ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.11.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
TIMP CITIRE: 4 MIN

S-o facem lata… dar si lunga cat spiritul AFA… la Beraria H

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Am dat zvon ca asta seara e,
Mare chef, mare petrecere,
Se-aduna gasca de nebuni
Din nou!

S-o facem lata.
Inca o data,
Sa bem cu totii pana-n zori!

Zvon n-am dat eu ci maestrul de ceremonii Ovidiu, alias @pepsi70ro cu ocazia TTR noiembrie 2017.

Recunosc, îmi este dor de voi! De aceea mi-am spus că TTR este o ocazie bună pentru a ne (re) vedea într-un număr cât mai mare. Cineva a venit cu propunerea Berăriei H. Sigur, locul, data și ora pot suferi modificări în funcție de dorința majorității.

Ne revedem pe 16?

Binenteles ca da, se putea sa ne scape o asa ocazie? si uite-asa au inceput sa circule mesajele pe toate canalele de socializare (toate nu chiar, dar macar cateva acolo da), adica initial pe FB apoi mesaje PM, mesaje pe WhatsApp pentru cei fara FB si chiar telefoane. Si dupa cugetari mai mult sau mai putin stiintifice s-a decretat Beraria H ca punct de intalnire si a inceput finalizarea listei (de lista s-a ocupat @adrianbogdan iar de rezervare @roth, asa ca le multumim pentru implicare). Data hotarata, 16.11, ora 18.30

Si uite asa am ajuns la data hotarata, intr-o zi mohorata de toamna, insa o vara calda in sufletele noastre.

Si am inceput sa ne strangem astfel, acum am sa-i mentionez pe toti cei ce au venit ieri (pentru ca pana apare articolul e deja vineri), fara sa-I aranjez intr-o ordine anume si daca stau sa ma gandesc bine, am sa-i trec in ordine alfabetica (conform username AFA):

@adrianbogdan; @ANILU; @BOGDAN DSN; @Carmen Ion (care desi avea o mana accidentata a tinut sa fie cu noi); @dabator, ; @Dan&Ema; @dianamea; @Dragos; @iulian68; @krisstinna; @Michi; @papone si @pufosenia; @pepsi70ro; @roth; @teona si normal si @mishu ca doar nu era sa lipseasca martie din post si sper ca nu am sarit pe nimeni din lista ca mi-o fur. Normal ca am fost majoritatea cu apartinatorii (cum am auzit pe aici) sau cum imi place mie sa spun, am fost insotiti de cei care ne sustin si ne sunt alaturi in fiecare zi.

Daca ar fi sa va spun ce s-a consumat ar fi destul de greu am sa incerc sa reconstitui cu un meniu si poate cu pozele dar sa stiti ca am facut poze si la vecini. In fine, nu cred ca asta a contat ci mai degraba atmosfera de acolo si nu ca ar fi fost spectacol chiar a fost mai bine asa pentru ca am reusit sa socializam putin mai bine.

Este greu sa descriu atmosfera, ar fi meritat facuta o inregistrare ca sa va dati seama mai bine, a fost o bucurie imensa cu fiecare nou coleg si prieten care aparea, imbratisari, pupaturi.

@roth a organizat foarte bine si masa, astfel incat masa a fost impartita in subdiviziuni delimitate de marginile fiecarei mese in parte astfel incat comenzile se luau pe mese de 4-6 persoane, cu riscurile de rigoare, fie la masa noastra apareau mai multe produse, fie comanda noastra aparea pe nota de plata a altora. Nu stiu cum a fost ca nu am plecat ultima, dar sper ca a fost bine ????.

Mama Michi ne-a facut si o surpriza, nu numai ca a coborat ca o adolescenta toata un zambet scarile, dar ne-a adus si celebrele deja saratele astfel incat cand mai erau foarte putine am fotografiat si eu cutiile. Nu cred ca are rost sa va mai spun povesti, mai are rost sa va spun cat de bine ne-am distrat? DA, dar cu ajutorul pozelor care nu vor fi in ordine cronologica deoarece am primit poze si de la @krisstinna, si asa o sa vedeti ce ati pierdut cei care nu ati venit, poate data viitoare reusiti.

Draga web. am fost copil cuminte …... minte, minte… si te rog sa pui aceasta melodie ca fond sonor si ca expresie a veseliei noastre (adevarul este ca aceasta melodie mi-a sunat in minte toata ziua).

https://www.youtube.com/watch?v=CatfaGzjJwo

LE: Marie (@maria55), asta este pentru tine cu dedicatie speciala, nu a fost persoana prezenta la aceasta intalnire care sa nu te pomeneasca, asa ca te imbratisez cu mare drag si asteptam o intalnire la care sa fii prezenta si tu.


[fb]
---
Trimis de mishu in 16.11.17 23:53:17
Validat / Publicat: 17.11.17 09:00:01

VIZUALIZĂRI: 1736 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

36 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Zambiti va rog!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
[1 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 54 PMA (din 54 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

36 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 36
webmaster26 [17.11.17 08:59:32] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

===

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Mini-întâlniri zonale/ocazionale, ÎNTÂLNIRILE AFA" (deja existentă pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

maria55 † [17.11.17 09:18:27] »

@mishu: măi draga mea Mishulica, trebuie sa stii că am stat cu ochii cand pe site, când pe Grup! Să nu care cumva să-mi scape ceva! V-am urmarit mai ceva precum detectivul de la emisiunea aia de la tv... am uitat cum se numeste dar la mine e scuzabil, nu-i asa?! De cand cu robotelul acela, am niste sincope

Cert este ca la final citin LE-ul tau, mi-au dat lacrimile! Iti multumesc si va multumesc din toata inima mea!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
Carmen Ion [17.11.17 09:27:23] »

@mishu: Mulțumesc, Mishu pentru vrednicie, înțeleg că ai scris reviewul de cum ai ajuns acasă. Mulțumesc și lui Ovidiu pentru inițiatvă și tuturor pentru o seară perfectă, cu povești de călătorie frumoase și multă bună dispoziție.

Iar ție, Mărie dragă, tot binele din urmă îți urez - te-am pomenit de multe ori în discuțiile noastre, așa că ai fost prezentă...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
maria55 † [17.11.17 09:38:41] »

@Carmen Ion: pupici cu miile Carmen! Insa doar dupa ce mergi la medic cu mâna aceea! Vezi?! Baba deja stie tot si s-a cam infuriat cand a aflat ca ai dat flit doctorului!

In rest multumesc pt tot, dar mai ales pt faptul ca nu m-ati dat uitarii! Sunt tare happy!

Pozele sunt bestiale!

Michi [17.11.17 09:39:56] »

Şi de data asta ai scris un review în spiritul AFA. N-am să uit cum, la câteva ore după vizita la BNR organizată de Dan, ai rememorat în scris tot ce am văzut cu precizia detaliului. Felicitări pentru tot.

Carmen Ion [17.11.17 09:45:24] »

@maria55: Uite cum mă provoci tu să mă întrebuințez serios: tastez cu mâna stângă... dreapta se va vindeca de la sine, dă-i încolo de doctori. Și care-i treaba cu ”baba”?!! Suntem de-o vârstă, dacă nu mă înșel și nu recunosc nimic!

ANILU [17.11.17 10:02:58] »

@mishu: Eşti fantastică. Când ai timp să le faci pe toate? şi să mai ai şi zâmbetul pe buze!

Mă uitam pe ora publicării... şi am zis doamne, Mishu când doarme!!!

Dar mi-a făcut plăcere să citesc deja al doilea articol despre întâlnirea noastră... luuuungă sau lată...

Trebuie să recunosc că m-am uitat întâi la poze, ştiind că ai pozat tot ce se putea.

Ne-a făcut plăcere întâlnirea şi revederea cu prietenii AFA-işti.

Atmosfera a fost tare faină... împănată cu multe platouri... coşuleţe şi multă bere... doar eram la berărie.

Să ne revedem sănătoşi.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
mishu [17.11.17 10:14:44] »

@webmaster26: Corect, multumesc frumos, o zi minunata

mishu [17.11.17 10:27:00] »

@maria55: Draga mea Marie, ora publicarii apare inainte de miezul noptii, insa pana am pus si pozele a mai trecut destula vreme, cine crezi ca era la fel de nebun ca mine sa stea sa la ora aceea sa vada ce traznai am mai facut noi. Imi pare rau ca a trebuit sa astepti, dar sunt convinsa ca a meritat. Te asteptam sa fii si fizic cu noi la urmatoarea intalnire.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
mishu [17.11.17 10:29:27] »

@Carmen Ion: Da, eu scriam de zor iar sotul tot de zor sforaia. Cu toate astea de pe la 5 eram cu ochii mari, asa ca nu a fost o problema sa stau mai mult si sa scriu. Sanatate multa, ai grija de tine.

mishu [17.11.17 10:32:15] »

@Michi: Eu nu cred in aceasta lauda pentru care va multumesc, daca aveam aceeasi varsta cred ca m-ati fi luat de la distanta. Imi pare rau ca nu v-am fotografiat coborand pe scari, cu un zambet larg de tot si plina de vioiciune.

Cum termin pe aici revin la articolul dumneavoastra.

mishu [17.11.17 10:36:39] »

@ANILU: Nu sunt foarte prietena cu somnul si atunci cand exista lucruri mai importante au prioritate, ori aceasta intalnire chiar avea prioritate. Poze, poate ca erau mai multe, insa am incercat sa le pun pe cele mai frumoase si imi pare rau ca nu au si sonor sa se simta atmosfera cu adevarat.

A fost o intalnire pe care ma bucur ca nu am ratat-o si unde sunt convinsa ca toata lumea s-a bucurat de tot. Sa ne vedem oricand cu placere si aceeasi bucurie.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
adrianbogdan [17.11.17 12:04:42] »

@Carmen Ion: Am reusit Carmen in sarsit sa o barfim pe Maria noastra, sunt sigura ca nu se supara pe noi, oricum gandurile noastre au fost pozitive.

webmasterX [17.11.17 12:16:18] »

Cum a apărut deja al treilea review și cum e posibil să mai fie și în celelalte zile ale Târgului asemenea miniÎntâlniri, aici:

Mutat în rubrica "MiniÎntâlnire AFA - Berăria H, nov 2017, ÎNTÂLNIRILE AFA" (nou-creată pe sait)

maria55 † [17.11.17 12:21:03] »

@adrianbogdan: stiu ca sunt ganduri pozitive, nu-ti face griji, Roxana!

Ma bucur chiar! Am urmarit cu interes fiecare miscare a voastră, sa stii! Am fost extrem de vigilentă, jandarm dar nu mai jandarm decât ai fost tu la "spa"! ????

Mitica49 [17.11.17 14:52:44] »

@mishu: Mamă! Mamă! Cred că tare bine v-ați mai distrat. Sau mai bine, așa cum vă cunosc, nu cred că v-ați distrat, ci în mod sigur v-ați distrat fain (vorba lui Cornel). Era o vorbă odată ce zicea că "de la București se dă ora exactă". Iată că tot de la Capitală se dau și semnalele pentru viitoarele întâlniri.

La mai multe întâlniri și cel puțin la fel de frumoase!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
mishu [17.11.17 15:06:18] »

@Mitica49: Ca sa parafrazam o formulare arhicunoscuta, "Azi in Bucuresti, maine in toata tara" Daca este cazul pornim caravana AFA si o tinem tot in tr-o distractie si asa dupa cum ai spus... faina rau de tot.

Multumesc pentru vizita si aprecieri.

Michi [17.11.17 15:59:20] »

Comentariu la P26 şi P27: data viitoare dublez cantitatea

mishu [17.11.17 16:09:19] »

@Michi: Eu știam de la Roxana ca veți veni cu sărățele cărora le știam gustul de la ediția anterioară a TRR dar Roxana nu știa, așa ca va aștepta ca pe o pâine calda. Va pup.

Denisa13 [17.11.17 16:23:18] »

M-ai incarcat cu energie, energie pozitiva care vine de la AFA. Am citit dintr-o suflare ce ai scris si asta simt. Regret ca distanta nu mi-a permis sa fiu prezenta dar... cred ca ma mut la Bucuresti.

Ma bucur pentru voi.

mishu [17.11.17 18:06:47] »

@Denisa13: Te asteptam cu mare drag in Bucuresti.

Zoazore [17.11.17 21:57:08] »

@ALL: Ooofff, dragii mei dragi! Cateodata se poate, cateodata nu se poate sa fiu cu voi fizic...

Acum... nu s-a putut decat daca m-as fi clonat! Cat mi-ar fi placut sa ma pot clona... M-am gandit la voi, dar si la Maria! Ce frumosi sunteti! TOTI!

Va pup pe toti mult!

mishu [17.11.17 22:32:55] »

@Zoazore: Sunt convinsa ca te-ai gandit la noi, clonarea inca nu se aplica la noi si poate ca nu ne-ar conveni, dar intalniri vor mai fi. Te pup si eu.

teona [18.11.17 00:05:22] »

Ca intotdeauna aceste intalniri sunt un prilej bun de a ne revedea si petrece asa cum ne place noua, discutand despre calatoriile efectuate in vara care abia s-a terminat, dar si despre cele de final de an. Pentru ca schimbul de informatii este mereu un plus, avand in vedere experienta acumulata de-a lungul acestor ani. Mancarea buna si... nu numai ea si-au pus si ele amprenta ca aceasta seara sa fie una reusita. Si am ras si am vorbit pana tarziu in noapte, dar nimeni nu cred ca mai simtea oboseala zilei de munca, ci numai bucuria revederii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
Dana2008 [18.11.17 21:47:15] »

Felicitări!!! ????????????

mishu [18.11.17 22:12:11] »

@teona: Corect este! cele mai reusite intalniri acestea sunt.

mariana07 [19.11.17 09:14:03] »

Felicitări pentru întîlnire. Imi pare rău ca distanță nu ne-a lăsat sa venim. Oricum am văzut toate pozele pe FB. Sper sa ne revedem la întâlnirea AFA

mihaelavoicu [19.11.17 12:08:06] »

Eu, mai nou venită, acum văd cine sunteți voi, ăștia de la AFA! Un grup bine închegat și călător printre cârnați și râuri de bere!

Îmi vine în minte o vorbă din bătrâni: ”Spune cu cine te însoțești, ca să-ți spun, cine ești! ” sau ”Dacă ai intrat în horă, joacă! ” Mihaelo (adică eu), Trebuie să joci!

De drag să tot joci cu așa oameni frumoși!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
adrianbogdan [19.11.17 12:14:12] »

@mihaelavoicu: Mihaelo, te asteptam cu mare drag!!!

maria55 † [19.11.17 12:17:53] »

@mihaelavoicu: apreciez ecoul tău si as continua: prietenul la nevoie se cunoaste! Bineânteles, dacă mai sunt si "râuri de bere si cârnati... " deja este un grup inchegat, iar pentru unii chiar o mare familie!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianbogdan, ANILU, Denisa13, dianamea, maria55, mariana07, Michi, mihaelavoicu, mishu, Mitica49, teona, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂMiniÎntâlnire AFA - Berăria H, nov 2017:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.069172143936157 sec
    ecranul dvs: 1 x 1