Buna Mos Craciun.

Sunt Elena, am 7 ani si jumatate. Am rugat pe mama sa scrie pentru mine pentru ca inca nu stiu sa scriu. Sunt la clasa 0 la o scoala speciala, care ma indruma in tainele scrisului si ale cititului. Sunt sigura ca anul viitor voi scrie eu scrisoarea fara ajutorul mamei.

La aproape 3 ani am fost diagnosticata cu autism. Mamei i s-a prabusit lumea, dar cu ajutorul lui D-zeu si al oamenilor de bine am reusit! Mama a luptat pentru mine sa pot beneficia de terapia de care am nevoie sa fiu ca ceilalti. Sa ma pot bucura de copilarie ca si ceilalti.

Acum sunt bine. Am inceput sa vorbesc. Am un fratior si el este un sprijin mare pentru mine.

Acum ca stii cine sunt, sa iti spun ce imi doresc: Sa pot continua terapia de care am mare nevoie, fara de care nu as fi ceea ce sunt acum. Am nevoie mereu de puzzle noi, jucarii care sa ma ajute sa imi dezvolt abilitatile. Sunt fericita ca mama lupta pentru mine cu toate puterile dar nu are resurse pentru a-mi cumpara mereu ceva nou. Mai ales ca atunci cand cumpara trebuie 2! avand si un frate mai mic.

Iti multumesc Mos Craciun daca imi indeplinesti dorinta mea. Sunt o fetita vesela si prea sincera pentru lumea in care traim.

Iti multumesc daca iti faci timp sa citesti ce am scris!

Anul trecut am scris la fel si iti multumesc din inima ca ai citit si scrisoara mea, ajutandu-ma sa continui terapia de care am mare nevoie.

Cu drag o fetita zambareata, iubitoare Elena!

 
28.11.2013 13:07:25
Elena, 7, din 1 Decembrie

NOTE:
Scrisoare publică -- poate fi citită de oricine.

Moș Crăciun poate citi scrisoarea, indiferent de statutul ei (publică sau privată)

 • VIZUALIZARI: 584
 • VOTURI: 11
 • NOUVREAU SĂ FIU AJUTOR al MOȘULUI

  Înapoi la lista scrisorilor


  ECOURI la scrisoare
  Începând din 2012, Moș Crăciun poate răspunde, câteodată, scrisorilor și aici (probabil mai pe scurt aici -- mai pe larg într-o scrisoare de răspuns sau atunci când ajunge cu cadourile).

  IMPORTANT: Moș Crăciun și-ar dori mult să poată răspunde fiecăruia dintre cei care-i scriu, însă, primind atâtea scrisori, de la atâția copii... nu poate, nu-i ajunge timpul... Astfel că trebuie să aleagă, pe baza unor criterii secrete, doar pe unii dintre voi - cărora le scrie aici un mesaj de răspuns (un ecou la Scrisoare). Ori poate le lasă un bilețel sub brad, lângă (sau în) cadouri...

  Eventualele răspunsuri pot fi consultate însă doar de autorul scrisorii și de familia sa (și de Moș Crăciun, bineînțeles), indiferent de tipul scrisorii (publică, privată sau protejată). Cu alte cuvinte, chiar dacă scrisoarea este publică, răspunsurile sunt private, nu pot fi consultate decât de autor și de familia sa.  SCRIE UN ECOU

  NOTĂ: Nu puteți scrie sau trimite ecouri la această scrisoare

  Doar Moș Crăciun, autorul scrisorii sau contul TUTORE al autorului scrisorii pot scrie ecouri...

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Înapoi la lista scrisorilor

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Fatal error: Call to undefined function utils9_templatecount() in /home/amfost/public_html/trafic.inc on line 55