Ecouri scrise pe AFA [p.1 /1052]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmaster, 26.01.23 23:46»Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
LA REVIEW Grădina Botanică 'Anastasie Fătu' - Iași - scris de iulianic în rubrica La pas prin Gradina Botanică
webmaster, 26.01.23 23:44»Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Așa și așa - scris de robert în rubrica Impasse Napoleon Hotel
mprofeanu, 26.01.23 22:33»@mihaelavoicu: Mulțumesc frumos pentru ecou! Am vizitat toate cele 8 monumente aflate în Unesco, am avut bilet combinat pentru 5 dintre ele. Am văzut biserica de lângă Battistero degli Ariani, am și pozat-o și Muzeul de Istorie din curtea complexului San Vitale dar fiind prea lung articolul nu am mai pus poze și nu am mai scris. Și așa am plictisit cu un articol atât de lung.

Știu că ai vizitat Ravenna de mai multe ori și ai scris atât de frumos despre ea. Într-un articol ai scris și numele fecioarelor din minunata San Apollinaire Nuovo, mi-au plăcut mult...

Da, minunată este Ravenna, aș fi stat acolo mult și bine...

LA REVIEW Ravenna, orașul mozaicurilor și a lui Dante - scris de mprofeanu în rubrica Descoperă Ravenna
mihaelavoicu, 26.01.23 22:04»Adevărată surpriză! Eram convinsă că odată și odată vei pune piciorul în Ravenna. Mă bucur nespus. !!

apoi am mers în Piazzetta degli Ariani, o mică piață care în vremea lui Teodorico era sediul arienilor, azi păstrează doar vechiul nume, un baptisteriu și o biserică.

Acea biserică este românească.

Dar, nimic de superba San Apollinare Nuovo cu fecioarele martire, magii și sfinții martiri?? Nu ați ajuns sau ai omis?

Să-ți fie de bine vizita la Ravenna! În curtea San Vitale se află Museo Nationale, de fapt, Muzeul de Istorie a Ravennei. Acolo am făcut Sindromul Stendhal

Te îmbrățișez!

Am văzut pozele. Era și San Apollinare Nuovo. Superbe!

LA REVIEW Ravenna, orașul mozaicurilor și a lui Dante - scris de mprofeanu în rubrica Descoperă Ravenna
zapacitu, 26.01.23 21:28»@Nasshu: e o zonă de risc și nu mă refer acum la cei care consumă micii. Circulația rutieră se face cu vigilența ridicată. Cât pe ce să iau pe capotă o berbeacă ce taman dorea să traverseze de la fructe la mici. Noroc că și la volan era un berbec. Construcțiile de care pomenești bănuiesc că au totuși autorizații de construire, certificate de urbanism, se plătesc impozitele. Să fie chiar "no man' s land" zona Dedulești? Nu neglija ca dacă mai pune un leu la cei 5 lei de parcare, ăla de trage mașina în stradă, mai câștigă un mititel. Eu cred că și police face consumație aci, așa că e mai soft cu regulile.

Dacă nu va migra, pentru supraviețuire, Popasul va trebui să găsească alte subterfugii ca să continue activitatea: gen comenzi la domiciliu, plata cu vouchere de vacanță sau premieri atractive pentru comenzi de peste 30 de bucăți mititei. Eu le-am propus, dar am fost refuzat politicos și trimis să gonesc muștele.

LA REVIEW Maturitatea „Micilor de la Dedulești” – 30 de ani - scris de tata123 🔱 în rubrica Unde mâncăm pe DN7 (Dealul Negru)
FloricaC, 26.01.23 21:00»La hotel Tropikal a stat cineva?
LA REVIEW Prin Marmaris - scris de nrs în rubrica Excursii opţionale din Marmaris
Nasshu, 26.01.23 20:42»@zapacitu:

Ai avut noroc, simptomele apar când ți-e lumea mai dragă.

Eu trec prin zona, de voie de nevoie, cand merg la Sibiu / subzistenta unei studente.

Nu opresc niciodata indiferent cit de ' ' enervant' ' este mirosul. Mai mult, ma enerveaza tot blocajul rutier de acolo.

Cu un simplu search pe google aflam ca pentru orice drum din tara asta exista o zona de protectie/securitate unde nu se poate construi - nici macar 2 pari in pamant cu un baner nu poti sa pui fara autorizatie (in cazul DN -urilor e de cca 22m de la axa centrala).

Toate constructile de acolo sunt ilegale si (MAI) ilegali sunt cei care opresc pe banda de circulatie sa-si cumpere vestitul mic de dedulesti. Ii mai sperie in zile de aglomeratie ' ' sarbatoreasca' ' politia, dar asta este foarte rar.

Majoritatea cheltuie in jur de 70-100 lei daca opresc dar nu sunt in stare sa parcheze in afara carosabilului contra (pesemne) a 5 lei (am vazut in zona niste parcari - care daca o luam conform legii si astea ar trebui avizate PSI)

Popasul nu va migra si nici nu va disparea odata cu finalizarea autostrazii, o sa devina o ruina la fel ca altele de pe DN7 (Pit-RmV).

LA REVIEW Maturitatea „Micilor de la Dedulești” – 30 de ani - scris de tata123 🔱 în rubrica Unde mâncăm pe DN7 (Dealul Negru)
Dragos bitica, 26.01.23 19:37»@Nasshu: Adevarat!!
LA REVIEW Cea mai proasta experienta!! - scris de Dragos bitica în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
Nasshu, 26.01.23 19:33»@valentinag:

Ati dat avans sa cumparati resortul sau ce?

Cam la nivelul asta se situeaza preturile de Revelion in Romania de multi ani! Functie de numarul de stele/facilitati mai apar mici variatii.

In plus Delta nu a fost niciodata ieftina, nici macar vara, sa nu uitam ca nu e usor de ajuns/facut aprovizionare doar pe calea apei.

In plus daca de Revelion vrei sa mergi (oriunde in tara asta mica) si cu copii dupa tine... faci credit la banca.

Eu nici daca as cistiga la loto nu as plati sume de genul asta de Revelion/Craciun sau mai stiu ce ''sarbaatoare'' inventeaza astia din horeca.

Dar nah stii cum se spune, p... nu e ala care cere, p... e ala care plateste !

LA REVIEW Cea mai proasta experienta!! - scris de Dragos bitica în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
Dragos bitica, 26.01.23 19:12»@valentinag: Atat a costat, la care s-au mai adaugat mesele si barca dus -intors!!
LA REVIEW Cea mai proasta experienta!! - scris de Dragos bitica în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
alinafulg, 26.01.23 19:05»@tata123 🔱: Da, micii de Dedulești! Si noi am oprit de câteva ori aici in drumul nostru spre mare. Confirm că micii au fost gustoși și nu am avut neplăceri după consumarea lor.

Votat cu drag!

LA REVIEW Maturitatea „Micilor de la Dedulești” – 30 de ani - scris de tata123 🔱 în rubrica Unde mâncăm pe DN7 (Dealul Negru)
PiticVerde, 26.01.23 17:07»@webmaster Aproximativ buna. Este acela unde scrie Supermarket Rose. Acel supermarket se afla la parterul hotelului. Mai exact pe acolo este si intrarea, pe langa acel supermarket se ajunge in parcarea interioara si receptie.
LA REVIEW O vacanta reusita. Recomand acest complex - scris de PiticVerde în rubrica Aparthotel Rose Village
zapacitu, 26.01.23 16:32»@nicole33: "Cel care a fost la Satu Muscelean de Revelion m-a şocat chiar când s-a plâns că mâncarea era prea puţină, în timp ce eu afirm în două articole cu câteva zeci de fotografii că porţiile au fost mari şi foarte mari atât în cazul micului dejun inclus, cât şi în cazul meselor comandate a la carte"

S-ar putea explica și afirmația respectivului petrecăreț de la cumpăna dintre ani. Penuria alimentară de care se plângea, e posibil să fi fost provocată fie de un consum exagerat înregistrat în luna anterioară (ați cam mâncat prea îmbelșugat! 😇 și s-a golit cămara musceleană), fie de neparticiparea întregului personal la "trebile" gospodărești, fiind plecați și ei la Revelion, cum se mai obișnuiește. O fi rămas de gardă freo' "personalitate" ce și-a neglijat clientela. Dar fără ceva poze, facem doar supoziții...

LA REVIEW Satu Muscelean – Confort în stil rustic - scris de nicole33 în rubrica Complex turistic Satu Muscelean [Albeștii de Muscel]
valentinag, 26.01.23 15:55»Aproape 1800E pentru 3 zile? Ati dat avans sa cumparati resortul sau ce? 😲
LA REVIEW Cea mai proasta experienta!! - scris de Dragos bitica în rubrica Lebăda Luxury Resort & Spa
valentinag, 26.01.23 15:51»Curajosi sunteti!
LA REVIEW Maturitatea „Micilor de la Dedulești” – 30 de ani - scris de tata123 🔱 în rubrica Unde mâncăm pe DN7 (Dealul Negru)
k-lator, 26.01.23 15:32»@valentinag: Austria rules! zic și eu. Pe mine, cel puțin, nu m-a dezamăgit niciodată. Trebuie neapărat să faceți ceva să ajungeți. De câte ori n-am regretat și eu că în unele locuri am ajuns doar iarna (la ski). Nu spun că atunci nu mă bucuram; totul mi se părea extraordinar... iubesc pozele făcute din telescaune sau alte instalațiile de urcare, cu vârfurile stâncoase sau înzăpezite care se pierd în zare cât vezi cu ochii... Dar de fiecare dată îmi imaginam cum este și vara pe acolo...

Călătorii minunate!

LA REVIEW Grossglockner High Alpine Road sau Șoseaua Alpină austriacă - scris de k-lator în rubrica Descoperă ghețarul Grossglockner
k-lator, 26.01.23 15:18»@doinafil: Da, îmi amintesc de articolul scris de @msnd 😊... ce v-am mai invidiat atunci pentru excursia aia! 😇 (eu eram așa bebelașă - aveam doar 6 luni... pe afa )

Chiar am recitit acum articolul și am văzut că ați abordat soseaua în sens invers, de la sud spre nord și că v-ați oprit la Kaiser-Franz-Josefs-Höhe, ceea ce mă determină încă o dată să zic: trebuie musai să mai fac o vizită. Cu toate că era luna iunie când ați fost, am văzut că zăpada nu se topise în totalitate și chestia asta face ca pozele din timpul verii să fie la fel de atractive (bălțate rău) ca și cele de toamnă - mie mi-au plăcut foarte mult plușurile maro 😃 de pe coame.

Mulțumesc mult că m-ați citit și mai mult, pentru că m-ați înțeles😉. Toată admirația mea pentru energia și dorința de ducă pe care o aveți! Gânduri bune și un an minunat, vă doresc!

LA REVIEW Grossglockner High Alpine Road sau Șoseaua Alpină austriacă - scris de k-lator în rubrica Descoperă ghețarul Grossglockner
valentinag, 26.01.23 14:50»Noi n-am ajuns, am fost in zona in decembrie si era inchis. Am in gand un traseu vara, ca sa vad si pestera de gheata si cheile din zona.

Austria rules!

LA REVIEW Grossglockner High Alpine Road sau Șoseaua Alpină austriacă - scris de k-lator în rubrica Descoperă ghețarul Grossglockner
doinafil, 26.01.23 14:49»Excelent articol și poze suuuupeeeeeerbe!!!

Am fost și noi sus, la Grossglockner, cu „Caravana” organizată de Dl. Cornel în 2021, o caravană pe care n-am s-o uit și pentru care îi mulțumesc și acum D. lui Cornel!

Am văzut locuri minunate și am avut cazări foarte bune, prin toate țările pe unde ne-a purtat microbuzul. Traseul cu serpentinele în „ac de păr” spre ghețar, a fost foarte bine făcut de toți șoferii caravanei.

Pozele tale mi-au relevat mai bine frumusețea a ceea ce am văzut noi, din microbuz. Cred că toamna, cu culorile ei multiple, a pus mai bine în evidență frumusețea locurilor pe unde ai trecut și tu, și noi, în vara lui 2021.

Felicitări pentru tot și...

LA REVIEW Grossglockner High Alpine Road sau Șoseaua Alpină austriacă - scris de k-lator în rubrica Descoperă ghețarul Grossglockner
webmasterX, 26.01.23 12:20»Mutat în rubrica "Impasse Napoleon Hotel, LOME" (nou-creată pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

-

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

LA REVIEW Așa și așa - scris de robert în rubrica Impasse Napoleon Hotel
pagină generată în 0.229752063751 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată