Ecouri scrise pe AFA [p.1058 /1149]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

nicole33, 06.02.22 14:54»@adrianbogdan:

Măi Cristina, pe langă faptul că ești fotogenică, constat că și eu am veleități de fotograf.

Ce modestă eşti!

Glumesc, pentru că şi mie mi-au plăcut pozele, fără să ştiu că tu eşti autoarea

Pentru cine alege Egipt drept destinație de vacanță clar trebuie să primească consiliere de la un profesionist care clar trebuie să cunoască zona vizată. Noi am avut noroc cu AFA și cu agenția AFA, altfel nu cred că am fi ales ceva care să ni se potrvească așa de bine.

Perfect de acord. Consilierea este extrem de importantă putând face diferenţa între o vacanţă reuşită şi una...

Şi eu m-am consultat cu Cristi înainte de a alege primul hotel din Egipt şi am ales bine pentru mine. Ulterior m-am orientat mai uşor, căpătând deja experienţă.

La fel de importantă este însă şi documentarea personală, deoarece tu ştii cel mai bine ce-ţi place şi ce nu şi aşa poţi evita surprizele mai puţin plăcute.

=

Măi, dar despre excursii nu povestiţi niciuna?

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
elenaadina, 06.02.22 14:38»Util articolul pentru mine!

Noi am mâncat doar la varianta chinezească din mall, dar din ce am citit merită o experienta și aici!

Felicitări pentru articol!

LA REVIEW Experiență chinezească la început de an - scris de MarinaCo în rubrica Unde mâncăm în Iași?
Mika, 06.02.22 14:31»@robert: Da, il cunosc bine pe Ioan si am vazut cateva din filmele lui. La unele am fost chiar actor 🤣 (vezi filmul din Baiului). M-am indrăgostit de mersul la munte iarna. Cred ca atunci muntele și pădurea arată cel mai frumos! Felicitări pentru ieșirea in natură, in locuri umblate mai mult de animalele sălbatice decât de oameni.
LA REVIEW Pe poteci spre sufletul tău - scris de robert în rubrica Descoperă zona Colibița
adrianbogdan, 06.02.22 14:30»Măi Cristina, pe langă faptul că ești fotogenică, constat că și eu am veleități de fotograf.

1. Pentru cine alege Egipt drept destinație de vacanță clar trebuie să primească consiliere de la un profesionist care clar trebuie să cunoască zona vizată. Noi am avut noroc cu AFA și cu agenția AFA, altfel nu cred că am fi ales ceva care să ni se potrvească așa de bine.

2. Compania familiei tale-foarte importantă... aveam ceva emoție cu privire la Domnul C, dar am constatat că este un om echilibrat, cerebral, liniștit.

3. Despre ciori - știam că sunt inteligente, nu avusesem așa un contact mai apropiat, aici am constatat că cei care au drept animal de companie cioara, au cu cine să se înțeleagă.

4. Camera noastră dintr-o eroare umană cum am spus a fost diferită de a Cristinei, dar dacă vrei o cameră mai liniștită în cadrul resortului, nu cred că nu ți-o schimbă acolo sau mai sigur poți opta pentru ea de la început.

5. Am ales resortul în primul rand că am vrut să stăm în interiorul orașului pentru că prin natura noastră suntem mai plimbăreți și cel puțin noi ne-am dorit să luăm la pas orașul, să vedem lumea arabă mai de aproape.

6. Nu ne-a lipsit nimic in interiorul resortului, am avut siguranță, am fost aproape de oraș, am avut mâncare și lichide ok, shopping ok, nisip, soare, mare, piscină, atmosferă superbă de o vacanță tinerească, compania superbă a familiei Kristinei.

Cu bine!

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
elenaadina, 06.02.22 14:23»Felicitări pentru articolul excelent și vacanța de nota 10 de la Meraki!

Mă bucur că ai ales un sejur în Egipt, sper să mai fie multe de acum înainte, deși se pare că prețurile au început să crească!

Pozele sunt minunate, dar cele care mi-au plăcut cel mai mult sunt cele cu tine, ești o frumoasă! 🤗

Pentru tine pare că timpul a stat în loc!

Nu vă supărați, voi, restul doamnelor, vă iubesc și pe voi!!! 😚

Hai, să aveți cu toții vacanțe frumoase și trăiri fericite!

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
elenaadina, 06.02.22 13:30»@Floria: Mulțumesc!

Vacanţe frumoase cu multe trăiri și gânduri frumoase !

🤗

LA REVIEW Un hotel cu potențial de excelență, dar cu câteva minusuri în prezent - scris de crismis în rubrica Grand Hotel Sofianu
webmasterX, 06.02.22 13:14»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW Pe poteci spre sufletul tău - scris de robert în rubrica Descoperă zona Colibița
webmasterX, 06.02.22 13:13» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă zona Colibița, COLIBIȚA [BN]" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: De văzut în împrejurimile Bistriței]
LA REVIEW Pe poteci spre sufletul tău - scris de robert în rubrica Descoperă zona Colibița
robert, 06.02.22 13:04»@alinaro: super tare acest articol, pe care abia azi l-am descoperit! Am pus de curând ochii pe aceasta țară arabă, atât de fascinantă și sunt foarte interesat de un circuit acolo în vreo câțiva ani, poate chiar mai repede! Te-aș întreba câte ceva de această țara, da parcă au trecut atâtia ani de când ai fost acolo!!!

Felicitări pentru articol! Toate bune!

LA REVIEW Alger - orasul alb-albastru! - scris de alinaro în rubrica Descoperă Algeria
nicole33, 06.02.22 12:45»@adrianbogdan:

ne-a cazat intr-o camera din spatele pensiunii undeva unde vita de vie si verdeata faceau bine umbra pamantului si micutului pridvor comun la doua camere.

Bogdan a fost inspirat acceptând pe loc această cazare. Preţul ar fi putut fi mai mic având în vedere că nu include mic dejun

Mi-a plăcut camera micuţă, modestă, dar cel mai mult mi-a plăcut "pridvorul" sau terasa . Cu ţânţarii nu prea m-aş fi împăcat, dar cum soţul nu pleacă nicăieri fără aparat şi pastile, cred că-i dovedeam înainte de a deveni (doar eu) donatoare fără voie

Mâncarea arată super bine, porţiile sunt generoase şi sunt convinsă că şi gustul a fost pe măsură

LA REVIEW Dau o tura prin oras... - scris de adrianbogdan în rubrica Leagănul Bucovinei Guest House
nicole33, 06.02.22 12:35»@krisstinna:

Mai bine o camera mică decât o camera cu bucatarie, fie ea și aurită...

Bine că nu te-ai cazat intr-un apartament, orice cazare e mai bună decât un apartament cu oale, ibrice și mașina de spălat vase. Chiar și la cort e mai bine decât intr-o camera cu bucatarie, părerea mea.

Noi două avem preferinţe mult diferite în materie de cazări, dar uite că în cazuri rarisime pot fi 100% de acord cu tine

Nici nu eu nu agreez sub nicio formă prezenţa unei bucătării, chiar şi minimale, în camera aleasă pentru vacanţă. Simpla existenţă a bucătăriei, chicinetă sau cum s-o numi, m-ar deprima şi mi-ar afecta bucuria vacanţei. Nu aş folosi facilităţile pentru a "găti" mai mult de un ceai , însă un ceai pot prepara şi la o banală cană electrică aflată în cameră, fără să trebuiască să suport vederea oalelor şi tigăilor

LA REVIEW Dau o tura prin oras... - scris de adrianbogdan în rubrica Leagănul Bucovinei Guest House
robert, 06.02.22 12:26»rog: https://www.youtube.com/watch?v=7vH-21ta8xM

mersi frumos!

LA REVIEW Pe poteci spre sufletul tău - scris de robert în rubrica Descoperă zona Colibița
nicole33, 06.02.22 12:01»@fla41:

La pranz si cina:... un fel de mici sau chiftele facute din mezelurile ramase din ziua precedenta...

&

hamburgeri facuti tot din mezelurile ramase din ziua precedenta

Sincer, şi mie mi se par ciudate afirmaţiile de mai sus.

Nu am fost la Evrika, am vrut pe vremea când încă mai făcea parte din lanţul RIU, nu am apucat atunci, iar apoi serviciile au fost în cădere liberă an de an. Am fost însă la multe hoteluri bulgăreşti cu all inclusive, mai slabe, dar şi mai bune ca Evrika. Sunt conştientă că mâncarea se mai refoloseşte/reinventează, dar povestea asta cu micii şi hamburgerii nu se prea leagă.

Mulţi sunt nemulţumiţi de "tocăturile" bulgăreşti aducându-le critici de tot felul. Eu am mâncat fără probleme mai ales atunci când acestea erau făcute pe plită în faţa mea şi se vedea clar că nu conţin salam sau mai ştiu eu ce.

Cel mai probabil, oamenii nu sunt prea încântaţi de acel condiment bulgăresc folosit intensiv în cârnaţi, mici, sarmale, chiftele, dar şi în mezeluri gen salam de vară sau în ghiudemuri/babicuri. Mie a început să-mi placă după prima vizită în Bulgaria din urmă cu mulţi ani şi de atunci îmi cumpăr pentru acasă diverse produse de acest gen de ale lor ori de câte ori trec prin Bulgaria, chiar şi în tranzit.

Puteai mânca fără probleme doar fripturi la grătar făcute atunci pe loc, unde nu ai mai fi avut niciun dubiu referitor la prospeţime. Chiar dacă primeai cu porţia, nimeni nu te împiedica să revii şi să mai ceri dacă ţi-a plăcut şi mai vrei.

Îmi pare rău când citesc că Evrika tot dă rateuri cu mâncarea, nu eşti prima nemulţumită, restul condiţiilor şi facilităţilor fiind încă ok.

M-a atras poziţia hotelului într-o zonă mai liniştită a unei staţiuni agitate cum este Sunny Beach, parcarea proprie gratuită constituie un mare avantaj, aquaparkul este o atracţie importantă pentru cei cu copii şi nu numai, iar plaja şi marea sunt super.

LA REVIEW Depinde de ce asteptari ai - scris de fla41 în rubrica DIT Club Evrika (ex Riu Evrika)
gianimary, 06.02.22 11:50»@Rodel: Si nisipul fin.
LA REVIEW Orange Bay - scris de Rodel în rubrica Opționale cu plecare din regiunea Hurghada
fla41, 06.02.22 11:31»@resita2009: doar friptura de la cina era servita de personal. In rest se servea fiecare. Nu exista distanțare sociala. Erau peste tot manusi de unica folosinta, la intrare in sala de mese ni se punea masca la dispozitie. Dar turistii si le dadeau jos, bineinteles.
LA REVIEW Depinde de ce asteptari ai - scris de fla41 în rubrica DIT Club Evrika (ex Riu Evrika)
nicole33, 06.02.22 11:30»@krisstinna:

Serviciul de wi-fi funcționa bine peste tot în hotel, inclusiv pe plajă, cu mențiunea că apelurile vocale pe wapp sunt restricționate în Egipt, degeaba cumpărați card SIM, nu puteți suna acasă, indiferent de cartelă sau telefon.

Internetul wireless gratuit şi funcţional este foarte important mai ales într-o ţară din afara UE. Eu de fiecare dată mi-am cumpărat şi o cartelă locală pentru a avea acces oricând la net încă de pe aeroport înainte de a testa calitatea netului de la hotel. Uneori am plătit degeaba, alteori mi-a fost de mare folos.

Ştiu că tu nu eşti cu Facebook-ul, dar ar fi util de amintit faptul că poţi vorbi din Egipt prin apeluri audio şi video folosind mess-ul de la FB şi nu cred că domnul C sau copiii nu au profitat de această facilitate

Camera noastră a fost la fel ca cea a copiilor, nu am primit ce am plătit, am primit ceva mai scump, erau haioase și cele plătite de noi dar nu am dorit schimbare, mi-a plăcut lemnul, mirosul, cimentul vopsit țărănește, totul a fost chic.

Nu ştiu ce tip de cameră ai rezervat tu, însă, din poze, îmi pare că ai primit o cameră Gypster cu vedere la mare. Ţi-am zis că am studiat hotelul şi tot o cameră ca asta aş fi ales şi eu. Camerele Merakilous, tot în acelaşi stil rustic, mă tentau pentru spaţiul mai generos, însă mi se păreau prea întunecoase pentru gustul meu.

Ciorile Meraki erau urâte, cred că erau în jur de 100, nesătule și nesi, se așezau pe masă și pe șezlong după plecarea turiștilor, căutau hrană. Roxanei îi plăceau, mie nu.

Abia atunci când am citit despre ciorile tale , am realizat că, într-adevăr, nu am întâlnit pescăruşi în Egipt, doar ciori cât cuprinde, unele chiar obraznice care se autoinvitau să ia micul dejun cu noi la masă pe terasă.

Meraki are trei golfuri, plajele nu sunt nici înguste, nici late, sunt perfecte.

Plaja de la Meraki m-a atras din cât am studiat-o pe hartă, generoasă raportat la numărul de camere ale hotelului, dar abia din articolul tău am aflat cum stă treaba cu fiecare golfuleţ în parte, informaţii extrem de utile. Este foarte bine că oferă de toate pentru toţi, pentru că foarte rar le găseşti pe toate la un loc.

Referitor la băuturi nu pot da multe detalii, ne-am umflat de apă

A fost alegerea voastră . Chiar dacă nu ai putut detalia acest capitol, pentru mine lucrurile sunt clare cât timp sunt incluse gratuit doar băuturi locale, aceleaşi ca la marea majoritate a resorturilor din Egipt, adică foarte proaste pentru gustul meu.

Mă interesează însă detalii despre cafeaua disponibilă, pentru că acest aspect sigur te-a interesat şi pe tine

Imediat în stânga hotelului era o farmacie și un magazin de săpunuri și uleiuri, în dreapta era un mini Market cu de toate, inclusiv produse halucinogene

Am fost de patru ori în Egipt şi uite că pe astea din urmă le-am ratat

=

Îţi mulţumesc pentru toate informaţiile oferite cu mare generozitate şi aştept şi articolele despre excursiile făcute

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
resita2009, 06.02.22 11:01»@fla41: cum era la sala de mese in pandemie, te serveai tu singur sau erai servit de personalul hotelului, din ce-am inteles din comentarii erai servit doar la cina, cu friptura?
LA REVIEW Depinde de ce asteptari ai - scris de fla41 în rubrica DIT Club Evrika (ex Riu Evrika)
crismis, 06.02.22 10:58»@krisstinna: E clar! Îmi place cum arată, dar nu e pentru mine. Mersi!
LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
nicole33, 06.02.22 10:52»@krisstinna:

Aşteptam acest articol încă de acum doi ani

Felicitări pentru vacanţa minunată şi pentru excelenta descriere a resortului!

Am studiat şi eu acest hotel, tot la recomandarea lui Cristi, desigur , însă am ales altceva, mai scump, dar nu mult mai bun, oricum mai liniştit

orar de zbor cu plecare dimi și întoarcere seara, hotel ieftin, curat, cu ieșire pe plaja dar și in oraș, mâncare comestibilă, distracție.

...

Sejurul a costat 1185 euro/doi adulți/AL/7nopți/transfer aeroport-hotel si hotel-aeroport.

Orar de zbor avantajos care să-ţi ofere opt zile de vacanţă la şapte nopţi de cazare avea la acel moment o singură agenţie, aleasă şi de mine pentru a doua vacanţă în Hurghada, nu cel mai bun touroperator dintre cei patru cu care am mers până acum în Egipt, cel puţin din punctul de vedere al excursiilor oferite.

Meraki a fost alegerea perfectă pentru voi, am fost convinsă de acest lucru încă de când am aflat că l-ai ales, întruneşte criteriile tale, dar, sincer, NU este un hotel ieftin.

Meraki, cu cele doar patru stele ale sale (nu am înţeles de ce nu a fost clasificat la cinci stele), costă mai mult decât destule hoteluri de cinci stele din zonă, unele chiar aparţinând unor lanţuri cunoscute în Egipt.

Conceptul adult only este un mare plus şi spun asta după ce am experimentat şi eu prima dată acest concept tot anul trecut la un hotel din Sharm el Sheikh. Însă acele petreceri aproape non stop cred că ar fi fost prea mult pentru mine la vârsta mea.

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
krisstinna, 06.02.22 10:41»@crismis: Meraki nu e pentru toată lumea, eu așa cred.

Mie îmi place distracția, să nu uitam că eu l-am cunoscut pe domnul C in discotecă, mergeam vinerea și sâmbăta, in fiecare vineri și sâmbăta, adică săptămânal.

Imi place să dansez, să țip și sa mă zbenguiesc, îmi place să cânt, sunt vulcanică la petreceri, imi place viața.

Dacă ai citit cu atenție, am scris că se zgâlțâia ușa de la camera, vibrau geamurile de la balcon din cauza muzicii.

In plus, Roxana a stat lângă niște ucrainieni care aveau o boxă, era foarte... interesant.

Repet: gălăgie, distracție, tinerețe, astea-s la Meraki Copiii mei au fost la fel de incantați ca și noi, sunt din același aluat

Intr-una dintre excursii, am întrebat turiștii de pe vaporaș ce fac seara și noaptea la hotelul de 5 stele, mi-au spus că la ora 22 doarme toată lumea, nici insectele nu sunt treze. Păi la Meraki începea distracția la ora 23, ținea până la ora 4 dimi

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
pagină generată în 0.460103034973 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată