ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.01.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2016
DURATA: 3 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.75%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 41 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 17 MIN

Primul revelion la malul mării

TIPĂREȘTE

De când mă știu Paștele și Crăciunul au fost sărbători de familie și tot timpul le-am petrecut așa, pentru că, din fericire, ne trăiesc 3 părinți din 4. Dar revelionul este al nostru și al prietenilor și îl petrecem întotdeauna în afara casei. Cât au fost copiii mici am petrecut mai liniștit, dar după ce au mai crescut și mai ales după ce nu au mai mers cu noi, am simțit nevoia ca trecerea dintre ani să fie cât mai spectaculoasă.

Așa că este foarte important ca pentru revelion să găsim cea mai potrivită locație pentru noi și cam așa a fost până acum. Nu ne aducem aminte de vreun revelion care să nu fi fost pe placul nostru. Și regulat ne-am întors la Măgura (vezi impresii), care este locul în care ne simțim acasă și cu siguranță vom reveni, numai că trebuie să mai schimbăm din când în când pentru că nu putem merge chiar an de an acolo, oricât de drag ne-ar fi.

Anul acesta am început operațiunea de căutare pe la sfârșitul lui august pentru că din experiența noastră din ultimii ani locurile bune se epuizează cam din septembrie-octombrie. În capul listei noastre pentru anul acesta era Hotel Orizont din Călimănești-Căciulata, la care încercasem și cu 2 ani în urmă, fără succes. Am scris un ecou de curând la un articol despre acest hotel și am zis acolo despre experiența avută cu ei, nu vreau să reiau. Cert este că nu ne-a ieșit cu Orizont, la Măgura fusesem anul trecut și voiam să schimbăm, Valea Prahovei n-a fost niciodată pe lista noastră din cauza aglomerației și a prețurilor extrem de speculative în această perioadă și iată-ne într-o pană totală de idei. Nu mai zic de prețurile pe care le-am văzut uitându-mă un pic pe net.

În cadrul unei discuții cu ultimul fin venit în gașcă, am aflat că acum vreo 4 ani a făcut un revelion la mare, la fostul Golden Tulip, acum Zenith și că am putea să îl luăm în calcul. Ce calcul, pentru că de revelion fiind așa mulți, noi trebuie să facem oarece compromisuri ca să poată merge toată lumea, iar de Golden Tulip știam foarte bine de la o colegă care mergea de 3 ani la rând și cunoșteam prețurile. Dar cum el insista că nu își aduce aminte să fi costat mult i-am contactat pe mail și de aici a început totul.

La data primului mail nu aveau oferta lansată dar m-au asigurat că îmi vor da de știre imediat cum se va lansa oficial. Între timp eu am căutat oferta pe care o avuseseră cu un an în urmă și mi s-a părut potrivită pentru grupul nostru. De condiții nu-mi făceam griji pentru că știam hotelul, cum am spus, din poveștile colegei și chiar de aici, de pe AFA. Aveam și mărturia finului că îi plăcuse revelionul la care participase. Așa că atunci când am primit oferta de 1,870 de lei pachet pentru 3 nopți, care includea acces gratuit la SPA pentru primii 60 de plătitori, masă festivă de revelion cu formație live, cină festivă pe 01 ianuarie, toate mesele tip bufet (mai puțin primul și ultimul mic dejun), nu am avut dezbateri îndelungate, ba dimpotrivă, aproape în unanimitate grupul a ales să avem experiența primului revelion la malul mării.

La acest tarif am beneficiat de o reducere de 10% dacă plăteam în avans și încă una de 10% pentru că eram ditamai grupul. Așa că prețul final a devenit 1.560 lei pachet pentru camerele cu vedere la mare și 1.480 pachet pentru cele 3 camere fără vedere la mare pe care le-am avut. Au fost și 3 single care au costat 890 lei, sper să nu greșesc în cazul lor. În câteva zile am avut factura proforma și am plătit pentru cele mai multe camere. Anul acesta am fost 41 de persoane (37+4 care au rezervat pe booking) și câteva camere le-am adăugat ulterior.

Am beneficiat de cea mai bună comunicare de când mă ocup eu de grupul nostru. Ne-am scris zeci de mailuri punând tot felul de întrebări de la cele mai banale până la ce nu le-ar fi trecut lor prin cap, am pocit numele participanților în tabelul pe care l-am transmis și am tot revenit cu corecții, poate că i-am stresat câteodată, dar nu am simțit nici un moment acest lucru. Am primit factura fiscală imediat cum făceam o plată și la fel s-a întâmplat ulterior pentru orice s-a consumat în plus, la fața locului primind bonuri fiscale. Toate răspunsurile la mailurile mele au venit prompt iar data sejurului ne-a găsit cu toate aspectele clarificate. Managerul locului chiar îmi spunea într-o discuție că au o comunicare excesivă și poate deranjează dar eu cred că nici un turist n-o să se plângă vreodată că a primit prea multe informații.

Ca să termin cu partea de comunicare trebuie să mai adaug că am primit pe mail încă de la început o prezentare detaliată a hotelului și a facilităților, cu program de funcționare și tarife, iar aproape de eveniment am primit programul pe zile, ne-a fost prezentată formația live care va cânta în noaptea de revelion, alături de o tânără cântăreață, Camelia S., participantă la Vocea României, DJ-ul care a fost prezent la cina din 30.12.2016 dar și la cea din 01.01.2017, un program al tuturor meselor din cadrul sejurului, cu intervalul orar în care aveau loc, programul zilnic de la SPA, cu telefoane pentru programări la masaj sau alte ritualuri, telefoane pentru servicii de cosmetică-coafură cu tarifele aferente și mențiunea că profesioniștii veneau în camera de hotel la ora la care aveam nevoie.

De asemenea, am apreciat foarte mult programul de activitati în afara complexului hotelier pe care ni l-au transmis înainte de sosire care includea obiectivele la care am fi putut să ajungem pe o rază de 10-15 km cu o minimă descriere, distanța față de hotel, programul de vizitare, taxe de intrare, alte informații suplimentare, pe căprării, adică shopping sau istorie și tradiții. Practic nu am avut nici o temă de făcut, am luat totul de-a gata.

În plus, înainte cu câteva săptămâni am primit o informare prin care eram înștiințați că vom avea toate mesele incluse, adică și cele 2 MD care nu fuseseră incluse inițial, iar la momentul plecării din cauza codului care se anunțase pe Dobrogea, care n-a fost nici pe departe cum s-a vehiculat la TV, am primit mail cu numere de telefon disponibile la care să îi sunăm dacă pe drum o să întâmpinăm vreo problemă. Am fost anunțați și că check-in-ul se face oricând, nu exista o oră, iar check-out-ul va fi întârziat.

Acestea fiind zise să trecem la lucrurile concrete. Am plecat pe 30 decembrie de acasă, pe grupulețe, unii destul de devreme, alții mai târziu, care, cum a putut. În acea zi a fost o atenționare de cod portocaliu de viscol și ninsoare pe Autostrada Soarelui și Dobrogea. Pe mine, poate și pe voi, mă omoară cu zile aceste știri senzaționale în condițiile în care eu îmi doresc niște știri normale. Până aproape de km 110 la OMV-ul la care am făcut o oprire, șoseaua a fost curata, nu a nins dar a bătut vântul și era frig, dar nu exagerat. De acolo, preț de vreo 30-40 de km a început să ningă și să viscolească, iar din acest motiv am mers mai încet pe această porțiune, cu mai multă atenție pentru că vizibilitatea era mai redusă, dar nici pe departe nu a fost înspăimântător. În plus pe măsură ce ne apropiam de Constanța am constatat decât efectele unei ierni blânde. Câteva pâlcuri de zăpadă ici-colo, șosea uscată și condiții bune de trafic. N-am uitat nici un moment că eram în luna decembrie și că vremea este normală pentru această perioadă.

Dar într-adevăr fusese furtună pe mare noaptea precedentă și am găsit și noi o mare agitată, așa cum nu am văzut-o niciodată și așa a rămas până pe la mijlocul următoarei zile. În cele 4 zile ale sejurului nostru vremea a fost cam așa. În prima zi autostradă liberă, circulație foarte bună îngreunată pe cei 30-40 de km de care spuneam, vânt puternic și o mare agitată la Mamaia, iar de a doua zi, vântul s-a domolit, marea s-a liniștit, n-a mai nins, nici nu ninsese cine știe ce, ci doar fulguise la Constanța-Mamaia și a ieșit soarele, în ultima zi fiind în jur de 8 grade. Nimeni dintre cei care am fost pe șosea pe parcursul zilei pentru că o parte au ajuns seara, nu s-a plâns de condiții foarte grele de circulație. Doar la televizor auzeam cu totul altceva. A doua zi dimineață, fiind în cameră, auzeam știrile care anunțau nenorocirea din Județul Constanța, căderi masive de zăpadă, viscol, împotmoliri, etc. Noi ne uitam pe geam și nu ne venea să credem. Eu nu zic că undeva prin județul Constanța nu o fi fost vreo zăpadă, de altfel specific anotimpului în care ne aflăm, dar nu trebuie să dramatizăm și să generalizăm la modul ăsta. În fine...

Pentru că hotelul a venit în întâmpinarea noastră și cu formalitățile de check-in în sensul că am dat datele pe mail, personalul a completat formularele iar noi doar am verificat și am semnat, procesul de check-in s-a desfășurat rapid. Pentru că am fost mulți, am avut camere pe la toate etajele dar am intrat în mai toate și am văzut că ele sunt absolut identice cu toate că pe saitul hotelului sunt prezentate mai multe tipuri de camere cu lux de amănunte. Odată cu check-in-ul am primit și brățara pentru accesul gratuit la SPA, o invitație prin care trebuia să aducem la cunoștință modul în care dorim să fim așezați la mese și o listă cu filme (de acțiune și comedii) care urmau să fie difuzate pe 01 ianuarie pe baza preferințelor noastre. Și nu uit să vă spun că am fost întâmpinați cu vin și țuică fiartă, pâine și sare, undeva în zona recepției, care au rămas acolo pe tot parcursul primei zile.

Așa cum mulți probabil știu, Zenith Conference & SPA Hotel este amplasat chiar pe malul mării, la câțiva metri de apă, în partea de nord a stațiunii Mamaia. Este compus din două corpuri, fostele hoteluri Jupiter și Junona, complet renovate în 2005 la care au fost aduse multe îmbunătățiri în fiecare an de atunci până astăzi, ultimile concretizându-se în SPA-ul modern care funcționează din 2016. Din 2015 și-a schimbat lanțul hotelier (a trecut de la Golden Tulip la Top Internațional Hotels), dar nu și-a schimbat echipa managerială și operațională care făcuse treabă bună în ultimii ani.

Cele două corpuri au împreună spre 300 de camere dar pentru revelion a fost deschis numai corpul Junona. Ambele au 4 etaje și cel în care am stat noi era deservit de 2 lifturi panoramice pe care eu nu le-am folosit decât de vreo 2 ori, pentru că prefer mersul pe scări. Mai ales de când știu câte calorii pierd cu fiecare treaptă:). Din cauza SPA-ului modern dar și al Centrului de Conferințe Zenith care spun ei, dar nu numai ei, este cel mai mare și mai modern de pe litoralul românesc, hotelul este deschis pe tot parcursul anului și nu doar în sezon.

Eu am avut camera cu vedere la mare la etajul 3 și pot să spun așa. Accesul l-am făcut cu cartelă magnetică și de cum am intrat m-a izbit o căldură mai mult decât îmi place mie. Am oprit-o de la aparatul de pe perete și până am plecat nu i-am mai dat drumul, dar cald a fost în permanență. Mai cald decât trebuia, zic, în cameră, pe holurile pe care ajungeam la SPA, la recepție, la restaurant, dar toată lumea a fost încântată de acest lucru. Camera are dimensiuni obișnuite pentru litoral, doar nouă ni s-a părut un pic prea mică din cauza bagajelor multe incluzând toaletele pentru revelion, pentru cina festivă, celelalte... Dar asta doar până ne-am organizat puțin.

Camera are la intrare un hol unde se află dulapul de haine cu rafturi dar și umerașe, seiful și un suport pentru bagaje căruia i-am găsit loc în cameră. Tot în dulap am găsit papucii de unică folosință și halatele de baie necesare pentru accesul la SPA, iar vis-a-vis de dulapul de haine este intrarea în baie. Camera propriu-zisă este mochetată curat, a avut pat matrimonial și noptiere, două fotolii cu o măsuță între ele care formează o mică zonă de relaxare, iar pe peretele din fața patului era TV-ul și o comodă în care se află minibarul care era plin, iar pe ea diverse materiale informative și telefonul pe care l-am folosit la greu pentru a lua legătura între noi.

Din cameră se iese într-un balcon mic, suficient cred, ținând cont că ai la dispoziție atâtea alte spații dar și o plajă proprie. Am folosit și noi balconul ca să admirăm marea agitată din prima zi și în general să admirăm marea. Nu am fost niciodată la mare iarna și mi-a plăcut foarte mult. Cu siguranță o să mai repet experiența.

Baia a fost și ea mică dar cred că aceste dimensiuni sunt caracteristice hotelurilor de pe litoralul nostru. Nu ne-a deranjat nimic, nu petrec timp în baie mai mult decât trebuie. Am avut produse de toaletă bune care se înlocuiau, uscător, prosoape curate, curățenie, cald..., asta a fost ceea ce a contat.

Curățenia s-a făcut zilnic, cu aranjat de pat și schimbat de prosoape, ceea ce pentru mine este prea mult. Ce-i drept am avut acel flyer cu „nu deranjați” dar dacă uitam de fiecare dată să îl punem în ușă, oamenii își făceau datoria. Despre curățenie, pe oriunde, nu am nimic de zis. Impecabil!

Mesele, în afara celor festive au fost tip bufet și a fost o abundență de mâncare pentru toate gusturile. Nu am auzit din partea nimănui din grupul nostru vreun comentariu, cum se mai întâmplă de obicei. Mâncare bună, salate, legume, 2 ciorbe la fiecare prânz, brânzeturi, compoturi, fructe, deserturi, cărnuri variate, sucuri naturale, cereale... n-am reușit să gust din toate și tare mi-ar fi plăcut.

Personalul a fost permanent prezent. La recepție și peste tot. La fiecare masă eram primiți de cineva și permanent aveai cui să te adresezi pentru o problemă. Cu toate că îi lăsam acolo și îi găseam tot acolo ca și cum n-ar fi părăsit postul nici un moment, tot timpul au fost cu zâmbetul pe buze și disponibili la nevoile noastre.

Seara de revelion a fost pe măsura așteptărilor. Petrecerea a avut loc în altă sală decât cea în care am luat celelalte mese și unde ne așteptam să fie și petrecerea. Din zona de acces către restaurantul unde mâncasem până atunci am urcat la etaj pe niște scări de sticlă, către Centrul de Evenimente Zenith, un spațiu generos cu garderobă, grupuri sanitare, foaier unde am fost întâmpinați de personalul hotelului care ne devenise familiar de-acum și am fost conduși la mesele noastre frumos aranjate. Sala era mai mult lungă, cu două rânduri de mese de 10 persoane și destul spațiu între ele unde am presupus că vom dansa. Dar ni se părea cam aiurea să dansezi între mese, oricât spațiu ai avea, fiecare în dreptul mesei lui. Numai că după ce s-a adunat toată lumea, niște paravane s-au dat la o parte și am avut în fața ochilor o altă sală, unde ajungeam coborând 2-3 trepte de la nivelul sălii noastre, unde era amenajat bufetul, era și scena cu formația live gata pregătită, toți ospătarii aliniați, tineri, îmbrăcați frumos, dar și ringul de dans absolut îndestulător. A fost o surpriză foarte frumoasă, aplaudată la scenă deschisă. Noi am fost și fericiții posesori ai meselor din dreptul accesului către această sală, așa că am avut o vedere bună către scenă, ringul de dans dar și bufet. Ulterior am aflat că toți pereții acestui centru sunt mobili iar spațiul poate fi combinat în fel și chip în funcție de nevoi. De aici se iese pe o terasă imensă, cu vedere la mare, care trebuie să fie extraordinară vara.

După câteva cuvinte adresate de managerul hotelului care a fost prezent tot timpul printre noi, am avut parte de o seară frumoasă cu mâncăruri alese și apetisante, o ofertă culinară care a satisfăcut și cele mai cârcotașe gusturi, decorațiuni culinare care ne-au impresionat, muzică aleasă, oameni de calitate, momentul purcelușului și al curcanului dar și al tortului, barul generos, personal veșnic prezent și drăguț. Despre mâncare știți deja că nu îmi place să fotografiez farfurii, dar cum la barza chioară îi face Dzeu cuib, am primit din partea hotelului un colaj de poze făcute în seara de revelion, printre care sunt și câteva cu bufetul, așa că am de unde să vă prezint masa de revelion și vă invit să priviți ca să vă dați seama de ce zic.

Petrecerea a început la ora 20 și la 5 dimineața cântam și noi la microfon. Formația s-a retras pe la 4,30, după ce s-a retras cea mai mare parte dintre participanți, dar cu noi a rămas DJ-ul care ne-a pus muzică bună în continuare și ne-a lăsat să facem play-back la microfon și să avem și noi micul nostru spectacol. Dacă vă mai spun și că adunate nu cred că am stat 30 de minute pe scaun toată seara, vă dați seama ce atmosferă a fost.

Nu în ultimul rând vreau să menționez un gest foarte frumos pe care l-a făcut managerul unității. Undeva, spre dimineață, după tort, a adus în fața noastră toată echipa de ospătari-bucătari, mulți tineri frumoși și harnici pe care ni i-a prezentat drept „gașca mea”, le-a dedicat melodia binecunoscută pe care ei au dansat și cântat, și noi pe lângă ei. Am apreciat foarte mult acest lucru și cred că și ei. Mai rar cineva le recunoaște meritele ospătarilor-bucătarilor public, în acest mod.

La cina festivă din prima zi a anului singurul nostru regret, dar știam de la început pentru că a fost printre primele lucruri despre care am întrebat, a fost că locația nu a organizat un carnaval sau concursuri, așa cum eram obișnuiți. Doar că noi am simțit nevoia să facem ceva și pentru că cei mai mulți fusesem cu 3 luni înainte la o nuntă cu temă interbelică ne-am folosit de costumele și accesoriile de atunci și cu fulgi, pene, țigarete, jobene, mănuși albe, veste cu ceas și lănțișoare, rochii cu franjuri, bastoane și altele ne-am întâlnit pentru cina festivă la recepție și am defilat pereche după pereche până la sala de mese, moment foarte frumos pentru că oamenii cu care nu apucasem să ne împrietenim pentru că noi suntem deja cu noi și este mai greu să socializăm în afara grupului, dar oamenii, cum spuneam, cu toții s-au ridicat în picioare și ne-au aplaudat.

Despre facilitățile hotelului ar fi multe de spus, eu aș vrea doar să confirm că dacă răsfoiți saitul lor și urmăriți filmulețul de prezentare totul este întocmai. În zona recepției sunt multe locuri de socializare cu canapele, fotolii și măsuțe. Tot aici o masă de biliard, darts, un mic loc de joacă pentru copii, dar și o masă de ping-pong pe care băieții noștri au folosit-o. Din această zonă este accesul către bar și apoi zona de restaurant de la parter dar și ieșirea pe terasă care vara cred că este atracția principală. Centrul SPA este modern cum spuneam, dat în folosință în 2016 și mi s-a părut impecabil. Are Jacuzzi destul de mare, fotolii și măsuțe într-o zonă în care pereții exteriori sunt din sticlă iar priveliștea este către mare, bar, saună uscată și saună umedă, salină cu sare de Hymalaia, dușuri aromatice și emoționale, cabinete pentru masaj și ritualuri și altele care probabil îmi scapă. Am menționat pe cele la care am ajuns eu. Și apropo de SPA am fost informați încă de la început, cum spuneam, că doar primii 60 de plătitori vor avea acces gratuit, pentru a nu se supraaglomera spațiul. Cum noi am fost printre cei 60 nu am avut o problemă, dar până la urmă pentru că a fost extrem de lejer, cred că a avut acces toată lumea care a dorit. Nu am verificat neapărat, dar niciodată cineva nu ne-a verificat brățara, semn că accesul era liber. Deasupra SPA-ului este o terasă funcțională doar vara cu o vedere spectaculoasă asupra mării. Legat tot de SPA am făcut 2 masaje de relaxare în cuplu (în sensul de 2 persoane în cabinet), în zile diferite, 70 de lei de persoană cu o apă inclusă. M-am dus și a doua oară din cauza doamnei care și-a făcut treaba dumnezeiește, iar prietena cu care am fost, la fel, din cauza doamnei care a masat-o pe ea, deci și aici personal de nota zece.

Cred că Wi-Fi a funcționat foarte bine în zonele de lobby și recepție, după cum spuneau prietenii, nu știu și de camere pentru că eu mă lipsesc cu drag de telefon în vacanțe...

Trebuie să spun că eu nu prea am mai mers pe litoralul românesc de când ne-au crescut copiii, iar la Mamaia nu am avut nici un sejur, vreodată, în viața mea. Am fost de câteva ori în wee-end când erau copiii mici și mergeam de dimineață să ne bălăcim și seara ne întorceam acasă, ne-am plimbat o dată cu telegondola, și am dormit acum câțiva ani o noapte pe un... balcon. Asta nu este o poveste pentru AFA dar este una dragă.

Cum n-o să scriu un articol de călătorie despre iarna la Mamaia vă spun doar că ne-am petrecut cele 4 zile plimbându-ne pe faleză într-o stațiune aproape pustie, care pe noi nu ne-a deranjat câtuși de puțin, ba chiar ne-a încântat. Am mers pe jos câte 3 ore pe zi, când într-o parte când în alta, în prima seară am fost la un mall din Constanța pentru câteva nimicuri, am petrecut, iar în ultima zi după o ultimă plimbare pe faleză, am plecat către casă cu escală la Cazinoul din Constanța pentru o plimbare pe faleză, pentru că a fost o zi minunată și de acolo ne-am dus la Pescăria lui Matei, la Poarta 14, celebră cred pentru mulți dintre voi, ca să mâncăm de prânz renumitele preparate din pește de acolo. Seara ne-a apucat la pescărie, dar cum pentru noi și ultima zi este de concediu n-am avut nici o grabă. Am plecat pe întuneric din Agigea, pe o autostradă liberă, am mai făcut o oprire la o benzinărie pentru la revedere, i-am vizitat și pe socrii că tot erau în drumul nostru și am ajuns acasă pe la 10 noaptea, cu sufletul plin.

Mă gândeam să termin articolul de scris și să transmit hotelului un mail de mulțumire, dar mi-au luat-o înainte și am primit un mail, eu și toată lumea, prin care ei ne mulțumesc că am fost oaspeții lor și ne invită pe facebook la un concurs cu foto exclusiv pentru participanții la revelion, unde se vor câștiga 3 sejururi. Ce mă fac eu că n-am facebook?

Așa cum am sugerat încă din titlu, pentru că am fost extraordinar de încântați cu toții, acesta nu a fost decât primul dintre alte revelioane pe care avem de gând să le petrecem la malul mării. Eu nu știu cum e vara la Zenith, când funcționează la capacitate maximă și sute de persoane împart același spațiu, dar iarna, la capacitate redusă, a fost cum v-am zis.

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Aurici in 06.01.17 21:25:12
Validat / Publicat: 06.01.17 23:03:09
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2934 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

35 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P18 Decoratiuni din fructe.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 61400 PMA (din 66 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 41.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  35 ecouri scrise, până acum

  maria55 †
  [06.01.17 23:20:47]
  »

  @Aurici, l-am citit pe nerăsuflate! Si asta spune tot! La multi ani!

  AuriciAUTOR REVIEW
  [06.01.17 23:26:25]
  »

  @maria55: La multi ani Marie draga. Multa sanatate si un nou inceput in 2017. Multam pentru ca ai citit si pentru ecou.

  maria55 †
  [06.01.17 23:27:10]
  »

  @Aurici: ????

  crismis
  [06.01.17 23:32:15]
  »

  @Aurici: Stiam eu ca va urma o poveste !!! Exceptional! De studiat...

  AuriciAUTOR REVIEW
  [06.01.17 23:55:31]
  »

  @crismis: Asa cum spuneam, nu stiu cum o fi vara. Poate mai scapa lucrurile de sub control ca au camere multe, dar acum a fost fara repros. In plus, toate temerile mele ca iarna e urat la mare, si bate vantul, si e pustiu... s-au dus pe apa sambetei.

  Cel putin pentru revelion (ca eu despre asta stiu), daca esti vreodata in pana de idei, considera Zenith o alternativa de luat in calcul. Va fi pe gustul tau, mai mult ca sigur.

  crismis
  [07.01.17 00:11:02]
  »

  @Aurici: Deja e pe gustul meu! Dealtfel, am o veche dambla, am mai exprimat-o in cuvinte, dar n-am reusit s-o experimentez: sa vad cum e iarna la mare! Chiar vorbeam cu Tati in seara asta... Aparent, mai trebuie sa-l conving pe el... Adica sa-i dau impresia ca ideea a fost a lui!

  krisstinna
  [07.01.17 09:34:37]
  »

  @Aurici: Bună draga mea frumoasă

  La Mulți Ani cu multă sănătate, noroc și multe vacanțe, reușite copiilor, să aveți multe, multe bucurii!

  Un articol de excepție, marca... AUR

  Și nu glumesc, știi că nu scriu mereu ecouri.

  Eram sigură că va fi perfect, așteptam cu interes rw tău.

  Pe 30 dec Maria era îngrijorată pentru Marinuș care trebuia să meargă pe A2, nu știa cum e drumul. I-am spus: sun-o pe Aurici, ea e sigur la mare deja. Nu a vrut să te deranjeze iar eu eram deja la Baia de Fier.

  Pot spune că ai avut parte de un Revelion minunat privind pozele și savurându-ți descrierea frumoasă.

  Vezi, și rw de cazare pot fi spectaculoase! Dacă e poveste, e captivant totul.

  Felicitări!

  PS: Oare cine păzește marea? În poză, zic

  AuriciAUTOR REVIEW
  [07.01.17 10:05:29]
  »

  @crismis: Banuiesc ca treaba-i ca si rezolvata la ora asta si Tati te intreaba cum de n-ati ajuns voi pana acum iarna la mare.

  crismis
  [07.01.17 10:11:27]
  »

  @Aurici: ????

  AuriciAUTOR REVIEW
  [07.01.17 10:24:13]
  »

  @krisstinna: Draga de tine, mereu cu complimente dragute la purtator. Uite-asa ne faci tu ziua asta si mai frumoasa.

  La multi ani si tie si celor dragi, apropiati si nu numai. 2017 sa fie bun si bland. Si cu multa mare in cazul tau. Daca se poate Cipru cat mai mult.

  Sar'na ca ma incurajezi mereu cu articolele astea de cazare. Cateodata e mai greu dar cand e cu petrecere cuvintele vin mai usor (hai ca incep sa ma prind si eu cu emoticoanele astea).

  Maria stie ca n-are cum sa ma deranjeze si daca nu a stiut ii spun acum ca nu exista deranj in cazul ei si in nici un caz cand este vorba de oameni. Chiar mi-ar fi facut placere s-o aud si mai ales s-o asigur ca cel putin pe 30 s-a circulat bine pe autostrada. Astazi da, putem sa vorbim de un cod, dar atunci erau doar conditii de iarna, nici vorba de vreun inconvenient, s-a circulat aproape normal.

  Da, revelionul a fost mai mult decat ne asteptam si cred ca o sa repetam.

  Cine oare, cine?

  ANILU
  [07.01.17 11:37:33]
  »

  @Aurici: La mulți ani! Un an bun cu multe călătorii.

  Frumos, superb, numai cuvinte de laudă pentru hotel și tot ce v-a oferit dar și pentru articol.

  Foarte frumos gestul managerului de ași prezenta echipa, așa mi se pare normal, respect.

  Îmi dau seama ce petreceri frumoase ați avut și îmi imaginez cum ați apărut voi costumați la masa festivă de pe 1 ianuarie.

  Felicitări pentru așa o "gașcă" (pai 41 erați numai voi) și pentru petreceri reușite.

  Toate cele bune.

  AuriciAUTOR REVIEW
  [07.01.17 12:02:46]
  »

  @ANILU: La multi ani si tie cu sanatate, alaturi de cei dragi. Si sa fie pace ca sa ne putem bucura de viata. Multe calatorii iti doresc si eu, fara numar, fara numar...

  Da, anul acesta am fost mai multi ca niciodata. Dar a fost bine, vrem sa repetam, cum ziceam. Ne intelegem din priviri, ca sa zic asa, si ne place sa muncim cand e de muncit si de petrecut cand e de petrecut.

  Asa este. Si eu sunt pentru recunoasterea meritelor, mai ales public. Toti oamenii au nevoie de asta, nu conteaza pe ce scara esti cocotat. Gest foarte frumos.

  Numai bine si tie, multumesc pentru ecou.

  Dana.S
  [07.01.17 16:35:58]
  »

  Nu ma lasa programul sa te votez si-mi pare tare rau pentru ca articolul tau merita din plin votul meu.

  Cred ca noul sistem implementat din 1 ianuarie are o gramada de bug-uri, imi spune ca anul asta te-am votat de 22 de ori si ca nu mai am dreptul sa te votez.

  Numai ca este primul tau articol de anul asta, asa ca...

  Apoi imi spune ca cei cu cont chibit- pana la silver au dreptul la nu stiu cate voturi/persoana, functie de numarul articolelor publicate. Ultima data cand am verificat aveam cont premium...

  O aiureala!

  Admin
  [07.01.17 16:59:53]
  »

  @Dana. S: În 2017 au fost introduse modificări majore în sistemuld e votare -- vezi detalii aici

  Ca orice program, e posibil să aibă nevoie de "rodare".

  În cazul semnalat de tine, pare să fie un "bug".

  Verific şi revin cu explicitarea şi rezolvarea

  Admin
  [07.01.17 17:27:29]
  »

  Gata, clarificat.

  Utilizatorii GOLD şi PREMIUM erau incluşi în aceeaşi categorie de restricţii precum SILVER sau inferior.

  Am corectat această greşeală -- Dana S poţi de-acum vota.

  -

  Rog reţineţi, totuşi, că din 2017 userii GOLD şi PREMIUM au unele restricţii "cantitative" referitoare la votarea unui aceleaşi autor (mai relaxate însă decât în cazul SILVER sau inf).

  AuriciAUTOR REVIEW
  [07.01.17 20:25:59]
  »

  @Dana. S: Nu fi suparata, draguto, mesajul tau facea cat 10 voturi oricum. Multumesc ca te-ai stresat pentru mine si ca ai citit. Bine ca s-a rezolvat si s-au lamurit lucrurile ca te pierdeam de votant si muream de ciuda .

  La multi ani, sa ai un an bun si linistit alaturi de cei dragi, plin de calatorii. Si te mai asteptam pe aici sa ne povestesti si noua. Suntem destui cei care asteptam!!

  Dana.S
  [08.01.17 00:29:57]
  »

  @Aurici: Eh, macar de ar fi asta singura suparare, ca nu pot vota... Se pare ca am avut dreptate, a fost un bug care s-a remediat, am putut sa votez in cele din urma.

  Multumesc pentru interesul acordat, regret ca n-am reusit sa termin povestea Elvetiei, cu atat mai mult cu cat am mai calatorit de atunci si am mai stat in cateva locuri interesante despre care ar merita sa scriu.

  Din pacate nu mai reusesc sa-mi gasesc starea necesara scrisului... tatal meu un om absolut minunat, mare pasionat de calatorii, este tare bolnav si sufera pe un pat de spital. Ma tem ca-l voi pierde... ceea ce, drept sa-ti spun, m-a cam daramat...

  Sper sa-mi regasesc echilibrul si sa pot povesti din nou. Pana atunci va citesc pe voi cu mare drag.

  La multi ani!

  maria55 †
  [08.01.17 00:32:40]
  »

  @Dana. S: iti doresc puterea necesara sa treci peste asta! Noi putem astepta, cu drag!

  crismis
  [08.01.17 00:34:40]
  »

  @Dana. S: Draga mea, stiu exact prin ce treci! Din pacate!Iti doresc putere multa, iar tatalui tau - munti de sanatate! Exista minuni, nu uita! Te imbratisez cu inima!

  maria55 †
  [08.01.17 00:37:44]
  »

  @crismis: off, cata dreptate ai! Sau asa-mi place sa cred. Da, exista minuni si exista si Mos Crăciun! Si tu stii asta, expeditorule!!!

  AuriciAUTOR REVIEW
  [08.01.17 00:54:24]
  »

  @Dana. S: Offff, astea sunt problemele adevarate. Singurele. Imi pare tare rau ca treci prin asta. Agata-te de cei apropiati, de oameni, de AFA, de altceva... si pastreaza-ti echilibrul. Iti spun din experienta, pentru ca am acceptat si am trecut peste moartea tatalui dupa multi ani.

  Dar asa cum spune si @crismis mai sunt si minuni. Familia mea tocmai a trecut prin una, recent. Am trecut de la agonie la extaz in decurs de o luna de zile, ultima luna. Sa dea Domnul sa treci si tu prin asta.

  Daca te pot ajuta cu ceva... orice... chiar si un umar...

  Dana.S
  [08.01.17 09:50:19]
  »

  Multumesc pentru gandurile bune si incurajari. Nu stiu, dar uneori parca e prea mult... eu ma lupt de vreo 3 ani cu un cancer, tata duce o lupta similara cu leucemia... in fine, trecem noi si peste asta.

  Eu una stiu ca ma lupt, nu gluma, n-am deloc de gand sa ma las. Vara asta am ignorat total boala si am bantuit prin Europa, m-am bucurat de vacante si am gustat din plin farmecul calatoriilor. Am avut de recuperat vreo doi ani de chimioterapie si mi-am cam facut de cap

  Cel care mi-a insuflat dragostea de calatorii a fost tata. De mica am colindat toata tara, ba cu cortul, ba cu masina, cred ca nu a fost coltisor de tara care sa ne fi scapat. Dupa revolutie am inceput sa calatorim si prin strainatate, tare mult si-a dorit tata sa vada cateva capitale europene. Imi amintesc ca prima iesire a fost la Roma, tata a adunat tot familionul, ne-a incolonat frumos si ne-a "carat" pe toti intr-o excursie de o saptamana la Roma... In fine, hai ca devin nostalgica si nu e locul aici...

  Cu drag

  crismis
  [08.01.17 09:54:47]
  »

  @Dana. S: Inca o data, sanatate maxima pt amandoi!

  AuriciAUTOR REVIEW
  [08.01.17 11:08:33]
  »

  @Dana. S: Ba aici este locul pentru nostalgii legate de calatorii asa ca te asteptam sa ne impartasesti din drumurile tale. Eu mi-am facut un excel cu locuri de care am auzit citind pe aici, sau diverse ponturi. Sunt sigura ca ai in tolba ta destule, asa ca, atunci cand ai disponibilitatea necesara te asteptam ca sa mai completez si eu la tabel.

  Am prea multe prietene sau cunostinte care s-au luptat cu boala asta nemiloasa si absolut toate au castigat, nu avem nici o pierdere, asa ca n-am nici o indoiala ca vei fi bine si sunt convinsa ca nu te lasi. Daca tata te-a facut pe tine asa, sper sa nu se lase nici el. Multa, multa sanatate si putere pentru voi.

  adri-nico
  [08.01.17 23:10:25]
  »

  Sanatate tuturor colegilor care au nevoie de incurajari si nu numai lor!

  Draga Aurici, am citit cap coada articolul tau. Chiar in seara asta vedeam la stiri marea inspumata si ma gindeam ca n-am fost nicioata iarna. De Revelion nu imi place sa ies din casa... am facut-o anul asta si regret. Dar daca zici ca e deschis mereu... ma bate gindul.

  Mi-a placut aia cu "la barza chioara ii face dumnezeu cuib". La poze nu m-am uitat decit asa mici... ca mi-e rau, am oleaca de febra si mi-e sa nu ma ia foamea... iar la ora asta n-am chef de zonganit oale...

  Pretul a fost pentru 2 persoane?

  Felicitari!

  P. S. Fa-ti repede Fb, poate cistigi un sejur. Eu, sa fiu in locul lor, ti l-as da ca ai scris frumos despre ei!

  AuriciAUTOR REVIEW
  [08.01.17 23:58:42]
  »

  @adri-nico: Doamne-Sfinte... poti sa crezi? Eu citesc vesnic in urma ca sunt mai lenesa si ajunsesem la Calabria ta. Habar n-am cine-i Calabria si ma gandeam daca sa citesc. A intrat ecoul asta si... mare surpriza... ce coincidenta. In acelasi timp tu umblai pe la mine si eu pe la tine... tare de tot!

  Si pentru mine a fost o premiera iarna la mare si mi-a placut. Nu ma asteptam, dar a fost bine. Daca vrei sa te rasfeti putin, e un loc bun. Da' cum sa nu-ti placa sa iesi de revelion? Nu se poate asa-ceva!

  "La barza chioara ii face Dzeu cuib" este deviza de viata a sotului. Toate i-au iesit in viata asta dupa cum a vrut el si zice ca i se potriveste manusa. Face uz de expresie tot timpul si daca ne-a terorizat asa cu ea am imbratisat-o si noi...

  Pretul a fost pentru 2 persoane, da. Bun, chiar foarte bun pentru ce ne-a oferit. Am beneficiat si de reducerile acelea de plata in avans si grup ca altfel ne scarpinam mai mult.

  Eiii, ma mai gandesc cu FB-ul. Pai n-avem FB-ul asta de AFA, ce sa mai fac cu inca unul? Vad eu, cum ma pune si pe mine cineva cu o poza-doua, ca cica-i anul berbecului si o sa am numai succesuri. Poate o fi asta primul si castig un sejur la Zenith, ca vorba ta am mai scris si frumos despre ei.

  Pana una-alta ma duc sa vad cu Calabria aia.

  Multumesc de ecou si multa sanatate, sa te faci bine. La multi ani!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  adri-nico
  [09.01.17 10:09:37]
  »

  @Aurici: Daca tot ai de gind sa vezi cine-i Calabria aia, uite ca ma apuc mai temeinic de scris. Ca sa iti faci o idee mai coturata... De alt fel, Calabria, ca sa zic asa mai plastic, este virful cizmei pina in secul talpii (inclusiv) al hartii italienesti.

  Merci de urari. Vad ca daca stau intinsa in pat, e bine, daca ma ridic sa umblu, fuge casa cu mine.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  alinaro
  [09.01.17 16:04:48]
  »

  @Aurici: La mulți ani, dragă Aurici! În noaptea de Revelion, petrecută în premieră pentru mine la un restaurant unde se organiza o petrecere...românească (în Spania, evident), ... îți jur că mi-am adus aminte de tine și de petrecerile voastre și chiar mă întrebam pe unde și cum mai sărbătoreați. La mine n-a semănat nici pe departe cu ce povestești tu, nici n-avea cum, datorită circumstanțelor, dar am vrut să știi că mereu îmi amintesc de Revelioanele (și nu numai) voastre. Să vă fie de bine și pe curând!

  AuriciAUTOR REVIEW
  [09.01.17 17:06:24]
  »

  @alinaro: Draguță Alina, La mulți ani sănătoși și voioși. Mulțumesc mult pentru gândurile tale, am petrecut bine și anul ăsta. Puțin necăjiți că n-am avut un carnaval așa cum eram obișnuiți, dar ne-am dat noi în petec puțin. Cei de la Zenith ne-au spus la plecare că la anu' o să organizeze "așa cum vă place dvs. "

  Știi tu cum sunt petrecerile românești. Trebuie să fii aici, pe plaiurile mioritice, ca să simți la fel. Nu vreau să pun sare pe rană, în nici un caz. Voiam să-ți spun că dacă vii în țară și mă anunți, organizez imediat un revelion pentru tine. Și glumesc doar pe jumătate.

  Numai bine, un an bun și liniștit să ai.

  hopyk
  [10.01.17 10:07:36]
  »

  Ce incantare acest articol!!!

  Va admir ca sunteti atat de hotarata si de organizata, mai ales ca ati avut curajul sa plecati pe atentionare de cod portocaliu de viscol si ninsori. Review-urile dumneavoastra sunt un deliciu.

  Va tare multumesc!!!

  O zi minunata va doresc!!!

  maria55 †
  [10.01.17 10:35:22]
  »

  @hopyk: sper sa avem placerea de a te cunoaste candva! Poate la urmatoarea intalnire Afa anuala??!! Slanic Moldova!!!

  AuriciAUTOR REVIEW
  [10.01.17 11:09:39]
  »

  @hopyk: Eu îți mulțumesc că ai citit și pentru ecou.

  Cineva trebuie să fie și organizator că altfel suntem delăsători și n-am mai face nimic împreună dacă nu se ocupă cineva să ne adune. În cazul grupului nostru a căzut pe mine dar îmi face placere.

  Cât privesc codurile mai sunt și exagerări din păcate. Acum câteva zile am fost pe A2 pana la Fundulea, dupa ce a fost închisa o zi si cand am fost noi încă mai era închisă de la Lehliu. Am fost singura mașină pe sensul acela de mers. Până la Fundulea (35 de km) n-am văzut mașină nici în fața noastră, dar nici în spate. Dar eu nu m-am prins ce avea șoseaua aia. Zăpadă era mai puțină decât în București, pe câmpuri se vedea iarba si pe alocuri pământul, troienele de pe margini nu erau nici pe departe cât erau la mine pe stradă, de ex. Așa că nu mă arunc nici eu ca berbecul în situații de-astea dar nici nu-i cred întru totul pe gospodarii care ne conduc.

  Am văzut că ești mai tânără decât mine. Dar dacă m-ai tutui m-aș simți și eu la fel. Te rog!

  Și fiindcă n-am avut ocazia să-ți spun la un articol al tău pentru că citesc veșnic în urmă, dar am trecut pe acolo, îți zic și eu aici bine c-ai venit printre noi și poate nu dai bir cu fugiții prea repede.

  Zi bună și ție și multe călătorii în 2017.

  elviramvio
  [10.01.17 12:35:52]
  »

  @crismis:

  Bunaa!!!

  hopyk
  [10.01.17 16:01:41]
  »

  @maria55: Ar fi minunat!!! Mai trebuie sa capat experienta, sunt novice in domeniul calatoriilor pe cont propriu, nu cred ca as avea multe de impartasit! Dar ar fi frumos, multumesc!!!

  hopyk
  [10.01.17 16:04:52]
  »

  @Aurici: Esti grozava!! Multumesc, la fel!!! Multe experiente frumoase si locuri neumblate iti doresc pentru acest an!!!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adri-nico, alinaro, ANILU, Aurici, crismis, Dana.S, elviramvio, hopyk, maria55
  Alte impresii din această RUBRICĂZenith Conferece & Spa Hotel (ex Golden Tulip) :

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.098784923553467 sec
  ecranul dvs: 1 x 1