Ecouri scrise pe AFA [p.1 /2483]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 20.10.20 08:25» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Drumeții în Masivul Ceahlău, MASIVUL CEAHLĂU" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: Cascada Duruitoarea]
LA REVIEW Traseul Vârful Toaca, Parcul national Ceahlău. O experienta de neuitat - scris de ? în rubrica Drumeții în Masivul Ceahlău
mishu, 20.10.20 08:21»@nicole33:  Cred ca as fi procedat ca tine avand in vedere ca le cunosti bucataria si stii ca iti vei indeplini dorinta. Cat despre ciorba de burta, cand stii la ce sa te astepti si ce primesti, normal ca strambi din nas, bine ca s-a rezolvat usor.  Sa va fie de bine, votat cu mare drag.
LA REVIEW Urfa Kebap 2 Restoran a fost exact ce căutam - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Yenişakran?
webmaster, 20.10.20 08:14»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Urfa Kebap 2 Restoran a fost exact ce căutam - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Yenişakran?
istratescu, 20.10.20 07:24»De folos acest rewiew, mulțumim, am și rezervat doua nopți, calatorii reușite!
LA REVIEW Casa Pasca, o cazare plăcută - scris de ? în rubrica Casa Pasca
nrs, 20.10.20 07:20»si noi cautam locurile unde se duc cei de pe acolo la masa, placandu-ne mancarea turceasca, dar asta dupa ce ne-am muiat un pic in Egee, doar de asta plecam la miezul noptii, sa avem timp pentru toate placerile
LA REVIEW Urfa Kebap 2 Restoran a fost exact ce căutam - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Yenişakran?
webmasterX, 20.10.20 06:38»Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Yenişakran?, IZMIR" (nou-creată pe sait)
LA REVIEW Urfa Kebap 2 Restoran a fost exact ce căutam - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Yenişakran?
nicole33, 20.10.20 00:47»@michaela_1961:  

Așteptam cu interes recenziile din această vacanță pandemizată. Sigur următoarele cazări au fost wow, așa că le voi savura cu plăcere. ​

A fost o vacanţă ceva mai altfel, dar mă bucur enorm că a fost.

După patru alte vacanţe anulate/amânate, am avut mari emoţii că nici aceasta nu se va concretiza. În ultima lună înaintea plecării, îmi doream enorm să plec în vacanţă, dar îmi era şi foarte frică să nu intervină ceva în ultimul moment şi să pice tot. Când eram întrebată dacă mai plec, răspundeam că " nu ştiu" şi nu minţeam cu nimic. ​​ Rovigneta şi vigneta bulgărească le-am luat cu mai puţin de două zile înainte.

Probabil că nu a fost plăcută senzația că nu este tocmai o locație safe dpdv sanitar, de aceea mulțumim că ai scris, ca să alegem mai cu atenție cazările intermediare, chiar dacă vor fi ceva mai scumpe. Nu ca asta ar fi fost prea ieftină... 🙈 dar uite că se întâmplă. ​

Vacanţa asta a fost rezervată încă din ianuarie, când virusul ăsta mi se părea tare departe şi nu bănuiam măcar că ne va afecta atât viaţa în modul în care a făcut-o. ​

Nu am avut emoţii legate de hotelurile de sejur alese cu mare grijă, ci doar pentru hotelurile de tranzit. La un moment dat m-a bătut gândul să renunţ la acestea şi să merg fără oprire aşa cum am făcut-o de atâtea ori, ce-i drept când eram ceva mai tineri, dar m-am gândit la soţul meu care merita un duş şi un pat curat în care să se odihnească după ce a condus câteva sute de kilometri​. Spre deosebire de el, eu pot dormi şi în maşină şi să mă odihnesc, iar după o cafea strong sunt ca nouă.

​Nu am renunţat la intermediare  crezând că toţi hotelierii sunt obligaţi să respecte nişte reguli minime pentru a putea funcţiona în acest an nefericit, dar se vede că m-am înşelat.

Mi se părea îngrozitor de nedrept să mă protejez maxim luni de zile renunţând la multe din obiceiurile şi plăcerile de zi cu zi şi să mă îmbolnăvesc în mod stupid pentru că o neisprăvită nu a avut bunul simţ să cureţe corespunzător o amărâtă de baie .

Nu regret deloc că am plecat în această vacanţă în condiţiile deosebite din acest an, pentru că aveam mare nevoie de relaxare, de "destresare​​" după un an de muncă.

​A fost super, chiar dacă au existat şi trei momente mai delicate, vizita la Aksu fiind primul dintre acestea.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
nicole33, 20.10.20 00:24»@nrs:  

se pare ca anul acesta prima cazare a fost cu probleme si la altii​

Ar fi fost bine dacă doar prima cazare ar fi fost cu probleme şi restul ar fi fost perfect în continuare, însă am avut şi alte surprize.

​Al treilea hotel mi-a fost schimbat cu unul mai slab cu ​câteva zile înainte de a ajunge acolo, iar hotelul de la întoarcere m-a dezamăgit cu haosul de la micul dejun.

Per total, chiar dacă nu a fost totul perfect, vacanţa a fost extrem de reuşită​ şi a venit la fix după un an dificil şi stresant, când aveam mare nevoie de relaxare.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
nicole33, 20.10.20 00:12»@krisstinna:  

De doua ori am întâlnit balcoanele prăfuite, tot la turci.   Și tot in tranzit.

Destul de rar am găsit hoteluri de tranzit cu balcon, în cazul acestor hoteluri în care petrec doar câteva ore şi doar pentru a dormi parcarea este criteriul cel mai important.

Şi unde mai pui că nu mi-au dat nici scrumieră?

Desigur, am improvizat ceva, dar la alte hoteluri, fără balcon, găseam în cameră scrumiera şi o cutie de chibrituri personalizată cu numele hotelului respectiv.

Eu când nu pot comunica in nicio limba cu cei de la receptie, fac poze la ce găsesc in neregula și merg apoi la receptie și arăt pozele.

Corect, aşa am procedat şi eu în Grecia la hotel de patru stele când s-a rupt furtunul de la duş de la prima utilizare, iar recepţionera nu vorbea nicio altă limbă în afară de cea maternă şi acesta a fost schimbat până ne-am întors noi de la plajă.

Aici nu am reclamat nimic. Am fost prea nervoasă şi prea dezamăgită. Era o oră târzie, fusesem deja informată că este ultima cameră, deci nu aveam ce schimba, iar banii îmi fuseseră retraşi în mare grabă. În plus, mirosurile nu pot fi evidenţiate în fotografii.

Impresiile citite ulterior pe net mi-au confirmat că lipsa curăţeniei nu a fost un incident izolat, nu am fost eu singura ghinionistă, existând destui alţi nemulţumiţi.

Câte kg de Mona ai carat după tine? Cred ca ai avut un bagaj numai pentru măști, dezinfectanți și mănuși, plus cârpele de praf

Doar două sticle de Mona mai mici de un litru, o sticlă de Sanytol cu pulverizator, două pachete mari de şerveţele antibacteriene, două cutii de măşti, două sticluţe de gel dezinfectant pentru mâini, câteva mănuşi Am mai primit o sticluţă de gel de mâini şi trei măscuţe la intrarea în Turcia contra sumei de 3 euro, nu că aş fi avut nevoie .

Doar la acest hotel am frecat tot ca sclava, în rest nu a fost nevoie, dezinfectam doar clanţele de la toate uşile şi uşa minibarului, suprafeţele atinse frecvent, însă nu m-am stresat prea tare.

Cu sticluţa de gel şi cu şerveţele antibacteriene am umblat în geantă şi în urmă cu doi ani în Egipt şi anul trecut în Tunisia şi în Egipt, fără să fie pandemie, aşa că eram obişnuită.

Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!

Îmi doresc să se termine mai repede nebunia asta şi să ne plimbăm din nou în siguranţă ca înainte.

LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
nicole33, 19.10.20 23:40»@webmaster:  

Mulţumesc mult!

LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
nicole33, 19.10.20 23:39»@webmasterX:  

Poziţionarea este corectă​

LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
crismis, 19.10.20 23:00»@Musca:  Mulțam frumos!  
LA REVIEW Palatul Ghika și Muzeul de Etnografie și Artă Comănești - scris de ? în rubrica O zi în Comănești
Michi, 19.10.20 23:00»@iulianic:  Am vrut sa merg cu copiii in Sky Tower acum vreo doua saptamani dar nici eu, nici ei n-am putut sa reținem on line o masa -trebuia apelat la un sait intermediar la care am insistat f.mult-asa ca am renuntat si am mers in alta parte la Diesel la lacul Floreasca
LA REVIEW Perla Dunării - Restaurantul din Turnul Televiziunii - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Galați?
Musca, 19.10.20 22:54»Bun, bun!

 Avem un mini ghid valoros pentru aceasta locatie.  

  Felicitari​!  

LA REVIEW Palatul Ghika și Muzeul de Etnografie și Artă Comănești - scris de ? în rubrica O zi în Comănești
irinad, 19.10.20 22:16»@krisstinna:  Da, aşa este, bouyourdi nu este cunoscut şi nu se găteşte peste tot în Grecia. Nu demult, când tot îi povesteam unei grecoaice despre acest preparat, aflându-ne într-o discuţie despre mâncarea grecească,   am avut surpriza să mă întrebe ce este acela bouyourdi. M-a lăsat fără cuvinte, dar era foarte sinceră, aşa că am crezut-o.

Pe de altă parte, mie îmi place gustul de bouyourdi gătit în vasele de lut, smălţuite, mi se pare că aduce cu cel original al preparatului pe care l-am mâncat în Grecia, deşi vasele mele sunt bulgăreşti. De altfel, şi în Bulgaria îmi amintesc că am mâncat preparate gătite la cuptor în astfel de vase. Acum, ţine de gustul fiecăruia ce şi cum îi place, de aceea de gustibus non est disputandum. Oricum, eu mă declar fan al acestei gustări.

În Kavala am avut parte de mâncare bună, cadru natural deosebit, oameni ospitalieri şi preţuri excelente. ​N-am avut niciun motiv de cârcoteală, totul a fost perfect!

Mulţumesc pentru vizită, ecou, mă bucur mereu când îmi treci pragul!

LA REVIEW Poftiţi la masă, în Kavala! - scris de ? în rubrica Unde mâncăm? Taverne în zona Kavala
krisstinna, 19.10.20 22:07»@nrs:  Corect, la fel aș proceda și eu
LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
mprofeanu, 19.10.20 21:57»@webmaster:  Mulțumesc frumos!
LA REVIEW Casa Pasca, o cazare plăcută - scris de ? în rubrica Casa Pasca
michaela_1961, 19.10.20 20:37»Așteptam cu interes recenziile din această vacanță pandemizată. Sigur următoarele cazări au fost wow, așa că le voi savura cu plăcere.

​La anul nu mai stau acasă nici dacă ne vor da să purtăm 7 măști și câte o cârpă cu dezinfectant în fiecare mâna.

​Probabil că nu a fost plăcută senzația că nu este tocmai o locație safe dpdv sanitar, de aceea mulțumim că ai scris, ca să alegem mai cu atenție cazările intermediare, chiar dacă vor fi ceva mai scumpe. Nu ca asta ar fi fost prea ieftină... 🙈 dar uite că se întâmplă. Cu drag, 🤗

LA REVIEW Bine poziţionat, dar cu minusuri mari la capitolul curăţenie - scris de ? în rubrica Aksu Hotel [Yenişakran]
webmaster, 19.10.20 20:29»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Casa Pasca, o cazare plăcută - scris de ? în rubrica Casa Pasca
crismis, 19.10.20 20:22»@webmaster:  Wow! Mersi frumos!  
LA REVIEW Palatul Ghika și Muzeul de Etnografie și Artă Comănești - scris de ? în rubrica O zi în Comănești
pagină generată în 1.2030351162 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată