ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.02.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JAN-2020
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
PREȚ SEJUR 700 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
2 AD. + - COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
99.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 34 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Continental Forum Hotel4

Continental Forum Sibiu, un amfitrion stilat

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Cu ceva vreme în urmă, am stabilit de comun acord să petrecem minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Mici, anul acesta continuând-se cu weekendul, la Sibiu, un oraș pe care vroiam să-l revedem și să-l luăm la pas sârguincios și pe îndelete, așa cum ne place nouă. Firește că mai întâi aveam nevoie de cazare și ne-am gândit să alegem una cât mai centrală pentru a ne fi mai ușor în colindările noastre prin zona veche, medievală. Cercetând booking.com am dat de câteva variante bune și foarte bune de cazare, apoi consultând încă o aplicație care-mi dădea variantele achitabile cu un anumit tip de card de vacanță, constat că acestea s-ar intersecta într-un punct: la Hotel Continental Forum.

Intru pe website-ul hotelului și am bucuria să observ că după data de 1 ianuarie, rezervările făcute direct la hotel beneficiază de discount de tarif de 15%, deci nimic nu putea fi mai potrivit decât să sun și să rezerv. Zis și făcut! Am sunat și mi s-a spus că voi primi o cameră dublă matrimonială, tip „superior” la prețul de 341 lei/noapte, cu mic dejun inclus. Am precizat că voi plăti cu cardul de vacanță, apoi am primit SMS și e-mail în care se specifica faptul că suntem așteptați în data 24 ianuarie, și dacă am fi vrut să anulăm, suntem rugați s-o facem cu cel puțin o zi înainte. Nu a fost cazul, abia așteptam să ne întâlnim din nou cu Sibiul, după câțiva ani buni.

Am plecat de acasă în dimineața zilei de 24 ianuarie în jur de 08,00 și am ajuns la Sibiu la prânz după 240 km de drum cu trafic nu foarte intens, dar parcurs fără oprire. Ajunși în fața hotelului, găsim parcarea plină, dar la un ochi dat roată, vedem liber un loc de parcare ce nu era inscripționat cu numele hotelului. Așezăm mașina, ieșim și intrăm în hotel.

La recepție, prezentăm confirmarea telefonică a rezervării, doamna de acolo, mai înainte de toate, ne întreabă unde am lăsat mașina, noi îi povestim ce și cum, apoi ne lămurește: locul neinscripționat aparține domeniului public și costă 10 lei/zi (între orele 08,00-22,00, noaptea nefiind taxabil), în timp ce un loc de parcare al hotelului costă 40 lei/zi. Ne indică un automat la care să mergem să achităm imediat și să punem tichetul în geam ca nu cumva să luăm vreo amendă. Ne executăm, urmând ca în diminețile următoare să repetăm procesul, în timp ce ne felicitam pentru norocul de a fi găsit un loc public, diferența de bani părându-mi considerabilă.

Întorși la recepție, încheiem formalitățile, primim cartela de acces, parola de wi-fi, instrucțiunile privind micul-dejun și achităm, deși check-in-ul începea în vreo două ore. Am plătit, în final 700 lei/două nopți, incluzând și taxa de oraș, pentru care am primit factură pe loc. Ni s-a explicat că am putea lua și alte mese la restaurantul hotelului, numit Balkan Bistro, servicii achitabile tot cu acel card, lucru pe care-l știam și aflat în intenția noastră. Am primit o cameră situată la etajul întâi, pe palierul din stânga, cu vedere în fața hotelului, fix spre parcare, așa încât ne vedeam mașina la fiecare privire aruncată pe fereastră.

Câteva cuvinte despre Hotel Continental Forum

Adresă: Piața Unirii, nr. 10, Sibiu 550173, Romania

Website: https://continental-forum-sibiu. continentalhotels.ro/

E-mail: sibiu@continentalhotels.ro

E-mail rezervări: reservation@continentalhotels.ro

Telefon rezervări: +40 372 121 721

Hotelul Continental Forum din Sibiu face parte din lanțul hotelurilor Continental care mai deține două hoteluri în București, și câte unul în Arad, Oradea, Târgu-Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava.

Cel din Sibiu este cotat la patru stele și nu este unul nou, ci unul cu o istorie bogată și interesantă, având o vârstă onorabilă de 167 ani. Are o clădire elegantă, cu arhitectură clasică, care-și poartă cu cinste aerul nobiliar, fiind renovat şi modernizat de mai multe ori de-a lungul timpului. În decursul a peste un secol și jumătate de existență a purtat mai multe nume, însă cel mai mult pe acela de „Bulevard” pe care l-a deținut până în 2007, după care a devenit ceea ce este astăzi. Am citit pe o plăcuță montată pe fațadă că această clădire a servit drept gazdă în 1918 pentru demnitarii care au dus la îndeplinire munca guvernului provizoiu ales în ziua Marii Uniri, având deci chiar însemnătate istorică.

Edificiul său impozant nu a fost dintotdeauna la dimensiunea actuală, dar acum se mândrește cu cele 134 camere dispuse pe cele trei etaje și în special cu apartamentul prezidențial (180 mp) care ocupă întreg etajul al patrulea, despre care se spune că ar fi cel mai luxos apartament de hotel din Sibiu. Camerele sunt de mai multe tipuri: single, duble standard matrimoniale sau twin, duble superior matrimoniale sau twin, de luxe matrimoniale sau twin, camere family, apartamente. Dacă ar fi să spun ce mi-a plăcut cel mai mult la acest hotel, aș spune că holul recepției, cu tot cu lobby, dar în special scara centrală, largă, elegantă care are un aer distins, retro. De dragul scării, am urcat și coborât tot timpul fără a folosi liftul, e drept că stăteam la primul etaj și ne era la îndemână.

Hotelul oferă o mulțime de facilități și servicii, de business mai ales, dar inclusiv spa, că doar se vrea unul de elită, printre cele mai bune din oraș. Noaptea este frumos luminat, așa încât este pus în evidență foarte bine.

Camera noastră

Am primit camera nr. 121 situată la primul etaj, palierul din stânga și, imediat ce-am intrat, am avut o mică surpriză negativă legată de mărimea camerei, în sensul că aceasta, deși semăna foarte bine cu fotografiile de pe website-ul propriu, în realitate, era mai mică, nu de speriat, dar sesizabil. Camera arată bine, decorată cu bun gust, are mobilier de calitate, de culoare deschisă, se vede că nu nou, dar binișor întreținut. Mocheta, bine aspirată, lasă să se vadă totuși câteva pete acumulate, dar nu relevă o uzură accentuată. Oricum, curățenia era temeinic făcută, în cameră totul mirosea bine, totul strălucea. Și în zilele următoare, serviciul de curățenie s-a efectuat zilnic, așa cum în fiecare zi ni s-au schimbat prosoapele, deși nu era necesar, și nu la dorința noastră.

De cum pășeam înăuntru, intram într-un hol mărișor, dotat cu un cuier cu oglindă foarte util. Pe stânga se făcea ușa către baie, apoi, în față, camera propriu-zisă. Piesa de bază a camerei este patul matrimonial care o ocupă preponderent, în capete încadrat de noptiere cu lămpi la fiecare dintre acestea. Vis-à-vis de pat, pe perete se găsește un birou/toaletă cu scaun, pe birou se află telefonul fix, o tavă pe care era așezată cana electrică de încălzit apă, cești, pliculețe de ceai, cafea solubilă, zahăr, dar și materiale informative despre room service, etc., apoi se continua cu un corp scund, foarte util, numai bun de sprijinit pe el tot felul de lucruri. Deasupra era suspendat televizorul LCD cu ecran destul de mare și multe programe. Tot peretele acesta este acoperit de un tapet floral, vesel colorat.

Pe peretele cu fereastra, lângă birou este așezată o măsuță rotundă cu două scaune stil fotoliu, apoi se continuă cu dulapul de haine (doar într-o ușă) lipit de alt corp în care se afla minibarul (plin cu băuturi alcoolice, nealcoolice, ciocolată, biscuiți, alune, toate de calitate), seiful într-o nișă, o tavă cu două pahare. Seiful era free, avea instrucțiunile de utilizare (foarte simple) alături, acolo se afla și lista cu prețurile (umflate) produselor din minibar. În dulap am găsit halate de baie și papuci de unică folosință. Camera nu are balcon, așijderea marii majorități a camerelor hotelului.

