Ecouri scrise pe AFA [p.1 /2017]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

Daisy Petal, 04.06.20 23:28»@Zoazore: De ce nu? Poate voi avea cândva vreun drum prin Brăila sau poate la vreo întâlnire AFA?
LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
Zoazore, 04.06.20 23:25»@Daisy Petal: Nu-i nimic! Mi-ar plăcea să te cunosc! Articolul e scris foarte frumos și bine structurat, dar e complicat pentru mine!

​Mulțumesc mult!

LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
webmaster45, 04.06.20 22:27»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =99603&hid=4159.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Cel mai bun hotel calitate pret din Lara - scris de ? în rubrica Club Hotel Sera City & Resort [Lara]
covrig1993, 04.06.20 21:34»neseriozitate maxima!!! m-am decis in data de 3 iunie 2020 impreuna cu familia ca ar fi timpul pentru un sejur in delta. am luat internetul la "control"si am fost atrasi de pensiunea cornelia, sunam si surpriza, imi cere pe o camera pretul de 350 lei in conditiile in care pe booking avea pretul de 240 lei.

o refuz politicos lasand loc sa se inteleaga ca daca nu gasesc in alta parte revin cu un telefon, ceea ce s-a intamplat, cand mi-a auzit vocea ca am revenit cu o voce mieroasa a inceput sa ma perie ca nu a vrut sa ma refuze bla bla bla (minciuni ordinare) si ca pt ca ca revenit si ca sunt politicos imi scade pretul la 250 lei si daca stau 2 nopti pretul este 210 lei.

am fost de acord urmand sa venim sambata pe data de 6 iunie 2020 la cazare specificandu-mi ca trebuie sa intre pe booking sa stearga camera.

astazi primesc telefon de la dna cornelia si se tot plangea ca ia facut unu plata in cont fara sa stie ea si ca este obligata sa ii dea camera bla bla bla (ca si cum noi lucram zilieri si nu stim cum se face un transfer bancar) si ca imi ofera o camera la alta pensiune dar fara mancare, bine inteles ca am refuzat din start deoarece din cate se stie nici restaurantele nu sunt deschise si riscam sa ramanem nemancati.

deci pe scurt NU RECOMAND SUB NICI O FORMA NEGOCIEREA CU ACEASTA PERSOANA NESERIOASA. MAI BINE CAUTAI IN ALTA PARTE DEOARECE SE GASESC.

am ajuns la concluzia ca aceasta ''doamna"cauta pretul mai mare si daca ii iese nu o intereseaza ca ai rezervat tu inainte.  

-

BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.

LA REVIEW Un loc recomandat pentru a vizita Delta - scris de ? în rubrica Casa Cornelia
Daisy Petal, 04.06.20 21:10»@Zoazore: Îmi cer iertare. Am gândit prea departe, crezând că aspectul de acum este cel care... Îmi cer iertare.
LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
Zoazore, 04.06.20 20:57»@Daisy Petal: Tu nu mă cunoști! Nu schimbările parcului mă dor! Mă dor amintirile de pe aleile lui, de pe Insula Pensionarilor...

Nu pot să scriu mai mult! Iubesc IOR-ul cu totul!

Las-așa! Ne-om întâlni vreodată și-om povesti!  Acum plâng! ​​​Mi-e dor și doare!

LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
mprofeanu, 04.06.20 20:53»@nicole33: Așa este Cacica în comparație cu alte destinații este aproape. Madona Neagră este prezentă în foarte multe locuri din Europa, în Spania cum bine precizezi, în Franța sunt cele mai multe, Italia, Austria, Elveția, Polonia și pe alte continente, sper să ajung și eu în astfel de locuri.

Mulțumesc frumos pentru ecou și pentru că m-ai citit!

Cu mult drag,   !

LA REVIEW Cacica - credință și sare - scris de ? în rubrica Salina Cacica
Daisy Petal, 04.06.20 20:47»@Zoazore

Aș vrea să-ți scriu un ecou adevărat, dar nu pot!

Te asigur că eu consider și ecoul tău ca​ adevărat. Acum 17 ani, 20 de ani, 30 de ani, parcul avea un aer retro. Schimbările care au avut loc din 1990 încoace au dat naștere unor numeroase idei pro și contra. Îți respect opinia și nu încerc în nici un fel să te conving de contrariu. În opinia mea însă, chiar dacă am fi vrut, parcul nu ar fi putut rămâne așa, deoarece se află în plin proces de schimbare, așa cum și tot ce ne încojoară suferă transformări și schimbări continue.

Mulțumesc pentru ecou, lectură și apreciere. ​

LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
Zoazore, 04.06.20 20:36»@Daisy Petal: Aș vrea să-ți scriu un ecou adevărat, dar nu pot!  

Am cunoscut parcul ăsta acum 17 ani! Ne-am plimbat ani la rând pe aleile lui, de când ”dădea colțul ierbii” până cădea primul fulg!

Ca și Tiza (@nicole33), am testat toate terasele care ba se deschideau, ba se închideau! Îmi plăcea, îl iubeam... Acum mă doare!

Îți mulțumesc! Mult și din suflet!

LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
webmasterX, 04.06.20 19:05»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW Phaistos şi Gortys două oraşe minoice rivale - scris de ? în rubrica Descoperă Heraklion și împrejurimile
cata2106, 04.06.20 18:18»@mprofeanu:  Mulțumesc și eu pentru apreciere. Următorul pe lista e Lacul Iezer si Pietrosul Rodnei, astept un weekend un pic mai călduros, ca încă e zăpadă și pe acolo.  
LA REVIEW Prin Muntii Rodnei: Traseu Alpina Blazna - Vf Cobasel - Vf Rosu - Vf Ineut - scris de ? în rubrica La pas prin Munţii Rodnei
cata2106, 04.06.20 18:14»@Dragos: Sincer, pana acum nu am postat  video, nu știam ca pot încarca și video-uri, asa ca astea au fost făcute pentru instastory, pentru mobil,  nu special pentru review. Dar de acum o sa am asta în vedere 😉
LA REVIEW Prin Muntii Rodnei: Traseu Alpina Blazna - Vf Cobasel - Vf Rosu - Vf Ineut - scris de ? în rubrica La pas prin Munţii Rodnei
webmaster, 04.06.20 16:25»Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
LA REVIEW Prin Muntii Rodnei: Traseu Alpina Blazna - Vf Cobasel - Vf Rosu - Vf Ineut - scris de ? în rubrica La pas prin Munţii Rodnei
Dragos, 04.06.20 16:19»@cata2106:  fain traseu și poze.

Dar pentru viitor, așa avea o sugestie pentru fișeirele video: caută să filmezi cu telefonul culcat, că doar nu are nimeni nici laptop, nici smartTV vertical!

LA REVIEW Prin Muntii Rodnei: Traseu Alpina Blazna - Vf Cobasel - Vf Rosu - Vf Ineut - scris de ? în rubrica La pas prin Munţii Rodnei
Daisy Petal, 04.06.20 16:01»@nicole33: Și eu am înotat în lac, exact pe ruta pe care am descris-o în material. În gașca mea eram, aproape toți, înotători, iar vacanțele de vară ni le petreceam pe insula cu trandafiri (actuala insula a pescarilor). Iar ”baie” în lac făceam până toamna, târziu, chiar dacă apa era aproape de punctul de înghet. Culmea, cu toată apa rece ca gheața, țin minte că nimeni din grupul nostru nu răcea în timpul iernilor fără căldură în case. Desigur, tot cu aceeași gașcă eram seara pe lac, așezați în cerc și cântând la chitare. Însă pe câinele de atunci n-am apucat să-l plimb prin parc.  

Amintirile despre chiulul de la liceu, despre plajă și despre dealul cel ascuțit mi-au trezit nostalgii...  

Mulțumesc pentru ecoul ​​trimis.

LA REVIEW Parcul Titan de ieri și de azi - scris de ? în rubrica Parcuri bucureştene
doinafil, 04.06.20 15:58»Daaaaa!  Este foarte frumoasă această cameră, e de „wow”, cum bine spui! Totul este elegant, curat, este „super”, ca să mă exprim și eu cum fac copiii de azi, care nu găsesc cuvinte ca să „dezvolte” o descriere! (sau le este lene s-o facă!)

În P09 am remarcat coloana care sprijină arcada și bănuiesc că - în prima fază a clădirii - camera arăta altfel compartimentată, altfel nu-mi explic   ce caută ea acolo, aproape de peretele exterior?!

Candelabrul ce atârnă din tavan este „îmbrăcat” ca să nu împrăștie o lumină prea puternică, dar culoarea „abat-jour”-lui nu-mi place,  mi se pare prea închisă! (asta ca să fiu și eu puțin cârcotașă)

Acasă la tine oi fi, n-oi fi tu răsfățată de omul tău (sau de copii - poate doar de mama), să primești micul dejun „la pat” (sau pe-aproape!), dar aici, la „Mader”, să-ți vină ditamai patronul hotelului cu tava cu mâncare,  asta e de „confort sporit” pe alte meleaguri, iar în România e chiar de „science fiction”​!

Felicitări pentru alegerea inspirată a acestui hotel și... ​

LA REVIEW Hotel Mader, Steyr – O cazare Wow! - scris de ? în rubrica Mader Hotel
Artiglio, 04.06.20 15:53»Salut! Sunt nedumerit, deoarece în alte review-uri se recomandă vase de croazieră mai mici, tocmai pentru faptul că se apropie mult de plajă! Adevărul e că în Lefkada cele mici acostau la țărm, iar cele cu un gabarit superoir îți lăsau pasagerii să înoate spre mal (vezi Porto Katsiki). Vacanțe plăcute!
LA REVIEW Impresii din Zakynthos - scris de ? în rubrica Descoperă Zakynthos
Artiglio, 04.06.20 15:42»Revin, în continuarea primului ecou, cu rugămintea de a da mai multe relații despre tavernele Xigia și Cross (de exemplu), respectiv câteva precizări privind locația. Mulțumiri!
LA REVIEW Concediu minunat in Zakynthos - scris de ? în rubrica Descoperă Zakynthos
webmaster, 04.06.20 15:40»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Hostal Rincon del Nazareno Almazan - scris de ? în rubrica Rincon del Nazareno Hostal [Almazan]
webmasterX, 04.06.20 15:38»Mutat în rubrica "Rincon del Nazareno Hostal [Almazan], SORIA" (nou-creată pe sait)

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

​​
LA REVIEW Hostal Rincon del Nazareno Almazan - scris de ? în rubrica Rincon del Nazareno Hostal [Almazan]
pagină generată în 1.16351485252 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată