Ecouri scrise pe AFA [p.1131 /1230]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

irinad, 08.02.22 20:57»@rodica1967: Bună seara! Nu am reuşit să intru pe ecou decât acum, aşa că încerc să vă răspund punctual. V-aş recomanda cu drag cazarea pe care am avut eu la Andriani Guest House -- vezi impresii, va trebui să vedeţi dacă vă place. Nu aţi spus nimic despre ce v-aţi dori în această privinţă.

În septembrie se poate face baie în mare în Grecia fără probleme, ba chiar sunt de părere că apa este foarte bună ca temperatură, rămânând caldă din lunile mai fierbinţi. Deci, mergeţi fără teama că nu aţi putea face baie! Dacă mai aveţi nevoie şi de alte informaţii, cu plăcere vi le dau!

LA REVIEW Vacanță în insula fițoasă a Greciei: Mykonos - scris de irinad în rubrica Vacanța în Mykonos
irinad, 08.02.22 20:36»@mprofeanu: Oh, ce excursie frumoasă aţi avut dvs., două săptămâni şi acum ceva ani, trebuie să fi fost ceva deosebit! Am încercat şi noi timid, să păşim în Spania. E drept că ne-a plăcut foarte, aşa încât ne dorim să revenim poate tot aici, poate în altă parte. La Reina Sofia, toţi vizitatorii vroiau să vadă Guernica. Adevărul este că reprezintă probabil cea mai tare piesă a sa. Ş i noi am fost încântaţi s-o vedem pe viu, sincer nu credeam că este aşa de mare, la propriu şi la figurat.

Stadionul era în plin proces de modernizare/reconstrucţie care se desfăşura în paralel cu programul normal, fără să împiedice meciurile, doar că turul nostru ca vizitatori nu a mai fost completat de coborâre pe gazon, de aceea şi biletele au fost o idee mai ieftine. Altfel, este grandios, practic un altar al fotbalului.

Flamenco a fost cireaşa de pe tort ca să zic aşa, deliciul excursiei, puţin spus. L-am savurat fără să clipesc din prima secundă, până la final.

De aici, de pe AFA, am aflat şi eu de posibilitatea de vizitare gratuită a muzeelor şi a Palatul Regal, apoi am scotocit pe internet şi ne-am încercat şi noi norocul.

Mulţumesc frumos de vizită, ecou, comentarii!

Seară bună!

LA REVIEW Madrid 2021, report din 2020 - scris de irinad în rubrica Vacanța în Madrid
maryka, 08.02.22 20:29»Să știi că mi-a plăcut ce ai ales, este ceva deosebit. Mobila de lemn arată chic, precum spui și tu! Mi-ai adus aminte cu drag de sejurul nostru de anul trecut, imediat se face anul, iar gândul îmi zboară adesea încolo, ceea ce înseamnă că ar merita o revenire

Adevărul e că m-am săturat de frig și vreme rece, mie nu îmi place iarna și atunci... visez departe!

M-am uitat nițel pe hartă, noi am stat mult mai la sud, la Mariott. Așa că putem încerca altceva, voi studia posibilitățile.

Fain locul, mi-a plăcut, te pup cu drag!

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
irinad, 08.02.22 20:00»@elenaadina: Foarte drăguţă şi tu, mulţumesc frumos pentru toate vorbele frumoase. Mă bucur că ţi-au plăcut atât fotografiile, cât şi articolul! 😃
LA REVIEW Madrid 2021, report din 2020 - scris de irinad în rubrica Vacanța în Madrid
irinad, 08.02.22 19:57»@maryka: Uite că şi eu am întârziat cu răspunsul din cauze independente de mine, aşa că se întâmplă să nu putem reacţiona rapid.

Da, până la urmă ne-a ieşit o vacanţă neaşteptat de frumoasă, după atâtea anulări, amânări, răzgândiri, etc. Şi deloc scumpă, un alt aspect important. Am mai spus când am avut ocazia că, în anii de pandemie, a fost ca un făcut ca noi doi să călătorim mai mult, tocmai din cauza acestor degringolade ale companiilor aeriene.

Flamenco a fost prima mea dorinţă legată de Spania, iar Santiago Bernabeu cea a soţului legată de Madrid. Am reuşit să le combinăm pe amândouă chiar în aceeaşi zi.

Am remarcat că-ţi place Spania, am văzut că ai fost deja şi ştii cum e şi-ţi doresc să mai ajungi.

Mulţumesc frumos de vizită, ecou şi aprecieri! Te îmbrăţişez cu drag!

LA REVIEW Madrid 2021, report din 2020 - scris de irinad în rubrica Vacanța în Madrid
zapacitu, 08.02.22 18:55»@ux123645: d-na Katy Mimy, sunteți perfect îndreptățită să fiți supărată (am văzut postarea dvs. și pe google). Eu unul nu aș fi așteptat atât amar de vreme să-mi vărs năduful, din iul. ' 21 până acum. Impresiile despre această pensiune sunt amestecate, cu mai multe bube decât flori. In 2017, avem pe aist sait o "mostră" de hartan expirat și îngurgitat (cu tot cu complicațiile medicale aferente), care dacă ar fi fost parcursă vizual, v-ar fi scutit de "insectarul" de la Botimi, iar cele 28 de milioane de lei și-ar fi găsit o utilizare care să vă satisfacă așteptările, dvs. și a celor 40 de copii.

Canalizarea descrisă ca atracție și denumită plastic "Ochiul dracului", e dacă nu mă înșel, "Balta dracului"- vulcanul atracție al orașului Covasna. E de fapt o acumulare de gaze pe bază de oxizi de sulf și carbon, care cam "mută" nările în "tăriile" văzduhului atunci când "supapele" cedează. Aste gaze sunt baza mofetelor prezente din belșug pe cuprinsul orașului. Cumva aveau mofetă amenajată în curtea pensiunii Botimi?

LA REVIEW Deplorabil! - scris de ux123645 în rubrica Pensiunea Botimi
⭐ValentinB_88⭐, 08.02.22 17:39»

"... Bucatareasa este receptioner si ospatarul barman... "

Asta mi-a placut maxim. 😅 Vad ca sunt din ce in ce mai dese interactiunile astea negative pe la cazari. Din pacate lipsa personalului, lipsa unei viziuni pe termen mediu-lung, abundenta de oameni nepregatiti si de imbogatiti peste noapte care arunca toate economiile in hoteluri vechi pe care le renoveaza ieftin si prost, nu contenesc sa se opreasca...

Pacat. Te asteptam si cu alte recenzii, poate chiar din locuri unde v-ati simtit bine. Pana data viitoare... sa ne reauzim cu bine!

LA REVIEW Sejur ratat - scris de NEMTEANU în rubrica Coroana Moldovei Hotel
⭐ValentinB_88⭐, 08.02.22 17:36»Bine ai venit pe AFA. Ne pare rau pentru experienta ta negativa.

Nu am inteles exact. Tot sejurul de 3 nopti ar fi costat 2200? In cazul asta, nu pot sa nu ma intreb, ce vi se promitea de ~700 lei/ noapte? Vad ca ati notat apartament, dar ati fost doar 2 adulti si 1 copil. Era intr-adevar un apartament? Adica living si macar 1 dormitor? Sau cum mai exact? Niste poze ar fi de mare ajutor, mai ales pentru alti turisti care ar vrea sa se cazeze aici.

Am butonat si eu putin pe booking si vad ca la pretul de 2247 (pentru 3 nopt), caci asa imi apare mie, ar fi DELUXE APARTMENT. In poze pare mega fiță! Pacat ca in realitate nu este tocmai asa.

Ma repet din nou si din nou... pe site-urile de rezervari poze cu poate singura camera frumoasa si ok si asta poate acum 2-3-5 ani, iar in realitate Dumnezeu cu mila...

Te asteptam si cu alte recenzii, poate chiar din locuri unde ti-a placut.

Sa ne reauzim cu bine!

LA REVIEW Cea mai proasta experienta din viata mea. Nu recomand - scris de grigutza în rubrica AquaPark President Hotel [Băile Felix]
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 17:30»😞😢

rip

LA REVIEW Nu recomand - scris de Simona92 în rubrica AquaPark President Hotel [Băile Felix]
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 17:27»Bine. Nu merg.
LA REVIEW Cea mai proasta experienta din viata mea. Nu recomand - scris de grigutza în rubrica AquaPark President Hotel [Băile Felix]
krisstinna, 08.02.22 17:25»@Dana2008: Mulțumesc la fel!

Toate cele bune îți doresc!

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 15:56»@⭐ValentinB_88⭐: Eu înțeleg dar...

Prea multe evenimente pe metru pătrat.

Măcar mă consolez cu faptul că - posibil - nu au avut ceva personal cu mine deși multă vreme m-a chinuit ideea asta. Cu timpul, pot renunța la gândul ăsta, cu atât mai mult cu cât apar argumente.

LA REVIEW Superb - scris de ux123198* în rubrica Coroana Moldovei Hotel
⭐ValentinB_88⭐, 08.02.22 15:37»@Mioritik🥂🌺:?? 🤔

Ce sa vezi, usrul ux123198 este disparut in misiune... 😀

LA REVIEW Superb - scris de ux123198* în rubrica Coroana Moldovei Hotel
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 15:30»! ? 🤔🙄
LA REVIEW Superb - scris de ux123198* în rubrica Coroana Moldovei Hotel
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 15:28»@⭐ValentinB_88⭐: 😊
LA REVIEW Superb - scris de ux123198* în rubrica Coroana Moldovei Hotel
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 15:23»Scuze, dar - nu pot să mă abțin:

😂😂😂

"patroana are multă gargară și atât. "

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

"sauna era de dimensiunile unei afumătoare de carne, circa 110 cm x 70 cm care functiona doar cu o rezistență"

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

"alte două erau arse și se incălzea până la 40 grade"

Deci, asta-i chiar de cascadorii râsului...

LA REVIEW Cazare marca "merge și așa" - scris de alex.s în rubrica Coroana Moldovei Hotel
Mioritik🥂🌺, 08.02.22 15:02»😂😂😂

Mă enervează groaznic faptul că omul ăsta are dreptate. Nu cunosc hotelul dar nu mă mir.

LA REVIEW Sejur ratat - scris de NEMTEANU în rubrica Coroana Moldovei Hotel
Mitica49, 08.02.22 15:01»Ca întotdeauna oferiți informații, hai să le zic” tehnice” , complete despre obiectivul vizitat. Văzând titlul articolului mi-am amintit de una dintre vizitele făcute acestui lăcaș, una dintre ele, nu prima, având și un review - vezi impresii(parcă prin 2016). Dealtfel de câte ori ajung în zonă (ultima oară a fost anul trecut în toamnă) ne abatem și pe la această mânăstire pentru vizită (la pachet, aș zice, cu Mânăstirea Bistrița), însă fără a mai scrie ceva.

Mi-a plăcut mult articolul pentru informațiile oferite.

LA REVIEW Mănăstirea Pângărați – vechi și nou în același loc - scris de tata123 🔱 în rubrica Mănăstirea Pângărați [Pângărați]
mprofeanu, 08.02.22 14:49»@Dragoș_🇷🇴: Am greșit, zău, și am scris flamingo în loc de flamenco, îmi vine să și râd... 🤣🤣

Merci sau mulțumesc frumos! Am fost prinsă cu amintirile de acum 25 de ani și m-am concentrat prea tare ....

O zi faină!🤣

LA REVIEW Madrid 2021, report din 2020 - scris de irinad în rubrica Vacanța în Madrid
Dragoș_🇷🇴, 08.02.22 14:46»@mprofeanu:

spectacolul de flamingo, de neratat, l-am văzut în Sevilla...

habar n-aveam că pasărea roz e acum disponibilă și în Europa...

LA REVIEW Madrid 2021, report din 2020 - scris de irinad în rubrica Vacanța în Madrid
pagină generată în 0.345139026642 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată