#I#D
57083 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vila Briza [Trăisteni]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.02.2015
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 14.10.11
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
75 lei/noapte
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Vila Briza din Valea Doftanei


Vila BRIZA din Valea Doftanei

(si încă două nominalizări, din respect pentru istoricul turistic personal :))

Mă grăbesc să vă devoalez si această cazare, unu, pentru că merită, doi, pentru că mi-e frică! :)

Cel mai recent popas acolo a fost in vara lui 2012 ş-acuşi intru la expirate şi mi-o iau in fundă! Primul a fost in 2010! Altul nu există! Observati, vă rog, precizia inginerească, adică, mă-ntelegeti, respect, nu aşa…

Intâi, mi am răsfoit pozele, să reintru în atmosferă….

Valea Doftanei, un loc foarte accesibil bucureştenilor. In anii 30- 35, ai noştri, nu ai istoriei, ne opream la baraj, la Paltinu’, puneam cortul sau, în cel mai fericit caz, ocupam o căsuţă din cele 5, parcă! S au dus, nu mai există! Eram tineri, puneam la spate lipsa de confort, cui îi păsa de “baia” cu gresie din pămant si iarbă iar faianţa din muşchiul copacilor, între două “concentrări” aflai si unde vine nordul, aerisire totală, intimitate parţială, ce vrei mai mult, baie+busolă, din moment ce copchila zburda fericită pe pajişte!

Anii au trecut, n am mai făcut dreapta la Câmpina!

Până într-o zi... când, hopa, amintirile mă chinuiesc... de 3 Sud-Vest :) …şi zic, ia Gogule, să I ardem o Valea Doftanei, da aşa, mai domneşte!

Din amintiri, văzusem, pe dinafară, pensiunea Crăiţa, cred că e una din cele mai vechi din zonă…Dar, nu, mi se părea prea aproape de zona de corturi de la baraj, zic hai pe drum, tot inainte, şi om vedea noi...

Si mergem, şi mergem, tot case, tot case, vroiam ceva mai retras, nu aşa, la drumul mare. Dăm de o cârciumă, se vedea mai dichisită. Zic halt, oprim de o udătură, io cu grade, tu, fără, (io lu Gogu îi vorbesc cu tu :) Ne potolirăm setea, inclusiv setea de informaţii, şi punem cap-compass spre vila Căprioara, cică nu I departe, se termină satul, ne aflam pe ramura Trăisteni, şi de acolo, tot înainte, pe drum forestier da ‘bun. Am mers ceva dar a meritat! Pustiu pe acolo, o vilă măricică, cocoţată in vârf de deal, lăsaram masina la bază, aburcaram bagajele şi ia o matale pe scări in sus, da’ ştiu că nu s au zgârcit la trepte, muulte... nu era bine să uiţi ceva în maşină. Am poze doar pe hârtie, dar tare bine a fost, deşi era o singură baie pe etaj, camere mici, mobilat minimalist, cînd am revenit în zonă, după …. ani, am încremenit, vila era părăsită, în paragină…. Cum ne dăm noi cu stângu n dreptu, mai rar …

Si, după…ani, iar ne a pălit dorul de zonă, hai la Căprioara, drumul, tot forestier, doar că fuseseră ceva conflicte armate în zonă, cratere gen Kosovo, maşina nouă, jale mare, când am ajuns şi am văzut şi în ce hal era vila, zic hai să găsim ceva cazare, stăm până se termină proviziile şi nici că mai călcăm pe aici. Sunt două uliţe mari şi late, numa case de baştani, un singur birt, o singură pensiune, Vila Iordache, prea multe camere, după gustul meu, dar un să te duci?

Deci, Vila Iordache!

După socoteala mea, peste 15 camere, sala de mese mare, toate camerele au balcon dar e comun, cele pe faţă au o privelişte, pfuai…Camerele minuscule dar, surprise, toate au baie, ma rog, băiţă, TV, îţi rupeai greabănu’ de sus ce era fixat, o măsuţă, 2 scăunele, o tavă cu 2 pahare, trei cârlige pe perete să ţi agăţi şi tu ceva. Accesul în cameră, cam incomod, o scară laterală îngustă, din lemn, cam distanţate treptele. Dar, stai, asta e scara nr 2, mai întâi urci mata scările de acces din curtea principală care e şi parcare. La nivel cu vila avem a doua curte unde erau 4-5 căsuţe-camping, foarte modeste, ca să mă exprim cuminte. Mai era un soi de şopron care adăpostea o mini-bucătărie de vară, adică un aragaz cu butelie, o chiuvetă, un grătar si o masă din bârne.

Toate erau compensate de multa iarbă, flori, copaci, privelişte, aer, liniste, dacă treceau două masini pe zi. ! S or mai fi modernizat intre timp!

Am stat 4 nopţi, atât ne au ajuns proviziile, doar ceva pâine am cumpărat de la nea Iordache, de treabă omul, ne a mai si omenit cu o MBS!

Si dusi am fost, mulţumind cerului ca nu plouase de 5 zile si măcar vedaei adâncimea craterelor de pe cei 6km de drum zis forestier, probabil pentru că trecea prin/pe lângă pădure!

Si nu ne a mai trebuit Valea Doftanei până în 2010 când ne a pălit dorul dar am jurat in barba (lui Gogu) să găsesc o cazare cu adevarat decentă, mai ales ca apărusera tot felul de pensiuni noi. N-am găsit niciuna cu mai putin de 5 camere!

Si hai la Vila Briza!

Primiserăm indicatii telefonic de la doamna gazdă, foarte amabilă, voce educată, a treia intersectie după biserică pe dreapta (satul Trăisteni), apoi vom urca 200m o pantă dulce, fără asfalt! Haha, 200 m, cand noi străbătuserăm 6 km! Da, da! Cand am ajuns acolo unde urmam să o facem la dreapta, am încremenit! Un drum plin de bolovani, pietroaie! Doamne, cu ce-am greşit? După un schimb “amical” de focuri cu conducătorul auto, am sunat gazda, i-am zis c-am ajuns si că suntem …stane de piatră. Ne-a convins că aghiută nu-I aşa negru cum pare. După doi ani, pietroaiele se îmblânziseră.

Am urcat pâş-pâş si, da! Ne-a venit inima la loc! O vilă semeaţă in vârf de deal, scenariul cunoscut : parcarea la bază, târât bagaje pe scări cu, desigur, muuulte trepte (ne-au ajutat si gazdele). Deci trepte=step aerobic moca!

Curte mare, iarbă, pomi, floricele…Loc de parcat masini sau ce-aveti.

Intrăm in casă si dăm de răcoarea aceea de munte, fără aer conditionat.

Iarăsi spatiu! Living-ul, o frumusete! Maare, aerisit, covor Pierre Cardin, ţi-era milă să-l calci, plante ornamentale, foarte luminos, mult geam şi o terasă acoperită, dar ce terasă, lungă cât living-ul si destul de lată! Si ce privelişte! Nu uitaţi că eram déjà cocoţaţi si ăsta era doar parterul. Tot la parter avem bucătăria, destul de mare, mai ales că e deschisă. Asta nu e întotdeauna foarte bine, la tura a doua, în 2012, am avut ca vecini un cuplu de puştani, maxim 20 de ani, care ziua nu ieşeau din cameră (cred ca făceau măsurători topometrice , coborau pe la 10 seara si se âncăpăţânau sa prăjească pui congelat, venea un fum pe scară…ce să fac, i-am băgat in sedintă, le-am dat cu supendare… :) Că tot suntem în bucătărie, mai mergea un frigider, dacă sunt ocupate simultan cele 5 camere…Altfel, dotată, inclusiv masină de spălat vase.

Din bucătărie se iese in curtea din spate unde este amenajată o terasă cu mese si băncuţe din bârne si un grătar mare, zidit. Tot la parter mai este o cameră cu baia aferentă dar trebuie să iesi din cameră ca să intri in baie. Camera nu are balcon.

Urcam la primul etaj. Aici avem 3 camere, cele mai faine. Cea mai mare (da’ mare!) este deasupra living-ului, baie faina cu 2 chiuvete, Jacuzzi si o terasă, pfuai… si o “panaramă”, pfuai…

Celelalte două camere sunt identice, diferă culoarea pereţilor, covoraşe, dichisuri…frumoase, deloc înghesuite, aranjate cu gust, găsim tot ce trebuie, dulap, TV, baie frumoasă si, dupa mine, la pièce de résistence, balconul! Mare si el, incap lejer masă cu scaune, vedere superbă! Am petrecut câte o săptămană în fiecare.

Mai urcăm un etaj, iata si a cincea cameră, si ea are baie, n-are balcon.

Linişte asurzitoare dar cocoşul vecinilor se aude! Câte o maşină, din an în Paşte!

Din spatele vilei puteti începe a drumeti : la dreapta, un drumeag care urcă, urcă, case rare, puteţi vizita “peujos” o particică neaoşă de sat; dacă vă e lene să urcati, luaţi-o la stânga, se continuă drumul pe care ati urcat cu maşina. E foarte frumos! Incepeti plimbarea cu o…oprire! Chiar langa vilă e un izvor cu apa limpede, rece si bună! Nu mai dati bani pe apa plată! Drumul, lat cât să încapă o maşină, şerpuieşte domol pe coastă, printre casele, mai noi sau, mai mult vechi, ale localnicilor, deci ne bucurăm si de o găină, un cocoş, pisoi şi ce se mai gaseşte prin bătătura omului. Ici, colo, câte o casă de vacantă! Fânete, pomi fructiferi, linişteee…idilic de-a dreptu’!

Dacă vă întoarceti la asfalt, la 20 de metri, in stânga, avem niste magazinute-cârciumioare-terase, 3 într-unu’, poti lua diverse alimente şi nu numai, savura o înghetată, o bere rece…

In dreapta, satul Trăisteni se continuă, dar, chiar şi mergând pe jos, ajungi repejor la capăt, acolo unde începe drumul forestier care duce la Vila Iordache. Opriti-vă pentru o baie... la picioare… în dreapta drumului curge raul Doftana! Si numai el si bunul Dumnezeu stiu cât de frumos se învolburează la fiecare pietricică iesită in cale... offf…. făceam popas zilnic, ne uitau păcatele ….

Nu ratati caşcaveaua, specialitatea zonei! De altfel, în luna septembrie, anual, se organizeaza Festivalul Caşcavelei.

Pentru împătimiţii pescuitului, Lacul Paătinoasa (Barajul Paltinu’) vă aşteaptă cu păstrav (si gazda găteşte păstrăv), biban, şalău, crap si caras. Mi-a zis un pescar si ăştia spun adevarul :)

Am auzit ca s-ar organiza şi ceva vânatoare dar cred ca asta e pentru premianţi (ssst, să n-audă domnul de la Balc).

Mergeţi cu încredere, cel mai indicat ar fi să ocupaţi toată vila!

---
Impresii încărcate de Eugenia55* in 07.02.2015 12:04:48

Validat / Publicat: 07.02.15 13:06:08


 • Alte destinații turistice prin care a fost: Franta, Belgia, Anglia, Spania, Germania, Lituania, Olanda, Grecia, Tunisia, Portugalia
VIZUALIZĂRI: 4413
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Eugenia55*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  73750 PMA (din 58 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.02.15 13:04:50]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Vila Briza, VALEA DOFTANEI" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[07.02.15 13:19:02]
» mesaj pers

   Frumos review. Am onoarea primului vot. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- arru
[07.02.15 14:45:24]
» mesaj pers

   Inviorator! :) Numai bun de sambata dimi-amiaza :)

   De Doftana ma leaga niste amintiri foarte frumoase. Am plecat din Brebu acum cativa ani, multi de fapt, intr-o plimbare de recunoastere si admirare a tinutului prahovean impreuna cu pitikul meu si cu viitorul tata-socru. Dimineata senina, soare cat cuprinde, plimbare pe mijlocul soselei. Pustietate, tipenie de masini sau oameni. Am luat la pas tot tinutul si cand am ajuns la Doftana ne-a ajuns din urma o furtuna de vara de toata frumusetea. Abia am reusit sa ne adapostim langa usa unei case/muzeu (parca) ca norii s-au dezlantuit. N-am vazut furtuna mai frumoasa si mai periculoasa. Era atata apa pe sosea, ca ducea busteni in calea ei, iar la nici 2 minute adapostul de la statia de autobuz de vis-a-vis (pe care o ochisem initial sa ne ferim de ploaie) a facut cunostinta cu un ditamai traznetul de mi-a inghetat sangele in vene. Nu cred ca trebuie sa mai precizez ca dupa aia ne-am lecuit de plimbare per pedes si ne-am urcat in primul microbuz intalnit!

   Dar tot am ramas cu o amintire de neuitat asa ca va multumesc pentru rememorare! Felicitari pentru review...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster70
[07.02.15 15:08:19]
» mesaj pers

   @Eugenia55 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[07.02.15 19:01:10]
» mesaj pers

   @webmaster26 - Stai, deci prima, a doua, a treia pe dreapta, după biserică... Bingo! Unde sunt sărurile? E pe strada Nichita Stanescu! Deja ma simt mai bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro
[10.02.15 14:13:41]
» mesaj pers

   @Eugenia55 - Mie-mi place ca domnu' Gogu nu protesteaza niciodata (cel putin asa vreau eu sa citesc printre randuri;)), chiar daca-i vorbiti cu tu.

şi zic, ia Gogule, să I ardem o Valea Doftanei, da aşa, mai domneşte!

... Si Gogu se conforma!

   P. S. Nunca es demasiado tarde, Euhenia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vali crintea
[16.05.15 18:26:34]
» mesaj pers

   frumoasa prezentare! nu am fost prin zona deloc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- simion.com
[09.08.15 17:22:25]
» mesaj pers

   

Drum pavat cu bolovani de munte
Merge-ti numai daca masina, este de servici, inchiriata, imprumutata de la un dusman, aveti mai multe masini in garajul personal, nu va intereseza de starea ulterioara a masini.

   Nu exista un INDICATOR la inceputul strazi (asa zisei strazi, pavata cu BOLOVANI DE MUNTEȚE)

   Am intrebat pana sa ajung acolo, mai multi localnici, am intrat in toate barurile, bodegile, si dupa dupa 1 ora am aflat.

   Consider ca este o jignire faptul ca nu exista nici un indicator, panou, e. t. c.

   Nu vad ce are un plus fata de alte locatii,

   Ps, . Nu m-am cazat a considerat drumul cu bolovani o jignire adusa mie si masini mele.

   Succes!!!

   ====

   NOTA WM: acest text a fost încărcat de autor ca articol de sine stătător, dar neîndeplinind condițiile de publicare, a fost mutat aici ca ecou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -1 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2012] Vila Briza -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593204">Şterge vot</a></div><span id="v9593204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2012] Vila Briza
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [AUG-2012] Vila Iordache -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593205">Şterge vot</a></div><span id="v9593205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2012] Vila Iordache
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [AUG-2012] Camping in curtea vilei Iordache -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593207">Şterge vot</a></div><span id="v9593207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2012] Camping in curtea vilei Iordache
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2012] Privelistea din balconul vilei Iordache -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593208">Şterge vot</a></div><span id="v9593208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2012] Privelistea din balconul vilei Iordache
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2012] Am vrut sa socializam, dar... :) -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593210">Şterge vot</a></div><span id="v9593210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2012] Am vrut sa socializam, dar... :)
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2012] Vila Briza, din alt unghi -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593211">Şterge vot</a></div><span id="v9593211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2012] Vila Briza, din alt unghi
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2012] O parte din curte, iaca si scarile pt step aerobic -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593212">Şterge vot</a></div><span id="v9593212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2012] O parte din curte, iaca si scarile pt step aerobic
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2012] Aici canta cocosul! :) -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593214">Şterge vot</a></div><span id="v9593214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2012] Aici canta cocosul! :)
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2012] In dreapta e drumul pe care veniti cu masina, cei 200m fara asfalt -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593215">Şterge vot</a></div><span id="v9593215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2012] In dreapta e drumul pe care veniti cu masina, cei 200m fara asfalt
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2012] Camera rosie de la etaj -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593216">Şterge vot</a></div><span id="v9593216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2012] Camera rosie de la etaj
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2012] Camera verde de la etaj -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593218">Şterge vot</a></div><span id="v9593218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2012] Camera verde de la etaj
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2012] Parte din baia (cu cabina de dus) de la camera verde, identica cu cea de la camera rosie -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593219">Şterge vot</a></div><span id="v9593219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2012] Parte din baia (cu cabina de dus) de la camera verde, identica cu cea de la camera rosie
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2012] Balconul camerei verzi -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593220">Şterge vot</a></div><span id="v9593220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2012] Balconul camerei verzi
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2012] Living-ul vazut de la intrare -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593222">Şterge vot</a></div><span id="v9593222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2012] Living-ul vazut de la intrare
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2012] Living-ul, partea stanga -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593223">Şterge vot</a></div><span id="v9593223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2012] Living-ul, partea stanga
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2012] Iesim pe terasa living, ce vedeti e cam jumatate din ea -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593224">Şterge vot</a></div><span id="v9593224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2012] Iesim pe terasa living, ce vedeti e cam jumatate din ea
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2012] O parte din bucatarie -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593226">Şterge vot</a></div><span id="v9593226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2012] O parte din bucatarie
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2012] Terasa (se iese din bucatarie) cu gratarul in dreapta -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593227">Şterge vot</a></div><span id="v9593227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2012] Terasa (se iese din bucatarie) cu gratarul in dreapta
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2012] Asta vedem de la balconul camerei rosii -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593228">Şterge vot</a></div><span id="v9593228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2012] Asta vedem de la balconul camerei rosii
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2012] Fauna locala :) -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 07.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av593230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv593230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=593230">Şterge vot</a></div><span id="v9593230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(593230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f593230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e593230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2012] Fauna locala :)
foto Eugenia55* [07.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată in 0.0578908920288 sec