ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.12.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: < 16 ani
DIN: Rotterdam [NL]
ÎNSCRIS: 08.04.17
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 7 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 17 MIN

O altfel de Grecie (Partea a II-a): Laconia

TIPĂREȘTE URM de aici

A patra zi

marți, 12 iunie 2018
Kamena Vourla - Canalul Corint - Micene - Plaja Arvantia - Napfilo - Monemvasia

google.com/maps/dir/HOTEL ... 2d36.643326!3e0

În a patra zi am părăsit Grecia Centrală (despre care am povestit în partea I) îndreptându-ne spre peninsula Peloponez. În această excursie am apucat să vizităm numai partea de sud-est a peninsulei, cunoscută ca Laconia.

Prima atracție turistică vizitată astăzi este Canalul Corint, ce desparte Peninsula Peloponez de continent. Canalul are 6,3 km lungime, fiind construit între anii 1881 - 1893. Canalul Corint a fost considerat o mare realizare tehnică a acelor timpuri. A fost proiectat de arhitecții maghiari István Türr și Béla Gerster. Construcția lui a scurtat drumul vaselor mici de transport cu 400 km. Datorită lățimii de doar 21 m, canalul este prea îngust și nu poate fi folosit de cargoboturile de mare capacitate. Adâncimea minimă a canalului este de 8 m.

După ce am trecut canalul, am intrat în minunata peninsulă, Peloponez.

Micene era unul dintre cele mai importante centre ale civilizaţiei greceşti, o fortificaţie militară care domina mare parte din Grecia de sud. Perioada din istoria Greciei cuprinsă între cca. 1600 î. Hr. şi 1100 î. Hr. este denumită miceniană. Cetatea Micene era situată pe un deal, fiind aproape impenetrabilă datorită aşezării sale georgafice. Aici se află de asemenea și faimoasa Poarta Leilor, acestă poartă, măsurând 3,10 m lăţime şi 2,95 m înălţime, era principala cale de acces în cetate şi avea sculptaţi doi lei în lateral.

Următoarea atracție turistică vizitată a fost situl arheologic Micene. Apoi ar mai fi trebuit pe drumul spre Nafplio de asemenea să vizitez Palatul Regal din Tirint, dar nu am mai reușit din cauza lipsei de timp. Micene și Tirint sunt amândouă incluse în patrimoniul UNESCO.

Seara am ajuns Nafplio unde prima dată am oprit la Plaja Arvantia, aflată la baza castelului Palamidi. Apoi am început să vizităm centrul istoric al orașului. Istoria orașului începe în epoca preistorică, când soldații de aici au participat la războiul troian. Orașul a scăzut în importanță pe timpul stăpânirii romane și a înflorit din nou în timpul stăpânirii bizantine. Cuceritorii francezi, venețieni și turci au lăsat amprenta în oraș și au influențat puternic cultura, arhitectura și tradițiile sale de-a lungul secolelor. Pereții vechi, castele medievale, monumente și statui, fântâni otomane și clădiri venețiene sau neoclasice fascinează vizitatorul cu arhitectura și frumusețea unică.

Noaptea târziu am ajuns la Iris Hotel, aflat lângă Monemvasia. Condiții ok, n-am niciun reproș. Proprietarul hotelului cunoaște limba română, după ce a locuit 5 ani în București.

Aceasta a fost a patra zi

A cincea zi

marți, 13 iunie 2018
Plaja Ambelakia

google MAPS

În a cincea zi nu am prea multe de povestit deoarece majoritatea timpului am petrecut-o în camera de hotel, extenuat după ziua de ieri. Singura atracție turistică pe care am vizitat-o în acea zi a fost plaja Ambelakia, aflată chiar în spatele hotelului în care eram cazat. Plaja, cu versanți calcaroși și apă cristalină era perfectă pentru un peisaj ambiental demn de relaxare.

A șasea zi

joi, 14 iunie 2018
Insula Elafonisos (Plaja Panagia, Plaja Simos)

google.ro/maps/dir/Akti+N ... 2d36.470711!3e0

În a șasea zi ne-am hotărât să ajungem pe micuța insuliță Elafonisos, aflată la sud de Laconia. Drumul de la Monemvasia până la portul de feriboturi care duc la Elafonisos a durat o oră și 10 minute. Călătoria cu feribotul până pe Insula Elafonisos a durat un sfert de oră. Ajunși pe insulă, dăm de cochetul port Elafonisos plin de taverne. Pe insulă am vizitat două plaje superbe, Panagia și Simos (despre care se zice că ar fi una dintre cele mai frumoase plaje din Europa).

Plaja Panagia este cu siguranță frumoasă și fabuloasă cu aceeași apa cristalină a celebrei plaje Simos, dar cu siguranță mai puțin sălbatică decât plaja Simos, deoarece plaja are un bar pe plajă cu șezlonguri și umbrele cu prețul de 8 €. Apa este un pic mai adâncă și spațiile în umbrele mai largi.

Cât despre plaja Simos, nu există cuvinte cum să o descriu. O întindere îngustă de nisip alb împarte această plajă magnifică care este dotată cu apă exotică turcoaz. Zona este formată din dune de nisip alb și ape limpezi, care oferă o experiență unică de înot. Când vremea este cu vânt, plaja Simos este ideală și pentru windsurfing. Nu este de mirare că Simos este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Plaja este foarte supusă vânturilor, trebuie evitată mai ales dacă se suflă din vest.

A șaptea zi

vineri, 15 iunie 2018
Plaja Arhagghelos, Plaja Asopos, Plaja Tigania

google.com/maps/dir/Akti+ ... 2d36.643326!3e0

Ziua aceasta am dedicat-o pentru trei plaje aflate pe partea stângă a brațului unde ne aflam. Prima oprire a fost la plaja Arhagghelos. Este un loc relaxant, fără o atmosferă turistică superbă, dar suficientă pentru a te rupe lumea cotidiană. Este foarte bună pentru copii, deoarece nu este deloc adâncă și, în plus, este foarte protejată în mod natural de valurile mari, deoarece este într-un un gol micuț. Prea multe de zis despre Plaja Arhagghelos nu am deoarece nu am oprit foarte mult.

Următoarea oprire am avut-o la Plaja Asopos. Plajă frumoasă de nisip, foarte bine organizată. Foarte sigură pentru copii și întotdeauna curată și de cele mai multe ori foarte calmă (cum ar fi o piscină...). Plaja are un steag albastru. Barul de pe plajă servește aproape totul, de la cafele și gustări până la meniuri complete de restaurante. Muzica buna. Locația organizează numeroase petreceri pe plajă, în special în lunile iulie și august, uneori cu muzică live (greacă și străină). Deși exista o multime de plaje mai mici, aceasta combină totul si poate satisface toate tipurile de călători: tineri, familii etc Serviciul este foarte bun și rapid. Nu există sporturi acvatice disponibile, așa că vă puteți bucura de înot... Există doar un loc de volei pe plajă disponibil. O recomand cu totul!

Ultima oprire pe care am avut-o în această zi a fost la Plaja Tigania. Este o plajă sălbatică cu o lungime de 420 m. și o lățime de 15 m. Este o plajă de nisip cu apă cristalină. Fundul inferior este de asemenea nisipos în timp ce apa se netezeste lin. Pe coastă există stuf. Accesul este ușor. Plaja din est este organizată și oferă un teren de volei pe plajă, precum și o cafenea. Plaja este curățată în mod regulat de municipalitate. La capătul de sud-est ejectează un mic curent. Dispune de asemenea de un micuț bar, cu muzică relaxantă și băuturi și mâncare tradițională grecească.

A opta zi

sâmbătă, 16 iunie 2018
Portul Gerakas, Mănăstirea Evangelistria, Plaja Vlychada

google.com/maps/dir/Akti+ ... 31!3e0?hl=ro-RO

În a opta zi am decis să vizităm portul Gerakas și Plaja Vlychada. Am rămas surprins în timp ce mă apropiam de portul Gerakas. Un golf micuț de o frumusețe unică pe al cărui mal se afla Portul Gerakas.

Liniștea de la țară și farmecul locului, creează un farmec aparte. Este un loc popular pentru ancorarea bărcilor și altor vase deoarece golful este protejat de vânturi. Gerakas oferă camere de închiriat și taverne cu pește.

O baie în golful din Portul Gerakas având în fața dumneavoastră un peisaj minunat este binevenită.

În drumul spre Plaja Vlychada am dat întâmplător peste un loc interesant. Mănăstirea Evangelistria, situată pe un promontoriu, de acolo turistul având o panoramă cu adevărat magică asupra mării împreună cu muntele. A fost construită la începutul secolului al XIX-lea de pustnicul Georgios Kyriakos (cunoscut și sub numele Stournaros), care a locuit în zonă după ce s-a mutat acolo de la Mt. Athos. Este alcătuită dintr-o clădire care conține două capele.

Într-un final, pargurgând un drum plin de curbe și serpentine, nerecomandat celor cu rău de înălțime, am reușit să ajungem la Plaja Vlychada, în opinia mea plaja mea preferată din toată excursia din Laconia. Aceasta este o plajă sălbatică pe care nu trebuie să o ratați! Impecabil de frumoasă, niciodată supraaglomerată. Cu o apă rece, nu foarte adâncă, perfect curată, este o plajă perfectă în mijlocul naturii unde poți sta relaxat în liniște, parcă rupt de lumea cotidiană

A noua zi

sâmbătă, 17 iunie 2018
Peștera Kastania, Pădurea Pietrificată

google.com/maps/dir/Akti+ ... 86!3e0?hl=ro-RO

În a noua zi, am plecat destul de târziu de la hotel, fapt pentru care în această zi am apucat să vizităm doar 2 atracții turistice.

Prima oprire am făcut-o la Peștera Kastania. Una dintre cele mai bune peșteri pe care le-am vizitat. Ei bine merită, pentru că și drumul către peșteră este foarte spectaculos. Încercați să vizitați după-amiaza pentru că probabil, veți prinde apusul soarelui pe drumul înapoi de întoarcere. Turul peșterii durează aproximativ 40 de minute, dar trebuie să știți că începe doar în fiecare oră. Diversitatea varietăților de forme, culori și forme de roci au făcut ca aceasta să fie peștera numărul doi de acest fel în întreaga Europă! Acesta acoperă o suprafață de 1.500 m2, formată în două nivele, iar partea vizibilă este de 500 m. lung. Printre cascadele de piatră de culoare roșie și albă uriașe, stalactitele și stalagmitele sunt asemănătoare cu figurile de ceară, veți vedea formațiuni care arată precum caracatițe, corali, meduze, elefanți mici, ciuperci, păsări și multe alte forme amuzante, plante exotice și alte structuri de stâncoase mari.

A doua și ultima oprire din această zi a fost la Pădurea Pietrificată. Pădurea pietrificată este un miracol al naturii, un monument de proporții legendare. Este unic pentru că reprezintă prima dată când au fost descoperite atât de multe trunchiuri într-o singură locație, și de asemenea că trunchiurile vechi de 2-3 milioane de ani nu au fost petrificate de cenușă vulcanică, așa cum se întâmplă în mod normal, dar au fost calcificate de marea în creștere. Majoritatea copacilor erau palmieri, deși există și o serie de specii de conifere și frunze. Trunchiurile supraviețuitoare sunt de la o jumătate până la un metru gros și până la doi metri înălțime. Experții cred că în această perioadă, Grecia a avut un climat subtropical cu o temperatură medie anuală de aproximativ 18 grade C cu o cantitate mare de precipitații.

Palmierii care au crescut în zonă s-au extins până la plajă. La un moment dat, nivelul mării a început să crească și în cele din urmă a acoperit copacii, care au început să se pietrifice și să calcifice ca urmare a carbonatului de calciu. Mai târziu, nivelul mării a scăzut, iar organismele marine, cum ar fi peștii, au rămas pe trunchiuri și au fost găsiți și în forma lor pietrificată. Acest sit este un loc foarte interesant de vizitat chiar dacă nu sunteți pasionați de geologie, fiind de asemenea un loc minunat pentru a înota în mare! Când. Așa zisa pădurea însăși este foarte interesantă, dar golfurile, grotele și plajele sunt uimitoare, marea albastră de culoare turcoaz cristalină este uimitoare.

A zecea zi

duminică, 18 iunie 2018
Plaja Valtaki, Peștera acvatică Diros și satul Limeni

google.com/maps/dir/Akti+ ... d36.6810319!3e0

În a zecea zi, am hotărât să facem traseu mai lung, de-a lungul celuilalt braț, opus cu brațul pe care noi ne aflam.

Prima oprire a fost la Plaja Valtaki. Plaja este nisipoasă, curată, și cu apa mică. Este impresionant faptul că există epava navei "Dimitrios" la marginea plajei. Nava se află acolo de cel puțin 25 de ani. Sunt zvonuri care spun vă epava ar fi aparținut unor traficanți de țigări, care după eșuare ar fi dat foc la vas pentru a ascunde dovezile. Epava este un reper spectaculos, cu abilitatea de a vă bucura de ea fie aproape, fie departe de plajă. Accesul la plajă este ușor.

A doua oprire a fost la Peștera acvatică Diros. Aceasta este o experiență complet diferită de cea obișnuită a plajelor, a soarelui, a mării și a vechilor situri din Grecia. Aș recomanda-o oricui, în special familiilor cu copii, deoarece este ceva ce nu găsiți în multe locuri și este, de asemenea, deschisă pentru turiști. Peșterile erau cunoscute de localnici, dar după ce au fost explorate și cartografiate, peșterile au fost deschise și pentru turiști. Am ajuns sa intram într-o barcă cu alți 6-7 persoane și în următoarele 20-30 de minute vei fi îndrumat în peșteră și vei primi mai multe informații. Apa este rece chiar și în vară, dar nu este adâncă, deci chiar dacă nu știți cum să înotați, nu este o problemă. Poate fi o problemă pentru cei care sunt claustrofobi, deoarece există locuri în care trebuie să fii atent să nu-ți lovești capul și poate deveni un pic incomod. După plimbarea cu barca vă vor lăsa să ieșiți pe un coridor al altor stalactiți timp de aproximativ 5-7 minute până când veți ieși lângă plajă și apa curată a mării, care este de asemenea o vedere surprinzătoare

A treia și ultima oprire din această zi a fost în satul Limeni. Un sătuc pescăresc tradițional cochet situat într-un golfuleț cu o priveliște surprinzătoare. După ce am vizitat sătucul, nu am fost capabili să rezistăm apei cristaline a mării, în așa fel înât am făcut o baie. Deși mediul este frumos, nu există multe locuri în sat care au o plajă de nisip pentru a vă bucura de înot. Limeni are hoteluri și pensiuni toate într-un stil arhitectural tradițional cu turnuri construite din piatră. Există, de asemenea, taverne pitorești pescărești. În Limeni, cu toate acestea, nu există magazine sau servicii, deoarece vor să păstreze în viață caracterul pitoresc al așezării.

Acestea fiind spuse, așa s-a derulat cea de-a zecea zi. Nu am apucat însă să vedem și celălalte atracții turistice planificate pentru a fi vizitate azi: Plaja Skoutari, (vezi pe gmaps), Plaja Alypa (gmaps), satul pescăresc Porto Kagio (gmaps), satul tradițional Vathia (gmaps) și Plaja Chalikia (gmaps).

