Știu - și știți și voi - că lui Moș Crăciun îi sunt dragi toți aceia care - indiferent de vârstă - cred în el, care-l poartă în sufletul lor dintotdeauna, care își aduc aminte cu drag de el și-l așteaptă cu nerăbdare în fiecare an.

Sunt sigur că i-ar face plăcere să stea de vorbă cu voi despre faptele voastre bune și despre cele rele din anul pe care-l încheiem curând, despre cadourile pe care vi le doriți, despre așteptările și speranțele voastre de Sărbători. Dacă doriți să-i scrieți despre toate acestea, o puteți face mai jos.

Sunt convins că-și va face timp să citească fiecare dintre scrisorile trimise și, cine știe, poate vă și răspunde... Și chiar dacă nu va avea timp să vă scrie fiecăruia în parte, în mod sigur va ține cont de tot ce scrieți voi aici.

Instrucțiuni despre cum puteți scrie o scrisoare Moșului - pe coloana din stânga.

Cine poate scrie o astfel de scrisoare către Moș Crăciun în această rubrică?

Oricine. Orice băiat-fetiță-mămică-tătic-bunic-bunică poate completa o astfel de scrisoare.

Singura condiție: să ai un cont pe AmFostAcolo.ro.
Dacă nu ai încă un astfel de cont, îți poți crea unul făcând click aici

Cum pot completa scrisoarea mea către Moș?

Fă click pe linkul de mai jos. Asigură-te însă înainte că ești autentificat/ă (logat/ă).

(Dacă e cazul, cere ajutorul și asistența părinților pentru a intra pe contul deținut de ei sau a crea un cont nou)

 • Consulţi pagina ca vizitator.
  NU POŢI COMPLETA O SCRISOARE CĂTRE MOŞ CRĂCIUN.
  Ptr a o putea scrie o astfel de scrisoare, trebuie fie (a) să te autentifici (dacă ai deja un cont pe AFA) fie (b) să-ţi creezi un cont AmFostAcolo.
 • (a) dacă ai deja un cont pe AFA: mergi în pagina princială a saitului (se va deschide o fereastră nouă), autentifică-te, apoi revino în această pagină şi apasă F5 ("Refresh")
 • (b) dacă NU ai cont AmFostAcolo: îţi poţi crea unul în 2 minute folosind acest link (se va deschide o fereastră noua; ai nevoie de o adresă de mail funcţională pentru a-ţi crea un cont pe AFA)
 • Cine poate consulta o scrisoare deja trimisă Moșului?

  Când compui o scrisoare, ai posibilitatea să alegi: scrisoarea să fie publică (accesibilă tuturor), protejată (accesibilă doar printr-o parolă, pe care o poți comunica, de exemplu, prietenilor) sau privată (doar tu și familia o puteți consulta).

  Indiferent de gradul de confidențialitate al scrisorii, însă, Moș Crăciun SIGUR o va citi! :)

  Vreau şi eu să scriu o scrisoare către Moş Crăciun


   

  Scrisori trimise Moșului - PAG. 16

  ORDONARE: cele mai RECENTEcele mai VOTATE
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: ROBERT, 4ani si 9 luni
  DIN Pitesti

  IN [27.11.11 15:22:55]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 378

  VOTURI: 0

     Draga Mos Craciun,Numele meu este Rafa Robert Andrei,am 4 ani si 9 luni..am vrut sati scriu eu,dar sunt prea mic...Anul trecut tot mami ti-a scris scrisoarea tie ca as vrea sa te cunosc si te-am cunoscut la serbarea data in cinstea ta la gradinita..M-am bucurat enorm ca ai putut sa vi la noi la serbare si ca ne-ai data cadouri multe la toti.Si anul acesta te invitam la serbare..sper ca vi .Despre mine ce sa-ti zic?Tu sti mai bine daca sunt cuminte sau rau...Toti imi zic ca sunt rau,dar nu este asa..sunt RASFATAT...de toti..Imi place mult sa ascult muzica,sa ma uit la [...]
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: GEORGIANA, 11
  DIN Braila

  IN [27.11.11 10:32:06]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 321

  VOTURI: 2

     Buna , Mosule!Ma numesc Prodan Georgiana Narcisa si am 11 ani.Chiar daca ti-am scris si anul trecut, tot aici si n-am primit nici un semn de la tine, nu m-am suparat.Sper ca anul acesta imi vei indeplini dorinta si-mi vei aduce un cadou.
     Sper ca ochii tai sclipitori sa ma intampine sau daca nu , macar un mesaj de la tine.Eu nu imi doresc prea multe , cum isi doresc alti copii.Stiu ca tara e in criza.Niciodata nu mi-am dorit ceva extravagant.Imi doresc o bluza sau o pereche de pantaloni si daca ai buna vointa o mica jucarie.Stiu ca unii copii nu cred in [...]
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: RARES, 11
  DIN SFANTU GHEORGHE

  IN [27.11.11 08:07:46]

  STATUS: PRIVATĂ

  VIZUALIZĂRI: 2

  SCRISOARE PRIVATĂ - poate fi citită doar de Autor

  Şi de... Moş Crăciun, bineînţeles :-)

  SCRISOARE TRIMISĂ DE: ALINA, 11 si 5 ani
  DIN galati

  IN [26.11.11 22:11:45]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 316

  VOTURI: 0

     Draga Mos Craciun
     Ma numesc alina si sunt o mamica cu doua fetite de 11 si 5 ani ce ne dorim de la tine ,sa le pot darui fetelor cadoul mult visat adus de tine adica 2 perechi de role una cu sclipici pentru cea mica ,eu chiar daca sunt om matur parca nu ami vine sa renunt la ,a crede ca existi chiar daca cand eram copil si ami doream ceva de la tine nici odata nu am primit dar nu vreau ca fetele mele sa pateasca la fel eu ati doresc sa aduci incontinuare bucurii tuturor copiilor din intreaga lume pentru ca tu ca simbol aduci numai fericire pe fetele [...]
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: ALEXANDRA, 12 ani
  DIN lupeni

  IN [26.11.11 20:37:45]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 366

  VOTURI: 2

     Draga mos craciun ma numesc alexandra si am 12 ani mai am o surioara de 7 ani si un fratior de 1 anisor si vreau sa spun ca noi am fost cuminti si rai anu asta noi neam dori un pom de iarna deoarece parinti nu au posibilitatea financiara de a ne oferii.Draga mos craciun noi ne-am mai dori daca se poate sa avem si noi ca toti copiii in frumoasele clipe a sarbatorilor de iarna sa avem si noi ceva pe masa ca toti copii.Te asteptam si sper sa nu uiti de noi.
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: VLADUT, 3 ani
  DIN Braila

  IN [24.11.11 12:41:51]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 406

  VOTURI: 2

     Draga Mosule,
     
     
      Numele meu este Vladut si am aproape 4 ani.Pe mami o cheama Alina si pe tati George.Amandoi ma iubesc si au grija de mine dar mi-as dori sa faci o minune ca sa nu se mai certe asa des.Cat despre mine, mai fac si eu prostii, uneori vorbesc urat, ii supar pe parinti, pe verisoara mea Oana sau pe bunici, mamaia Nuta, mamaia Marioara, tataia.
      Cu toate astea, sa stii ca merg la gradinita si acolo am invatat multe cantecele frumoase, poezii si totodata sa fiu mai cuminte [...]
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: BETI, 8 ani
  DIN radovan

  IN [23.11.11 22:04:07]

  STATUS: PRIVATĂ

  VIZUALIZĂRI: 1

  SCRISOARE PRIVATĂ - poate fi citită doar de Autor

  Şi de... Moş Crăciun, bineînţeles :-)

  SCRISOARE TRIMISĂ DE: DENISA, 9 ani
  DIN sfantu gheorghe

  IN [22.11.11 19:03:58]

  STATUS: PRIVATĂ

  VIZUALIZĂRI: 10

  SCRISOARE PRIVATĂ - poate fi citită doar de Autor

  Şi de... Moş Crăciun, bineînţeles :-)

  SCRISOARE TRIMISĂ DE: ELISABETA, 8ani
  DIN CHISINAU

  IN [21.11.11 20:08:20]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 370

  VOTURI: 2

     Draga Mos Craciune, Nu tiam scris scrisori. Dar acum iti voi scrie. Eu ascult de parinti citeodata mai fac rele dar iti promit ca no sa mai fac rele.
     Vreau sami aduci catelusul Bobby care are 3 fluiere rosu albastru galben. Pentru sora mea care o cheama Mihaela sai aduci fabrica de cipsuri, pentru fratiorul meu care il cheama Ionei si are 5 luni vreau sai aduci un custium ca si al tau, iar parintilor; mamei o [...]
  SCRISOARE TRIMISĂ DE: MIHAELA, 10ANI
  DIN CHISINAU

  IN [21.11.11 19:26:21]

  STATUS: PUBLICĂ

  VIZUALIZĂRI: 328

  VOTURI: 1

     Draga Mos Craciune,
     Nu am cerut niciodata cadouri de la tine. Eu ascult de parintii mei am note bune la scoala. Sunt clasa-a-4-a, am zece ani. Eu imi doresc "fabrica de fructe".
     Si pentru fratiorul meu care are 5luni daca vrei poti sai aduci niste masinute, si pentru parintii mei: Mama-o pereche de cizme,Tata-o scurta de iarna.
     MULTUMESC!!!

  ALTE SCRISORI PRIMITE:

  P: 1
  P: 2
  P: 3
  P: 4
  P: 5
  P: 6
  P: 7
  P: 8
  P: 9
  P: 10
  P: 11
  P: 12
  P: 13
  P: 14
  P: 15
  P: 16
  P: 17
  P: 18
  P: 19
  P: 20
  P: 21
  P: 22

  Vreau şi eu să scriu o scrisoare către Moş Crăciun

  CONTACT

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată