Ecouri scrise pe AFA [p.1050 /1064]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

doinafil, 08.01.22 16:09»Foarte bun articolul, bine scris (și descris) ! Nu știam - chiar dacă sunt bucureșteancă get-beget, despre acest hotel, foarte modern, decorat în stilul „industrial chic” .

Mă bucur pentru orașul meu că s-au păstrat aceste ziduri frumoase! Am văzut câteva poze mai vechi ale fabricii și nu-mi vine să cred că s-au restaurat atât de bine. Asta înseamnă să angajezi mână calificată de lucru, să nu facă rabat la detalii. Ce să mai spun despre cum arată interioarele?! Nu-ți vine să crezi că acolo au fost hale de producție, mai mult sau mai puțin bine întreținute. Bravo arhitecților și designerilor care au imaginat și realizat așa o transformare!

M-a „dat gata” televizorul-oglindă, despre care n-am auzit și nici văzut, până acum.

Într-adevăr, ușa aia de la baie poate să te inhibe, când e vorba de-ale burții! Dacă e vorba de soți, mai treacă-meargă! Ce te faci, însă, când ești la începutul unei idle?!

LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
elenaadina, 08.01.22 15:40»@Yoda: Am văzut și eu preturile pe Side și Belek, dar ce să fac dacă mi s-a pus pata pe Bodrum, o stațiune în care nu am mai fost... Oricum vreau ceva sub 2000 de euro, ceea ce e posibil în septembrie, la anumite hoteluri pe care la urmăresc...

„Am ales Side (la un hotel pe care il stii foarte bine), ca am eu un fix cu statiunea asta. "

Ce hotel? Poate am fost în 2021.

Și mie îmi place Side foarte mult!

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
nicole33, 08.01.22 15:30»@Yoda:

Din acest motiv imi fac eu rezervare cu anulare gratuita.

Mi-aş face şi eu, la fel ca în cazul hotelurilor de tranzit, dar numai să găsesc la un preţ cât de cât ok, pentru că nu aş da mai mult de 20-30% în plus faţă de preţul din agenţii. Altfel, ies mai avantajos luând din agenţii+asigurare storno cu toate clauzele posibile şi imposibile.

Dar eu [vreau sa] cred / sper ca o sa fie ok in toamna. O sa facem si vaccinul al saptelea pana atunci si gata...

Speranţa moare ultima .

Dacă în toamna anului 2020 am plecat pentru trei săptămâni în Turcia cu mare teamă să nu mă îmbolnăvesc, dar, respectând regulile şi cu un dram de noroc, am scăpat cu bine (verificat anticorpi la 15 zile de la întoarcere), anul trecut, deşi vaccinaţi cu schemă completă, tot nu ne-am simţit mai relaxaţi, deoarece mai nimeni nu mai respecta regulile, măştile deveniseră mai degrabă opţionale, oricum diferenţe mari faţă de cu un an înainte şi asta într-o perioadă în care Delta făcea ravagii inclusiv printre vaccinaţi.

Acum nu mă mai tem de boală, ci de eventualele consecinţe (financiare! ) ale restricţiilor aplicate pentru călătoriile în ţări din afara UE şi aici includ şi Egiptul, mereu verde, dar ce folos

Şi eu voi face câte doze vor fi necesare, numai să fiu protejată. Nu am nici două zile de la doza booster, prima după care m-am simţit rău, deh... am făcut un cocktail . Ieri am fost zombi toată ziua, mă simţeam de parcă m-a lovit trenul, iar azi nu m-am putut da jos din pat până la prânz.

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
crismis, 08.01.22 15:24»Mulțumesc mult! Da, locul se pretează perfect pentru evenimente de tot felul! Plimbându-mă prin areal, chiar mă imaginam într-o seară călduță de vară afară, privind lacul liniștit cu un pahar de șampanie în mână, din interior răzbatand acorduri de muzică bună... Fain loc; scriind despre el, am reintrat în atmosfera de atunci... Ăsta-i rolul AFA, nu?! Să te facă să mai trăiești o dată experiența de atunci...
LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
ANILU, 08.01.22 15:16»Wow... pot spune văzând cum arată Caro și dincolo de gard, că pe exterior îl tot admir când trec pe bulevard!

Am descoperit acest hotel (dar tot pe afară) când o nepoată a făcut nunta aici și nu a invitat toate nemurili... este prea scump și fițos!!!

Și da pot spune că este fițos... și futurist... începând cu holul palierului și terminând cu ușa de la baie!!!

Ai dreptate, ca turist vezi altfel un oraș...

Foarte tare Caro, felicitări pentru alegerea făcută!

În rest numai de bine!

LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
Mioritik🥂🌺, 08.01.22 15:06»@cris1982: La Păltiniș - cam 20 km din Dumbravă - trebuie să fie ceva dar eu nu am ajuns până acolo. Noi căutam trasee de trekking.

Dar dacă ninge în Sibiu, în Dumbravă, se poate săniuș chiar în Muzeul Satului, cu cazare la Hanul Weștem, dacă o să fie deschis, pentru că are pantă perfectă pentru săniuș chiar în spate la han și pe lângă Cârciuma din bătrâni.

LA REVIEW Cârciuma din bătrâni - scris de Mioritik🥂🌺 în rubrica Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?
Yoda, 08.01.22 14:55»@nicole33:

În acest moment, pe mine nu atât preţurile crescute mă fac să ezit în a rezerva, cât mai ales imposibilitatea de a prevedea evoluţia situaţiei şi a restricţiilor până la toamnă.

Din acest motiv imi fac eu rezervare cu anulare gratuita. Dar eu [vreau sa] cred / sper ca o sa fie ok in toamna. O sa facem si vaccinul al saptelea pana atunci si gata... 🤣

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
nicole33, 08.01.22 14:49»@Yoda:

Sfarsitul lui septembrie nu este deloc rau, eu cred ca este chiar cea mai buna perioada de mers in Antalya: afara nu mai e atat de cald, iar apa este foarte buna, copii sunt putini.

Şi eu consider a doua jumătate a lunii septembrie ca fiind cea mai bună perioadă de mers în Turcia atât la Mediterană, cât şi la Egee.

Pe treaba cu "copii puţini" am mizat şi eu, dar m-am înşelat . Am crezut că dacă plec în vacanţă după începerea şcolilor în toată Europa, resorturile vor fi mai aerisite şi mai liniştite, însă am fost surprinsă să găsesc aproape la fel de mulţi copii, preponderent bebeluşi şi preşcolari şi, culmea, aceştia sunt cei mai gălăgioşi.

In Bodrum cred ca apa e cu 2 - 3 grade mai rece decat in Antalya.

Corect, marea nu are 29 grade ca în Antalya, muntele este aproape, la fel ca în cazul Marmarisului, însă oricum este cel puţin la fel de caldă ca Marea Neagră la început de august, dacă nu chiar mai caldă, deci nu deranjează.

In Antalya nu e chiar atat de mare diferenta. Vorbesc de preturile de pe booking.

Hotelurile de lux din Bodrum şi-au TRIPLAT preţurile pe booking, comparativ cu 2020 şi 2021, iar la agenţiile de la noi costă cel puţin dublu . Iar eu comparaţia am făcut-o pentru final de septembrie şi început de octombrie.

Pentru Antalya, paradoxal, s-au scumpit vizibil hotelurile medii, în timp ce la hotelurile scumpe creşterea este absolut rezonabilă/acceptabilă.

În acest moment, pe mine nu atât preţurile crescute mă fac să ezit în a rezerva, cât mai ales imposibilitatea de a prevedea evoluţia situaţiei şi a restricţiilor până la toamnă.

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
Yoda, 08.01.22 14:31»@elenaadina:

@nicole33: M-am uitat pe Bodrum la oferte în septembrie și diferența de preț între 10 și 17 septembrie este și de 700,1000 de euro...

Ce se întâmplă, vremea devine mai rea din 17, plouă, e marea mai rece?

In Antalya nu e chiar atat de mare diferenta. Vorbesc de preturile de pe booking. La Side de exemplu, unele hoteluri au acelasi preturi si pe 10 si pe 17, la altele diferenta este in gama 25 - 125 EUR pentru 7 zile. In general, cu cat hotelul e mai scump, cu atat e mai mare diferenta. Nici la Belek nu e o diferenta enorma, poate un pic mai mare decat la Side, dar in nici un caz nu 700 - 1000 EUR si am gasit oferte bunicele in ambele locuri. Am ales Side (la un hotel pe care il stii foarte bine), ca am eu un fix cu statiunea asta.

Sfarsitul lui septembrie nu este deloc rau, eu cred ca este chiar cea mai buna perioada de mers in Antalya: afara nu mai e atat de cald, iar apa este foarte buna, copii sunt putini. In 2018 si 2021 am fost in Side, si dupa ora 11:30 nu puteam merge desculti pe nisip, de fierbinte ce era, decat daca mergeam pe zona umeda de langa apa. In Bodrum cred ca apa e cu 2 - 3 grade mai rece decat in Antalya.

PS: dar, da, si mie mi se pare ca preturile sunt in general mai mari decat in 2021 si decat in 2020. De exemplu, in 2019 am fost la Lonicera cu 108 EUR pe noapte, acum este 203 EUR pe noapte, aceeasi camera, aceeasi perioada.

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
zapacitu, 08.01.22 14:20»@Yersinia pestis: de plecat, numa' în weekend, gratis că s-a scos marfă nouă din depozit... iar lunea back-to-pack

Altfel, vorba poetului (G. Țărnea) în :

Imanenta răzbunare

Ceva, ceva tot pui deoparte

Din contrabanda cu stavrizi,

Sau cu juninci aproape moarte,

Sau cu moloz de cărămizi...

 

Doar fraieri să găseşti, la târlă,

Ori prin te miri ce târg obscur,

Şi bunăstarea curge gârlă,

Până de toţi te doare-n c... r.

 

Deşi, cam trebuie să-ţi fie

Târşeală de codoşii traşi

Pe sfoară, cu vreo sindrofie,

Galantă pentru poteraşi...

 

Că dacă-şi pun în gând să scape

De hoitul tău mult prea anost,

Te-ascund frumos sub şapte ape,

Până se uită cine-ai fost.

 

Te fac piftie anonimă

Sub şapte straturi de ciment,

Fără să pară c-ar fi crimă

Aceste funest eveniment.

 

Şi-apoi vor relua comerţul –

Cinstit, cuminte şi curat –

Spălând cu şpriţul şi cu sperţul

Câte latrine ţi-au furat.

LA REVIEW Hai - hui prin Vrancea. Păunești - La Fântâni - scris de Yersinia Pestis în rubrica Fântânile istorice din Păunești
nicole33, 08.01.22 14:14»@elenaadina:

s-ar putea preturile încă sa mai crească, am înțeles ca la ei curentul s-a scumpit 100/100.

Toate preţurile au crescut în principal pe fondul devalorizării accentuate a lirei turceşti, însă preţurile cazărilor sunt contractate în euro, iar acesta pare destul de stabil . Posibil totuşi să se încerce redresarea economică mizând pe veniturile din turism, un sector cu o pondere importantă pentru Turcia.

În plus, nu toate hotelurile din toate staţiunile s-au scumpit la fel.

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
crismis, 08.01.22 14:11»@alex1987sb: Mda... Chiar așa ceva...

Sincer, îi suspectez că au făcut-o intenționat. Am mai întâlnit ceva asemănător la Hotel Continental, Sibiu si încă pe undeva prin afara, nu mai știu exact unde... Se pare că-i o moda, probabil vor să se adreseze omului nou, lipsit de inhibiții... Acuma, pentru noi, soț și soață, n-a fost bai, dar când a venit Anca în cameră, a trebuit s-o așteptăm pe canapeaua de la intrare...

LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
elenaadina, 08.01.22 14:06»Ma bucur că v-ați simțit bine și ați fost mulțumiți de alegerea făcută!

Alegeri minunate și în acest an! 🙂

LA REVIEW Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia - scris de Aurici în rubrica Sulina Internațional Hotel
alex1987sb, 08.01.22 14:05»Sună și arată chiar bine... vădit mai bine decât traficul din București... 🤣 🤦‍♂️... no așa cineva... ușa transparentă chiar unde merge și împăratul pe jos... 🤣🤣🤣
LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
nicole33, 08.01.22 13:58»@mprofeanu:

O cazare interesantă, cu elemente tradiţionale, bine aleasă pentru poziţia centrală.

Scara de acces spre etaje şi terasă mi se pare destul de abruptă.

Nu-mi place prezenţa "colţului de bucătăreală", deprimant pentru cei aflaţi în vacanţă şi care nu intenţionează să "bucătărească", dar cred că situaţia aceasta este cvasigenerală oriunde în Grecia.

În baie totul este ok, mai puţin duşul FIX, deloc pe gustul meu.

Balcoanele acelea în interior mi s-au părut interesante pentru arhitectura generală, dar extrem de nepractice şi chiar inutile pentru fumători. Aţi fost extrem de norocoşi să rezervaţi o cameră cu balcon "normal", chiar dacă nu aveţi vicii . Ai ştiut dinainte că şi balcoanele sunt de mai multe feluri?

LA REVIEW Loggia Traditional Suites, o cazare în Rethymno la care aș reveni - scris de mprofeanu în rubrica Loggia Traditional Suites
krisstinna, 08.01.22 13:58»@Cami2022: 7 persoane 2300 USD? Prețul e corect?
LA REVIEW Revelion la caldura - Hurghada / Makadi - scris de Cami2022 în rubrica Jaz Makadi Star & Spa Hotel
elenaadina, 08.01.22 13:53»@nicole33: s-ar putea preturile încă sa mai crească, am înțeles ca la ei curentul s-a scumpit 100/100.

Mulțumesc pentru răspuns tuturor! 🙂

LA REVIEW Tropitel Sahl Hasheesh – un hotel perfect pentru un snorkeling de vis - scris de nicole33 în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
crismis, 08.01.22 13:29»@webmaster: Mulțumesc frumos!
LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
webmaster, 08.01.22 13:28»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

===

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

LA REVIEW Când istoria și viitorul își dau mâna cu armonie - scris de crismis în rubrica Caro Club Hotel
webmasterX, 08.01.22 13:25»@Cami2022: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
LA REVIEW Revelion la caldura - Hurghada / Makadi - scris de Cami2022 în rubrica Jaz Makadi Star & Spa Hotel
pagină generată în 0.361695051193 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată