ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.05.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 1 zile
prieteni
mulÈ›i, da buni ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 6 MIN

Tyulenovo, unde visele zboară de pe stânci și plutesc pe mare

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Cazați la Pongal, - vezi impresii, -vezi impresii - vezi impresii grupul AFA a hotărât să facă o ieșire la Marea Neagră, „a bulgarilor”.

Habar nu aveam ce urma să vizităm, nu m-am informat din cauză de... zână dulce, adică @crismis:*, care avea să ne fie ghid. Ce-mi bat eu capul blond cu Bulgaria? Aveam concertul Geannei Nannini joi, plecare la Eforie vineri, stresul drumului, al bagajelor, al cazării și al vremii. Doream să fie totul perfect și așa a fost <:-P

Duminică, 30 aprilie, au plecat la drum 6 mașini, cap de coloană zâna cu zânul ei haios. Dacă știam ce vom vizita, sigur plecam mult mai devreme. E vina mea, toți m-au întrebat la ce oră pornim la drum și eu, pentru a nu stresa oamenii, am zis că e ok pe la 10:30-11:00:-?? . Am așteptat-o toți pe Maria și am apoi luat calea litoralului bulgăresc.

Prima oprire a fost la Shabla cu al ei far dinamovist, decolorat, foarte interesant locul, când am ajuns acasă am citit un pic despre, nu am să detaliez pentru că vreau să vă povestesc despre al doilea obiectiv, despre Tyulenovo, acolo unde stâncile au oprit timpul în loc.

Normal că unii făceau glume pe seama entuziasmului meu:(, dar nu m-am supărat, nu e obligatoriu să ne placă tuturor același lucru.

Domnul C toot întreba ce e la Tyulenovo, Maria îi spunea: peisaj frumos, pietre și mare.

Așadar, voi descrie ceea ce am văzut eu acolo, ceea ce am simțit eu acolo. Unii vor crede că... nimicuri, bălării și niște fleacuri. Știu că nu toți sunteți „tehnici”, mizez pe romantici și iubitori de sălbăticie... rurală.

Ce am aflat eu, fără a mă contopi cu datele tehnice, este că acest sat ar avea cam 60 de locuitori și că numele bulgăresc l-a obținut datorită numărului mare de foci care se zbenguiau prin zonă, în jurul țărmului, în vremuri demult apuse. În trecut avea un alt nume, unul turcesc (satul secerii) dar acum numele provine de la cuvântul bulgăresc tyulen adică focă. Astea le-am aflat de pe net, normal. Cu timpul, focile „s-au evaporat”, câteodată (cică) se pot zări delfini în zonă, dar doar dimi, când ziua se crapă și se separă de noapte.

Există și legende, cum că acele foci sau/și delfini ar fi virginele din zonă care s-au aruncat de pe stânci în mare pentru că nu doreau să se mărite cu vreun turc cotropitor din vremurile acelea.

Sincer, am fost marcată de acel loc, fără să știu legende și date istorice, așa, pe „orbete”. O fi din cauza vârstei sau din cauza „reumatismului”? :D

Am parcat mașinile, mi-am luat ustensilele foto, aprind o ț, fac pași, wow, fața mi se luminează, scot sunete interesante=))

O alee în pantă coboară către mare, pe stânga un hotel (Delfina), pe dreapta o platformă betonată, cu trepte, băncuțe, stâlpi de iluminat, coșuri de gunoi. Totul e curat, adulmec briza mării, mirosul de sare și de alge, de scoici, văd verde, albastru și bleu.

Un mic golf găzduiește câteva bărci pescărești, acestea sunt țintuite la mal de cablurile/fiarele ce-și aveau rădăcinile în mare. În fața golfului, o stâncă le supraveghea, primea izbiturile valurilor ca un străjer adevărat.

Privesc iarba pe care o zdrobeam cu bocănceii mei, era fragedă și acceptase pietrele colorate care păreau a fi așezate de un decorator iscusit. Urmez drumul prăfuit, o potecă albă taie verdele, îmi poartă pașii mărunți către malul abrupt și stâncos. Din loc în loc, prin iarbă, zăresc câteva corpuri de iluminat. Ajung la mal... vai ce spectacol! Un albastru grecesc îmi lovește ochii, din loc în loc văd dungile albe ale valurilor, albastrul este tăiat de alb, cerul e parcă decolorat, câțiva norișori subțiri admirau și ei spectacolul văzut de mine.

Aici natura s-a jucat cu elementele din dotare, a fost constructor, sculptor și pictor. Apoi și-a expus opera, așteptând premiul nostru: bunul simț de a păstra ceea ce ea a creat.

Între cer și apă sunt eu, pe stânci. Cenușiu, cupru și verde, culori și nuanțe diferite, dantelate, „tăiate” în diferite forme geometrice, cu chip de animale sau zei, în formă de flori, mintea mea o ia razna. Ce să fac? Fiecare vede ce vrea! :p

Acolo m-am simțit în patru țări, în același timp: România, Bulgaria, Grecia și Cipru. Cu fiecare pas făcut înainte parcă mă teleportam în alt loc.

Am citit că fiecare stâncă are o denumire, că fiecare peșteră poartă un nume ales de localnici. Eu nu le cunosc denumirile, adică le puteam copia de pe net, dar nu am vrut. De ce? Păi le-am denumit eu pe câteva și vreau să-mi rămână în memorie cuvintele mele.

Stânca „Afroditei” era superbă, avea o icoană (sau un tablou mititel) pe unul dintre pereți, în vârful ei am zărit un pescăruș liniștit, ne privea și el de la distanță. Afodita mea era admirată de stânca Zeus, nemilosul stăpân.

Fereastra albastră, adică arcada, m-a lăsat mută, admiram dantelăria ei, admiram peșterile ce le ascundea de ochii mei. Apa mării lovea cu putere pereții stâncoși, spuma albă spăla bolovanii, spumă ce se risipea în grotele de sub mine. Ascultam plescăitul valurilor, aveam privirea pironită peste întinderea de apă. Imaginea în sine este spectaculoasă, albastrul miroase a roșu, verdele miroase a galben.

Câțiva curajoși au coborât pe arcadă, au atins apa și s-au lăsați stropiți de valuri.

Aici e locul în care vin, în fiecare an, mulți tineri pentru sărituri de la înălțime, aici se fac scufundări pentru peisajul din apă, aici vin cei care se cațără pe stânci.

În perioada începutului de sezon estival (1 mai-15 iulie) sunt interzise scufundarile, săriturile în apă, escaladarea stâncilor, așa scria pe un panou.

În zonă am văzut țevi pe unde curgea apă termală, deci există și izvoare. Apa era aburindă, puțea a „termal”. Am zărit și câteva rezervoare mari, probabil pentru a capta apa.

Erau clădiri în construcție, câteva pensiuni, două hoteluri, locuri pe iarbă pentru plajă, campare, picnic.

Nu există plajă cu nisip, baie în mare se poate face doar coborând de pe stânci.

La Tyulenovo poți admira rochia mării, cu nuanțele ei verzi și albastre, poți visa privind cerul, poți atinge bolovanii, poți sta pe iarbă, îți poți colora pielea sub razele auriului soare.

Shabla este foarte aproape, acolo sunt două plaje cu nisip, am aflat de pe net, sper să le descopăr într-o zi.

Eu m-aș caza la Tyulenovo Hotel, în buza mării, aș face plajă pe șezlongurile de pe terasa hotelului, aș savura delicioasele preparate ale elegantului restaurant de acolo, m-aș plimba pe ulițele satului.

Este o obțiune doar pentru visători și teribiliști, acolo poți doar iubi. Ce? Cum ce? Fiecare ce vrea, iubire să fie.

Rog atașarea https://youtu. be/D2fBEtNqxYQ

Mulțumesc @crismis:*


[fb]
---
Trimis de krisstinna in 04.05.17 10:43:30
Validat / Publicat: 04.05.17 12:19:23

VIZUALIZĂRI: 8206 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

50 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P22 Arcada, fereastra albastră
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 86400 PMA (din 66 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

50 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 50
webmasterX
[04.05.17 12:01:32]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

zlatna
[04.05.17 12:30:26]
»

@krisstinna: Am onoarea primului vot. Este superbă zona vizitată, nu ştiam de ea. Mi se pare mie sau e real, Marea Neagră a devenit mai albastră? eu cam aşa văd din poze. dar şi dintr-un reportaj de la tv.

Toate pozele sunt frumoase, dar mie pozele P12, P 13 , P 18 şi P 22 mi se par bestiale. Felicitări!

Toate cele bune şi multe vacanţe plăcute

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
elviramvio
[04.05.17 13:26:28]
»

Super trăiri, super zona de care mi-e dor, super povestit de tine. Diseară pot sa vad și pozele, abia aștept căci îmi place mult acolo.

Delfinii nici eu n-am avut onoarea dar inca sper să mă salute cândva. Eu vreau sa stau la particulari, nu la hotel.

mishu
[04.05.17 13:31:14]
»

@krisstinna: Uite cum ma perturbi tu pe mine , in loc sa muncesc am vazut ca a aparut acest articol si nu puteam sa-l ratez. Prin intremediul tau am vazut si eu inca o data zona. Am avut norocul sa avem si o zi superba ceea ce a accentuat farmecul zonei si a facut-o sa fie ireal de frumoasa.

Intradevar daca as relua si eu as fi de accord cu plecarea ceva mai devreme, insa si mie mi-a placut tot ce am vazut.

Fiecare bucatica de drum strabatuta aducea inca un peisaj fantastic si exclamatii de uimire din partea noastra.

Iar de felul tau de a povesti, ma simt umilita, ai vorbit atat de poetic ca al meu articol cand o aparea va parea sculptat din topor .

Felicitari, votat cu foarte mare drag.

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 13:44:41]
»

@webmasterX: Mulțumesc

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 13:50:19]
»

@zlatna: Mulțam de vizită și pentru aprecieri, într-adevăr acolo marea noastră e mai albastră, e o zonă pentru toți dar totuși nu pentru oricine.

Pozele, hmm... am selectat doar câteva, îmi plac toate, zona e "fotogenică".

De Zeus ce părere ai? Nu era cam încruntat?

zlatna
[04.05.17 13:54:52]
»

@krisstinna: Spectaculos şi Zeus. Era încruntat pentru că l-a refuzat Afrodita. .

mishu
[04.05.17 13:58:21]
»

@krisstinna: Mai am o intrebare, cand ai zis de sezlongurile de pe terasa Hotelului Tyulenovo, nu era vorba de hotel Delfin, cel unde am intrat noi intr-o scurta fuga?

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 14:00:06]
»

@elviramvio: Mulțumesc Elvira

Inițial nu am vrut sa scriu, știam că va fi siropos totul, repetiție de culori și vorbe stâncoase sau umede

Dar, m-a întrebat zâna @crismis ce mi-a plăcut mai mult și iată că i-am răspuns.

E o zonă superbă, sper să mai ajung cândva, sper să mai pot visa pe malul abrupt al mării, măcar juma de vis

Știi ceva? Eu aș lua și bicicleta cu mine, atunci chiar că aș zbura, aș fi ca o zeiță.

Cazare în zonă găsești, chiar și la particulari. Sunt convinsă că da. Știi ce cred că ar fi important? Să aibă un frigider în cameră, fiind o zonă rurală ar fi bine de reținut acest aspect.

Mulțumesc frumos

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 14:01:26]
»

@mishu: Nu, Delfina hotel e pe stânga vis a vis de parcare, unde am fost noi la toaletă e Tyulenovo Hotel

LE: privește pozele mele

mishu
[04.05.17 14:03:25]
»

@krisstinna: Din pacate nu pot sa ma uit acum la poze, dar mai tarziu sigur am sa le sorb

webmaster
[04.05.17 14:12:15]
»

Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

irinad
[04.05.17 14:15:10]
»

@krisstinna: Foarte frumos articol scris în stilul tău propriu ce debordează de sensibilitate și romantism.

Recunosc, în zona aceasta nu am fost deloc, dar constat că peisajele pe care le-am văzut în fotografiile tale mi-au plăcut tare mult. Eu, oricum, sunt îndrăgostită de mare, în general, așa că tot ceea ce o privește îmi provoacă dor de vacanță.

Felicitări pentru minivacanța reușită de 1 Mai!

O zi frumoasă!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 14:22:28]
»

@mishu: Hai nu te prosti!

Fiecare individ scrie într-un stil propriu, fiecare om vede, simte și gândește altfel, așa e și firesc. Eu nu pot scrie despre multe, așa cum faci tu cu multă ușurință și te felicit pentru asta. Eu nu pot vedea multe lucruri pe care tu le vezi și le poți descrie.

Uneori, de fapt de cele mai multe ori, mă abțin în a face un articol public, nu toată lumea e dispusă să citească utilul ascuns printre floricele și lacrimogene

Nu știu cum să fiu tehnică, poate nici nu vreau, nu pot scrie despre o cazare ca și cum aș fi crainic la știri, nu știu să descriu o biserică sau o mănăstire.

Repet: fiecare review are importanța, farmecul și utilitatea lui, suntem diferiți ceea ce e perfect.

Mulțumesc frumos draga mea

ANILU
[04.05.17 15:07:17]
»

@krisstinna: Eşti imprevizibilă... eşti irezistibilă... eşti iubibilă... eşti cum eşti tu, cu zâmbetul pe buze, optimistă, veselă, voioasă... eşti... incurabilă... eşti romantică...

Alţi tehnici (aici includ pe unii soţi...) ştii cum ar zice după această plimbare? du-te dragă... praf... beton... pietre... etc tehnice.

Dar tu ai făcut dintr-un loc cu multe legende şi un ţărm al mării plin de stânci şi pietre, un loc cu multă culoare şi miros.

Felicitări.

Te pup

Dan&Ema
[04.05.17 16:45:58]
»

@krisstinna:

Am citit si am vazut ce am pierdut. Interesanta arcada si pestera. Ne pare rau ca nu am putut fi peste tot. Venisem chititi pe Balcic si ma bucur ca am vizitat acel fost colt de Regat Romanesc.

Sincronizarea cu grupul vostru din pacate nu a mai fost posibila asa ca ma hranesc din articolul tau. Articolul tau minunat.

Felicitari. Superb.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
maria55 †
[04.05.17 17:16:13]
»

@krisstinna: nu scriu ecou, sâc!

Adică eu si domnul C suntem niste insensibili?!!! ????

Ba să stii ca amandoi apreciem rustico-elegantul????????????????????????????! Si chiar articolele netehnice!!!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 17:58:08]
»

@irinad: Îţi recomand acestă zonă, te poţi caza oriunde, în oricare dintre satele din jur.

Se pot vizita multe obiective, poţi face plajă, baie în mare, te poţi răsfăţa la tavernele din fiecare sătuc în parte, e o zonă liniştită şi frumoasă.

Mulţumesc frumos de aprecieri şi vizită, te pup

Vacanţe reuşite şi interesante vă doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismis
[04.05.17 19:00:03]
»

@krisstinna: Exceptional! Cristina, esti o poetesa cum rar am intalnit! E clar ca locul te-a marcat, asa cum a facut-o si cu mine la prima mea vizita acolo, in urma cu aproape 2 ani.

Vara trecuta am poposit in Tyulenovo doar pentru un scurt salut adresat marii si peisajului dramatic descris atat de frumos si patimas de tine. Veneam din mini-vacanta de Rusalii, de la Chaika si tanjeam dupa amintirea acestui loc, mai ales ca fuseseram nevoiti sa anulam o rezervare facuta la Hotel Tyulenovo in perioada macilor infloriti.

Deci mi-a ramas un pitic nesatisfacut pe creier: sa ajung la Tyulenovo cand macii de foc saruta briza sarata a marii cea turcoaz!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 19:59:41]
»

@ANILU: Eei, chiar aşa a fost, C mă întreba mereu unde mergem dar eu habar nu aveam, ne ţineam tot cârdul după crismis. Maria spunea mereu că sunt bolovani, mare şi un super restaurant. La auzul acestor cuvinte eu tremuram de bucurie, spre amuzamentul tuturor.

Mi-a plăcut TOT ceea ce am vizitat însă la întrebarea Cristinei "care, unde, ce ţi-a plăcut cel mai mult? " trebuia să fac un clasament şi câştigător a ieşit delfinul... adică foca

Mulţumesc pentru cuvintele calde şi parfumate, regret că nu aţi putut veni şi voi. Dar, promit să iţi povestesc TOT cu prima ocazie dacă îmi promiţi că îţi vei pune un pampers pentru că sigur, sigur vei face pe tine de râs, aşa cum a păţit o bună colegă, aşa cum era să o păţesc şi eu.

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 20:04:05]
»

@Dan&Ema: Lasă Dan, aşa ai aflat că ai multe alte locuri frumoase de vizitat în regiunea aceea şi sigur vei mai avea ocazii să-ţi duci frumoasa familie în zonă.

Mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, vă pup pe toţi.

AZE
[04.05.17 20:07:06]
»

@krisstinna: Excelent si articolul si fotografiile. Si am mai descoperit un loc frumos prin intermediul articolului tau, un loc pe lângă trecem in fiecara vara fără stim ce ascunde. Ca urmare a articolului tau in vara asta o sa trec pe acolo. Si asa unii de pe saitul asta m-au făcut bulgar asa ca ma duc acolo

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 20:12:08]
»

@crismis: Contrastând cu aspectul şi comportamentul meu , recunosc, sunt o visătoare. Deseori mă întreb dacă e bine sau nu să fii un pic aerian, să visezi cu ochii deschişi, să zbori dar de fapt să calci uşor pământul.

"Norocul" meu e domnul C, cel care mă trezeşte din... sforăit precum cocoşul de la Pongal sau gâscanul din Turcia.

Cred că în luna martie înfloresc macii... hmm... cei care seamănă cu o femeie: gingaşi şi sensibili, cu toate că au nume de... masculi.

Mulţumesc zână dulce

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 20:18:28]
»

@AZE: Hey!

Mă bucur că te-am convins! Sincer, eu îmi fac deja planuri să o duc iar pe doamna senator acolo, la bolovani.

Vreau să stau pe sezlong, vreau să mănânc la Tyulenovo, la restaurant-unde e superb şi curat, vreau să beau o bere bulgărească privind marea de sus, să îl cert pe Zeus şi să mă certe soţul că vin căpuşele la mine dacă mă mai plimb mult

Mulţumesc frumos!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 20:23:39]
»

@maria55: Aşa deci, te amuzi cu domnul C pe seama mea

Peste o lună mergem iar, sigur o să fii încântată. Mai ales Maya noastră dragă.

Tu stai la cafea cu domnul, eu merg cu Maya la căpuşe, la alea care nu sunt decât în mintea unora mai precauţi.

Da, ce "rustic elegant"

crismis
[04.05.17 20:25:54]
»

@krisstinna: Bre, care maci in luna martie?! Mai, vrei sa zici!

maria55 †
[04.05.17 20:59:14]
»

@krisstinna: nțțț, nu bolovani! Am zis eu "bolovani"?! Am zis eu "rustic elegant"?! Nu, nu recunosc nimic!

Dar mergem visătoarea mea, care esti mereu cu capul in nori, noroc cu domnul C si cu mine, care te mai trezim din visare si te coborâm printre noi pământenii, pământeni care atunci când văd o stâncă in mare, o admiră, dar nu fac o poezie din asta!!! Ho, nu da cu paru' si urmareste-mă! Nu fac o poezie fiindcă nu se pricep si atunci fac pe albinele... bâzzz, bâzzz si inteapă! ????????????????????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 21:14:09]
»

@crismis: Ia vezi tu că Zozo a găsit maci în zonă și unii erau cam trecuți, erau din aprilie. Jur că erau! La Kaliakra ce-i drept, dar erau

Soțul Nicoletei pierduse un mac și am găsit unul cu o petală căzută, era pe marginea prăpastiei

Dar, da, ai dreptate

krisstinnaAUTOR REVIEW
[04.05.17 21:19:14]
»

@maria55: Vai ce-a mai fost cu și albinele alea uriașe, negre și dungate cu fire subțiri, aurii Mă puteau ataca imediat după ce mă atacase căpușele, norocul meu că am scăpat cu viață.

PS pentru toți: Nu este niciun pericol în zonă, este doar precauția domnului C, nu am fost atinsă sau agresată de insecte, animale sau alte orătănii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Zoazore
[04.05.17 21:31:31]
»

@krisstinna: Între mare și cer, visele devin pescăruși zburând spre infinit!

ATÂT!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
13 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, AZE, crismis, Dan&Ema, elviramvio, glcitizen, irinad, maria55, Maya_C, mishu, teona, zlatna, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Tyulenovo şi împrejurimile:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.087982177734375 sec
    ecranul dvs: 1 x 1