Ecouri scrise pe AFA [p.1148 /1233]
[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente (din anul curent sau anul trecut!) în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
Să va fie de bine!
„Nu pictez, dar vizitez muzee. Nu sunt speolog, dar iubesc peșterile. Nu joc fotbal, dar am văzut multe stadioane importante, pe unele cu ocazia unor meciuri, pe altele ca turist (Milano, Barcelona, Viena, Bruxelles, Paris, București sau Craiova ). Nu am voce, dar cumpăr bilete la spectacole de operă. Nu (prea) știu să gătesc, dar pot aprecia o mâncare gustoasă într-un restaurant. Nu sunt (mare) credincios, dar intru în biserici. Etc. "”
Genial... bine gandit si bine spus!
Năravul de a intra în vorbă cu oamenii, nu mai are leac. Suntem prea bătrâni ca să ne mai educăm altfel, dar nici chiar atât de bătrâni încât să vorbești cu mine ca și cu 2 persoane. Te rog! Nu mă face să mă simt și mai nashpa.
În ultimii 2-3 ani am fost de mai multe ori prin Dobrogea, în escapade de o zi. De unele n-am apucat să scriu dar îmi place la nebunie să descopăr zona aceasta, pe care atâția ani am ocolit-o. Și care este atât de bogată. Trebuie doar să deschidem ochii și spre ea și mai ales spre oamenii ei.
Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, să fim sănătoși și să ajungem în toate locurile în care ne dorim.
Oricum felicitări pentru frumoasa împletire între prezent și date istorice.
Dacă seamănă cu cel de la malul mării clar va trebui să-i facem și noi o vizită.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.
„Sau doar plaja nu ți-a plăcut și ai asumat-o. Noi înotăm amândoi așa că intrăm în mare de pe ponton. ”
Am ştiut exact cum este plaja şi intrarea în mare, nicio surpriză din acest punct de vedere, preventiv mi-am luat şi pantofi de apă, chiar dacă nu-mi prea place să înot cu ei.
Pietrele de pe plaja Botanikului nu m-au deranjat prea mult, în nisip nu mă mai joc de câteva decenii , iar plajă făceam pe şezlong sau în pavilioanele gratuite de sus de la marginea plajei.
Înot de la trei ani, astfel că nici intrarea abruptă în mare nu m-a deranjat, am intrat deseori şi de pe ponton, pentru noi a fost ok, însă mai ales deoarece în prima vacanţă în Alanya am prins marea foarte calmă toată săptămâna. Un an mai târziu la Delphin Deluxe nu am mai fost la fel de norocoşi, am prins valuri mari şi foarte mari şi a fost extrem de neplăcut . Pontonul a fost dezafectat din cauza valurilor mari, accesul în mare a fost interzis vreo două zile. În restul timpului am făcut baie în mare zilnic, dar a fost tare dureros când pietrele antrenate de valuri îmi loveau şi îmi învineţeau gleznele
. În acel moment am decis că nu este cazul să mai insist cu acea plajă nefericită din Okurcalar şi m-am reorientat spre alte staţiuni.
„Sper sa fie bine și să ne lase pandemia sa mergem. ”
Ne-a lăsat să mergem în Turcia şi în 2020 şi în 2021, aşa că am toată încrederea că va fi bine şi anul acesta
„Dar nu înțeleg, daca nu ți-a plăcut la Botanik de ce ai ales același lanț? ”
Nu ştiu cum ai ajuns tu la concluzia că nu mi-a plăcut vechiul Botanik.
Mai sus am făcut doar o comparaţie între cele două, posibil utilă celor încă nehotărâţi.
Nu sunt deloc masochistă, astfel că am acumulat în scurt timp patru vizite la diferite hoteluri ale acestui lanţ şi nu exclud oricând o revenire.
După Delphin Botanik în 2012, a urmat Delphin Deluxe în 2013, pe care şi eu îl vizitasem cu un an înainte şi la care am beneficiat de o cazare extraordinară într-o family nou nouţă, însă nu am mai fost la fel de impresionată de servicii ca prima dată, fără a putea reproşa concret ceva.
În 2015 am ales Delphin Botanik Exclusive, actualul Delphin BeGrand din Lara, atunci recent intrat în lanţul Delphin, pentru ca în 2017 să aleg Delphin Palace din Lara.
Să vă țină și năravul de a întreba localnicii ce e prin zonă.
Chiar cred că așa a fost să fie. Poate că această "minune" descoperită ca din întâmplare aștepta pe cineva care scrie ca dumneavoastră să o promoveze.
Va mulțumim petru articol, și sper ca data viitoare când voi veni la mare să trec și pe acolo.
Paleochora mi-a plăcut mult, sper să scriu și eu despre ea, mi-ar fi plăcut să mă cazez acolo dar Loutro este altceva, acum când mă gândesc mai mult nu știu ce să mai aleg...
Multumesc frumos pentru aprecieri! Cu mare drag, !