ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.07.2019
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Râmnicu Sărat
ÎNSCRIS: 09.05.11
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 3 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 393 leva (cazare)+ 60 leva (parcare) ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ AI
"ECHIPA" A INCLUS:
2 AD. + 1 COPII -- v: 9 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE REZULTATĂ
85.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Berlin Golden Beach Hotel4

Sejur plăcut la Berlin Golden Beach Hotel

TIPĂREȘTE

Pentru luna iunie nu am avut nimic planificat dinainte. Cu toate acestea, am urmărit niște piste care depindeau de starea vremii, de diferite prețuri, dar și de câteva zile libere pe care le-am putea smulge de la serviciu.

I. Alegerea hotelului, sejur de 3 nopți începând cu 22 iunie, preț și informații despre drum

Una dintre posibilități era un sejur la Nisipurile de Aur, stațiune care ar fi reprezentat o premieră pentru noi. De ce acolo? Pentru că finii noștri, dar și un alt cuplu de cunoscuți, cumpăraseră de prin iarnă câte un sejur de 5 zile la Hotelul Berlin Golden Beach, unitate de cazare aflată în această stațiune bulgărească. Conturându-se posibilitatea de a obține 2-3 zile libere de la serviciu, am început să caut oferte pe site-urile de rezervări online. Dacă prin luna mai un minisejur de 3 nopți la Hotelul Berlin Golden Beach costa aproximativ 2000 de lei, am găsit pe la începutul lunii iunie o ofertă de nerefuzat: 3 nopți cazare cu all inclusive la 393 de leva, adică vreo 950 de lei, începând cu 22 iunie!

Am rezervat imediat și apoi am așteptat cu nerăbdare să treacă timpul. Și a sosit momentul plecării! Am pornit la drum sâmbătă dimineața cu noaptea-n cap, pe la ora 04.30, iar la 10.50 ajunsesem la intrarea în stațiune. Am ales să ieșim din țară pe la Negru Vodă (vamă în care lucrurile s-au mișcat greu, am stat acolo aproape o oră) și am parcurs la dus vreo 385 de kilometri.

Am plătit de acasă, online, vigneta bulgărească pentru o săptămână, iar după vreo 15 kilometri de la graniță am fost opriți de către un echipaj care a verificat dacă avem vignetă. Lucrurile au fost în regulă, astfel că am continuat drumul fără să mai apară vreo problemă. Am mai văzut pe drum mașini pentru controlul vignetei (cu inscripția BGTOLL), așadar mare grijă să aveți vignetă bulgărească valabilă când ajungeți la vecinii noștri din sud!

La venire, am intrat în țară pe la Vama Veche, punct de frontieră unde am stat doar 9 minute! Drumul a fost liber și se prezintă în condiții bune.

II. Hotelul Berlin Golden Beach - amplasare și primul contact cu recepția

Hotelul se află la capătul nordic al stațiunii Nisipurile de Aur, în vecinătatea portului de iahturi. Hotelul este format din patru corpuri, respectiv A (11 etaje), B (6 etaje), C (4 etaje) și D (10 etaje) . Hotelul dispune de 382 de camere duble standard și de 56 de apartamente.

La parterul corpului A se află recepția principală a unității de cazare; acolo am mers atunci când am ajuns (pe la ora 11.00). Am achitat cazarea cu cardul și am primit brățările; cu ele puteam comanda de la lobby bar, de la beach bar, am intrat la masa de prânz, practic am avut acces la tot ceea ce înseamnă hotelul, mai puțin la camera noastră (pe care urma să o primim în jur de ora 14.00, conform condițiilor pe care le cunoșteam din momentul rezervării). Drept urmare, am revenit la recepție pe la ora 13.40 și în aproximativ un sfert de oră am primit cartela de la cameră (aveam să constatăm că am primit o cameră așa cum cerusem în rezervarea online de pe booking).

III. Spațiile comune ale hotelului

Trecând în revistă spațiile comune ale hotelului, la parterul corpului A, pe lângă recepție, se mai găsesc un ghișeu pentru schimb valutar (am văzut cursuri de schimb mai bune în stațiune), o cameră pentru bagaje, grupuri sanitare și lobby bar. La parterul corpului B se află restaurantul principal și un wellness center (se fac masaje contra cost și există un spațiu unde se afla o piscină interioară, acum închisă). Uitându-mă puțin prin lista cu masajele disponibile, aș putea aminti câteva: masaj spate - 30 de minute, 35 de leva sau 90 de lei; masaj anticelulitic - 40 de minute, 45 de leva sau 115 lei; masaj cu miere - 40 de minute, 45 de leva sau 115 lei; masaj de relaxare (antistres) - 70 de minute, 65 de leva sau 165 de lei; masaj cu pietre vulcanice - 60 de minute, 75 de leva sau 190 de lei (după cum reiese, prețurile erau afișate atât în moneda bulgărească, dar și în lei).

Camera pe care noi am primit-o la recepție se află în corpul D al hotelului. Acest corp de clădire este mai înalt (la fel ca și corpul A). La subsol se află un centru de masaj, la parter este lobby bar, o recepție secundară, dar și un alt restaurant (pe care noi nu l-am folosit). Accesul către etajele superioare se face cu ajutorul a două lifturi spațioase și destul de silențioase (8 persoane, 630 de kilograme limita maximă). Nu am așteptat niciodată mai mult de 2-3 minute. Fiecare etaj are mochetă de culoare vișinie pe jos, fără mirosuri neplăcute.

IV. Camera 974, corpul D - priveliște minunată către mare

Camera noastră a avut numărul 974, fiind situată în corpul D (fostul Hotel Glarus, din ceea ce am mai citit), la etajul 9. Pentru că se află atât de sus, am beneficiat de o priveliște de vis către mare și către centrul stațiunii Nisipurile de Aur (cam aceeași priveliște ar fi și din balcoanele camerelor 972,973,975,976 ori 977 sau poate de la ultimul etaj ori de la etajul 8). De la recepția hotelului am primit o singură cartelă, iar suportul acesteia se află pe interiorul ușii de la intrare. Încăperea are un hol mic (unde se află un cuier, o oglindă și un dulap destul de spațios), iar în stânga este ușa către baie. În dulapul de pe hol este o cutie de valori, pe care noi nu am utilizat-o. Camera propriu-zisă este destul de spațioasă, fiind prevăzută cu două paturi twin unite, un fotoliu pat, un birou cu oglindă, televizor (diagonală 81, prindea un singur post românesc, unul de știri), minibar, telefon, scaun, taburet și noptiere. Cele două veioze montate la capul patului funcționau.

La venire, în minibarul camerei am avut două doze de bere locală și două sticle de apă plată la 0,5 litri. Conform celor specificate în pliantul informativ aflat pe birou, aceste produse pot fi consumate gratuit, iar la cerere minibarul va fi realimentat (acest lucru realizându-se contracost).

Pe jos prin cameră este gresie, iar geamul și ușa spre balcon reprezintă un întreg perete, permițând luminii naturale să pătrundă ușor în cameră. La geam există perdea și draperie, iar când acestea sunt trase, încăperea devine întunecoasă, numai bună pentru somnul de după-amiază. Din ceea ce am observat, pereții sunt destul de subțiri și nu asigură o prea bună izolare fonică.

Pe oglinda din cameră (în colțul din dreapta, sus) sunt trecute un username și o parolă, prin intermediul lor putându-ne conecta la rețeaua de internet wireless a unității de cazare. Din ceea ce am aflat, fiecare dintre camere are parola sa. Conexiunea a fost destul de bună (numai în cameră) și prin intermediul aplicațiilor online am comunicat cu cei de acasă.

În ceea ce privește temperatura din camere, sistemul de climatizare poate fi reglat cu ajutorul unui termostat; climatizarea nu pornește decât dacă ușa de la balcon este închisă și se oprește când scoți cartela camerei. Termostatul are trei trepte de intensitate și poate fi setat atât pe aer rece, dar și pe aer cald.

Atenție la faptul că în hotel sunt camere pentru nefumători, iar în cazul încălcării interdicției se va achita o taxă de 100 de leva (conform informației din pliantul de prezentare a hotelului) !

Baia camerei este destul de spațioasă. În baie se află vasul de toaletă, coșul de gunoi, chiuveta având oglindă mare, foehnul (funcțional), telefon și cadă. Pe suportul din perete am găsit 6 prosoape albe de diferite mărimi, pe o parte dintre acestea schimbându-le după 2 zile, la solicitarea noastră. Trebuie menționat că suporturile din baie nu sunt foarte solide, unul fiind gata să cadă (în consecință, noi nu l-am folosit). Apa caldă a curs permanent, iar la venire am găsit 8 sticluțe cu produse cosmetice pentru baie și 2 hârtii igienice. Pe peretele din dreptul căzii se află un cordon de panică, acesta putând fi acționat în cazul unei situații neprevăzute.

Balconul camerei noastre a fost spațios, noi trei putând sta împreună în acest loc fără probleme. Balustrada este metalică și este înaltă (aproximativ 150 centimetri), ceea ce este foarte bine, având în vedere înălțimea semnificativă la care ne aflam. Balconul este mai larg în dreptul ușii și există o măsuță cu două scaune de plastic. În lateral este montat un suport reglabil, util pentru uscarea lenjeriei de plajă și a prosoapelor. Pentru că ușa de la balcon nu are plasă contra insectelor, ne-am trezit într-o seară (după ce fusesem la plimbare și lăsasem în acest timp ușa deschisă) cu vizita câtorva țânțari pe care a trebuit să îi vânăm ca să nu ne vâneze ei ulterior! :)

Datorită faptului că finii noștri au avut cameră în corpul B (etajul 5, cu vedere la mare), aș putea face o comparație rapidă între două camere. Camera lor din corpul B era ceva mai mare decât a noastră și avea o canapea extensibilă (pentru o persoană), în locul fotoliului pat de la noi. Vederea din balconul lor a fost frontal către mare, dar zgomotele de la piscina din față se auzeau ceva mai tare, dat fiind etajul mai mic la care se află camera.

V. Să mergem la masă! Sau poate vrem să bem ceva!

Am mers de fiecare dată să mâncăm la restaurantul aflat la parterul corpului B. Restaurantul are o terasă exterioară spațioasă, dar există suficiente locuri și în interior. Noi am mâncat dimineața și seara pe terasa exterioară, iar la prânz era cald afară, așa că ocupam masă în interior.

Programul meselor: micul dejun, între orele 07.30 - 10.00; prânzul, între orele 12.00 - 14.00; cina, între orele 18.00 - 20.30. Ca impresii generale, felurile de mâncare oferite au fost diversificate, aveai ce alege pentru a nu te ridica flămând de la masă, chiar dacă poate unele produse nu te-ar atrage (poate nu îți plac sosurile, poate unele mâncăruri aveau prea mult mărar, poate că friptura de pui ar fi trebuit mai bine pătrunsă etc.). Câteva feluri de mâncare se repetau atât la prânz, cât și seara. Tăvile care se goleau erau în general înlocuite repede. Restaurantul pare oarecum subdimensionat raportat la dimensiunea hotelului, dar totuși nu am văzut persoane care să aștepte în picioare pentru a prinde locuri libere (bine, în plin sezon situația ar putea fi oarecum diferită).

Sucurile, berea și băuturile alcoolice sunt în schimb diluate/de proastă calitate, dar partea bună este că nu dau dureri de cap! :)

Micul dejun - pentru această masă am mers, de regulă, pe terasa exterioară pe la 08.30. Înainte de toate, am trecut pe la dozatorul de cafea și pe la cel de suc (după preferințe), apoi am studiat ”oferta”; nu lipseau ouăle fierte, omletele, diferite sortimente de brânză, cașcaval (nu era prea grozav), crenvuști, salam, pâine prăjită cu ou, câteva feluri de măsline, roșii feliate sau castraveți, cornulețe, plăcintă cu brânză, fasole chiar, iaurturi, compoturi, cereale, lapte dulce, macaroane cu brânză, unt, gemuri, ciocolată pentru întins pe pâine. În centrul restaurantului se află o masă unde erau aduse platouri cu diferite fructe (cireșe, banane, portocale feliate, mere, felii de grepfruit) și prăjituri (ne-au plăcut niște checuri și eclerele, acestea din urmă terminându-se cel mai repede).

Prânzul a fost masa la care am mâncat în restaurant, motivul fiind căldura prea mare de pe terasă (după cum am mai spus). Am avut la dispoziție câte două feluri de ciorbe/supe (de exemplu, ciorbă de pui cu ciuperci, supă de legume / ciorbă de perișoare, ciorbă de fasole), diferite mâncăruri cu sos, paste, brânzeturi, pește marinat, piure, cartofi natur, friptură de porc, friptură de pui, cârnați, tocană de legume, orez cu legume, legume fierte, măsline, fructe și câteva feluri de prăjituri. În interior exista un bar de unde puteai lua bere la dozator, vin alb sau roze la pahar, precum și înghețată (nu era prea gustoasă). Dozatorul de sucuri se afla și el în apropiere.

Cina a fost masa la care ne-a plăcut să rămânem mai mult pe terasa exterioară. Ajungeam în jur de ora 19.00 și puteam alege mâncăruri diverse, precum: friptură, cartofi pai, diferite salate cu sau fără maioneză, legume fierte, varză călită, mămăliguță cu brânză (nu prea se simțea brânza), bulete de cartofi, iaurturi, spaghete cu unt, sos de roșii, macaroane, mazăre, orez, legume, fructe, prăjituri, iar la capitolul ciorbe aș putea da ca exemplu combinația: ciorbă de porc cu cartofi și supă cremă de legume (au fost gustoase ambele feluri). La fiecare masă există câteva feluri de pâine, uneori fiind aduse și chifle.

În exteriorul corpului D, către plajă, există un burger bar, cu burgeri și hotdog în intervalul 10.00 - 16.00. Într-una din zile a existat un alt pool bar la piscina din dreptul corpului D și de acolo am luat diferite prăjituri/fursecuri.

În ceea ce privește lobby-barul din apropierea recepției, acesta este deschis nonstop. Se pot comanda cafea simplă, cafea cu lapte, ciocolată caldă, bere sau diferite cocktailuri; dintre ultimele, aș putea aminti Tequila Sunrise (favoritul meu), Sex on the beach, Vodka orange, Gin tonik, Santa Lucia, Mojito, Cuba libre sau Long Island Ice tea. Există și sortimente de băuturi bulgărești (nu am fost curios să încerc): vodka, gin, rom, brandy, lichior de mentă, vin, șampanie. Toate aceste băuturi pot fi comandate și la celălalt lobby-bar din corpul D, doar că acesta închide la ora 22.00. La cele două lobby-baruri este necesară îmbrăcăminte adecvată (dress code), adică nu poți merge în slip, ca pe plajă.

VI. Marea, plaja și piscinele unității de cazare

Hotelul Berlin Golden Beach are plajă proprie, care se întinde în dreptul tuturor celor patru corpuri ale unității de cazare. Plaja este lată, nisipul este destul de fin și foarte curat. Apa mării se adâncește destul de rapid, nu seamănă cu ceea ce întâlnim la Mamaia. Prin apă erau meduze mici, dar și unele gângănii care mai ciupeau uneori, dar apa a fost în general curată.

Din socotelile noastre, erau pe plajă peste 700 de șezlonguri, la fiecare două șezlonguri existând câte o umbrelă (nu am întâlnit nicio situație în care să nu găsim șezlong disponibil). Pe plajă există un beach bar, de unde poți lua sucuri, bere, cocktailuri, programul de funcționare a barului fiind 10.00 - 22.00. Beach barul are o terasă acoperită. Ne-a plăcut mult faptul că nu am văzut niciun coș de gunoi plin pe plajă (așa cum se întâmplă deseori pe la noi). La dispoziția turiștilor sunt două dușuri cu apă caldă la marginea dinspre alee a plajei, iar dincolo de beach bar se află un cort unde poți beneficia de masaje contra cost.

Mai trebuie adăugat că între bucățile de plajă amenajate există din loc în loc și spații libere pe nisip unde poți sta pe plajă cu cearceaful/rogojina. Conform unui anunț afișat la beach bar, nu este permisă pre-rezervarea șezlongurilor și a umbrelelor pentru mai mult de o oră în absența turiștilor, dar acest lucru se întâmpla dimineața, mai ales cu șezlongurile din primul rând către mare.

Hotelul are două piscine, aflate una lângă cealaltă. Adâncimea lor maximă este de 1,40 metri. Piscina aflată în dreptul corpului D are și un spațiu separat pentru cei mici, adâncimea apei fiind acolo de 70 de centimetri. Se simte destul de tare clorul din apă. Pe marginea piscinelor există șezlonguri și umbrele, la fel ca pe plajă. În lateral se află un grup sanitar, iar în exterior se află dușurile de la piscină. În dreptul corpului B se află un pool bar, acesta funcționând până la ora 16.00.

VII. Parcarea hotelului - cu plată (cam scumpă), dar nepăzită

În ceea ce privește spațiile de parcare ale hotelului, merită prezentate câteva detalii, știut fiind faptul că Nisipurile de Aur este o stațiune care nu stă prea bine la acest capitol. În spatele celor patru corpuri ale hotelului este amenajată o parcare lungă, iar mașinile se parchează lângă zidul dinspre pădure, pe un singur rând. Atunci când am sosit, ne-a luat în primire bărbatul de la parcări, acesta întrebându-ne pe ce nume avem rezervarea. Pentru că nu prea înțelegea ce-i spuneam în engleză, i-am arătat rezervarea printată, ceea ce ne-a simplificat vizibil conversația! :) Ne-a indicat un loc liber la vreo 30 de metri mai încolo și acela avea să fie spațiul în care a rămas mașina pe tot parcursul sejurului. Am mers apoi la recepție (atunci am primit brățările) și am completat o hârtie cu numărul mașinii, durata sejurului și numărul camerei noastre (care ne-a fost comunicat de la sosire, imediat după ce am plătit). Am trecut apoi aceleași date într-un registru aflat pe biroul de la recepție și hârtia completată am pus-o pe bordul mașinii, pentru a evita vreo situație neplăcută în care autoturismul să fie ridicat (așa cum am citit că se mai întâmplă prin stațiune). Referitor la plata parcării, aceasta a costat 20 de leva pe zi și am plătit la recepție, la finalul sejurului (achitat cu cardul - 60 de leva).

VIII. Alte facilități și informații

Hotelul nu excelează la capitolul animație, fiind recomandat mai degrabă pentru poziția oarecum retrasă față de restul stațiunii (ceea ce înseamnă mai multă liniște) și pentru plajă. Pe terasa acoperită de lângă piscina din apropierea corpului D erau câteva măsuțe, un fel de kids club unde juniorii puteau desena, picta sau decupa alături de o angajată. Am văzut câțiva copilași interesați într-o zi, ceilalți erau fie pe la piscine, fie în apa mării.

În pliantul de prezentare a unității de cazare este menționat faptul că oaspeții Hotelului Berlin Golden Beach au acces la scena de animație aflată lângă Hotelul Berlin Green Park. Distanța dintre cele două hoteluri poate fi parcursă în 10-15 minute pe jos, dar noi nu am ajuns acolo, așa că nu pot confirma informația.

Ne-am plimbat în schimb până în zona centrală a stațiunii Nisipurile de Aur și am remarcat în primul rând curățenia. Prețurile la suveniruri sunt afișate la vedere în leva, dar anumiți comercianți acceptă și lei. Oricum sunt din loc în loc niște case de schimb valutar, iar cursul era bun. Există și câteva supermarketuri, iar acolo se poate plăti cu cardul (ceea ce am făcut și noi).

Din zona Hotelului Berlin Golden Beach pleacă trenulețe turistice către centrul stațiunii; prețul pe o singură direcție pentru o persoană era de 4 leva.

Unitatea de cazare nu permite accesul cu animale de companie (un alt detaliu trecut în pliantul de prezentare).

Din pățania unor turiști români, am aflat că poți solicita la recepție serviciile unui medic (aveau un copil în vârstă de 2 ani care s-a îmbolnăvit pe parcursul sejurului). Au așteptat aproape de două ore să vină medicul într-o după-amiază, iar pentru consultul și prescrierea unui tratament banal doctorul a solicitat 74 de euro.

IX. Concluzie - Având în vedere raportul preț sejur/servicii și facilități ale hotelului, noi ne declarăm mulțumiți, chiar foarte mulțumiți. Evident că este loc de mai bine, dar pentru noi a fost un sejur agreabil, o experiență pe care am mai repeta-o! Având în vedere cele de mai sus, recomandăm Hotelul Berlin Golden Beach din stațiunea Nisipurile de Aur!

Toate cele bune!

Citește și CONTINUAREA aici
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

---
Trimis de Crazy_Mouse in 01.07.19 00:05:56
Validat / Publicat: 01.07.19 07:29:53
VIZUALIZĂRI: 1572INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 37550 PMA (din 40 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  6 ecouri scrise, până acum

  m liviu [01.07.19 08:45:28] »

  Felicitări pentru mini vacanta. Un preț excelent și condiții foarte bune. As da și eu o fuga la acest hotel spre Sf de vara.

  Crazy_Mouse [01.07.19 09:29:48] »

  @m liviu: Hotelul Berlin Golden Beach a intrat pe lista noastră de locații unde ne-ar plăcea să revenim, ceea ce înseamnă că într-adevăr ne-am simțit bine acolo. Poziția pe plajă este un mare atu, un avantaj care te face să închizi ochii la alte mici probleme care mai apar. Iar prețul pe care noi l-am plătit a fost foarte bun; repet, am vânat ”oferta” pentru că prețurile erau mult mai mari în primăvară. Dacă vom mai găsi vreo ofertă, cu siguranță că vom reveni.

  Cred că la început și la final de sezon este foarte bine de mers acolo, în timpul verii ar putea fi foarte aglomerat în stațiune. Când am fost noi, la hotel erau cazați mulți români, pe plajă sau la restaurant se vorbea mult românește.

  balasa violeta [01.07.19 11:28:54] »

  @Crazy_Mouse: felicitari!

  Si noua ne-a placut sejurul in aceasta locatie, am fost in extrasezon... multi nemti, in ultimele doua zile au aparut romanii si rusii... de atunci tavile cu mancare se goleau extrem de repede si ramaneau farfurii cu varf cu mancare, prajituri si fructe neatinse. Am surprins privirile unei familii de nemti cand se debarasa si se arunca totul... n-am cuvinte! Apoi, in acele zile au inceput sa se auda manele pe plaja...

  Prietena noastra, Nicole m-a atentionat ca acest resort, la inceputuri a fost altceva. Oricum, mi-a placut , voi reveni si numai in extrasezon, na, ca mosii... cautam tihna!

  Crazy_Mouse [01.07.19 16:38:57] »

  @balasa violeta: Ei, uite că noi nu am avut parte de manele pe plajă, ceea ce nu poate decât să mă bucure! Nici ruși nu erau prea mulți, iar în corpul D la etajele superioare era așa de liniște, încât ziceai că nu ar fi nimeni cazat pe acolo (dar nu era așa, camerele erau ocupate). La mâncare, ce-i drept, se făcea destulă risipă...

  Tihnă căutăm și noi de multe ori și chiar e plăcut să revii odihnit dintr-un concediu la mare!

  webmaster [01.07.19 20:42:35] »

  Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  Nucu22scris / TELEFON [13.07.20 17:16:37] »

  Felicitări ptr descrierea corectă și f amănunțită, eu sunt acum la acest hotel și pot comfirma prezentarea, dar ca și concluzie hotelul și serviciile oferite sunt de maxim 3 stele în schimb plaja și marea face toți banii. Încă o data felicitări pentru descrierea perfectă aproape de nivelul unui criminalist 

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  balasa violeta, m liviu, Nucu22
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.104754924774 sec
  ecranul dvs: 1 x 1