Ecouri scrise pe AFA [p.1146 /1508]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

k-lator, 20.05.22 12:52»@cata2106: Am urmărit tot periplul vostru SriLankez și uneori chiar mă încordam de teama că o să scrii că vi s-a întâmplat ceva rău sau ați avut vreo experiență urâtă... Nu știu de ce, dar pentru mine câteva dintre destinațiile din zonă, cum ar fi India, Sri Lanka, Bangladesh mă cam fac să am furnicături pe piele. Poate din cauza faptului că mi se pare puțin unsafe, poate pentru că mă gandesc cum ar fi să dorm și să mânânc în locuri care lasă de dorit în ceea ce privește igiena... În plus, nu prea mă împac cu mâncarea indiană, că spice-urile pe care le folosesc ei nu-mi pică deloc bine. Voi nu v-ați plîns de lucrul ăsta

Așadar, toată admirația pentru oameni ca voi care experimentează astfel de locuri și în plus, fac asta pe cont propriu!

Can' t wait to read următorul articol și să văd pozele din spectaculosul turn 😉

LA REVIEW Drumul dintre Ella și Gampola - scris de cata2106 în rubrica Descoperă Sri Lanka
elenaadina, 20.05.22 12:47»Frumoasă escapada de 1 mai ca și articolul de altfel! 😊👍
LA REVIEW Un weekend la vecini, în Bulgaria - scris de k-lator în rubrica Descoperă Veliko Tarnovo și împrejurimile
Zoazore, 20.05.22 12:45»@mishu:

ma simt deosebita si te pup. A fost intradevar o surpriza tare placuta si ma bucur ca ai ales 5 zile in Bucuresti-Otopeni in loc de 3 zile la munte. Ar fi fost frumos si acolo, insa fara prieteni.

Pai chiar esti! Fiecare dintre prietenii mei este deosebit/a. Asa m-am gandit si eu! Am impuscat doi iepuri dintr-un foc: Mi-am linistit neuronul obosit si v-am vampirizat energiile pozitive.

Pentru mine a fost o intalnire minunata si mi-ar fi placut sa petrecem mai mult timp impreuna, insa nu se stie cand ti-oi mai face drum pe aici.

Anul asta nu cred, dar... cine stie? Eu-s spontana! Multumesc pentru vizita, aprecieri si votul dat cu mare drag!

LA REVIEW La o șuetă cu prieteni dragi la MAMA, în parc și în natură - scris de Zoazore în rubrica Unde mâncăm în București?
elenaadina, 20.05.22 12:42»Da și eu as vrea mai multe poze!
LA REVIEW Aproape de centrul istoric - scris de Eric s mom în rubrica Riga Islande Hotel
elenaadina, 20.05.22 12:37»Felicitări pentru vacanta și experienta frumoasă! 😊
LA REVIEW Kyklopas - o fabrică de ulei de măsline ce trebuie vizitată - scris de diana2015 în rubrica Descoperă zona Alexandroupolis
adutza_ghiocel, 20.05.22 12:21»@mishu: da, vreau sa insuflu tuturor entuziasmul meu.

Aud tot mai des: vreau sa plec, oriunde, numai sa plec. Si atat se rezuma totul. Cand oamenii ajung la destinatie, incep sa caute cu lupa, fire de praf, intorc salteaua din camera sa vada daca e murdara, se impiedica de vestita curatenie zilnica, de parca acasa asa fac, de faptul ca daca nu este mancare sa se ghiftuie, nu e bine si tot asa. Cum sa imi stric dispozitia pentru lucruri asa neimportante?

Eu mizez pe animatie, soare, apa, excursii, comunicare si pe baza acestora nu prea imi iese o nemultumire totala. Oamenilor ciufuti, nici daca le oferi icre negre nu-i bine. Vor albastre, ca deh... au platit ultra all inclusive. Traiti clipa!

Multumesc Mishu pentru vot si comment!

