Ecouri scrise pe AFA [p.1129 /1238]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

⭐ValentinB_88⭐, 12.02.22 17:55»@nightwish:

"Spre surprinderea mea, am vazut ca voturile au inceput "sa curga" cele doua articole primind in jur de 60 de voturi. Daca la reviewurile mai vechi primeam in jur de 13-15-20 de voturi, la astea am primit in jur de 30 de voturi. M-am gandit ca am scris capodoperele carierei mele de user AFA, dupa care am citit acest articol si am inteles de ce au fost acordate voturile"

Nu cred ca aceasta postare este neaparat raspunsul dilemei tale. Cred ca mai degraba datorita faptului ca forumul (pagina AFA) a tot crescut si creste de la an la an. Este normal ca postarile vechi sa ramana cu voturi putine, cate au fost ele la vremea respectiva, iar postarile noi sa aiba activitate ceva mai crescuta (voturi mai multe).

Cam in 90-95% din cazuri, iei voturile in primele 4-6 zile. Evident zilele 1-2 au un grad ridicat, apoi pe masura ce trece vremea, incep sa scada... Prima zi 40-50%, a doua zi 20-30% si tot asa. Este normal pentru ca cine citeste de obicei si apreciaza articolul, il voteaza, cine nu, trece mai departe, apoi articolul sare din prima pagina, pe masura ce si alti membri scriu recenzii noi.

Caz concret, la mine: Am pus luni 3 articole. Am primit luni, marti, miercuri voturi mai multe, si de ieri nimic. La nici unul, stop joc. Am 19 voturi la 2 articole (mai imi trebuia 1 vot sa iau bonusul 😟) si la al treilea articol 23.... si cam asa se inchide sesiunea cu ele. Asta e.... Bine, nu scriu recenzii de dragul de a lua voturi dar nu poti sa zici ca nu-i un sentiment frumos sa vezi cum curg voturile precum se intampla la alti colegi.

Si mai apoi, rareori se mai gaseste un membru sa caute X cazare/ obiectiv dupa 3-6 luni, 1-2-3 ani, sa dea de al tau, si sa gaseasca ceva info bune incat sa iti dea si un vot. Probabil ca rata de votare/citire este colosal de mare. Sunt sigur ca din toate accesarile pe un articol, adica membri care citesc articolul respectiv, nu il voteaza nici 20-30%. Restul doar citesc si cum scria adminul mai sus, nu il voteaza, nu ca nu i-ar fi placut dar nu procedeaza asa.

In ultima perioada am inceput sa "intorc" favorul. Sunt multe articole interesante aici cu informatii foarte utile dar nu am timp sa citesc. Daca primesc un vot pentru un articol de al meu, ma uit cine a dat votul, ii deschid contul si incerc sa citesc macar unul din articolele lui si sa il si votez cu punctaj maxim.

Referitor la articole cu voturi multe, am sesizat si eu chestia asta dar nu cred ca a fost concurs de genul asta, mai mereu pentru ca sunt utilizatori (nu le dau numele ca sa nu isc polemici inutile) care RUP norma la voturi... majoritatea din categoria greilor, cei din top 20-30. Eu abia scot 20 de voturi cu toate ca scriu destul de corect zic eu si vin cu informatii utile, pe cand altii ajung la 60-80 voturi!

Intr-adevar am sesizat ca au mare cautare recenziile despre destinatii in afara granitelor. Am incercat si eu cu diacritice, cu paragrafe cu linkuri cu informatii de pe site, cu poze frumoase, dar nu-mi iese...

Inca o chestiune. Membri "grei" care iau voturi multe/articol, au si multi "prieteni" virtuali care primesc notificari cand membrul respectiv posteaza ceva, deci din start iau niste voturi.

Insa am vazut si membri noi sau cu putine recenzii gen 20-30-40 care au 1 milion sau 1,5 milioane de voturi, adica cam cate am eu dupa aproape 130 articole! Poate ca au un har in a scrie recenziile... oamenii se regasesc cumva in articolele lor, le place mai mult cum scrie acea persoana, ii atrage cumva, nu stiu...

Eu voi incerca sa continui sa scriu si sa ma perfectionez cat pot de bine. Comunitatea asta-i chiar faina prin oamenii ce o construiesc. Chiar daca uneori mai apare persoane rau voitoare care cauta doar nod in papura si critica totul (nu intr-un mod constructiv), pana la urma totul se cerne si dispar incet incet.

Nu pot decat sa ii admir pe membrii seniori, fiind inspirat de recenziile lor sa ajung si eu macar in 10% din locatiile vizitate de dansii.

Va salut! ✌

===

Later Edit: Multumesc zapacitu si Safta Radu pentru voturi. Am luat bonusul! 😁

LA REVIEW 2 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
zapacitu, 12.02.22 17:24»@mihaelavoicu: industria cercetării medicale viciate de interese financiare naște monștri, iar monstrul cel mai la vedere, zămislit astfel, e "domnul" de care pomeneai că joacă țonțoroiul. Persoanele "competente" (a se citi venale) fac bani mulți din activitatea monstrului în salopetă, iar cele competente cu adevărat, se luptă la baionetă prin spitale.

E o carte a unui medic (Ben Goldacre) care denunță corupția din spatele industriei de medicamente. Citind-o, multe se vor limpezi. Se numește "Pseudoștiința" - Ed. TREI, 2012.

LA REVIEW Am dansat cu don' Covid un dans lejer, armonios, lasciv - scris de mihaelavoicu în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
webmasterX, 12.02.22 17:06»Mutat în rubrica "B&B Hotel Villach, VILLACH" (nou-creată pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW O escala perfecta înainte de a trece in Italia sau Slovenia - scris de ultrasro în rubrica B&B Hotel Villach
mihaelavoicu, 12.02.22 16:23»@zapacitu: Mie mi-a indus un mare semn de întrebare medicul neurolog la care am fost la aproape 8-9 luni după externarea de la Pneumologie. Îmtâmplător veni vorba și mi-a spus, SIGUR am avut covid. Eu, nu și nu, el Sigur, Sigur. Zic, Nici nu se știa pe atunci pentru că primul caz a apărut în februarie 2020 și eu am fost internată în 2019. BA, DA îmi răspunde. Se știa. Când i-am spus că mai fusesem și în Sicilia și-a pus mâinile în cap și a încheiat discuția cu mine.

Prin vara lui 2020 apăruse în presă cum că, încă din august 2019 chinezii erau alertați dar continuau să inunde Europa cum o fac de obicei. Iar prin toamna lu 2021 mi-a trecut pe la ureche cum că Italia se confruntase cu un inamic necunoscut tot prin vara lui 2019. În Decembrie zice-se că a apărut primul caz la ruși, care au închis imediat granița cu China (???) Știți cum e cu astfel de informații? Se dau odată într-un anume context și gata. Cine pride, prinde, cine nu, nu. Numai alea cu Simion și alții, sunt repetate de zeci de ori, să priceapă bine, bine românul.

Sunt sigură că aici ne citesc și persoane competente, chiar cunoscătoare, dar stau în espectativă. Nu înțeleg de ce nu intervin? În definitiv e o problemă comună, majoră, ne privește pe fiecare, unora le-a stricat concediul, alții au pierdut pe cineva drag. Mulți poate au trecut prin boală și au o oarecare experiență. Și tac. Alții stau speriați și aștaptă să treacă și „valul ăsta” , iat domnul în salopeta albă, cu mască de protecția joacă țonțoroiul printre noi. Avantaj, invizibilitate!

În cazul ăsta am încheiat discuția și pun PUNCT. Vă doresc sănătate!

LA REVIEW Am dansat cu don' Covid un dans lejer, armonios, lasciv - scris de mihaelavoicu în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
gianimary, 12.02.22 16:16»@webmasterX: Imi pare rau chiar nu stiam. Pot sa corectez?
LA REVIEW Coralii din Marea Rosie - scris de gianimary în rubrica O plimbare... subacvatică
webmaster, 12.02.22 16:10»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii recente (din anul curent sau anul trecut!) ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Coralii din Marea Rosie - scris de gianimary în rubrica O plimbare... subacvatică
webmasterX, 12.02.22 16:09»Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
LA REVIEW Coralii din Marea Rosie - scris de gianimary în rubrica O plimbare... subacvatică
crismis, 12.02.22 15:10»@MarinaCo: Promit că vin odată și în scop de relaxare și plimbăreală și de întâlnit cu prietenii! De data asta tot cu treabă, au fost 2 zile de foc, cu stres și multă oboseală, dar și cu satisfacții pe măsură! Sunt deja acasă și mă refac...
LA REVIEW Hotel Select - IAȘI - deosebit! - scris de silvia tudoran în rubrica Select Hotel
webmasterX, 12.02.22 15:07»@gianimary: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE

Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

LA REVIEW Coralii din Marea Rosie - scris de gianimary în rubrica O plimbare... subacvatică
webmasterX, 12.02.22 15:06»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =106604&hid=371.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Coralii din Marea Rosie - scris de gianimary în rubrica O plimbare... subacvatică
MarinaCo, 12.02.22 15:06»@silvia tudoran: ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi la Iași.

@crismis: dacă nu ar fi virusul minune mi-ar fi plăcut să ne întâlnim și față în față. Sper că agreați vizita în urbea noastră.

LA REVIEW Hotel Select - IAȘI - deosebit! - scris de silvia tudoran în rubrica Select Hotel
geani anto, 12.02.22 15:06»@liviu49: Mulțumesc!
LA REVIEW Tunelurile de pe Cheile Nerei si „terasa suspendata” - scris de geani anto în rubrica Descoperă Cheile Nerei
MarinaCo, 12.02.22 14:54»@Daniela33: sunteți norocoasă că e aproape. Pentru noi din Iași nu e tocmai facil, dar dacă ați pune niște poze ar fi minunat, să știm la ce să ne așteptăm.
LA REVIEW Mako = copii fericiti - scris de Daniela33 în rubrica Aquapark Hagymaticum
zapacitu, 12.02.22 14:37»@adso: totul e relativ bunule adso, "pentru un virus răspândirea poate fi definită matematic drept numărul de noi victime infectate pentru fiecare pacient inițial. " - J. Diamond: "Arme, virusuri și oțel".

Dar cine e pacientul zero? Unii spun că e greu de identificat, oricât de disputată ar fi această postură, ba că e vânzătoarea fructelor de mare din piața Wuhan- 5 decembrie 2019, ba că ar fi contabilul Chin pe 8 decembrie 2019, laborantul de la institutul inaugurat pe 2 decembrie 2019. În SUA, primul caz a fost raportat pe 20 ianuarie 2020, în România primul caz e raportat pe 26 februarie 2020 la un localnic din Prigoria Gorj. Întrebarea de om nătâng cum sunt, e "dar dacă virusul era de mai mult timp în fibra umană, sau nu? " Netestându-ne, nu puteam ști dacă-l avem sau nu. Trebuie să ne purtăm ca și cum l-am avea, ca să nu-l dăm și altora. Trebuie să ne purtăm ca și cum nu l-am fi avut niciodată, pentru că, dacă nu l-am avut, nu suntem imuni. Așadar, avem și în același timp n-avem virusul.

Există speculații înspre zona celei de-a 7-arte, cum că "Pacientul zero" ar fi apărut chiar în 2018, cu Stanley Tucci și Natalie Dormer.

Relativitate, mon ami...

LA REVIEW Am dansat cu don' Covid un dans lejer, armonios, lasciv - scris de mihaelavoicu în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
mihaelavoicu, 12.02.22 14:27»@MarinaCo: Corect. Scuze!
LA REVIEW Am dansat cu don' Covid un dans lejer, armonios, lasciv - scris de mihaelavoicu în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
MarinaCo, 12.02.22 14:07»@mihaelavoicu: 2020 era negativ, in 2019 nu cred ca era test
LA REVIEW Am dansat cu don' Covid un dans lejer, armonios, lasciv - scris de mihaelavoicu în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
webmaster, 12.02.22 14:05»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii recente (din anul curent sau anul trecut!) ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Sa fim SMART, zic și eu ca Stan Pățitul! - scris de ultrasro în rubrica SMARTments business Wien Hauptbahnhof
ultrasro, 12.02.22 14:02»@adrianbogdan: In prima secunda te uiți și te întrebi: ce avem noi aici?
LA REVIEW Sa fim SMART, zic și eu ca Stan Pățitul! - scris de ultrasro în rubrica SMARTments business Wien Hauptbahnhof
MarinaCo, 12.02.22 13:48»@tata123 🔱: foarte frumoase porțile. P4 arată exact cum era pe vremuri poarta de la mamaia mea, doar că era în județul Neamț, deci Moldova 🤩
LA REVIEW Porțile secuiești de la Satu Mare – comori etnografice - scris de tata123 🔱 în rubrica O zi în Odorheiu Secuiesc și împrejurimi
adrianbogdan, 12.02.22 13:42»Buna! M-ai distrat cu codul QR.
LA REVIEW Sa fim SMART, zic și eu ca Stan Pățitul! - scris de ultrasro în rubrica SMARTments business Wien Hauptbahnhof
pagină generată în 0.383402109146 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată