ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.12.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Cluj-Napoca
ÎNSCRIS: 15.02.16
STATUS: SENATOR
LUNA
DEC-2016

(Alte) Subiecte off-topic

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)
Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

Licurici de la Aurici

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

De obicei în preajma sărbătorilor ne dăm seama cât sunt de importante cadourile.

Uneori reprezintă sentimentele pe care le ai pentru cineva... alteori o o obligaţie... sau arată recunoştinţa... poate reprezintă speranţa unor promisiuni viitoare. Alteori sunt doar simple metode pentru a face pe cineva fericit...

Cu greu putem concepe viaţa din jurul nostru făra ele, iar in preajma sărbătorilor se transformă într-un delir.

Eram cred că în clasa I, când tata, mi-a dat bani pentru prima dată să-i iau un cadou mamei mele şi m-a lăsat într-un magazin. Era una din primele dăţi când rămâneam singură să fac ceva important. Nu ştiam prea multe despre cum ar fi trebuit să fie un cadou... Ştiam doar că trebuie împachetat frumos. Şi mai ştiam că mama s-ar fi bucurat de orice. Dar voiam să fie unul inspirat şi original să îi arate toata dragostea şi recunoştinţa pe care i le port.

Am pornit cu gânduri mari, şi m-am oprit la... primul raion de jucării. I-am luat mamei mele, o jucărie pe care mi-o doream. În mintea mea se dădea o luptă. Dacă mamei nu i-ar folosi bibeloul sau vaza la care m-am gândit, ar fi fost maare păcat. Aşa un lucru e sigur. Dacă ei nu-i place, cineva îl va folosi. Căutam motive şi scuze pentru a-mi explica gestul pe care în adânc îl recunoşteam egoist. Acasa i-am prezentat tatălui meu cadoul, care era din partea amândurora. A zâmbit, probabil bucuros că nu s-a implicat şi deci a scăpat de povara alegerii şi mi-a spus: "asta ai luat, asta împachetăm".

A doua zi, i-am oferit mamei darul. Ştia ca l-am ales eu şi era emotionată. L-a despachetat cu griă, ca pe un obiect valoros. Apoi s-a uitat la la el cu interes şi mirare. M-a luat în brate si mi-a zis:"De unde ai ştiut? E exact ce îmi doream! " Eu… eram nedumerită. Să-şi fi dorit mama o jucărie? N-am înteles atunci, m-am luminat abia peste mai mulţi ani. A fost o lecţie din care am învăţat că cel mai mult când primeşti un cadou, trebuie să te bucuri de mulţumirea celuilalt, care a încercat să îţi provoace o bucurie. Nici nu contează dacă e pe gustul tău sau nu, dacă ai nevoie de el sau nu, dacă îţi foloseşte sau nu. Cineva a pus un pic din timpul, resursele şi mai ales sentimentele lui. Ce contează în ce recipient le-a adus? Gândurile sunt mai valoroase şi li se văd strălucirea mai uşor dacă nu sunt alături de diamante sau alte chestii strălucitoare. Sunt ca şi licuricii. Îi vezi numai dacă te uiţi cu atenţie şi e bine să nu strălucească altceva pe lângă ei.

Acum, de-a lungul vieţii, egoismul primului cadou să zicem că a fost răzbunat. Am primit şi eu cauciucuri de vară, cauciucuri de iarnă, masină de spălat sau cărţi de bucate. M-am amuzat, m-am bucurat şi am mulţumit, pentru ca în toate am descoperit licuricii. Le-am primit cu drag, şi dacă au folosit altcuiva m-am bucurat de bucuria celorlalţi.

Şi acum surpriza de la aurici. A venit o dată cu cadourile mediate de roth pe care le-am găzduit câteva zile în cadrul proiectlui AFA Hai cu Moş Crăciun la Cluj. E drept, Camelia m-a atenţionat că printre pungile copiilor, e ceva pentru mine, o surpriză de la aurici. Dar mie îmi intrase în cap ideea că surpriza va veni prin poştă şi n-am verificat chiar atunci. După vreo două zile, am organizat un pic pungile că venise momentul să mă despart de ele. Printre ele, pe una era scris Maya_C. Când am deschis-o, ce credeţi că a sărit din ea? Păi licuricii de la Aurici. :) Erau printre paginile unei cărţi de colorat şi activităţi antistress. De când am primit-o sunt cel mai relaxat om din Univers. Recunosc, o împart cu Iulia care are un spor incredibil la colorat, mai ales când are vreo teză la mate, la informatică sau la fizică. Nu mă stresează goana după cadouri, nebunia cu prăjiturile de Crăciun, aglomeraţia de la muncă, drumurile pe care se circula bară la bară… eu am treabă cu coloratul şi cum să combin mai frumos culorile. Cărţile alea chiar fac minuni. :) Multumesc Aurici!

Se spune ca felul în care primeşti un cadou, modul în care îl accepţi, îl despachetezi, cum te bucuri de el, îţi trădează caracterul. Sunt unii oameni care abia aşteaptă să puna mâna pe cutie, sa îi rupă ambalajul, fără foarfecă sau cuţit, se agită dacă dau de un nod, rup orice strat de hârtie o strâng cocoloş şi extrag rapid conţinutul. Agitaţi, nerăbdători, neobosiţi.

Alţii deschid cadoul mai mult îndemnaţi de ceilalţi. Îl aşează pe o suprafaţă netedă, întâi desfac cu grijă funda, apoi dezlipesc cu precizie marginile pachetului şi împăturesc ambalajul. Înainte de a vedea ce e înăuntru multumesc frumos. Pedanţi, meticuloşi, calculaţi.

Alţii în încercarea de a manevra cum trebuie respectivul dar, sunt surprinşi, nu ştiu ce să spună, cum să mulţumească, deschid cutia cu teama, eventual închid ochii înainte de a atinge cadoul visat. Emotivi, timizi, melancolici.

Eu prefer să ofer în loc să primesc. Pentru că nu ştiu niciodată cum să le primesc. Mi se pare ca nu m-aş încadra uşor la nici o categorie amintită. Acum sunt mai atentă cu ceea ce ofer. Caut cadoul, prima dată în gând, cu drag, îmi imprim o culoare în suflet până reusesc să găsesc ce cred că se potriveste. Cu gândul, cu culoarea din suflet. Privesc cu bucurie de copil, agitaţii, pedanţii, emotivii din viaţa mea, desfăcând micile dovezi de gând.

Viaţa mi-a oferit şi mie, în timp, destule daruri. Era o vreme când le deschideam pe nerăsuflate anticipând licuricii care vor iesi din cutii. Alteori le-am deschis fără grabă, cu grijă, atentă să nu rătăcesc vreun licurici cu agitaţia.

Bucuraţi-vă de gândurile împachetate de cei din jur. Împachetaţi-le pe ale voastre. Nimic nu-i mai important decât licuricii care se revarsă din cutii. Şi acum e momentul lor. Lăsaţi-i liberi să zburde prin casă şi bucuraţi-vă de bucuria lor.

Sărbatori frumoase!


---
Trimis de Maya_C in 19.12.16 12:22:23
Validat / Publicat: 19.12.16 13:19:16
VIZUALIZĂRI: 1720
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
35 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22057 PMA (din 57 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

35 ecouri scrise, până acum

elviramvio [19.12.16 13:34:31] »

@Maya_C:

Ti-am trimis ganduri bune într-un PMA, al doilea sau al treilea, nu are importanta al catelea dar miezul lui este sincer.

mishu [19.12.16 13:42:38] »

@Maya_C: Draga Maya, daca nu te-as cunoaste (in sfarsit, noroc cu actiunea de la Cluj) as zice ca esti o persoana mai spre varsa a treia, plina de intelepciunea pe care ti-o da timpul.

Tu insa esti o manuta de fata, toata un zambet si numai suflet. Un articol minunat care ma trimite si pe mine inapoi in timp si primul cadou de cate imi aduc aminte este cel facut mamei de ziua ei (de sf Alexandru) cand eram doar eu cu ea (tata era la niste mii de km in Africa de Sud la operatie) si aveam si eu cativa lei (si vreo 10 ani) si atunci i-am cumparat 2 canute din lut si un buchet mare de dalii, care fiind mai ieftine puteam avea astfel un buchet mai mare.

Normal, bucuria mamei (tin minte ca i-am spus ca e si din partea tatalui) a fost enorma. Mama este genul care se exteriorizeaza foarte greu insa atunci emotia s-a vazut.

Iar eu sunt oarecum ca ea, iar bucuria mea cea mai mare este sa ofer, ma simt mult mai bine asa si daca mai si nimeresc cadoul potrivit atunci e si mai bine.

Iti doresc sa ai numai zile senine, sa te bucuri de tot ceea ce te inconjoara si sa-ti pastrezi mereu acest suflet tanar si frumos.

Votat simbolic, insa cu foarte mare drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][7 voturi]
maria55 [19.12.16 14:06:27] »

@Maya_C, aseara, intr-o gara... am primit si eu "licurici de la Aurici" si nu numai! Echipa de la Cluj, adica @roth si @Mishu de data aceasta intr-o echipa largita, adica Aurici, krisstinna, anilu, Diana2015, elviramvio, teona, adrianbogdan si zoazore... cu licuricii dupa ele! Adica, Mos Craciun exista! Am citat- o pe Zoazore! Si vorbind despre felul cum stim sa primim un cadou, da, ai dreptate! Eu aseara, in gara, am ramas blocata! Cineva a complotat, cineva a renuntat la podoaba capilara pt a. mi face mie o peruca! Cum pot oare eu sa ma manifest?! Cum pot oare eu sa le multumesc?! Cum pot eu oare sa ma revansez?! Aceste fete minunate, au venit pe ger, unele de multe ori, aproape la fiecare drum al meu spre Tirgu Mures ,,pe ploaie si vant, doar pt a ma incuraja, pt a savura un ceai fain de la Mishu sau o cafea din gara, sacrificandu-si din timpul lor, doar pt mine! Dupa etapa Tirgu Mures, Iasi si Cluj, cred ca intreaga comunitate este convinsa de nobletea acestor fete! M-am "agatat" de articolul tau, sa ma ierti, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi, ceea ce am simtit eu in seara de duminica, intr-o gara!!! Bucurie!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][19 voturi]
mishu [19.12.16 14:11:29] »

@maria55: Cred ca fiecare intalnire este un prilej de bucurie pentru fiecare. Aceste intalniri sunt cu adevarat de suflet si putea sa fie gerul cat de mare sau caldura sufocanta ca tot am fi venit. Binenteles ca pot exista situatii in care sa nu se poata (si eu am trecut prin asta) insa in rest toate am venit cu mare drag, si cum a fost cu adevarat surpriza, si bucuria noastra a fost la fel de mare. Te pup si astept urmatoarea intalnire

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
elviramvio [19.12.16 14:16:27] »

@maria55:

Ai daruit mereu pentru AFA, acum primesti si important este ca nu am venit nici una din obligatie, marea placere a fost a noastra, a celor care au asteptat "un tren in gară, si cu el Măria noastră".

Sa ne vedem cu bine si anul viitor si sa ne pui iar ecusoanele de gat la marea întalnire!! Nebunatico!

Maya_C [19.12.16 14:23:55] »

@maria55: primeste toata dragostea si aprecierea mea pentru curajul de care dai dovada. Imi pare rau ca sunt asa departe, altfel as fi fost si eu in gara cu un licurici si o imbratisare.

bravo fetele! meritati ca Mosul sa va ia la el acasa si sa va faca spiridusi. Stiti sa imprastiati bucurii si buna dispozitie asa ca sunteti candidatele perfecte pentru job. va salut cu drag pe toate.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][9 voturi]
Aurici [19.12.16 14:24:31] »

@Maya_C: Maya, dragă, ce-mi faci tu mie aici?

Gândul a venit atunci când Cami mi-a spus ca de data asta lucrurile vor ajunge la copii printr-o filieră AFA. Îmi pare rău doar că n-am știut de la început de toată filiera. Dar nu mă așteptam să ai o reacție aici. Ne vede/aude toată lumea. Trebuie doar să mai spunem că este o carte de colorat pentru adulți și că este folosită ca terapie în tot felul. Și eu mă tratez cu ea și de aseară sper că și Maria noastră.

De asemenea, trebuie să spun că și casa mea a fost plină de licuricii de la tine aseară. Și chiar dacă și mie îmi place mai mult să ofer decât să primesc, nu știi ce bucurie mi-ai făcut doar uitându-mă la ambalaj.

Cami a povestit cât de impresionată a fost de implicarea voastră în acțiunea de la Cluj și nu pot decât să mă alătur și eu celor care vă sunt recunoscători pentru asta.

Maya, aș vrea să vorbesc în numele comunității din care facem parte dar nu știu dacă am dreptul ăsta. Eu, însă, pot să-ți mulțumesc pentru sensibilitatea pe care o aduci pe aici. Pe mine, una, mă mai oprește din goană și mă tot aduce cu picioarele pe pământ.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
ANILU [19.12.16 16:16:13] »

@Maya_C: Fetelor, sunt fericită că fac parte din această familie AFA.

Felicitări Maya pentru acţiunea de la Cluj dar şi pentru bucuria cu care ne-ai mărturisit şi nouă, despre cadouri primite sau dăruite.

Citind articolul tău îmi amintesc de câteva evenimente din copilăria mea. De ziua numelui meu era şi ziua mamei mele, era mare sărbătoare în familie, dar un unchi mai poznaş venea cu "cadouri" numai pentru mama, iar eu plângeam că nu primesc nimic, dar adulţii familiei făceau glume, printre care şi "cadouri trăznite". Era prin anii 78-80 şi vă daţi seama ce cadouri se făceau, un buchet imens de "flori" de porumb, vârfurile acela uscate de la coceni, sau o paporniţă din rafie din aceea oltenească, toate ambalate foarte frumos .

Ce amintiri...

Îmi place să fac cadouri şi să văd aceea strălucire în ochii primitorului.

Aseară în gară am simţit bucurie şi emoţii alături de toate fetele.

Sărbători fericite.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][9 voturi]
roth [19.12.16 17:23:16] »

Hei ce bucurie, ce veselie, desi nu s-a tinut editia 2016 a lui Secret Santa vad ca spiritul este activ si pe ici pe colo cate un curajos sparge gheata si daruieste. Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri cand dai si mai ales cand primesti.

Emotiile daca sunt pozitive si bine gestionate aduc un mare beneficiu pentru trup si suflet.

Va pup virtual pe unii, de adevaratelea pe altii si sa ne vedem cu bine in 2017!

Bucurati-va! dor de noi tine sa facem asta.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][10 voturi]
Zoazore [19.12.16 17:37:25] »

@Aurici: Maya_C are dreptate: ai adus licuricii aseară!

Și mi-ai dat și-o idee de cadouri! Mi-ai risipit și ideile ”negre” Acum sunt albe și luminoase! Mulțumesc!

@Maya_C: Aseară, în gară, era o lumină ca ziua! Știi de la ce, da? De la toți licuricii din sufletele frumoase adunate acolo! Iar Maria era cel mai luminos licurici! Nicicând n-a fost gara mai frumoasă ca aseară!

Vă mulțumesc tuturor pentru toți licuricii pe care mi i-ați dăruit de-a lungul timpului!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
maria55 [19.12.16 17:44:31] »

@Zoazore: scumpeye, pfiii ce m-ai speriat cand am citit " aseara, in gara era mai lumina ca ziua"!!! 😀😀 crezand ca faci aluzie la vreo chelie😀😀😀😀😀

Bine ca m-am inselat si oricum eu eram acoperita... "mai chelie" ai ramas ti! Dar iti sta foarte bine tunsa... esti o bomboana de fata! Si toate la un loc o sa va numesc "echipa de spiridusi" complotisti!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
mishu [19.12.16 17:53:07] »

@Maya_C: Am de facut o remarca, daca sunteti atenti putin la voturile acordate si la ecourile postate, o sa vedeti ca acestea provin de la participantii la actiune. Asta arata de fapt ce am simtit cu totii participand fiecare cu o bucatica din sufletul lui iar pentru cei care au apreciat asta reprezinta clar ce inseamna AFA-istii.

Am stat in gara aproximativ o ora si jumatate, nu am simtit frig, eram gurese toate si zau ca nu am pus picatura de alcool in ceai, ca daca puneam cred ca ne faceau cei de acolo abonament sa ne intalnim cat mai des sa uite lumea de necazuri.

Pozele postate pe FB de cei care le-au facut doar dau o idee asupra intalnirii de aseara.

Va imbratisez inca o data pe toate.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Zoazore [19.12.16 18:00:30] »

@maria55: Mărie, se poate? Așa mă știi tu pe mine?

Eu nu fac aluzii decât la lumina din sufletele voastre.

Și vezi că ai treabă: mi-ai promis o vacanță la Eforie și training la pus ecusoane!

Îmi place să fiu spiriduș! Yeees! Sunt spiridușșș!

Zâna-Zbanghie-Spiriduș-Complotist! Uauu, ce mișto sună!

maria55 [19.12.16 18:11:22] »

@mishu: zi "zău" ca n-ati inghetat de frig!!! Erati albastre la fata... si ma simt usor vinovata!

maria55 [19.12.16 18:14:31] »

@Zoazore: pe scurt, ZZSC... si nu e de la zuper😂😂 ci de la Zâna, etc!

Sa fim sanatoase, ca la urmatoarea intalnire preiei fonctia😁 la "primiri-urgente"! Eu am sa fiu in concediu medical!!!

Zoazore [19.12.16 18:42:21] »

@maria55: Neah! Nu cunosc procedura! Mai am de făcut ucenicie! Fără tine nu se poate!

Și pe bune că mie nu mi-a fost frig! Adrenalina!

Zoazore [19.12.16 19:29:03] »

@Maya_C: Și ca să știți că licuricii au fost și la mine! De la @krisstinna! Te pup, @krisstina-roz! (io zic să-ți schimbi numele așa!)

mishu [19.12.16 20:01:30] »

@maria55: ZAU 😉

maria55 [19.12.16 20:13:53] »

@mishu: 😂😂😂😂te cred!!! 10%... atat!

roth [19.12.16 20:18:24] »

Da pe mine ma crezi ca nu imi era frig? hai sa te vad cat la suta... hai zi ceva sub 99 si cu mine stai intre ani AFARA!!

ANILU [19.12.16 20:44:07] »

@maria55: Marie eu recunosc că mă luase puțin frigul, dar nu a fost nici o problemă, nu am răcit nu am nimic. Am ajuns acasă am băut o țuică fiartă și am stat la povești cu soțul, mai mult nu, că suntem în post, dar... noi nu ținem post; -)

I-am povestit ce am trăit și simțit eu la întâlnirea cu fetele. Eu recunosc cât sunt de exuberanta și râd cu gura până la urechi atât sunt de emotiva sau emoționată.

Dar... ne-am luat cu vorba și Maya ne-a provocat să povestim despre dăruit/primit cadouri.

Mâine vine Moșul la serviciu avem Secret Santa și am mari emoții, l-am implicat și pe soț.

Vă povestesc mâine cum a fost.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
elviramvio [19.12.16 21:13:49] »

@maria55:

De la neoane, breee!

maria55 [19.12.16 21:21:54] »

@roth: nu, aici trebuie sa recunosc din start, ca procentul este de 100%! Ba mai mult, cred ca-ti era chiar cald!!! Tu esti spiridusul sef si esti obisnuita doar cu gerul!!! Oricum inima ta mare emana atata caldura incat nu inteleg de ce erau fetele vinetii😀!!!

maria55 [19.12.16 21:25:32] »

@elviramvio: 😂😂😂😂😂😂

krisstinna [19.12.16 21:43:42] »

Se ia o lacrimă și se învelește cu sufletul

Se ia sufletul și se învelește în cuvinte

Cuvintele se contopesc cu privirea

Privirea se combină cu un zâmbet.

Acestea sunt daruri? Pentru mine sunt. Bucuria adusă unui om e valoroasă, valoarea e dată de emoție. Intensitatea emoției e importantă, cu cât e mai puternică cu atât mulțumirea sufletească e mai mare.

Am oferit zâmbete, priviri, cuvinte, lacrimi. Am pus în ele sufletul meu. Unii au simțit intens, alții au fost tehnici, nu se lasă resoftați, au suflet bun dar închis într-o carapace.

Un gând scris pe o simplă coală de hârtie, un desen abstract sau o pată de culoare, o păpușică, o bombonică, un ceai, o cafea, un dans, o melodie, un „ce mai faci, ești bine? ” la telefon doar pentru a auzi respirația...

Pe toate acestea le apreciez și am în jurul meu oameni care-mi seamănă, sunt norocoasă.

Mă bucur să VĂ cunosc, îmi sunteți dragi.

Sărbători liniștite și frumoase tuturor!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
Zoazore [19.12.16 21:49:43] »

@maria55: Zîse Elvira: de la neoane! Pe bune! Nici pe mine nu mă crezi?

Zoazore [19.12.16 21:52:55] »

@krisstinna: Jur că io am primit doar licurici de la tine! N-am găsit lacrimi! Se contopiseră cu-ale Mariei? Cu-ale mele?

Lacrimi n-am găsit! Doar zâmbete! Și bucurii, și frumusețe!

Mulțumesc mult!

maria55 [19.12.16 22:19:15] »

@Zoazore: nyet! Tțț... nu! In primul rand cred ca-ti era frig la capşor, apoi faptul ca azi am aflat ca unele dintre voi ati venit in gara inca de la ora 19, cred ca si elviramvio si adrianbogdan! Asa ca nu te cred ca nu-ti era frig!!!

Ce pot spune cu certitudine, este faptul ca MIE nu-mi era frig! Era atata caldura in jurul meu cedata din suflet de voi toate! 💓

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Aurici [19.12.16 23:06:51] »

@Zoazore: Ia uite câtă vorbă aici! Cred că eu sunt singura care robotesc de zor.

Draga mea, copil mare, singura mea rugăminte este să nu mai crezi până nu vorbești și cu dușmanul. Tu știi că așa trebuie să se întâmple că n-oi fi eu a mai bătrână și înțeleaptă. Că dacă-i numai despre niște opinii diferite nu trebuie să le aprofundăm mai mult decât trebuie. Mă bucur dacă am lămurit-o. Ai fost al doilea motiv pentru care am venit. Pentru că tu mi-ai dat bună-ziua pe saitul ăsta, iar apoi nu am înțeles de ce m-ai pierdut pe drum și când nu mai înțeleg trebuie să mă lămuresc. Iar primul motiv a fost Maria. Pentru că am vrut să văd în carne și oase un om cu adevărat puternic.

Sunteți drăguțe și sufletiste toate și mă bucur că v-am cunoscut chiar dacă scurt. M-a dărâmat să aud de unde veneați unele.

Maria, ți-ai făcut temele azi?

Dacă nu apucăm să ne mai auzim pe aici vă doresc și eu sănătate, copii ascultători, petreceri frumoase alături de cei dragi și Moș inspirat.

Și mulțumim Maya că ne-ai dat ocazia să mai derapăm și noi puțin.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
elviramvio [19.12.16 23:22:30] »

@krisstinna:

Si tu noua ne esti draga.

elviramvio [19.12.16 23:26:52] »

@Aurici:

Stai, nu te grabi, mai avem din anul asta si Maria trebuie intoarsa cu fata si directia spre marea ei draga!

Yersinia pestis [22.12.16 15:34:59] »

Dacă nu aș fi citit reviewul tău aș fi fost mai sărac în emoții. Este atât de frumos că nici nu pot scrie un ecou demn de ceea ce ai scris tu și nu vreau să stric atmosfera creeată.

Îți urez sărbători fericite!

Maya_C [22.12.16 20:02:21] »

@Yersinia pestis: comentariul tau, e ca un cadou de Craciun. multumesc!

sarbarori frumoase si tie si celor din jur.

Yersinia pestis [22.12.16 21:44:07] »

@maria55: Maria, sunt (em) alături de tine și-ți admir (-ăm) curajul!

Să ai parte de Crăciun fericit!

Cu respect și cu întreaga mea considerație!

A. Cătălin

webmasterX [23.12.16 09:45:54] »

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Aurici, elviramvio, maria55, Maya_C, mishu, roth, Yersinia pestis, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0966651439667 sec
ecranul dvs: 1 x 1