LA REVIEW Sejur peste asteptari la Tui Magic Life Jacaranda - scris de adutza_ghiocel în rubrica TUI Magic Life Jacaranda Side Resort [Colakli]
Michi, 20.05.22 11:54»@geani anto: Nu poti sa le ai pe toate
LA REVIEW Bahia Palace, palatul frumusetii din Marrakech - scris de geani anto în rubrica Descoperă zona Marrakesh
Daisy Petal, 20.05.22 11:04»@⭐ValentinB_88⭐: Pentru mine, dar și pentru însoțitorii mei, vizita la Corbii de Piatră a fost prima dintre cele trei (Corbii de Piatră, Nămăiești și, în curînd, Cetățuia-Negru Vodă). Spre deosebire de Cetățuia, urcușul la Corbi mi s-a părut plimbare. Mulțumesc pentru vizită, vot și ecou.
LA REVIEW Misterele chiliilor din stâncă (II) - scris de Daisy Petal în rubrica Mânăstirea Corbii de Piatră [Corbi]
geani anto, 20.05.22 10:56»@Michi: In Casablanca am vizitat moscheea Hasan II, spectaculoasa, insa cafeneaua am vrut sa o vedem in drumul spre următoarea locație, insa era inchisa, asa ca nu am văzut o decât pe exterior.
LA REVIEW Bahia Palace, palatul frumusetii din Marrakech - scris de geani anto în rubrica Descoperă zona Marrakesh
⭐ValentinB_88⭐, 20.05.22 10:52»Vai ce ne-am mai chinuit cu scarile alea, dar a meritat micul efort! Privelistea de sus este deosebit de frumoasa. Noi am fost mai spre primavara si mirosul de lemne arse, venit pe cosurile caselor din jur, era DIVIN!

Votat cu drag.

LA REVIEW Misterele chiliilor din stâncă (II) - scris de Daisy Petal în rubrica Mânăstirea Corbii de Piatră [Corbi]
⭐ValentinB_88⭐, 20.05.22 10:50»@Daisy Petal: Multumesc pentru ecou, vot si gandurile bune!

Intr-adevar se mai poate lucra pentru imbunatatirea punerii in valoarea a multor exponate, in special cele din curtea exterioare unde inteleg ca exista totusi un proiect pentru construirea unui acoperis care sa adaposteasca tehnica militara insa stim ca la noi lucrurile astea merg mai greu... Cultura nu a fost pusa niciodata pe primul plan si nici nu cred ca va fi prea curand.

Cu siguranta vom reveni si noi aici, mai ales acum dupa aceasta vizita cand parca am ramas mult mai impresionati fata de data trecuta.

Cu bine,

Valentin B.

LA REVIEW Noaptea ca... vizitatorii, la Muzeul Militar - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Muzeul Militar Naţional Regele Ferdinand I
Daisy Petal, 20.05.22 10:45»Am vizitat muzeul, pentru prima dată, cândva, când am fost copil, când muzeul se afla în sediul fostului arsenal din dispărutul cartier Uranus. Mai târziu, după mutarea lui în sediul actual, l-am vizitat de vreo 4 ori și de fiecare dată am fost impresionată. Poate că exponatele nu sunt perfecte, poate că se mai poate îmbunătăți ceva etc., însă relația specială pe care o am cu unele informații aflate printre filele prăfuite de înscrisuri mă fac să revin iar și iar la acest muzeu. Felicitări pentru acuratețea articolului.
LA REVIEW Noaptea ca... vizitatorii, la Muzeul Militar - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica Muzeul Militar Naţional Regele Ferdinand I
Michi, 20.05.22 10:27»@geani anto: Noi am facut o excursie numita "10 orașe imperiale. " La Casablanca ne- a dus la cafeneaua lui RIck (refacuta) unde pe pereti erau foto din film cu Ingrid Bergman si Haumphrey Bogart. Cel mai mult m-a impresionat la marocani franceza literară pe care o învăţaseră din cursul primar. O femeie simplă din suk cu faţa acoperită s-a tocmit cu noi în cea mai pură şi cu acent franceză
LA REVIEW Bahia Palace, palatul frumusetii din Marrakech - scris de geani anto în rubrica Descoperă zona Marrakesh
geani anto, 20.05.22 10:06»@Michi: Urmează să scriu despre gradini si despre Ouazazate, insa am păstrat traseul din excursia noastră, pe care l-am început în Marrakesh si l-am terminat tot acolo.
LA REVIEW Bahia Palace, palatul frumusetii din Marrakech - scris de geani anto în rubrica Descoperă zona Marrakesh
Michi, 20.05.22 08:53»@geani anto :Ai scris un review interesant mai ales că şi noi în excursia făcută în 2006 în Maroc, am vizitat în amănunt Bahia şi a fost bună împrospătarea memoriei. Îti mulţumesc pentru detaliile prezentate.

In aceeasi zi am vizitat moscheea Kutubia (despre care ai scris amplu în rev. anterior) şi sukul de unde turiştii au făcut multe cumpărături. A doua zi am vizitat un sat de berberi, Aurika cu case tradiţionale în munţii Atlas. Seara am mers la un restaurant unde am sărbătorit revelionul.

Cel mai mult m-au impresionat Grădinile Majorelle denumite astfel după cel care le-a fondat şi care a adus specii de pe toate continentele. În grădini predomină culoarea albastră. După moartea acestuia au fost cumpărate de Yves Saint Lorent care, deşi erau grădini particulare a permis publicului să le viziteze în continuare.

LA REVIEW Bahia Palace, palatul frumusetii din Marrakech - scris de geani anto în rubrica Descoperă zona Marrakesh
rodica1967, 20.05.22 06:15»@crissy_kris: Se vede autostrada. Nu e zgomot? Se poate face gratar daca cumparam peste din port?
LA REVIEW Recomand Canal Luxury Apartments - scris de crissy_kris în rubrica Canal Luxury Apartments
nicole33, 20.05.22 00:11»@adrianaglogo:

Eu nu pricep. Dupa aprilie ai revenit la Hilton si a fost cu neplaceri? sau ce ai vrut sa zici in raspunsul asta?

Îţi dai seama că nimeni nu a priceput mare lucru din ecoul respectiv

Se pare că revenirea la acelaşi hotel nu a mai fost la fel de satisfăcătoare comparativ cu prima vizită

Recenzia pozitivă, cea din aprilie, o poţi citi aici: vezi impresii

LA REVIEW Vacanță reușită - scris de Ion alina în rubrica Hilton Hurghada Plaza Hotel
adrianaglogo, 20.05.22 00:02»@Alexader: Eu nu pricep. Dupa aprilie ai revenit la Hilton si a fost cu neplaceri? sau ce ai vrut sa zici in raspunsul asta? Nu de alta, dar ma gandesc si eu sa rezerv pt octombrie, si nu stiu daca e bine sau nu!
LA REVIEW Vacanță reușită - scris de Ion alina în rubrica Hilton Hurghada Plaza Hotel
nicole33, 19.05.22 23:14»@Coniss:

Hotelul este unul de 5 stele si se vede acest lucru.

De fapt, Marina Grand Beach este clasificat la doar patru stele . Cinci stele o fi avut la momentul inaugurării (2002).

Cu parcarea este ceva mai dificil. Acum am gasit loc dar cred ca in plin sezon este mai greu dar nu imposibil.

Pe lângă insuficienţa locurilor de parcare cel puţin la fel de util ar fi fost să fi menţionat şi că parcarea este cu plată - 20 leva/zi.

Plaja la doar cativa pasi distanta. Frmoasa, cu nisip fin si intrare in mare lina.

Frumoasă, dar... publică.

Cam pustie plaja din dreptul hotelului (poza P02) care NU este a hotelului.

Nu era vreme de plajă sau şezlongurile erau prea scumpe?

În mare se putea intra?

LA REVIEW Locatie super buna.. - scris de Coniss în rubrica Marina Grand Beach Hotel
k-lator, 19.05.22 22:38»@mishu: Cui nu i-ar plăcea Veliko Târnovo? În afară de importanța istorică, orașul ăsta este spectaculos vizual, cu case cățărate pe maluri, cu canionul Yantrei... n-are cum să nu-ți fie drag.

Îți doresc să ai vreme bună ca să te poți bucura de vacanță și de tot ce oferă Bulgaria.

Mulțumesc pentru apreciere și ecou. Gânduri bune!

LA REVIEW Un weekend la vecini, în Bulgaria - scris de k-lator în rubrica Descoperă Veliko Tarnovo și împrejurimile
pagină generată în 0.73625802993774 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată