Draga Mosule,

Numele meu este Vladut si am aproape 4 ani.Pe mami o cheama Alina si pe tati George.Amandoi ma iubesc si au grija de mine dar mi-as dori sa faci o minune ca sa nu se mai certe asa des.Cat despre mine, mai fac si eu prostii, uneori vorbesc urat, ii supar pe parinti, pe verisoara mea Oana sau pe bunici, mamaia Nuta, mamaia Marioara, tataia.

Cu toate astea, sa stii ca merg la gradinita si acolo am invatat multe cantecele frumoase, poezii si totodata sa fiu mai cuminte si sa ii ascult pe cei mari.Eu te rog frumos sa ai mare grija de ai mei parinti, de a mea familie, sa fim cu totii sanatosi si daca vrei tu lasa.mi si mie sub brad o jucarie si dulciuri.

Craciun fericit,

Vladut Scarlat

 
24.11.2011 12:41:51
Vladut, 3 ani, din Braila

NOTE:
Scrisoare publică -- poate fi citită de oricine.

Moș Crăciun poate citi scrisoarea, indiferent de statutul ei (publică sau privată)

 • VIZUALIZARI: 394
 • VOTURI: 2
 • NOUVREAU SĂ FIU AJUTOR al MOȘULUI

  Înapoi la lista scrisorilor


  ECOURI la scrisoare
  Începând din 2012, Moș Crăciun poate răspunde, câteodată, scrisorilor și aici (probabil mai pe scurt aici -- mai pe larg într-o scrisoare de răspuns sau atunci când ajunge cu cadourile).

  IMPORTANT: Moș Crăciun și-ar dori mult să poată răspunde fiecăruia dintre cei care-i scriu, însă, primind atâtea scrisori, de la atâția copii... nu poate, nu-i ajunge timpul... Astfel că trebuie să aleagă, pe baza unor criterii secrete, doar pe unii dintre voi - cărora le scrie aici un mesaj de răspuns (un ecou la Scrisoare). Ori poate le lasă un bilețel sub brad, lângă (sau în) cadouri...

  Eventualele răspunsuri pot fi consultate însă doar de autorul scrisorii și de familia sa (și de Moș Crăciun, bineînțeles), indiferent de tipul scrisorii (publică, privată sau protejată). Cu alte cuvinte, chiar dacă scrisoarea este publică, răspunsurile sunt private, nu pot fi consultate decât de autor și de familia sa.  SCRIE UN ECOU

  NOTĂ: Nu puteți scrie sau trimite ecouri la această scrisoare

  Doar Moș Crăciun, autorul scrisorii sau contul TUTORE al autorului scrisorii pot scrie ecouri...

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Înapoi la lista scrisorilor

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test

  sid:54; bDreptRaspunde: ; bModerator:0