Ecouri scrise pe AFA [p.1227 /1507]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

adrianaglogo, 11.04.22 18:25»@RAMONABOACA: Iti zic si eu bun venit printre noi. Dar nu asa, degeaba! Pt ca am nevoie de ceva lamuriri despre acest hotel.

Am de ales pt un grup maare, si e tare greu.

1. In primul rand as vrea sa ma lamuresti cu refluxul: apa se retrage muult, e mult de mers pt balaceala?

2. Este recomandat pt snorkeling?

Noi am fost la Tropitel Sahl Hasesh, totul a fost ok, doar refluxul ne dadea de furca. Pt noi a fost OK, coralii si pestii ne taiau respiratia. Dar mai greu pt copii, nu aveau curaj sa intre in apa mare!

Multumesc.

LA REVIEW Prima data in Egipt! - scris de RAMONABOACA în rubrica Jaz Aquamarine Resort
adrianaglogo, 11.04.22 18:00»
LA REVIEW In Egipt pentru prima data, dar mai mult ca sigur nu ultima… - scris de Iulia_euxin în rubrica Jaz Aquamarine Resort
adrianaglogo, 11.04.22 17:15»@dnip: Daca afli raspunsuri la intrebarea legata de snorkeling, poate imi dai si mie de stire. Sau daca ajungi acolo, as afla informatii la cald.

Noi am fost in octombrie 2022 la Tropitel Sahl Hasesh, pt snorkeling a fost minunat. Dar pt copii mai putin, refluxul era foarte pronuntat iar de pe ponton se intra direct in apa mare.

Si eu studiez oferte, dar pt octombrie.

LA REVIEW In Egipt pentru prima data, dar mai mult ca sigur nu ultima… - scris de Iulia_euxin în rubrica Jaz Aquamarine Resort
Aurici, 11.04.22 16:45»Absolut superb! Mă feresc să dau ecouri în care nu-mi vine să zic decât asta, dar acum chiar am simțit nevoia. Pozele sunt demențiale, ca și experiența, mi-ar plăcea și mie să ajung acolo. Răsăriturile acelea sunt superbe, animalele în mediul lor, naturalețea și sălbăticia parcului, lucrurile și oamenii simpli... toate sunt experiențe care ne îmbogățesc, dar ne mai aduc și cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut și micul dejun și nu doar pentru că îmi este foame, ci pentru că mă regăsesc în peisaj.

Felicitări (și) pentru Sri Lanka și cât mai multe experiențe deosebite! La cum ai început cred că o să aduni în tolbă povești cât pentru 2-3 generații după tine.

LA REVIEW Parcul Național Udawalawe - prima experiență de safari - scris de cata2106 în rubrica Descoperă Sri Lanka
robert, 11.04.22 16:08»Într-adevăr este o zonă complicată sunt multe lupte interene este sărăcie, iar femeile duc greu mult mai mult ca la noi.

Nu este ușor să schimbi ceva în bine în asemenea zone. Cel mai important lucru după parerea mea este educația este singura șansă să ai parte în viață de anuminte oportunități și apoi să dai ceva înapoi comunitătii din care faci parte. Dar de multe și accesul la educație este greoi.

Senegalul este o țară mare destul de putin populată și mă gândesc la faptul că este destul de dificil să ajungi în fiecare cătun izolat.

Turismul este o mare șansă pentru ei și de aceea încurajez pe oricine să-și ia inima în dinți și să iasă din zona de confort.

Mulțumesc frumos pentru vizită și comentariu!

LA REVIEW Hai hui prin Casamance - scris de robert în rubrica Descoperă Senegalul
Mika, 11.04.22 16:05»@mirceabrasov: Mulțumesc!
LA REVIEW Iarna spre Vârful Musala - un vis neimplinit - scris de Mika în rubrica Drumeții în Masivul Rila
Mika, 11.04.22 15:59»@MarinaCo: Mulțumesc! Sigur il voi lua pe munte (dacă mă vor mai ține puterile). Oricum, și părinții lui sunt iubitori ai muntelui și practicanți de sporturi montane. Unde mai pui că locuiesc chiar la poalele unor munți frumoși.
LA REVIEW Iarna spre Vârful Musala - un vis neimplinit - scris de Mika în rubrica Drumeții în Masivul Rila
Mika, 11.04.22 15:56»@Aurici: Mulțumesc! Nu prea mă simt bunică, dar ăsta este statutul meu actual . Mie imi pare puțin rău că nu am ajuns pe vârf, pentru că imi trecuse oboseala simțită la inceputul drumului, și simt că aș fi putut să merg. Doar durerea a fost cea care m-a impiedicat. Am in plan să merg la vară, mai lejer cu telegondola o parte din drum.
LA REVIEW Iarna spre Vârful Musala - un vis neimplinit - scris de Mika în rubrica Drumeții în Masivul Rila
Yersinia Pestis, 11.04.22 13:36»@MarinaCo: Sărut mâna pentru faptul de a-ți fi făcut timp să citești ce-am scris, pentru laude și pentru vot!

Bine,” Cerdac” a avut, dintotdeauna, critică bună, e de o cu totul altă factură decât ăla de scrisei anterior. Acuma, știi cum se spune, cine este fără de prihană să arunce, primul, cu piatra. Nici Cherhanaua nu era chiar caz de targă, doar că sunt eu mai sclifosit!

Cât despre râs, da, așa e: toate reviewurile mele sunt de tot râsul!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
maryka, 11.04.22 12:41»Despre Bârlad citesc întotdeauna cu mare plăcere, am spus-o, am și scris, mie îmi place!

Așa că m-am bucurat să revăd anumite locuri pe care le știu, sau să văd altele noi. În parcul Prodana nu am fost. Deci mai am ce face! Piața îmi place și mie, este foarte bine aprovizionată și nu știu dacă mă credeți, sună ciudat, dar-miroase- bine, a piață; iar orașul e foarte verde!

Și apropos, am fost în weekend și erau magnoliile din centru înflorite! Superb!

LA REVIEW Bârlad, pentru 3 ore - scris de Yersinia Pestis în rubrica Descoperă Bârlad
ux124193, 11.04.22 12:11»Relaxare pe timp de iarna nu prea poți, sezlogurile de acum 2, sau 3 ani, au fost schimbat cu scaune, stai ca la cinematograf unul langa celalalt. Este aglomeratie, iar preturile la mancare și bauturi, ca și la un restaurant mai bun. Cantitatile la mancare sunt stabilite de conducere, cert ca poți manca sau nu, bani ii dai pe portie mare, după care o arunci

-

BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.

LA REVIEW Experienta proasta - scris de ux122376 în rubrica Aquapark Nymphaea
MarinaCo, 11.04.22 11:32»Să vă trăiască nepoțelul, să fie sănătos și să le aducă numai bucurii nepoților.

Felicitări pentru curajul cu care urcați munții, și pentru condiția fizică. De acum puteți să îi insuflați dragostea pentru munte și celui mic.

Așa putem să ne bucurăm și noi de pozele superbe de pe munte în condiții de iarnă.

Felicitări, votat cu mare drag!

LA REVIEW Iarna spre Vârful Musala - un vis neimplinit - scris de Mika în rubrica Drumeții în Masivul Rila
mprofeanu, 11.04.22 11:16»@Mika: Septembrie este o lună bună pentru Mallorca din toate punctele de vedere. Știu că ai fost acolo, te-am citit în documentarea mea.

Soțului îi plac foarte mult insulele și a mers cu plăcere aici și nu a regretat. Sper să ajung cândva și în Corsica pentru comparație.

În ultimele trei vacanțe am văzut Creta, Malta și Mallorca. Pentru mine Creta este pe primul loc, apoi Mallorca și Malta.

Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou! Cu mare drag!

LA REVIEW O săptămână de primăvară în frumoasa Insulă Mallorca - scris de mprofeanu în rubrica Vacanța în Mallorca
MarinaCo, 11.04.22 11:15»@Yersinia pestis: acum chiar că arată super totul. Restaurantul arată ca un vechi conac boieresc deci îi dau puncte suplimentare pentru aspect.

Cât despre povestitor... Același din totdeauna care reușește să fure câte un zâmbet (hohot de râs).

Mă bucur că experiența a fost mai bună de data asta comparativ cu ieșirea la pește.

Votat cu mare drag!

LA REVIEW Hai-hui prin Vrancea. Restaurantul” Cerdac” Cotești sau, îndeplinirea nevoilor din Piramida lui Maslow - scris de Yersinia Pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Focșani
Mika, 11.04.22 10:43»@mprofeanu: Am fost in Mallorca, mi-a plăcut foarte mult. Alături de Corsica, este in topul meu personal, cu locurile in care m-aș mai intoarce. Noi am fost in septembrie, in a doua parte, și am prins o vreme excelentă, profitând și de plaje. Am revăzut cu plăcere in fotografiile tale locuri frumoase! Felicitări pentru incă o vacanță frumoasă!
LA REVIEW O săptămână de primăvară în frumoasa Insulă Mallorca - scris de mprofeanu în rubrica Vacanța în Mallorca
Delia1984, 11.04.22 10:00»@MarinaCo: Da, a fost foarte reusita deoarece am fost 6 familii cu copii si distractia a fost maxima, nu aveam timp sa reflectam si sa observam probabil toate dedesubturile. La 6 mergea o singura persoana, cu schimbul, pt a ocupa si a plati sezlongurile. la 8 eram toti pe plaja, pt a putea apoi sa ajungem pe 12; 30 inapoi la masa si sa nu stam in soarele dogorator. La 4 ne intorceam din nou, pana pe la 7 seara, apoi plimbare si distractie la mini disco. Practic si distractia noastra a fost adaptata in functie de nevoile si programul copiilor.
LA REVIEW Frumos! - scris de Delia1984 în rubrica Marina Grand Beach Hotel
Delia1984, 11.04.22 09:55»@cris1982: Eram cu 2 copii care ardeau de nerabdare si pofta, ce era sa fac ))?
LA REVIEW Frumos! - scris de Delia1984 în rubrica Marina Grand Beach Hotel
Aurici, 11.04.22 09:51»Eu aștept să ne spui și despre Sighișoara iarna. N-am văzut Sighișoara și nici nu mai știu de câte ori a fost pe listă. Dar nu știu cum se face că doar în nesezon ar fi fost să fie și parcă nu mi-a dat inima ghes.

Altfel, am notat Retreat, așa cum am notat și plăcintăriile de la Mangalia. Cu ele chiar mi-am pus un post-it în portofel pentru că spre mare mergem mai des să mâncăm și abia aștept să le caut. Și nouă ne plac mult plăcințile și orice derivate tătărăști/dobrogene, inclusiv braga.

LA REVIEW Podisul Tarnavelor - un pic de branza, natura si un strop de vin - scris de mecut în rubrica Descoperă Sighișoara şi împrejurimile
mprofeanu, 11.04.22 09:50»@maryka: Sper ca Mallorca să fie cât mai curând și să ajungeți acolo! Este o îmbinare de plajă și munte în multe locuri ale ei. În Playa de Palma unde am stat noi domină distracția, acum unele localuri erau închise, dar tot mai erau acele mari terase acoperite cu multe mese. Mă gândeam cum este vara pe acolo.

Mulțumesc frumos pentru ecou! Cu mare drag, !

LA REVIEW O săptămână de primăvară în frumoasa Insulă Mallorca - scris de mprofeanu în rubrica Vacanța în Mallorca
mprofeanu, 11.04.22 09:42»@mishu: Mallorca este frumoasă, cu drumuri impecabile, este turistică dar aglomerată mai ales în locurile lor de top. Merită stat mai mult acolo, nu am văzut sudul și în partea de sud - est sunt niște cale deosebite. Dar cam ce trebuia să văd am reușit...

Mulțumesc frumos pentru ecou! Cu mare drag, !

LA REVIEW O săptămână de primăvară în frumoasa Insulă Mallorca - scris de mprofeanu în rubrica Vacanța în Mallorca
pagină generată în 0.76555705070496 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată