Știu - și știți și voi - că lui Moș Crăciun îi sunt dragi toți aceia care - indiferent de vârstă - cred în el, care-l poartă în sufletul lor dintotdeauna, care își aduc aminte cu drag de el și-l așteaptă cu nerăbdare în fiecare an.

Sunt sigur că i-ar face plăcere să stea de vorbă cu voi despre faptele voastre bune și despre cele rele din anul pe care-l încheiem curând, despre cadourile pe care vi le doriți, despre așteptările și speranțele voastre de Sărbători. Dacă doriți să-i scrieți despre toate acestea, o puteți face mai jos.

Sunt convins că-și va face timp să citească fiecare dintre scrisorile trimise și, cine știe, poate vă și răspunde... Și chiar dacă nu va avea timp să vă scrie fiecăruia în parte, în mod sigur va ține cont de tot ce scrieți voi aici.

Instrucțiuni despre cum puteți scrie o scrisoare Moșului - pe coloana din stânga.

Cine poate scrie o astfel de scrisoare către Moș Crăciun în această rubrică?

Oricine. Orice băiat-fetiță-mămică-tătic-bunic-bunică poate completa o astfel de scrisoare.

Singura condiție: să ai un cont pe AmFostAcolo.ro.
Dacă nu ai încă un astfel de cont, îți poți crea unul făcând click aici

Cum pot completa scrisoarea mea către Moș?

Fă click pe linkul de mai jos. Asigură-te însă înainte că ești autentificat/ă (logat/ă).

(Dacă e cazul, cere ajutorul și asistența părinților pentru a intra pe contul deținut de ei sau a crea un cont nou)

  • Consulţi pagina ca vizitator.
    NU POŢI COMPLETA O SCRISOARE CĂTRE MOŞ CRĂCIUN.
    Ptr a o putea scrie o astfel de scrisoare, trebuie fie (a) să te autentifici (dacă ai deja un cont pe AFA) fie (b) să-ţi creezi un cont AmFostAcolo.
  • (a) dacă ai deja un cont pe AFA: mergi în pagina princială a saitului (se va deschide o fereastră nouă), autentifică-te, apoi revino în această pagină şi apasă F5 ("Refresh")
  • (b) dacă NU ai cont AmFostAcolo: îţi poţi crea unul în 2 minute folosind acest link (se va deschide o fereastră noua; ai nevoie de o adresă de mail funcţională pentru a-ţi crea un cont pe AFA)
  • Cine poate consulta o scrisoare deja trimisă Moșului?

    Când compui o scrisoare, ai posibilitatea să alegi: scrisoarea să fie publică (accesibilă tuturor), protejată (accesibilă doar printr-o parolă, pe care o poți comunica, de exemplu, prietenilor) sau privată (doar tu și familia o puteți consulta).

    Indiferent de gradul de confidențialitate al scrisorii, însă, Moș Crăciun SIGUR o va citi! :)

    Vreau şi eu să scriu o scrisoare către Moş Crăciun


     

    Scrisori trimise Moșului - PAG. 10

    ORDONARE: cele mai RECENTEcele mai VOTATE
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: VASY VASILICA, 12
    DIN Crucea

    IN [05.12.15 15:14:50]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 448

    VOTURI: 0

       Draga Mos Craciun,
        Ma numesc Vasilica, am 12 ani si sunt din sat Chiril, comuna Crucea, judetul Suceava, casa numarul 170. Anul acesta m-am starduit sa fiu cuminte si sa ma port frumos cu toata lumea, si am si reusit! Draga Mosule multumesc pentru cadourile de ani trecuti! Anul acesta mi-as dori o geca pentru iarna roz, o pereche de cizme cu platforma ascunsa (marimea 37), un pulover si un ghiozdan nou pentru scoala, deoarece ghiozdanul meu este rupt si murdar, pentru ca niste colegi mi l-au aruncat pe jos si nu iese la masina!
        [...]
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: VLAD, 10
    DIN DR-TR-SEVERIN

    IN [01.12.11 22:10:48]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 441

    VOTURI: 0

       DRAGA MOSULE,MA NUMESC VLAD SI AM 10 ANI.EU AM SI O SORA MARIA CARE ARE 5 ANI. NE INTELEGEM FOARTE BINE SI NE IUBIM . LA FEL SI PE PARINTII NOSTRI.TI-AM SCRIS PENTRU CA SPER SA CITESTI ACEASTA SCRISOARE SI SA NE FACI SI NOUA O SURPRIZA ANUL ACESTA.NE INCANTA FOARTE MULT JUCARIILE DIN RECLAME DAR STIM CA PARINTII NOSTRI NU AU SUFICIENTI BANI PENTRU A NE CUMPARA CEVA DIN CE ARATA LA TV.
       ASA CA SPERAM SI NOI DE LA TINE LA O JUCARIOARA CAT DE MICA NU NEAPARAT DE LA TV..........NE BUCURA ORICE.ITI MULTUMIM.DACA SE POATE .............DACA NU TE ASTEPTAM SI LA [...]
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: MIHAELA SI ANDREI, 8 si 5 ani
    DIN bucuresti

    IN [03.12.14 20:44:28]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 437

    VOTURI: 0

       Draga mosule, Ma numesc Spinu Mihaela am 8 ani sunt din Bucuresti si impreuna cu verisorul meu andrei 5 ani iti scriem o scrisoare cu dorintele noastre, eu sunt la scoala si invat bine ma duce bunica mea mereu pentru ca mama mea este operata la coloana de 6 ori si are epilepsie eu imi doresc un leptop si verisorul meu are aceeasi dorinta...
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: ALINA, 11 si 5 ani
    DIN galati

    IN [26.11.11 22:11:45]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 436

    VOTURI: 0

       Draga Mos Craciun
       Ma numesc alina si sunt o mamica cu doua fetite de 11 si 5 ani ce ne dorim de la tine ,sa le pot darui fetelor cadoul mult visat adus de tine adica 2 perechi de role una cu sclipici pentru cea mica ,eu chiar daca sunt om matur parca nu ami vine sa renunt la ,a crede ca existi chiar daca cand eram copil si ami doream ceva de la tine nici odata nu am primit dar nu vreau ca fetele mele sa pateasca la fel eu ati doresc sa aduci incontinuare bucurii tuturor copiilor din intreaga lume pentru ca tu ca simbol aduci numai fericire pe fetele [...]
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: ION, 11 ani
    DIN satul Tocuz

    IN [10.12.11 21:26:05]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 433

    VOTURI: 0

       Dragă Moşule
       Mă numesc Ion Mînăscurtă clasa 6, satul Tocuz, raionul Căuşeni. Eu îmi dores un pirigraf electric şi toate ustensilele necesare de pirogravare.
       
       
       Str: Tineretului Tel:78-44-5
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: MIHNEA, 11 ani
    DIN BucureÅŸti

    IN [18.11.16 17:50:22]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 430

    VOTURI: 0

    RASPUNSURI: 1

       Draga Mos Craciun,
       
       Mie mi s-a stricat calculatorul si nu mai merge. Sora mea vrea o manga cu Hunter x Hunter (2011) (este un anime). Si eu vreau de craciun acest laptop: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/156-ideapad-100-hd-procesor-intel-core-i3-5005u-3m-cache-200-ghz-4gb-1tb-geforce-920m-2gb-freedos-black/
       Daca mie si surorii mele ne-ai putea sa ne aduci daruruile mentionate de mai sus am fi foarte fericiti!
       Te astept cu drag! [...]
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: DELIA, 11 ani
    DIN Ploiesti

    IN [19.10.14 20:53:15]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 428

    VOTURI: 0

    RASPUNSURI: 1

       Draga Mos Craciun,
       
        Pe mine ma cheama Delia am 11 ani si sunt din Ploesti eu mai am o surioara de 2 ani care te asteapta cu mare drag, cande te ved prin cartile mele sau pe calculator te pupa, iar cu cartile le ia in brate si doarme cu ele! Eu imi doresc de la tine dulciuri si jucari, carti, haine nu vreau ceva anume doar sa fie una din categoriile care le-am enumerat, iar pentru sora mea fructe si jucarii cu Minny si Miky nu stiu daca am scris bine dar ea le adora e inebunita dupa ele.
        Pentru tati vreau o [...]
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: ALEXANDRA SI ANDREEA, 9
    DIN BAIA MARE

    IN [17.12.13 18:57:43]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 414

    VOTURI: 0

    RASPUNSURI: 1

       Draga Mos Craciun: suntem sase fratiori patru fete si doi baieti: la noi nu a venit mos nicolae dar nu ne-am suparat: oare tu Mos Craciun ai sa vii? : Mama nu are bani sa ne cumpere dulciuri si jucarii dar tu cu siguranta ai: te rugam vino si pe la noi caci suntem tare tristi::: asa-i ca vii? : am vrea ca sfinta sarbatoare a nasterii domnului sa fie si ptr noi un motiv de bucurie: Te rugam mai adune si fructe si ceva lui mami si lui tatii sa nu fie suparati si ei.
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: ANTO SI CRISTI, 8 si 13 ani
    DIN Branesti

    IN [17.12.15 23:37:05]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 411

    VOTURI: 0

       Draga mosule, ma numesc Antonio si am 7 ani mai am si un frate pe nume Cristi. Eu Mi-as dori un noriel pad si niste dulciuri si un lego minecraft. Acum iti va scrie si fratele meu.
       
       Draga mosule, sunt cam mare pentru ati mai scrie scrisori dar eu inca cred in tine. Anul asta mi-as dori niste piese de calculator mai exact:un Intel Core I3 6100 SkyLake si o placa video ZOTAC GTX 750 TI. Cam atat pentru anul asta!
    SCRISOARE TRIMISĂ DE: GEORGE, 11 ani
    DIN Bacau

    IN [18.12.13 18:08:56]

    STATUS: PUBLICĂ

    VIZUALIZĂRI: 410

    VOTURI: 0

       Draga Mosule, ma numesc George. Sunt in clasa a 5 a. Anul acesta am fost foarte cuminte si am ascultat de parinti. La teza am luat: La romania am luat nota 10, iar la matematica nota 9. Asa ca lista mea pentru tine e urmatoare: Dulciuri, o chitara acustica!! sa nu fie clasica. Multa sanatate si cam atat. Cu drag George.

    ALTE SCRISORI PRIMITE:

    P: 1
    P: 2
    P: 3
    P: 4
    P: 5
    P: 6
    P: 7
    P: 8
    P: 9
    P: 10
    P: 11
    P: 12
    P: 13
    P: 14
    P: 15
    P: 16
    P: 17
    P: 18
    P: 19
    P: 20
    P: 21
    P: 22
    P: 23

    Vreau şi eu să scriu o scrisoare către Moş Crăciun

    CONTACT
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]