Baia a fost exact așa cum arăta în poze, cu pereții groși din sticlă opacă până la un nivel, apoi transparentă pe care se remarca ușor sigla hotelului. Baia era formată din trei incinte distincte, dacă le pot spune așa, adică separate cu uși. Se intra prima dată în zona (cea mai largă) în care se găsea chiuveta (total transparentă) cu oglindă, uscător de păr, oglindă cosmetică, blat transparent în josul căruia stă suportul de prosoape unde se aflau toate cele cinci prosoape (imaculate), iar pe perete se vedeau afișate regulile cu privire la schimbarea acestora.

Din această încăpere se intra/urca fie în cadă spre care era ușă ce o despărțea ermetic de rest, fără să pătrundă o picătură de apă pe pardoseală, fie spre incinta unde era vasul de wc. Ușa spre încăperea cu wc-ul, slavă Domnului, nu era transparentă.

Instalațiile funcționau ireproșabil, iar bateriile foarte moderne, de asemenea. Consumabilele puse la dispoziție erau de soi și foarte variate: săpunele, gel de duș, șampon, loțiune de corp, periuțe de dinți și pastă dw dinți de unică folosință, aparate de ras și spumă de ras, la fel, de unică folosință, nu mai zic de punguțe, hârtie igienică.

Per total, baia mi s-a părut elegantă și destul de futuristă, cu un aer ușor îndrăzneț, poate chiar frivol la câtă transparență oferea, dar asta e doar părerea mea.

Wi-fi a funcționat foarte bine, parola am primit-o încă de la check-in, dar am găsit-o și în cameră. Peste tot, în tot hotelul, căldura se asigură în mod centralizat, și pot spune că era destul de cald, ba chiar mult prea cald uneori, așa încât mai acționam termostatul s-o mai temperăm.

Micul dejun putea fi servit zilnic între 06,30-10,30 și mi s-a părut unul dintre cele mai ofertante mese de acest tip întâlnite. Eram întrebați ce cameră ocupăm pentru a se verifica dacă avem inclusă masa de dimineață, fiindcă există și cazare fără mic dejun, iar doritori poate or mai fi fost mai mulţi! Legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, cereale, oleaginoase, fructe uscate, ouă fierte sau ochiuri, omletă, salate, toată gama de alimente posibile putea fi văzută și încercată, ba mai mult, tăvile al căror conținut se împuțina, erau imediat reîmprospătate și reumplute, așa încât în permanență aveai impresia că nimeni nu s-a atins de ele. O sumedenie de angajate trebăluiau pe acolo, ca totul să decurgă fără reproș. La fel și la capitolul băuturi, găseai de toate: lapte, cafea, ceai de toate soiurile, sucuri, etc. Nu am sesizat că vreun lucrător s-ar fi uitat urât dacă vreun client mergea să-și umple farfuria din nou cu cele preferate, în sensul acesta, pot spune că personalul era destul de amabil și gentil. Noi ne-am nimerit în cele două dimineți cu un grup mare, mixt, de sportivi danezi, norvegieni care chiar mâncau destul de mult cantitativ, dar nimeni nu a părut deranjat că fetele sau băieții se tot înfruptau cu una, alta.

Am mai luat și alte mese de prânz sau cină la restaurantul Balkan Bistro, restaurant á-la-carte, al cărui meniu îl găsiți aici: https://continental-forum-sibiu. continentalhotels.ro/wp-content/uploads/sites/4/2019/05/Meniu_Balkan_site-1. pdf. Mâncare bună, dar nu te dă pe spate, porții așa și așa, prețuri mari, servire aleasă, e clar că se vrea un restaurant de clasă!

Despre parcare v-am spus, cea mai bună opțiune este să fie „vânat” un loc în fața hotelului pe care să nu scrie că e rezervat pentru hotel, așa având siguranța că e al domeniului public, costul parcării fiind mult mai mic. Dacă nu, mai este o parcare peste stradă, destul de spațioasă, tot pe domeniul public.

Concluzie

Șederea la Continental Forum Sibiu a fost plăcută, chiar dacă deloc ieftină. Hotelul este unul destul de bun, bine amplasat, serviciile pe măsură, angajații politicoși, amabili. Nu am motive să nu recomand hotelul, deși nu întotdeauna are parte de referințe bune, eu, una, judecând după experiența personală, sunt de părere că merită luat în seamă pentru un city break.

 

Vă rog, atașați următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=tBHBa-TjtVg

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de irinad in 21.02.20 07:22:25
Validat / Publicat: 21.02.20 08:34:48
VIZUALIZĂRI: 946INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Continental Forum Sibiu văzut din strada principală
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 44300 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 34.40 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  11 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [21.02.20 08:02:38] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  irinad [21.02.20 09:13:48] »

  @webmasterX: Mulțumesc!

  Dan&Ema [21.02.20 09:28:26] »

  @irinad:

  Continental Forum e o optiune buna de cazare in Sibiu. Atuurile sunt pozitia centrala si standardul hotelului. Nu e ieftin, asa cum ai si scris.

  Are insa un mic dejun foarte bogat si variat.

  Mie camerele imi plac mai putin in sensul ca acolo se vede ca este ceva vechi acoperit sa para nou.

  Dar este standard 4 *.

  Parcarea este o problema cand hotelul are multi turisti, asta mi s-a intamplat de multe ori.

  Imi amintesc ca am organizat si interviuri in acest hotel intr-o sala inchiriata.

  Felicitari pentru articolul detaliat si alegerea facuta! Nunai bine! 😁

  maryka [21.02.20 11:18:50] »

  Despre Sibiu, oricând, de bine! Adică mie îmi place mult și mereu am senzația și nevoia de a o compara cu Brașovul.

  E adevărat că s-au scurs câtiva ani de când am fost acolo, dar mereu mă gândesc cu drag!

  Noi am stat lângă Piata Mare, la un studio, dar motivul pentru care am ajuns, a fost o nuntă, la Ramada, „vecină” cu Continental. Îmi aduc aminte că atunci chiar era în renovări. Undeva prin 2013 adică. Chiar remarcam ce pozitie bună are.

  Un articol foarte util, pentru cei care își doresc să stea aproape de centru și obiectivele principale.

  Te pup, un sfârșit de săptămână așa cum îti dorești!

  irinad [21.02.20 12:40:31] »

  @Dan&Ema: Am văzut că și tu ai stat la Continental Forum Sibiu și că ai scris deja două articole despre hotel.

  Da, în general, hotelul are puncte forte, doar că, într-adevăr, parcarea este scumpă și insuficientă. Însă există varianta parcare publică mult mai convenabilă.

  Mulțumesc de vizită, ecou și aprecieri! Toate cele bune și ție!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  irinad [21.02.20 12:53:15] »

  @maryka: Să știi că și noi am fost tentați să asemănăm Sibiul cu Brașovul, cel puțin soțul meu insista mult pe tema asta. Eu sunt un pic mai conservatoare și adepta principiului conform căruia " fiecare cu ale lui, fiecare e unic" , deși, recunosc, există ceva similitudini pe alocuri.

  Însă, am remarcat cu ușurință că Sibiul este un oraș eminamente turistic, cel puțin în partea sa centrală, medievală, și care arată destul de bine.

  Mulțumesc de vizită, ecou și vorbe frumoase!

  Mihai18 [21.02.20 14:34:11] »

  Conținutul rewievului m-a bucurat deoarece acest hotel menține de-a-lungul deceniilor standardul ridicat al serviciilor oferite. Pentru ce oferă, prețul/1 noapte este rezonabil.

  Eu m-am cazat în acest hotel înainte de anul 1989, fiind în interes de serviciu și atunci era la fel de bun.

  Apropos. Ușa de la parter din colțul clădirii, îmi provoacă amintiri. În interior, la acea vreme era un bar de noapte. Prețurile erau mari. O cafea costa cât diurna mea pe o zi, dar merita. Nu știu ce o fi acum acolo, poate îmi spuneți dv.

  Cu convingere, am acordat acestui rewiev, un FB

  irinad [21.02.20 15:33:20] »

  @Mihai18: Se pare că hotelul acesta își păstrează un standard ridicat al serviciilor, deși am văzut, inclusiv aici pe sait, că are parte și de recenzii negative. Asta depinde în bună parte de experiența și de așteptările fiecăruia dintre noi.

  De cum se intră în hotel, în stânga se află lobby barul și în continuare restaurantul Balkan Bistro unde ni se servea micul dejun și unde am mai luat și alte mese ulterior.

  Tot în acea zonă era și Wellness Club, spun asta fiindcă am văzut trecând prin restaurant în timp ce eram acolo, domni și doamne în halate și papuci de baie.

  De la intrarea în hotel, în dreapta era recepția, iar privind din fața hotelului, în dreapta se află Tekaffe Pastry Shop, cred că un soi de cafenea.

  Mulțumesc de vizită, ecou și comentariu!

  crismis [21.02.20 21:23:06] »

  @irinad: Știu foarte bine acest hotel, am stat de vreo 2 ori aici, cu ocazia diverselor evenimente profesionale la care particip. Am remarcat și eu calitatea micului dejun și, în general, mi-a plăcut atmosfera retro, " din altă epocă" , a camerelor. Baia de sticlă nu m-a deranjat defel, de fiecare dată am stat singură în cameră; în schimb, alți colegi n-au fost atât de norocoși și țin minte că am auzit cârcoteli referitoare la acest subiect!

  Ultima oară am frecventat hotelul Continental în martie anul trecut. M-am cazat la Pensiunea Timpuri Vechi (despre care păstrez calde amintiri), dar la Continental s-a desfășurat cursul la care am participat. Undeva, la primul etaj, în dreapta, au și o sală de conferințe care poate primi vreo 70-80 de oameni, după aprecierea mea (noi am fost atunci mai puțin de 20, ne-am lăfăit).

  Și tot cu ocazia acestui curs, am mâncat de 2 ori la prânz la bistro. Obișnuiam să comandam încă de dimineață, de când soseam, iar la prânz mâncarea ne era servită rapid, astfel încât s-o putem dovedi în scurta noastră pauză. Impresia generală a fost aceeași cu a ta: scump și destul de banal, așa că din a 3-a zi am căutat altceva.

  Rămâne un hotel foarte bun totuși, cu o localizare excelentă, așa că nu voi pregeta să revin acolo, dacă mi se va mai ivi ocazia!

  ... Abia aștept să văd ce impresie ți-a lăsat Sibiul! Pentru mine, e cel mai frumos oraș din țară!

  irinad [21.02.20 22:16:56] »

  @crismis: Mă bucur că şi tu ai constatat cam aceleaşi lucruri despre Continental Forum: micul dejun este minunat, în rest, mâncarea de la restaurant nu excelează şi " ustură" cam tare la buzunar, cazarea este destul de bună, baia de sticlă cam îndrăzneaţă, însă, per total, concluzia ar fi că merită ales din nou, aşa cum îşi merită cele patru stele de pe frontispiciu.

  Din câte am văzut, este foarte potrivit ca şi hotel pentru întrevederi de business sau team-building, dar poate fi o opţiune şi în afara acestora. Iar amplasarea este excelentă.

  Sibiul ne-a plăcut tare mult (nici nu se putea altfel!), ne-am învârtit prin centrul medieval de o mie de ori cât am stat pe acolo, deşi am prins un frig zdravăn. Ne mai retrăgeam un pic la hotel unde era foarte cald, chiar prea cald, apoi o luam iar din loc la colindat. Era ger cu soare strălucitor!

  Mulţumesc pentru vizită, ecou şi cometariu!

  mishu [29.03.20 14:44:30] »

  @irinad: O recomandare buna, o alegere inspirata. Felicitari, votat cu mare drag.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, Dan&Ema, irinad, maryka, Mihai18, mishu
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.0874028205872 sec
  ecranul dvs: 1 x 1