Ecouri scrise pe AFA [p.1051 /1064]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

Admin, 08.01.22 11:50»Sunt „valabile” = intră în concurs toate reviews-urile publicate în luna curentă, indiferent de data sejurului.

Unele dintre ele, însă, pot beneficia de punctare redusă - cf unor prevderi ANTERIOARE ale Regulamentului:

- revs-urile despre cazări mai vechi de 3 ani (din 2018 sau mai vechi) = publicate fărăPMA STD = pot fi votate doar cu +/-1 PMA.

- revs-urile „de călătorie” mai vechi de 10 ani (sau 15, nu mai țin minte exact) = idem.

(această din urmă prevedere nu se aplică însă AUTOMAT, de program; iar în practică se mai întâmplă să ne scape - ori să „facem vreo excepție” )

LA REVIEW Autorul Lunii — în 3 „măsuri” diferite :) — 3 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
cris1982, 08.01.22 11:34»@Mioritik🥂🌺:

Era un ianuarie uscat, fără zăpadă în Dumbravă ci doar sus, spre munți.

Știi dacă există pârtie de săniuș în zonă? Mă bate gândul să mergem câteva zile în zona Sibiului în a doua jumătate a lunii februarie, iar pe lângă obiectivele turistice ce pot fi vizitate tot timpul anului, aș vrea să ne bucurăm și de o pârtie de săniuș pentru copii.

LA REVIEW Cârciuma din bătrâni - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?
Yersinia Pestis, 08.01.22 11:21»@dorgo: Deci, cum ar veni, m-ai votat pentru ecoul lui @adso! Hm, asta-mi întărește convingerea că e timpul să fac pași de pe saitul ăsta!

Vă promit, cât de curând!

LA REVIEW Hai - hui prin Vrancea. Păunești - La Fântâni - scris de Yersinia Pestis în rubrica Fântânile istorice din Păunești
Admin, 08.01.22 11:17»Am rulat o analiză

- sunt „în grafic” (au o medie de minim 3 voturi / zi):

mprofeanu, cris1982, crismis, Yoda, Safta Radu, adrianbogdan, Aurici, AZE, tm67bru, zapacitu, nrs, zlatna

- sub limită, dar cu „cele mai mari șanse să atingă această medie” :

MaraMura, CarmenAnuta, Flaviu, ovidiuyepi, adrianaglogo, F2018, Carmen Ion, krisstinna, adso, Yersinia pestis, nicole33, Rodel, Floria, maryka, robert, irinad, msnd, mariana. olaru

-

Voi rula periodic aceste analize - și voi anunța situația din acel moment - odată la 2-3-5-7 zile, funcție de timp (vezi și mai jos)

NB: este posibil ca saitul să funcționeze (mult) îngreunat în perioada rulării acestor analize (sunt complexe) - pentru câteva minute (maxim 3-4)

LA REVIEW 2 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
dorgo, 08.01.22 11:17»O intrebare! Sunt valabile numai reviuri actuale sau si unele mai vechi (stravechi chiar), pe care nu le-am scris din diverse motive (lene, lipsa de timp), pe care sa le scriem acum?

Spre exemplu eu am vreo 20 de reviuri nescrise din anii 2010-2015, (mai ales despre Franta si Grecia si Balneo-Romania)... banuiesc ca nu, pentru ca intre timp s-au mai schimbat si pe-acolo unele lucruri.

De ce intreb? Pentru ca e greu sa mai scrii azi reviuri actuale (in afara de cele de mancare), avand in vedere pandemia si decaderea HORECA.

LA REVIEW Autorul Lunii — în 3 „măsuri” diferite :) — 3 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
robert, 08.01.22 11:09»@Aurici: haha tare, îți dai seama că și noi cât l-am cântat pe-acolo. Bonus l-am pus si sonerie la telefon, de nu mai stim care cântă al meu ori al lui Laura. Sa știți dacă ne sunați și răspundem mai greu suntem disponibili, dar mai reascultăm melodia! ; -)

Acu dacă tot l-ai învățat ia bilete de avion și imediat esti în Zanzi. Când ajungi acolo uiți instant de drumul lung si greu.

Cu siguranță dacă am fi avut ceva mai mult la bord a, fi cântat până dimineață. Mai greu era cu căpitanul că vroia și el să învețe versurile!

Mulțumesc frumos pentru vizită și comentariu!

LA REVIEW Blue safari sau un altfel de safari - scris de robert în rubrica Descoperă Zanzibar
irinad, 08.01.22 10:55»@crismis: Mulţumesc şi eu pentru aprecieri, da, se pare că celebrul balcon face furori pe internet. Dacă mă crezi, şi eu l-am văzut şi l-am îndrăgit tot pe aceeaşi cale, cu mult înainte de a mă întâlni "face to face" cu acesta. Iar de Olympos, am cuvinte doar de laudă, într-o insulă în care nu ajungi prea uşor aşa cum este Karpathos, acest sat este şi mai greu accesibil, dar nu imposibil. Însă merită cu prisosinţă orice clipă petrecută în acel loc rămas parcă ancorat în Evul Mediu.

Aceleaşi urări de bine vă adresez şi eu, să sperăm că vom avea un an cât mai aproape de normalitate, cu sănătate şi călătorii frumoase, programate sau chiar neprogramate, numai să fie!

LA REVIEW Olympos, satul de poveste din Karpathos - scris de irinad în rubrica Vacanța în insula Karpathos
tm67bru, 08.01.22 10:54»@elenaadina: explic e mult mai simplă -- în 17 sept va fi începută școala...
LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
dorgo, 08.01.22 10:45»@Yersinia pestis: zici ca "și eram pe undeva, la jumătatea clasei"... si eu eram pe undeva pe la jumatatea clasei, in banca a 4-a parca, era cel mai bun loc, pt. ca nu tragea curentul dintre usa de la intrare si fereastra, cei din banca-ntaia erau mereu raciti. Ti-am dat "like" ca mi-a placut mult poezia lui Ionel Teodoreanu scrisa de @adso, reviul inca nu ti l-am citit. 😀
LA REVIEW Hai - hui prin Vrancea. Păunești - La Fântâni - scris de Yersinia Pestis în rubrica Fântânile istorice din Păunești
Admin, 08.01.22 10:42»Am progresat mult cu programul de analiză, astfel că de-acum e cert: cele 2 premii se vor acorda și pentru luna curentă (ianuarie)

-

Referitor la pragul minim = nr minim de voturi necesar pentru înscrierea pe lista din care se va efectua tragerea la sorți

# cum am gândit când am anunțat că va fi „100” : m-am gândit la o medie de cel puțin 3 voturi pe zi.

- în general, în fiecare zi se publică minim 10 reviews-uri noi; e imposibil ca dintre acestea să nu găsești minim 3 care-ți place (fie și parțial = de vot „B/U” , nu musai FB/FU)

- evident se poate întâmpla ca în una sau mai multe zile să nu intri pe AFA -- însă ulterior poți recupera - citind „din urmă” , astfel încât să-ți păstrezi media de „minim 3 voturi / zi”

 

# înclin din ce în ce mai mult ca în Regulament „pragul minim” să fie definit astfel: „vor fi incluși în lista tragerii la sorți toți utilizatorii care au atins sau depășit, în acea lună, pragul de 100 voturi; dacă în luna respectivă niciun utilizator nu depășește 100 voturi, pragul va fi coborât la 75 de voturi; dacă nici acest prag nu este atins, pragul este coborât la 50; în fine, dacă vor exista luni în care nici acest ultim prag nu este atins: la tragerea la sorți vor participa primii 20 din clasamentul votanților acelei luni (care au o medie de cel puțin 1)”

LA REVIEW 2 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
Aurici, 08.01.22 10:27»Dacă-i despre muzică eu, una, am învățat imnul ăsta pe care l-ai avut la fiecare articol. Am ajuns să mă trezesc fredonând peste tot, de mă întreabă lumea ce-mi veni, de unde?

Măcar câteva versuri tot știa cineva de la o melodie românească cunoscută. Și pe urmă dă-i cu la-la-la... merge de n-ai treabă, îți spun din experiență. Poate stimulentul nu a fost suficient.

LA REVIEW Blue safari sau un altfel de safari - scris de robert în rubrica Descoperă Zanzibar
elenaadina, 08.01.22 10:11»@nicole33: M-am uitat pe Bodrum la oferte în septembrie și diferența de preț între 10 și 17 septembrie este și de 700,1000 de euro...

Ce se întâmplă, vremea devine mai rea din 17, plouă, e marea mai rece?

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
Aurici, 08.01.22 09:51»@crismis: Am ales în cunoștință de cauză de data aceasta, dar ne-am bucurat să nu sesizăm diferențe în minus. De obicei, așa se întâmplă a doua oară, te uiți cu ochi mai critic, dar noi suntem cam zen în perioada aceea a anului și nimic nu ne strică dispoziția. Îmi pare rău că nu am reușit să exemplific cu poze din care să răzbată atmosfera de sărbătoare și aranjamentele festive, dar sunt poze cu oameni și nu am avut cum. Nu știu dacă Sulina mi-ar fi suficient pentru un sejur întreg (estival), dar pentru revelion și-au dat toată silința și am avut niște zile/seri faine.

@robert: Și eu tot din cauza serviciilor îmi iau câmpii. Și a prețurilor nejustificate. Dar pentru revelion nu am găsit o formulă pentru că suntem prea mulți. Din fericire, am tot reușit prețuri bune până acum și toate experiențele au fost de neuitat, să vedem mai departe cum o fi.

Cui nu i-ar plăcea să ajungă în destinațiile în care ai ajuns tu în ultimii ani? Mă tot gândesc și mă tot sucesc și eu cu zborurile astea, care mi se par lungi rău, nu știu dacă aș rezista.

Și eu vă doresc un an bun, cu sănătate și să se ducă pe pustii pandemia asta, că tare ne-a încurcat viețile, din toate punctele de vedere. Eu am mai umblat pe la lista de priorități (again) și vă doresc și vouă ce îmi doresc și mie. Anul acesta să ne îmbogățim cu cât mai multe călătorii.

LA REVIEW Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia - scris de Aurici în rubrica Sulina Internațional Hotel
robert, 08.01.22 09:21»Mă bucur tare mult să aflu că, încet, încet unitătile noastre de cazare ajung la servicii profi! Așa și trebuie în relația cu turiștii să fii mereu zâmbitor.

Pentru mine ăsta a fost principalul motiv de am plecat spre destinații exotice, am plecat de la moaca acră a lor noștri și am dat de zâmbetul larg al asiaticilor. Cum să nu te întorci, cum să nu apreciezi așa ceva?

Și ai mare dreptate, când te simți bine ai tendința să închizi ochii la micile neajunsuri.

Mă bucur pentru voi și vă doresc un an nou mai bun!

LA REVIEW Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia - scris de Aurici în rubrica Sulina Internațional Hotel
crismis, 08.01.22 09:12»@Aurici: Ți-ar plăcea cu siguranță locul, pe cât de rustic, pe atât de comod și cochet! Iar cum gătește femeia aceea!... Doamne!... Chiar și omleta de a doua zi dimineață a fost ceva divin!

În plus, zona e plină de atracții turistice; îți dai seama că, dacă am tot tranzitat-o, am tot "săpat", să vedem cam ce se poate face și vizita... Chiar mă gândesc că, la următoarea incursiune spre Grecia vestică, să ne oprim măcar 2-3 zile și pe-aici, prin Melnik sau pe lângă... Sau poate un pic mai sus, că tot vrem Mânăstirea Rila și tot nu-i vine rândul... Om vedea.

LA REVIEW Un final apoteotic pentru vacanța noastră! - scris de crismis în rubrica Family Hotel Dinchova kushta [Rozhen]
crismis, 08.01.22 09:06»Din nou ați ales excelent! Bravo, să vă fie de bine și să recidivați de multe, multe ori! Hotelul arată chiar bine, la fel restaurantul și, cel mai important, oamenii sunt destupați la minte. Și marea e aproape...

Un an nou cu sănătate și multe împliniri, de toate felurile, inclusiv turistice!

LA REVIEW Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia - scris de Aurici în rubrica Sulina Internațional Hotel
crismis, 08.01.22 08:50»@irinad: Într-adevăr, un loc deosebit, rural și fermecător deopotrivă! Mă bucur pentru voi că ați reușit să ajungeți acolo și îți mulțumesc că ni l-ai prezentat atât de fain! Ce să vezi?! Balconul din P06/P34 l-am văzut acum 2-3 zile pe fb, într-o fotografie!

An minunat și sănătos vă doresc în continuare, să vă iasă toate cele programate, plus ceva pe deasupra!

LA REVIEW Olympos, satul de poveste din Karpathos - scris de irinad în rubrica Vacanța în insula Karpathos
Flaviu, 08.01.22 08:44»No, fain! Adică nu e nicio miliție de coastă care să te oprească și să-ți ceară permisu' , talonu' sau să-ți ia alcoolemia? Vreau și eu cu barca! 😀

O zi faină!

LA REVIEW Excursie de o zi cu barca, pornire din Potos - scris de Trank în rubrica Opționale din / prin Thassos
mircealex, 08.01.22 08:30»Foarte pertinenta observatia - hotelul este potrivit (cel putin in prezent) pt. o vacanta linistita, dar, cum ziceai, depinde de ce cauta fiecare... 😀

Altfel, ar mai fi cateva posibilitati de extra-activitati (prin intermediul agentiilor specializate) - safari in desert sau o coborare cu cea mai lunga tiroliana din lume, Jebel Jais Flight, plasată pe cel mai înalt vârf montan din Emirate, Jebel Jais (1.700 de metri deasupra nivelului marii)...

Multumesc pentru urari si va doresc tuturor un an nou cu sanatate, bucurii si - normal - cu cat mai multe vacante de neuitat!

LA REVIEW O saptamana de relaxare totala - scris de mircealex în rubrica Hampton by Hilton Marjan Island Hotel [Marjan Island]
Artiglio, 08.01.22 08:24»@mprofeanu: Mă bucur că te-ai regăsit, cât de cât, în ceea ce am scris! Mâncarea ca mâncarea, dar ce să spunem despre minunatele priveliști pe care le oferă insulele ionice? E, cu adevărat, un tărâm al zeilor!
LA REVIEW Prin tavernele din Zakynthos - scris de Artiglio în rubrica Unde mâncăm? [Alte] Taverne în Zakynthos
pagină generată în 0.360116004944 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată