ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.08.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 27.07.14
STATUS: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 80 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 7 MIN

Răsfățați la conac

TIPĂREȘTE

În sfârșit a venit vacanța mare. Soțul mi-a dat liber să aleg o locație unde să ne liniștim, să ne relaxăm și să ne si plimbăm puțin, să fie în zona Vâlcei.

Am avut o vară grea, ne-am amânat vacanța, din iulie în august.

Am căutat cazare în zona Rm. Vâlcea și am găsit acest conac care îndeplinea cerințele noastre, ca perioadă și amplasare. Vroiam un loc departe de agitația orașului, într-o zonă liniștită. Imediat am rezervat camera Studio Queen, pentru 2 nopți și am așteptat cu nerăbdare să ajungem. Soțul nu știa nimic despre locație, cum este și ce condiții sunt.

În sfârșit am plecat la drum din București spre Rm. Vâlcea, pe DN7, am intrat în oraș și ajutați de mobile GPS am mers pe Calea Traian din care am făcut stânga pe Str. Dealul Malului. Am urcat 1,6 km pe străduța strâmtă și sinuoasă, ajutați și de oglinzile retrovizoare stradale, până la intersecția cu Intrarea Cărbunari, unde am făcut dreapta și în 200 m am ajuns în poarta Conacului.

Am parcat mașina și am intrat în curte, era înainte de ora de intrare pentru cazare, cam 13:15.

Lângă zona de parcare doi câni frumoși stăteau cuminiți în zona lor de relaxare, într-un țarc imens, mai târziu am făcut cunoștință cu ei, Sara și Lucky.

Am intrat în curte și de aici totul începe cu wow!!!... Am mers pe aleea pietruită pentru mașini și admiram curtea. Pe stânga, pe lângă gard este aliniat un rând de viță de vie, iar în dreapta este curtea cu indicatoare și alei pietruite de acces, străjuite de flori de toate categoriile și culorile.

Am ajuns la ușa de intrare și suntem întâmpinați cu mesajul de bun venit, pus dintr-un ghiveci cu flori dar și de un cățeluș în patru labe, care era de fapt un suport pentru șters pantofi.

Intrăm în conac cu zâmbetul pe buze, wow..., ne oprim... nu știu să descriu în cuvinte ce am simțit când am intrat. Mobilier în stil vechi dar nu vechi, pereții îmbrăcați în tablouri cu picturi, flori ce atârnau și îmbrăcau balustrada de sus și scara. Totul era impecabil.

Era locul pe cale l-am dorit, era boem, nobil, era... boieresc, acesta a fost sentimentul pe care l-a avut când am intrat.

D. na Angela a ieșit dintr-o cameră din dreapta, ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze, am făcut cunoștință și formalitățile de cazare.

Camera este gata imediat, mai am de făcut câteva retușuri și vă conduc imediat în cameră ne-a spus dânsa. Puteți merge să vedeți grădina.

Am ieșit prin living pe ușa din spate, ajungem în cerdac și coborâm scarile prin stânga și ajungem în curte.

Piscină cu șezlonguri, zone de relaxare la umbră, pergolă frumos amenajată, un pârâiaș ce curge în iaz în jurul căruia sunt băncuțe și balasoar, trecem pârâiașul pe un podeț și mergem spre foișor, foarte frumos amenajat și decorat. La toate acestea accesul se face pe alei pietruite mărginite de flori. Curtea este plină de pomi de toate categoriile și gazon, nu știi ce să admiri mai repede. Eram hipnotizați de liniștea ce domnea peste tot.

Suntem conduși spre cameră, din living pe scara interioară urcăm la etaj și ajungem în livingul de la etaj pe al cărui balcon aveam exclusivitate.

Camera, este așa cum o văzusem în poze, imensă. Intrăm, iar wow... Este de fapt la mansardă, dar mai înaltă, nu dădeai cu capul de tavan.

În stânga, pe o măsuță era minibarul, în care am gasit 2 ape plate, 2 minerale și 2 beri, contracost, o floare-arbust (pe care nu am reușit să o identific, dar recunosc că nici nu am întrebat) deasupra căreia era o fereastră gen hublou. În ghiveci ardea un bețișor parfumat.

Facem un pas în dreapta și admirăm camera, mobilierul alb-gălbui din lemn masiv dă camerei un aer nobil. Două fotolii și o măsuță rotundă în fața patului, mascau patul imens, dublu matrimonial încadrat de două noptiere cu câte o veioză fiecare.

Saltea și perne confortabile, lenjeria albă imaculată, de bună calitate, patul scârție puțin dar a fost foarte confortabil.

Deasupra patului este cea dea doua fereastră gen hublou, mascată de două draperii în ton cu culorile camerei.

Dulapurile sunt mascate în pereții laterali ai camerei, dotate cu rafturi și umerașe.

Tot în partea dreaptă pe peretele cu ușa este o servantă cu multe uși și sertărașe, pe care este un tv LCD mare și un suport cu lumânări și lângă ușa de la baie un alt dulap plin cu cărți pe care este un telefon model vechi dar funcțional.

Camera, ca de altfel toate camerele sunt pardosite cu parchet de bună calitate.

Sunt trei calorifere în cameră toate mascate cu mobilier în acelasi ton cu mobilierul camerei.

Baia, micuță dar încăpătoare, Cabină de duș perfect funcțională, chiuveta cu blat incăpător, sub care erau dulapuri în același ton ca mobilierul camerei, unde am gasit și uscătorul de par.

Prosoape albe, imaculate, de bună calitate, 3 feluri de marimi, de la cel mai mare la cel mai mic și unul pentru picioare. Consumabilele pentru baie, de bună calitate, h. i., săpun, gel de duș, șampon și cremă de corp. Era în baie un cântar și ceas pe perete, perfect funcționale.

Deasupra ușii de intrare în cameră este și aparat de aer condiționat, nu l-am folosit.

În prețul cazării am avut micul dejun inclus, dar cum noi am ajuns la ora prânzului, d. na Angela ne-a întrebat dacă servim prânzul sau vrem să plecăm în oraș. Nu mâncăm aici la dvs., doar că la cererea noastră ne-a pregătit un borș de găină și păstrăv la cuptor în sos de lămâie și cheese chek cu coacăze din grădină.

Prânzul a fost delicios.

La al doilea prânz servit, am mâncat supă cremă de ciuperci și mixt grill cu legume la grătar și salată de vară cu roșii, castraveți, ceapă și pătrunjel totul stins cu un vin alb din podgoriile de la Drăgășani. Din partea casei am primit o țuică de casă (bună, a zis soțul) și vișinată cu cireșe amare, foarte bună și aromată.

Toate mesele le-am servit afară pe terasă, un fel de bucătărie de vară, cu un aer rustic.

În cele două dimineți, la micul dejun, d. na Angela ne-a răsfățat cu bunătăți. Un platou frumos aranjat cu brânză, cașcaval, mezeluri, salate, ouă ochiuri sau omletă. Suc de portocale și cafea la final.

La toate mesele, vesela și tacâmurile deosebite calitativ, au fost aranjate ca pentru musafiri.

Foarte bine ne-am simțit la conac. Totul a fost așa cum trebuie să fie când ajungi în casa unor oameni gospodari, atenți cu musafii lor, totul să fie în ordine și să te simți bine.

Gazdele sunt oameni deosebiți, oameni de caracter, ne-au povestit cum au gândit, au construit si decorat această casă pentru ei, dar și pentru oaspeții care le vor trece pragul.

Am discutat cum se descurcă cu oaspeții fie vară, fie iarnă, sau unde merg în vacanță și binențeles că am discutat despre AFA.

Nu știau despre AFA, dar le-am povestit ce însemnă AFA, încat deja D-na Angela are cont pe AFA și scrie despre vacanțele lor.

Această pensiune Conac este un loc așa cum l-a descris d. na Angela, un loc unde să trăim fericiți și să murim liniștiți.

Vă recomand tuturor, măcar o dată să treceți pragul acestei case, și n-o să regretați.

Este un loc boem, de vis, de liniște, plin de verdeață și cu o panoramă deasupra Oltului foarte frumoasă.

Toate cele bune.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de ANILU in 22.08.17 09:06:28
Validat / Publicat: 22.08.17 11:22:48
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂMNICU VÂLCEA. A mai fost în/la: Polovragi, Voroneț, Mediaș
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2402 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

40 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 Conacul Malul Alb
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 59800 PMA (din 45 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 80.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review - pg. 1 / 2

    40 ecouri scrise, până acum

    se afișează ecourile [1 - 30] din total 40
    webmaster26
    [22.08.17 11:22:27]
    »

    @ANILU: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    ===

    Mutat în rubrica "Conacul Malul Alb [Dealul Malului], RÂMNICU VÂLCEA" (nou-creată pe sait)

    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 11:30:01]
    »

    @webmaster26: Poziția Conacului pe hartă este exact unde scrie Conacul Malul Alb, nu unde este cifra 1.

    Mulțumesc pentru publicarea articolului.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    webmaster26
    [22.08.17 11:39:15]
    »

    @ANILU: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.

    În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.

    Corina70
    [22.08.17 12:16:44]
    »

    @ANILU: Cu adevarat un colt de rai... superb!

    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 12:21:22]
    »

    @Corina70: Și nouă ne-a plăcut foarte mult, un loc pe care îl recomand din tot sufletul.

    Mulțumesc pentru vizită.

    arcrom
    [22.08.17 12:21:42]
    »

    @ANILU: Multumesc mult, doamna, pentru cuvintele frumoase.

    Cu zambetul lui, turistul te poate stimula sa faci tot posibilul sa il rasfeti si sa se simta "acasa", iar dumneavoastra aveti un zambet irezistibil.

    Ma bucur ca am aflat de AFA si am acum o noua "jucarie". Din pacate, timpul foarte scurt pe care il am la dispozitie, nu ma lasa sa postez mai multe impresii de calatorie, dar se apropie toamna si turistii se vor rari pana la sarbatorile de iarna, deci voi avea mai mult timp de povesti la gura sobei.

    Mai ales ca ne asteapta un octombrie in care am planificat un binemeritat concediu prin Europa, cu destinatie finala Spania. Voi avea ce povesti!

    Distractie si relaxare in concediul din Grecia!


    NB arcrom este (sau a fost) reprezentant al unității
    webmaster
    [22.08.17 12:35:45]
    »

    Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    maryka
    [22.08.17 12:44:28]
    »

    Ce să zic? Superb tot ce am văzut! Mă bucur că există așa ceva și la noi, un astfel de, răsfăț”. Locul e minunat, cum să nu uiți de toate grijile într-un astfel de peisaj? Cum să nu-ți placă de la început! Iar dacă mai e și înaintea unei vacanțe în Grecia, pot spune numai că e începutul relaxării!

    Să aveți un concediu frumos!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 12:53:40]
    »

    @maryka: Mulțumesc pentru vizită.

    Asta am vrut și asta am găsit. Relaxare și răsfăț.

    Alex_Macedo
    [22.08.17 12:56:32]
    »

    În sfârșit ați făcut o ieșire... așteptam să mai scrii ceva... cât de mic

    În altă ordine de idei... ehm... Ce-i nene, cu și despre Conacul în cauză?

    Din scrieri parcă ar fi undeva în... Elveția! Chiar m-ai făcut curios.

    Scris cu tandrețe...

    Eh... alte cuvinte nu mai am...

    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 13:03:38]
    »

    @Alex_Macedo: Este aici la noi, în Vâlcea, pe lângă Olt.

    Un loc superb, cu gazde care știu sa-si răsfețe musafirii.

    Mulțumesc pentru vizită.

    krisstinna
    [22.08.17 13:27:14]
    »

    @ANILU: Inedit, aveai dreptate, sunt sigură că domnul S a fost super încântat de alegerea ta.

    Frumos loc, gazde minunate, bucate alese, bravo!

    Felicitări draga mea, aștept să citesc și despre împrejurimile vâlcene atunci când vei avea timp.

    Vă pup și vă doresc o vacanță minunată!

    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 13:33:15]
    »

    @krisstinna: Mulțumesc pentru vizită.

    Locul ales de mine a fost peste așteptările noastre.

    Domnul S. a fost foarte impresionat de cum au reușit gazdele să construiască și să amenajeze acest Conac.

    Tare bine ne-am simțit. Încă suntem sub influența locului.

    sebigeanina
    [22.08.17 17:36:46]
    »

    Salut citit şi votat cu mare plăcere, dar am o întrebare de unde ai aflat de acest conac pentru că este deosebit?

    elviramvio
    [22.08.17 18:23:52]
    »

    @ANILU:

    Super locatie, o trec pe o lista.

    Ai povestit cu sufletul, e clar ca v-a fost bine si ati primit-o ca o rasplata pentru vara voastra lunga.

    Vacanta frumoasa mai departe!

    elviramvio
    [22.08.17 18:26:07]
    »

    @arcrom:

    Bun venit pe AFA si sa ramaneti mult timp cu aceasta "jucarie"!

    Vacanta frumoasa in octombrie, sa ne povestiti cand veniti acasa!

    Carmen Ion
    [22.08.17 18:31:50]
    »

    @ANILU: Superb! Un adevărat răsfăț la un conac boieresc!

    arcrom
    [22.08.17 18:44:13]
    »

    @elviramvio: Multumesc pentru urarile de bun venit si va asigur ca ma voi "juca" des si pentru multa vreme de acum incolo cu aceasta jucarie. Imi place sa ma plimb si imi place sa povestesc. S-auzim de bine!


    NB arcrom este (sau a fost) reprezentant al unității
    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 19:40:25]
    »

    @sebigeanina: Am căutat cazare în Vâlcea și Booking mi-a arătat ofertele din zonă iar eu am ales acest Conac.

    Mulțumesc pentru vizită.

    Toate cele bune.

    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 19:44:27]
    »

    @elviramvio: Da, așa am simțit și noi, ca o răsplată.

    Mulțumesc pentru vizită.

    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 19:51:07]
    »

    @Carmen Ion: Mulțumesc pentru vizită.

    Așa am zis și noi un adevărat conac boieresc.

    doinafil
    [22.08.17 20:19:06]
    »

    Draga mea Anilu, se pare că v-ați „regalat” (nu numai răsfățat) la acest conac care, într-adevăr, pare a fi un conac boiereresc, cu

    mobilier în stil vechi dar nu vechi, cum frumos ai precizat!

    Mi-a plăcut totul, și cum ai descris și ce am văzut în poze.

    Mă bucur că v-ați simțit bine și... cine știe (?!), poate vom ajunge și noi să spunem „amfostscolo”, la „Conacul Malul Alb”!

    Am votat cu mare drag, pentru că ai meritat și tu, și locul acela. Pupici!!!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    ANILUAUTOR REVIEW
    [22.08.17 21:16:54]
    »

    @doinafil: Mulțumesc pentru vizită.

    Pupici și de la mine.

    Dana2008
    [26.08.17 12:55:24]
    »

    Felicitari pentru articol și fotografiile minunate!

    Conacul este exact ceea ce caut eu la o cazare în vacanță. Foarte bună recomandarea și abia aștept să mă cazaez la Conac!

    Îmi place tot, spațiul larg, iazul, piscină, detaliile ornamentale. Camera in care ați fost cazați emana căldură.

    Despre mâncare ce sa mai spun, cu asta m-ai câștigat... sunt o gurmandă. In cazul de față am votat în timp ce salivam, cheesecake este preferata dulciurilor mele!

    Bravo că și pentru că ai adus-o în comunitatea Afa pe @arcrom, care ne povestește foarte frumos!

    Călătorii plăcute!

    ANILUAUTOR REVIEW
    [26.08.17 17:49:42]
    »

    @Dana2008: Mulțumesc pentru vizită și aprecieri.

    @ arcrom este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, îți dai seama că am discutat până am ajuns la AFA.

    Ah, și am mai aflat un secret, cum să scăpăm de muște, într-o jumătate de lămâie învingem cuișoare, și funcționează.

    Te salut din Tassos.

    Dana2008
    [26.08.17 18:12:49]
    »

    @ANILU: distracție plăcută! ????

    mishu
    [28.08.17 21:18:05]
    »

    @arcrom: Cred meritati intradevar toate laudele pentru acest mic colt de rai, un loc unde sa te simti rasfatat si sa uiti de rutina de zi de zi. Bun venit pe sait si asteptam impresii.

    mishu
    [28.08.17 21:21:40]
    »

    @ANILU: Vazand pozele am stat si m-am gandit oare eu de ce nu am ales o astfel de cazare pentru concediul meu si in final am facut putin precum vulpea cu strugurii.

    Cred ca daca as fi ales o astfel de ocazie nu mai plecam nicaieri, stateam si eu ca si tine pe marginea piscinei si admiram tot ce se putea in jurul meu bucurandu-ma ca un copil.

    Felicitari pentru locul descoperit, votat cu mare drag.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Zoazore
    [02.09.17 19:56:35]
    »

    @ANILU:

    Foarte bine ne-am simțit la conac. Totul a fost așa cum trebuie să fie când ajungi în casa unor oameni gospodari, atenți cu musafii lor, totul să fie în ordine și să te simți bine

    V-ați simțit ca la un conac! M-am plimbat și eu cu voi prin poze. Vorba lui @Alex_Macedo: parc-ar fi în Elveția, sau la sfârșit de secol XIX. Cred că era și-o liniște...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Zoazore
    [02.09.17 19:59:02]
    »

    @arcrom: Bine-ați venit printre noi! Chiar vă rugăm să stați cât mai mult pe-aici, să ne citiți, să ne sfătuiți...

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Alex_Macedo, ANILU, crismis, Dan&Ema, doinafil, elviramvio, maryka, mishu, sebigeanina, tata123 🔱, Zoazore
    Alte impresii din această RUBRICĂConacul Malul Alb [Dealul Malului]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.092994928359985 sec
    ecranul dvs: 1 x 1