ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.12.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
TIMP CITIRE: 6 MIN

Cum sa castigi la LOTO

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Suntem oameni, deci daca ati vazut acest titlu cred ca majoritatea dintre voi v-ati dus sa cititi articolul, acum trebuie doar sa va conving sa-l cititi, caci la LOTO nu joc, asta inseamna ca am castigat :) niste bani pe care daca i-as fi jucat i-as fi pierdut.

Bun, ca am lamurit-o pe asta si au mai ramas cativa care nu au inchis articolul trebuie sa va spun despre ce vreau sa povestesc mai departe. Daca as spune ca este vorba despre mine, ati spune ca am cultul personalitatii si mi-ati spune PA. Daca as spune ca este vorba despre voi, mai am o sansa sa cititi mai departe.

Si DA, este vorba despre noi toti in final, pentru ca aici nu vorbim despre mine, sau despre tine, ci despre noi.

De ce astazi acest articol? pentru ca exact acum un an, pe 22 Decembrie 2015 Mishu pornea la drum si nici azi nu stiu exact care a fost imboldul care m-a determinat sa scriu. Subiectul? Viena. Articolul, acum as zice ca destul de subtire - vezi impresii, l-as elabora mai mult acum, insa eram si eu mica, ce vreti.

Ce a urmat? O multime de articole, culmea, eu care nu m-am impacat niciodata cu scrisul (nu ca mi-as fi descoperit intre timp vocatia) am ajuns ca in aceste 12 luni sa am scrise 138 articole, dintre care 132 sunt scrise anul acesta.

Habar nu aveam cum e cu punctele, ecourile sau alte minuni, in schimb m-am uitat la performerii anului 2015 plina de admiratie si ma gandeam cum ar fi sa pot face si eu macar 2 milioane de puncte si sa intru in primii 50, dar de unde gasesc oamenii astia ce sa scrie? Acum vreo doua luni mi-a venit sa vad si care a fost situatia mea in 2015 si iat-o (ganditi-va ca am scris 6 articole din 22 decembrie ceea ce inseamna ceva PMA-uri, restul de vreo 15000 provin din cele 2 articole anterioare, din 2009 si 2011)

Loc ocupat - UTILIZATOR - INSCR. - pma-AC - pma-AT - AllTime

168 - mishu - 10.07.09 - 116.575 - 132.125 - 569

Despre regulament? am actionat ca un adevarat roman care isi cumpara un obiect electrocasnic nou, il pune in functiune fara sa citeasca instructiunile de utilizare. Eu am citit regulamentul cred ca de abia anul acesta in septembrie, banuiesc ca daca o zbarceam ma apostrofa cineva. Si stiti ce? Nici macar acum nu l-am citit ca lumea, dar sa nu ma spuneti lui Cornel, ramane intre noi si dau o bere daca nu ma spuneti.

Analizam 2016, a fost un an bun sau nu? eu zic ca in ansamblu a fost bun, suntem cu totii sanatosi si ne bucuram de cei din jurul nostru si asta este principalul lucru care conteaza.

Dar sa ne bucuram si de prieteni, a fost un an in care eu mi-am facut noi prieteni dar pe care parca ii cunosc decand lumea. Am cunoscut lumea AFA si asta mi-a oferit o alta perspectiva asupra lucrurilor, am vizitat locuri noi prin intermediul tuturor articolelor citite, am ajuns in Islanda, in Africa, in Mongolia sau Singapore, m-am plimbat destul de des prin Dubai dar si prin Tenerife.

Ca sa nu mai spun ca prin Italia, Spania si Grecia parca eram la mine acasa.

Primele regrete? Cand am aflat de Cincis si mi-am dat seama ca nu pot merge si atunci am facut precum vulpea la struguri: “Nici nu-i cunosc foarte bine, poate ca m-as fi simtit stinghera”, stiti cum e, cat poti scrie fara ca cineva sa te cunoasca esti sub acoperire. Intre timp insa am inceput sa va cunosc.

Fizic (asta am mai spus-o o data) primul pe care l-am cunoscut a fost Dragos (l-am tinut minte datorita mustatilor) dar cu care am evitat sa vorbesc (TTR nov 2015 cand nu scriam ci doar citeam cand aveam nevoie si cam atat), l-am impins pe sot, mi-era ca daca spun cine sunt o sa ma ia la rost ca nu scriu.

Intre timp in realitatea virtuala a patruns mama Michi (cu ceva gen, “Curaj gaina ca te tai”), mai un sfat, mai un sut, si nu a fost singura care m-a incurajat.

Alte persoane cu care am interactionat la inceput au fost @mprofeanu si @Carmen Ion. Acum imi cer scuze a urmat apoi o avalansa de cunostinte, asa ca ma opresc aici cu realitatea virtuala (pe moment).

O a doua cunostinta a fost in persoana Cameliei (@roth) atunci cand Dan (@Dan&Ema) ne-a facilitat vizita la Muzeul BNR.

Cand am vazut-o stand pe trepte, cu aparatul foto la gat mi-a fost clar ca este din AFA asa ca am mers glont la ea, am facut cunostinta (habar n-aveam cine e, acasa insa cand am ajuns am dat cautare) si uite asa, incet, incet am ajuns sa cunosc pe multi dintre voi.

Trebuie sa mai fac insa cunoscuta voua o alta experienta in lumea virtuala si anume @Maria55. Am cunoscut-o intr-un moment mai putin placut mie si mi-a fost alaturi cateva ore bune, cu imbarbatare si glume si o poza pe care n-am sa o uit cat oi trai – incaltarile rupte ale Mariei (excursia in Corfu). Mie imi pleznea capul si Maria ma pleznea cu incaltarile ei. Marie, daca citesti articolul sa stii ca te pup cu mare drag.

Sunt momente care nu se uita pentru ca sunt traite cu intensitate maxima, iar eu asa sunt plamadita (sau framantata? , cum ar fi mai bine).

Si mai trebuie sa pomenesc pe cineva drag mie @Zoazore. Pe Zozo am cunoscut-o ca urmare a unor ecouri postate si intr-un final cu happy-end :) ne-am cunoscut la Albena.

Articolele mele? ca tot vorbim de voturi, cel mai putin votat (in 2016) 10 voturi pentru un articol despre o cazare in Penang (Malaezia) - vezi impresii - si poate ca nu cazarea in sine era cea interesanta (din pacate din hotel nu aveam poze) insa am alte poze din plimbarile noastre care in mod sigur ar fi placut multora. Ce necaz mi-a fost ca nu s-a uitat lumea la poze chiar am pus poze dragute (nu aveau legatura cu cazarea ca nu stiam eu ca voi scrie aici).

Cel mai votat articol - vezi impresii - sfaturi privind calatoria in China, pornind de la luarea vizei si alte sfaturi utile (un articol foarte drag mie) si care a reprezentat totodata si primul ZB, votul suprem fiind acordat de @Carmen_Ion

Imi cer scuze fata de cei pe care nu i-am mentionat aici oameni foarte dragi mie, insa ar fi fost o lista lunga si nu as vrea sa omit din greseala pe cineva, asa ca va imbratisez pe toti cu mare drag.

In rest voturi? da, depinde de articol, zona, cine il vede, si la fel ca multi dintre voi, si eu am articole care se apropie de 50, insa asta este jocul, ne bucuram de ce avem.

Si ar fi multe poate de spus, insa revin la titlul articolului si va intreb: oare nu credeti ca am castigat anul acesta mult mai mult decat as fi castigat la LOTO? Eu cred ca da, banii se duc, insa prietenii ii ai pe viata si pentru mine asta este ceea ce pentru mine a contat cel mai mult anul acesta si pentru tot ce mi-ati oferit va multumesc si va urez:

Sarbatori Fericite! cu liniste si bucurii alaturi de cei dragi, iar anul viitor sa fie mai bun decat cel care tocmai se incheie.

Iar noi ne vom auzi la inceput de an cu o alta filozofeala si rog web-ul caruia ii va pica in cap primul meu articol din 2017 (chiar din prima zi) sa nu se supere pe mine ca-i dau de lucru in zi libera.


[fb]
---
Trimis de mishu in 22.12.16 08:06:31
Validat / Publicat: 22.12.16 08:45:09

VIZUALIZĂRI: 1754 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

47 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Hai noroc dragilor si La Multi Ani! sa ne auzim numai de bine
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2059 PMA (din 59 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

47 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 47
Zoazore
[22.12.16 09:16:49]
»

@mishu: Și-acum ai și pozele votate! Aia cu fluturele pe umărul fetei este superbă/

Cât despre Albena... De-ai ști tu ce emoții aveam... Eu tremuram ca... Piciu la injecție și Ștefan mă-ntreba: ”cum arată tipul cu care ne vedem? ” ”Mishu e fetiță, măi! ” ”Ei, da, și-i Mishu! ” ”Da ce, io nu-s Zoazore? ” ”Da ce, toți îs duși, ca tine? ”

Apoi abia așteptam să vă mai vedem. Și-acum, la fel!

Îți mulțumesc mult pentru prietenia ta!

Crăciun fericit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 09:46:31]
»

@Zoazore: Ca suntem intre noi si nu ne aude nimeni, pot sa-ti spun ca si eu am avut emotii cu ocazia primei intalniri si cum locul de intalnire era destul de aglomerat stateam eu intr-un loc si Adrian in alt loc, el avand ca si semn de recunoastere tricoul AmFostAcolo (eu te vazusem in niste poze).

Si eu iti multumesc pentru prietenia ta iti urez de pe acum Craciun Fericit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
zlatna
[22.12.16 09:51:05]
»

@mishu: Încep prin a te felicita pentru articol. Nici eu nu joc la Loto, deci mă pot considera un câştigător ca şi tine. Încă nu ne-am cunoscut decât online de pe site, poate la anul o să ne cunoştem şi faţă în faţă.

Anul acesta am fost cu tine peste tot pe unde ai umblat, prin Austria, Spania, Ungaria etc şi am citit cu plăcere articolele tale, din unele chiar mi-am extras câte ceva.

Toţi am fost la început neîndemănatici pe site, dar cu timpul am învăţat.

Crăciun fericit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Dan&Ema
[22.12.16 10:25:55]
»

@mishu:

Felicitari @mishu pentru un an atat de bogat, un debut fulminant si multumesc pentru bogatia de informatii pe care mi-ai adus-o la cunostinta. 140 articole inseamna dublu decat am scris eu tot anul trecut si parca scriam intr-una. Este aproape de neimaginat cat timp ai petrecut in beneficiul AFA si al cititorilor AFA. Te FELICIT sincer pentru implicare si daruire. Cu siguranta punctajul tau anual este un record absolut!

Bravo!

Sarbatori fericite si numai de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
maria55 †
[22.12.16 10:38:55]
»

@mishu: "daca citesti articolul... " Normal ca-l citesc, ce-mi scapa ceva???! Merçi pt pupicul virtual, care intre timp a devenit unul real la intilnirea de pe peronul10????! Felicitari, nu doar pt intreaga ta activitate si frumosul tau parcurs, ci pt calitatea de "oamă 2" ca oama no 1 este @roth si nu o putem detrona din acest pdv. Esti un om integru, ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa mai "rupem" multe sandale in viitoare vacante! La multi ani, oamo!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 10:57:55]
»

@zlatna: Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase nu pot decat sa ma bucur ca fac parte din aceasta mare familie. Sarbatori fericite! alaturi de cei dragi.

elviramvio
[22.12.16 10:58:26]
»

@mishu:

Sa zic ceva dar am in fata paharul ala al tau si cum sunt pofticioasa, nu cred ca e ceai de fructe!

Nici eu nu joc la loto, n-am jucat nici la ardelencele alea de dupa "89 dar joc la plimbari prin lume, chiar daca sunt si multe raman doar virtuale. Si am castigat și castig mereu cu fiecare articol bun pe care- l citesc.

Un an bun sa ai in 2017si sa te si plimbi!

PS: rau ai facut ca te-ai speriat de anuala de la Cincis. Inima mai mica decat a mea nu cred ca avea nimeni atunci dar am fost curajoasa!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
maria55 †
[22.12.16 11:04:14]
»

@elviramvio: nu doar curajoasa! Ci si frumoasa, placuta, sociabila... parca ne cunosteam de cand lumea!! Asa ca la urmatoarea intalnire, daca lupseste @Mishulica... are sa fie... nemotivat????!

mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 11:05:02]
»

@Dan&Ema: Dan, noi ne-am cunoscut mai intai virtual, cand am luat legatura pentru vizitarea Muzeului BNR si apoi ne-am intalnit la muzeu. Te-am admirat pe tine si familia ta si te felicit pentru o familie asa frumoasa.

Cat despre numarul articolelor, el este doar o statistica. Mi-a placut enorm de mult sa scriu aici pe AFA si cred ca reactiile celor din jur mi-au oferit motivatia de a scrie in continuare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
elviramvio
[22.12.16 11:07:19]
»

@maria55:

Pai ce creazi ca indrazneste sa repete greseala? Ii trimitem coji de nuci la Iepuras daca ne ignora!!

mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 11:16:56]
»

@maria55: Nici macar pe locul 2 nu sunt, sunt multi altii inaintea mea, insa sunt o "oama AFA" asa cum sunt toti acesti dragi oameni. Cu bune sau mai putin bune este un loc cu oameni calzi, saritori in orice situatie. Te admir pentru daruirea ta si faptul ca esti acolo unde e nevoie de tine.

Te pup si-ti multumesc ca-mi esti un mare exemplu.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 11:50:36]
»

@elviramvio: Asa este, nu am ceai de fructe in pahar ca altfel nu aveam fata asta asa de vesela si la fel ca si tine castig cu fiecare articol pe care il citesc, chiar si cu cele negative.

Cat despre urmatoarea intalnire anuala de abia astept sa vina si sper sa nu intervina nimic, sper ca astrele sa fie de partea mea.

La Multi Ani!

irinad
[22.12.16 12:48:05]
»

Dacă întreaga comunitate AFA a fost un câștig pentru tine, cu siguranță și reciproca este valabilă, AFA fiind mai bogată cu un user ca tine!

Felicitări pentru un an atât de fructuos!

Zoazore
[22.12.16 13:14:41]
»

@mishu: Cum am mai zis, dacă astrele nu se aliniază, le aliniem noi! Eeee!

mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 13:39:42]
»

@irinad: Multumesc frumos pentru gandurile bune.

Sarbatori Fericite!

mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 13:41:54]
»

@Zoazore: , cred ca tu ai fi in stare sa aliniezi orice, atat de mult suflet pui in orice faci.

Mihai18
[22.12.16 14:10:57]
»

Scriu și eu puțin. Este vorba despre câștigul la loto. Ai dreptate. Cine joacă pierde banii, cine nu joacă câștigă că rămâne cu banii care i-ar fi dat pe bilet.

Șanșa de a câștiga la loto este doar un vis. Calculele sugerează că șanșa minimă de câștig este de 1 la 14oo variante jucate.

Eu joc la loto numai o variantă, știu că nu voi câștiga dar am mulțumirea sufletească că din acei 4,90 lei plătiți pentru o singură variantă jucată la fiecare extragere, o infimă parte înseamnă constituirea fondului de salarii pentru cele care vând bilete și asigurăm locuri de muncă. Este totuși un cîștig moral pentru jucători.

Sărbători fericite.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 14:24:39]
»

@Mihai18: Multumesc frumos pentru gandurile impartasite. Noi jucam la loto doar de Anul Nou, asa de moft luam si noi cate un bilet (varianta cea mai ieftina si fara a juca la NOROC) iar ca numere de obicei sunt cifre care reprezinta ceva pentru familia noastra.

Si de multe ori nici nu ne uitam la rezultate deoarece stim ca nu am castigat, ne uitam totusi pana la urma ca norocul nu trebuie fortat , dar dupa cateva zile-o saptamana.

Sarbatori fericite!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
Carmen Ion
[22.12.16 17:42:31]
»

@mishu: Spre deosebire de jocul la Loto, cu AFA câştigăm - cred eu - la sigur cu toţii, atât aceia care scriem, cât şi cititorii noştri.

Cât despre tine, ai fost nemaipomenit de harnică anul acesta. Îţi urez spor la scris şi în anul următor.

Sărbători fericite ţie şi tuturor colegilor!

Michi
[22.12.16 18:25:24]
»

Felicitări Mişulică pentru extraordinara performanţă din 2016! . Nu ştiu dacă va mai putea fi egalată de cineva. Pentru că m-ai amintit că am fost prima persoană care ţi-a dat un şut în... ca să începi să scrii, iată ce profeţie am făcut acum aproape un an:˝ Te anunţi ca o viitoare stea pe cerul AFA. Ai un stil mai diferit de a scrie. Când ai să ajungi muşcată de goana după puncte ai să regreţi că ai înghesuit 4-5 restaurante într-un review şi că pentru Ceasul Rău nu ai scris două: unul pentru ceas, altul pentru rău. Am mai sfătuit şi pe alţi useri talentaţi să mai schimbe generaţiile. Revenind la China, bine-bine, hoteluri dar ceva despre Zid, Palatul Interzis ne scrii? Am citit în primul review despre Experienţa China şi în poze că le-ai văzut. S-ar putea să nu ai timp. Copii, serviciu greu... Încăodată, succes!˝

Cât despre mine, la 30 noiembrie, când după 6 ani de muncă am ajuns la al 400 lea review şi 11 milioane puncte, mi-am luat un concediu de două luni, timp în care am scăpat de dependenţa de AFA care îmi consuma tot timpul, adică puţinul timp pe care-l mai am la dispoziţie. Vindecată fiind şi hotărâtă să fiu mai moderată, abia aştept să scriu un review şi să vă împărtăşesc cum am să mă distrez de revelion la pensiunea Domnescu din Mărginime recomandată de Radu Safta. Până atunci, celor care citiţi reviewul cu Loteria dar şi celor care săriţi peste el, vă doresc Sărbători Fericite şi un an 2017 ne-mai-po-me-nit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
mprofeanu
[22.12.16 20:08:01]
»

@mishu: Pentru mine ești de admirat pentru tenacitatea, dăruirea și mai ales munca pusă în slujba comunității AFA.

Să scrii 132 de reviewuri într-un an mi se pare ceva de ordinul fantasticului! Așa este...

Sărbători îmbelșugate cu sănătate și spor!

Radu Tudoran
[22.12.16 21:17:14]
»

Sarbatori fericite si sa ne citim sanatosi si la anul.

Sa stii ca ma ambitionez sa nu castig inca la Loto.

mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 21:21:27]
»

@Carmen Ion: Multumesc frumos pentru cuvintele calde adresate, a fost un an frumos sper sa vina unul si mai frumos.

La Multi Ani! si tie cu multe calatorii frumoase si dorinte implinite.

mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 21:28:00]
»

@Michi: Mama Michi in primul rand multumesc frumos pentru aprecieri. Cat despre profetia facuta ma bucur ca ai fost tu cea care le-ai facut cunoscute si celorlalti colegi, cuvintele mi-au fost adresate prin mesaj privat exact cu intentia (cel putin asa cred) de a ma face mai constienta de ce am de muncit.

Eu nu le-am uitat si m-am gandit de multe ori la ele pentru ca m-au amuzat atat de mult la acea vreme si am vazut ca exista persoane carora sa le pese de munca mea.

Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[22.12.16 21:30:26]
»

@Radu Tudoran: Multumesc frumos de vizita si de urari.

webmasterX
[23.12.16 09:26:18]
»

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

krisstinna
[23.12.16 09:30:12]
»

@mishu: Să aveți un Crăciun frumos și liniștit! Salutări mamei, mult noroc și daruri de sănătate tuturor!

Sunt datoare, știu, dar sper să mă revanșez într-o bună zi. Te sărut cu drag!

mishuAUTOR REVIEW
[23.12.16 10:35:45]
»

@webmasterX: Melodia aleasa este perfecta, cred ca daca o cautam eu nu o potriveam mai bine. Multumesc din suflet.

La Multi Ani! Craciun Fericit!

mishuAUTOR REVIEW
[23.12.16 10:38:55]
»

@krisstinna: Multumesc frumos de urari, Sarbatori Fericite! tie si familiei tale, sa va bucurati de ceea ce va aduce fiecare ora.

La Multi Ani! Craciun Fericit!

Dana2008
[23.12.16 15:13:22]
»

@mishu: Felicitări Mishu!

E incredibil ce ai reușit să faci anul acesta pentru Afa, 132 de articole!!!

Și eu abia aștept să ne cunoaștem live, nu numai telefonic.

Când mai treci prin Tg Mureș, te rog să aloci câteva minute și pentru întâlnirea noastră.

Sărbători Fericite!

Și eu am câștigat la loto pentru că nu am jucat. Comunitatea AFA are useri minunați????! Pe o parte dintre ei i-am cunoscut iar o altă mare parte abia aștept să îi cunosc, sper la anul, la întâlnirea Afa.

Îți mulțumesc pentru gândurile bune și vreau ca aceleași sentimente pozitive să ți se întoarcă din partea tuturor persoanelor care te cunosc.

Crăciun fericit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
costy69, Dan&Ema, dorgo, elviramvio, irinad, maria55, Michi, Mihai18, mishu, mprofeanu, Radu Tudoran, Vinlavoi, zlatna, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂFilozofări de suflet (mai puţin turistice):


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.072910070419312 sec
    ecranul dvs: 1 x 1