A unsprezecea zi (ultima zi)

luni, 19 iunie 2018
Monemvassia, Sparta, Teatrul din Epidaur, Aeroportul Internațional din Atena

google.com/maps/dir/Akti+ ... d37.9356467!3e0

În ultima zi, am vizitat orașul Monemvasia lângă care eram cazat.

Prima mea impresie despre Monevasia, după ce am trecut drumul de 200 de metri de la noul oraș, a fost magnifică: o cetate cu un zid impunător și un punct de intrare dincolo de care nu este permis nici un vehicul. Am trecut prin labirintul de alei înguste și am simțit că am intrat într-o lume diferită, aceea a unor clădiri parțial restaurate și abandonate și a unor fântâni sculptate în afara terenului abrupt și având o senzație cu totul medievală față de ele. Deși eram puțin precaut să mă pierd în labirintul străzilor înguste, mi-am dat seama că posibilitatea unui astfel de lucru este destul de îndepărtată, deoarece locul în sine este atât de mic, încât trebuie să ajungeți la punctul de plecare într-un fel sau celălalt. Am rătăcit în sat și numărau peste 30 de biserici și turnuri bizantine și am văzut că mai sunt multe de făcut. Un drum pavat duce la vârful dealului pe care stă ruinele castelului medieval care se înalță peste oraș. Există câteva restaurante tradiționale grecești în Monemvasia, toate având o locație fantastică dincolo de zidurile maiestuoase și cu vedere la mare. Personal, eu asemui Monemvassia cu un Gibraltar la o scară mai mică.

După ce ne-am luat la revedere de la Monemvasia și regiunea Laconia, unde am amintiri dragi ce nu le voi uita prea curând, pe drumul spre Aeroportul Internațional din Atena am mai vizitat încă 2 obiective.

Pe un deal de lângă orașul de astăzi Sparti, am găsit situl arheologic al mult cunoscutei Sparta antică. Acest sit nu este foarte mare sau bine conservat, dar este totuși foarte interesant, datorită semnificației sale istorice. Există coloane împrăștiate aleatoriu pe tot acest sit pe care le puteți admira foarte aproape, ceea ce a fost minunat. Se pare că ar putea să existe mai multe excavații. Un alt plus pentru acest sit este că nu necesită o plimbare uriașă, ca și multe alte locuri vechi. Puteți vedea întregul sit în mai puțin de o oră. Intrarea liberă a fost plăcută, dar aș fi plătit cu plăcere pentru a susține orașul.

Sfat: Google Maps ne-a dus la poarta din spate a sitului arheologic Sparta și a trebuit să ne găsim singuri. Dacă vă va duce pe un drum murdar, întoarceți-vă și treceți prin oraș pentru a ajunge la intrare. Nu există parcare, așa că puteți parca oricând, dar nu lăsați obiecte de valoare în mașină.

Ultima atracție turistică vizitată până la părăsirea Greciei a fost Teatrul din Epidaur. Acesta este privit ca fiind cel mai bine conservat teatru antic din Grecia în ceea ce privește acuitatea sa perfectă și structura fină. A fost construită la sfârșitul secolului al IV-lea î. Hr. și a fost finalizată în două etape. Inițial, teatrul avea 34 de rânduri de scaune împărțite în 34 de blocuri pe scări și pe căi de acces. Este situat în vecinătatea sanctuarului vechi din Asklepios, un centru renumit de vindecare a lumii clasice. A fost folosit ca centru terapeutic și religios dedicat lui Asklepios, zeul vindecării.

Astăzi sanctuarul este un sit arheologic extins cu clădiri interesante. Teatrul este înconjurat de verdeață luxuriantă, parte integrantă a teatrului în sine. Acest faimos teatru antic se distinge prin simetria sa arhitecturală și prin marea acustică. Datorită acustei sale incomparabile, actorii pot fi auziți perfect de toți cei 15.000 de spectatori, pentru că puteți auzi chiar și sunetul unei căderi. Este cunoscut de la antichitate până în zilele noastre pentru mărimea sa, arhitectura unică și proporțiile armonioase. A fost construită de arhitectul Polykleitos pe malul unui munte și cu vedere spre sanctuarul lui Asklepios. Acesta este un exemplu superb de teatru clasic cu o orchestră și zona circulară dintre scaune și scenă. Cea mai mare distanță a concavei este de 58 de metri, în timp ce diametrul scării este de 20 de metri.

Timp de secole monumentul a rămas acoperit de o pantă de copaci până în anul 1881, când au avut loc mai multe săpături. Pe măsură ce teatrul a fost construit după vremurile clasice, nu a fost prezentată o singură dramă antică originală, dar toate spectacolele erau repetiții ale pieselor clasice. Din 1938, când dramele moderne au început să fie prezentate din nou în teatru, a găzduit sute de piese. Celebrul Festival Epidavria, în prezent Festivalul Atena Epidaurus, a început în 1954 și se organizează în fiecare vară cu faimoase drame antice sau piese moderne. De-a lungul anilor, festivalul a găzduit artiști greci și străini.

Ajuns la Aeroportul din Atena, am părăsit Grecia pentru a mă îndrepta spre acasă în România.

A fost una dintre vacanțele mele preferate și cu siguranță voi mai reveni în curând în această regiune! ;)


[fb]
---
Trimis de alexpetre2004 in 12.12.18 22:54:43
Validat / Publicat: 13.12.18 00:09:46
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA

VIZUALIZĂRI: 4272 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexpetre2004); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P24 Plaja Vlychada
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42900 PMA (din 32 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

12 ecouri scrise, până acum

webmasterX [13.12.18 00:09:05] »

Mutat în rubrica "Descoperă Laconia, SPARTI (SPARTA)" (nou-creată pe sait)

webmaster [13.12.18 06:29:37] »

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

webmaster [13.12.18 07:22:41] »

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

crismis [13.12.18 09:48:01] »

@alexpetre2004: Super-vacanță! Felicitări! Acum trebuie să reiau articolele tale cu harta în față și cu pixul în mână... Cine știe ce-o ieși?! Dar mai ales când?!!!...

Cât mai multe vacanțe memorabile!

alexpetre2004 [13.12.18 16:12:21] »

@crismis: Mulțumesc mult! Mă bucur că o să vizitezi regiunea Laconia datorită articolului meu!

elviramvio [14.12.18 09:05:58] »

@crismis:

Ieri încercam un plan prin zonă ???? fără să știu de acest articol. Să vedem ce iese, mă milogesc de Cronos, fac plecăciuni doar că moaște n-are ????!!

elviramvio [14.12.18 09:25:57] »

Alex, foarte bun articol. Sper să-mi folosească, dacă nu în vara asta anul viitor sigur (atunci am un contract stabil cu Cronos ????)

Vacanțe frumoase și în 2019!

DOINITA [14.12.18 12:22:18] »

Frumos traseu, pe care l-am facut si eu in urma cu ceva ani, dar fara insula si pestera. Grecia, ramane una dintre destinatiile in care mereu ai de descoperit ceva nou.

Felicitari!

alexpetre2004 [14.12.18 14:15:40] »

@elviramvio: Mulțumesc! Merită explorată această zonă care deocamdată încă nu este exploatată de agențiile de turism comercializând-o!

alexpetre2004 [14.12.18 14:17:49] »

@DOINITA: Mulțumesc! Grecia întotdeauna va rămâne o țară de vis!

Laura6 [31.01.19 11:10:29] »

Multumesc pentru informatii. Imi vor fi tare folositoare pentru sejurul din vara. Locatia Monemvasia. Sa inteleg ca sunt destule plaje in zona pentru ca începusem să mă îngrijoreze. Pe harta nu-mi arată prea multe. Multumesc si abea astept sa va împărtășesc experienta

alexpetre2004 [31.01.19 11:27:34] »

@Laura6: Mă bucur că v-am fost de ajutor!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alexpetre2004, crismis, DOINITA, elviramvio, Laura6

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.06368088722229 sec
    ecranul dvs: 1 x 1