritabilă cafenea turcească dar n-a fost să fie!

Am rămas cu gândul la cafeneaua turcească de lângă moscheea Djumaya din Plovdiv, unul dintre cele mai mari şi mai vechi lăcaşe de cult musulmane din afara Turciei. Acolo ni s-a servit o cafea turcească "ca la carte", în ceşcuţă mică de porţelan fin cu desene colorate, acoperită cu capac din metal filigranat, însoţită de apă rece şi rahat.

Să aveţi o primăvară frumoasă, cu bucurii şi plimbări pe gustul vostru!

LA REVIEW Türk kahvesi la Iznik - scris de adrianbogdan în rubrica Vacanța în zona Bursa
webmasterX, 10.04.22 19:56»@ux124187: Mulțumiri

-

@ux124187: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux124187 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Dezamăgire ! - scris de ux124187 în rubrica Unde mâncăm în Olimp?
ux124187, 10.04.22 19:40»@webmasterX: Restaurantul Popasul pescarilor din Olimp
LA REVIEW Dezamăgire ! - scris de ux124187 în rubrica Unde mâncăm în Olimp?
webmasterX, 10.04.22 19:20»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW A treia zi în Gran Canaria - Fataga, Barranco de Las Vacas, Aguimes și Ingenio - scris de crismis în rubrica Descoperă Gran Canaria
webmasterX, 10.04.22 19:20»@ux124188: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.

Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.

- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.

- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.

Sau... poate ceva video de pe acolo? — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux124188 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Un sejur excepțional - scris de ux124188 în rubrica Piatra Mare Hotel
krisstinna, 10.04.22 19:15»@mishu:

Îmi asum mereu fiecare alegere, întotdeauna țin cont de ceea ce vreau de la un sejur/vacanță, iar dacă doresc să-i fac surprize domnului soț am să rezerv ceva care să-i fie pe plac, ieșirea la Radsor a fost dedicată lui, i-am întrunit toate cerintele, in special cea legată de bani

Are și el un fix: “se duc românii in alte țări și dau 60-70 de euro pe cazări cu aragaze, chiuvete, oale și ibrice, in blocuri, fără recepții, cu chei lăsate sub preșuri și fără MD, fără cârciumi, iar la noi in țară se vaită că e scumpă o cazare de lux cu 300 lei/noapte” . Are și el dreptate… uneori, am stat și noi in astfel de condiții și n-am crăpat

Când am ajuns in Râșnov mi-a zis: “m-ai adus la țară, sper că nu ai rezervat vreun bordei ca să stai să gătești in cameră! Are cârciumă, avem ce halimosi?”

Recunosc, l-am impresionat maxim cu alegerea făcută, el iubește luxul, nu se uită la bani când e vorba despre escapade, că doar nu credeai că am plătit eu cadoul pentru el Eu sunt fată, nu plătesc nimic, băiatul plătește mereu, asta e “cerința” mea

Mulțumim pentru urări, vă îmbrățișăm cu drag!

LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
krisstinna, 10.04.22 19:13»@Floria:

Draga mea, îți știu gusturile in materie de turism, sunt compatibila cu tine, știu că preferi cazările cu gust, preferabil cameră cu balcon și MD inclus și un restaurant prin preajmă.

Din punctul meu de vedere, o camera fără balcon e doar un dormitor, eu am impresia că sunt intr-un salon la spital și privesc pe geam, adică sunt intr-un dormitor, iar dacă am chicinetă și nu am balcon, e clar: sunt la sanatoriu, sau poate la azilPot sta și fără să fumez, nu țigara e problema mea, ci…” capul”

Locul de joacă de la Radsor cred că e recent amenajat, am impresia că proprietarul a mai cumpărat ceva teren in jur și a mărit spațiul de recreere.

Meniul restaurantului nu era stufos ca la Sergiana (de ex), dar aveau preparate sofisticate, gătite excelent, având in vedere clientela nici nu văd cum altfel să-și mențină strălucirea.

O primăvara liniștită și frumoasă vă doresc, sărbătorile care vin să vă aducă zile frumoase și multe bucurii!

LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
webmasterX, 10.04.22 19:13»Despre care restaurant e vorba mai sus?

-

Suspendat până la clarificare

LA REVIEW Dezamăgire ! - scris de ux124187 în rubrica Unde mâncăm în Olimp?
krisstinna, 10.04.22 19:12»@nicole33:

După un an foarte greu, am reușit să evadăm și noi, un pic. Din acest motiv am căutat ceva liniștit, scump și elegant.

Când vreau odihnă caut o cazare bună, cu restaurant și MD.

Când vreau uțupeală pe coclauri accept și altfel de cazare, dacă tot nu stau in cameră nu sunt de acord să dau mulți bani la un hotel.

Iar dacă sunt in compania prietenilor mă mulțumesc cu orice, sunt setată pe distracție și fac compromisuri, nu toți sunt dispuși să plătească mulți bani pentru o escapadă, câțiva au câte doi copii și altfel se pune problema când e vorba de costuri/cheltuieli.

Fiind iarnă și foarte frig afară, niciun balcon de la Radsor nu era mobilat, nu știu cum e vara, eu nu prea merg in weekend la munte, avem casa de vacanță pentru escapade și nu numai, timpul nu ne permite să plecăm prin alte locuri… o casă la curte înseamnă foarte mulți bani și multă muncă, nu le poți avea pe toate in viață

Mulțumesc de vizită, toate cele bune vă doresc!

LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
krisstinna, 10.04.22 19:09»@webmaster:
LA REVIEW Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți - scris de krisstinna în rubrica Radsor Hotel
adso, 10.04.22 18:48»@Yersinia pestis: Scrisesem ceva despre „ce nevoie avem să mai facem și baie” , dar nu am vrut să se interpreteze și am renunțat...

Poate nu ai aflat, dar insula Belina este din nou a întregului popor, a tuturor oamenilor muncii de la orașe și sate. Sau ai tu alte informații, pe surse?

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
Yersinia Pestis, 10.04.22 18:15»@adso: Ca să răspund punctual la ceea ce ai scris tu, nu de alta, dar m-a lăsat spontaneitatea:

La ce bun să umpli cada?! Să te speli, cumva???!!! Pe bune, tu n-ai auzit, sau, mai corect spus, mirosit” Malizzia” , parfumul cu miros de tămâie?! Te dai pe la axile, inghinali și cine mai știe unde și, gata, ești nou-nouț ! Când ieși pe stradă mor femeile după tine, vorba ălora de la” Paraziții” . Că de ce spun asta, spălatul e desuet, ne-au obligat ăștia cu COVID-ul să ne spălăm dar, gata, am înfrânt, nu mai trebuie !!! Nu mai e pandemie, s-a anunțat, a revenit la modă să candim !

Nu plec nicăieri în lume ca să văd angoasa drobului de sare, România este condusă să mergem în marș-arriere, tocmai cei de ne-au furat sau au trădat ne-nvață ” să trăim bine!” , să avem” România lucrului bine făcut” și ne explică faptul că Udrea e nevinovată, ce-a apucat să fure, abia 6 milioane de euro?!

Insulei Belina îi este mai bine acum de când aparține unui vajnic luptător al democrației, că el are grijă de ea, împlinindu-și în același timp, toate nevoile din piramidă, aia a lui Abraham Maslow , că el are nevoi paralele nu e vina lui, ci, a statului perpendicular !

Carte nu trebuie, putem culege sparanghel, în Germania(cine are noroc) și dacă credem că Eminescu e pilier la grămada de rugby, ce, Becali știe de Eminescu ?! Ai, tu , banii lui ?

Fii pe pace, roata, ca invenție, e inutilă, cheltuim, ca turbații, să putem învârti roțile pătrate! Iar ăluia de-i merge mintea, stai cuminte, îl potolim, scoatem noi ceva despre el și, pac, la ”Resbelul”!

Numai de bine!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
pagină generată în 0.7648708820343 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată