ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.08.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Buzău
ÎNSCRIS: 03.09.11
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Satul Dacic - Peisaj WOW la 360 de grade!

TIPĂREȘTE

De o saptamina caut formula unui articol foarte scurt si n-am gasit-o asa ca va spun din nou o poveste in stilul meu. ;)

Cum am aflat despre Satul Dacic? Pai de vreo citiva ani tot reconditionez piese de vestimentatie sau obiecte traditionale pe care mi le aducea matusa mea descusute, rupte si ma ruga sa fac ce stiu eu mai bine ca sa repar o fata de masa, o ie sau alta piesa a vreunui costum popular. Cind am intrebat ce face cu ele, mereu imi spunea ca are invitati la Satul Dacic si toata lumea trebuie sa fie imbracata in straie cit mai populare. N-am prea dat importanta, ocupata fiind cu ale mele, sa ma duc si eu la vreo astfel de festivitate pina cind, intr-o seara am vazut o stire la tv si apoi alta si tot asa. Au trecut vreo 4 ani de cind Parintele Milea, cel ce se ocupa de soarta orfanilor, batrinilor si bolnavilor de prin zona Buzaului a luat initiativa de a construi acest sat si tocmai eu, care am acolo neamuri de singe sa nu ma duc sa arunc o privire.

Intre timp, in urma deselor mele vizite la bunicul, eram sunata si rugata sa aduc tot ce este vechi si facut de mina omului, orice gasesc prin casa si ograda bunicului ca vor sa faca un muzeu. Astfel ca am capatat o copaie, o virtelnita, niste piese dintr-un razboi de tesut, un fuior de cinepa, o gramajoara de ate de cusut de-ale bunicii, infasurate pe coceni de porumb, o secera, covoare, traiste si alte alea... si m-am infiintat cu ele la Naeni, unde este "cartierul general al Satului Dacic".

Am predat "agoniseala" sub ochiul critic al matusii cit si al aparatului meu foto, ca sa nu fie vreo problema cind ma voi duce peste ani si ani si mi le voi revendica sau poate voi dori doar sa le mingii. :(

Dupa ce procesul de predare/primire a fost incheiat, ne-am exprimat dorinta sa vedem si noi Satul mult laudat si am primit instructiunile de rigoare, astfel ca am plecat la drum. De la Caminul de Batrini unde am facut popasul, am mers pe linga monumentul din centrul localitatii si am tinut drumul asfaltat pina am gasit un "buchet " da indicatoare catre multe obiective, printre care si cel cautat de noi. Facem stinga conform indicatoarelor, trecem pe linga niste mormane de gunoaie, mai urcam un pic si gata sa rupem masina. Drumul era prost rau. Ne gindim sa lasam masina si sa o luam pe jos. Sun la matusa care ne-a zis ca sa mergem pe asfalt pina la Biserica dint-o piatra apoi sa o luam la stinga, dupa care facem dreapta cind ajungem intr-un alt drum. Mergemina la o cruce si de acolo, cu Dumnezeu inainte!

Revenim la asfalt, mai mergem citiva kilomentri pina in localitatea Virf, ajungem la o Biserica frumoasa si apoi intram pe drumul pietruit. Peisajul e frumos de tot iar pe marginea drumului erau tot felul de arbusti si boscheti de macesi, gherghini, poroambe si mure. Niste popindai se plimbau de colo- colo. La un moment dat am ajuns in dreptul unei stine si mai in drum era o masina. Am lasat-o si noi linga ea si am luat-o la picior spre coama dealului. Pietrele de pe drum fac ca accesul sa fie imposibil cu o masina normala. Imediat au aparut doua "gipane" si au calarit bolovanii numaidecit. Cind am ajuns in virful dealului, sa mi se opreasca respiratia, si nu de la efort, ca drumul nu e chiar abrupt ci de la frumusetea ce mi se desfasura in fata ochilor.

O poarta din busteni cu 2 steaguri de-a stinga si de-a dreapta, bloca drumul de acces catre "casutele" dacice. Am trecut pe linga poarta si am mers in jos spre unchiul care ne astepta. O data cu noi au coborit si alti turisti de vaza, cei care venisera cu masinile in urma noastra. Am fost primit cu bucurie si lasati sa intram in cele doua incaperi ca sa vedem cum sint aranjate. Pentru ca grupul era format din mai multe persoane insotite si de primar, am aflat si povestea locului.

Parintele Milea, iniatiator al acestui proiect, cu ajutorul citorva istorici, a pus bazele acestui Sat Dacic, indragostii fiind de istorie si traiul simplu. Vrea sa aduca aici citeva familii si sa traiasca simplu, precum dacii, stramosii nostri cultivind pamintul si crescind animale. Cu alte cuvintevrea sa faca un muzeu viu.

Mai multe amanunte puteti citi aici

Eu va spun ce am gasit acolo: doua camere deja locuite, erau curate luna, desi cei care stau acolo sint doar barbati. Pe paturi erau asternuturi tesute la razboi, soba si icoanele erau garnisite cu mileuri si stergare cusute sau brodate manual. Singurul care facea nota discordanta cu Dacia strabuna, era un telefon mobil aflat pe una dintre mese.

Tot acolo se afla si o bisericuta simpla pentru ca cei ce locuiesc in Satul Dacic sau cei ce il viziteaza, sa se intilneasca cu Dumnezeu.

Am plecat dupa vreo ora si ne-am dus in Tabara de sulptura de la Naeni, unica in lume, aflata pe virful dealului. Statuile au fost cioplite in piatra de copii mai mici de 14 ani, indrumati de profesorul Manole Gabriel, sa realizeze sculpturi cu fete umane, animale, scara catre cer, cruci si alte forme.

Dealul pe care se afla tabara, are o altitudine de vreo 600 de metri si ofera o panorama absolut minunata asupra masivilor muntosi ce inconjoara judetul nostru. Unchiul mi-a zis ca in zilele senine se poate vedea Crucea de pe Caraiman. Cine vrea sa atinga cerul sa faca o vizita la tabara.

Pentru ca la intoarcere treceam din nou pe liga bisericuta, am hotarit sa ne oprim ca sa vedem imprejurilmile, ne spusese unchiul ca daca din curtea bisericii iesim pe deal, o sa vedem citeva morminte tracice. Ajunsi in parcare am putut constata ca ne aflam in fata unei biserici deosebit de frumoase cum eu nu am mai vazut pina acum. Sfintii de pe exterior erau realizati din ceva lucios ca de teracota (nu ma pricep), in relief. Culorile folosite erau foarte vii, probabil ca n-au trecut multi ani de cind aceasta a fost construita. Aveam sa aflam de la doi copilasi ce sprijineau stilpii de la intrare ca biserica a fost inceputa in anul 2004 si sfintita in 2008, deci relativ noua. Nu am putut vizita si interiorul deoarece era inchis, insa cu ajutorul copiilor care stateau acolo pe post de ghid, am alflat ca se numeste "Biserica dintr-o piatra" petru ca a fost construita din piatra de Naeni, extrasa in cariera ce se vedea in apropiere. Tot copiii ne-au spus ca in mormintele tracice au fost gasite pe linga unelte si bani vechi, o coroana semn ca acel copilas care fusese ingropat in mormintul mic de doua palme, ar fi fost pui de rege.

La sfirsit si=au rimit un bacsis pentru ca nu au fost insistenti, au stat in urma noatra si daca au vazut ca sintem dornici de a afla mai multe amanunte, atunci s-au apropiat si au inceput a vorbeasca. Ar trebui ca cineva sa le tina o lectie de cum sa se exprime in prezenta turistilor si cred ca ar fi mult mai educati. pe linga altele, ne=au spus ca ei se joaca toata ziua pe coclaurile aleaca si-au improvizat un teren de fotbal pe o portiune ce parea mai aplatizata si cind am vazut ca imediat se "rupe" malul, am fost curioasa sa aflu cine aduce migea in caz ca aveasta pica in ripa. 'Acela care o da acolo, el o aduce! ". Mda, poate dura si vreo ora...

De la copii am mai aflat ca am trecut pe linga niste grote iar la o distanta de citiva kilometri se afla Chilia lui Ambrozie sus pe o stinca, si am planuit ca miine dimineata sa facem o drumetie in zona.

Am uitat sa va spun ca trebuie sa fiti incaltati cu pantofi si nu cu sandale moi asa cum am avut eu. In valea de la Satul Dacic nu este semnal la telefoul mobil, in caz ca mergeti acolo, anuntati prietenii ca sa nu ii faca griji. Spun asta pentru ca pe mine m-au dat disparuta citeva persoane.

In incheiere va recomand o iesire la aer curat si tiriit de greieri, adiere de vint si behait de ieduti, tril de pasarele si gust bun de mure! Daca v-am facut sa aveti un pic de interes pentru aceasta zona sint foarte bucuroasa!

Revin cu amanunte de la a doua expeditie.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de adri-nico in 28.08.16 01:21:28
Validat / Publicat: 28.08.16 09:49:51
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUZĂU.

VIZUALIZĂRI: 2038 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

21 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adri-nico); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P19 nu-i asa ca seamana cu Babele?
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 28100 PMA (din 31 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

21 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[28.08.16 09:49:25]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Periplu prin frumuseţile Buzăului, BUZĂU" (deja existentă pe sait)

liviu49
[28.08.16 13:19:44]
»

@adri-nico: Zâna - Zânelor, văd că au rămas mască toţi care au citit articolul, ori n-a avut curaj nici-unul să zică ceva. Fiind mai tânăr şi mai zglobiu, îmi fac curaj să scriu primul ecou.

Frumoase şi interesante locuri sunt descrise în articol! Judeţul despre credeam că se poate lăuda numai cu lacul Siriu, cu munţii Buzăului, tabăra de sculptură de la Măgura, baile de la Sărata Monteoru, sau vulcanii noroioşi, uite că are foarte multe locuri deosebite. Pentru descrierea lor nu pot decât să mulţumesc celor care le-au descoperit (nu menţionez pe nimeni, pentru că s-ar putea să uit pe cineva şi nu e bine) şi care nu au fost egoişti şi ni le-au arătat şi nouă.

Tuturor vă mulţumesc!

Numai bine şi călătorii plăcute!

PS. Babele din poza P19, văd că sunt nişte babe mai babe, cu părul cărunt!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adri-nicoAUTOR REVIEW
[28.08.16 21:04:32]
»

@liviu49:

Zinule, sint rupta! Acum am venit din excursia pe care mi-a propus sa o facem azi, tot in zona Naeni. Am avut o zi memorabila. Daca ma tin curelele, o sa va povestesc in noaptea asta, daca nu, miine ca tot e sarbatoare.

Multumesc pentru ecou, ceea ce eu apreciez foarte mult.

Da, judetul nostru se mindreste cu o multime de monumente veci despre care nimeni nu stie mai nimic. Azi am mai bifat 3 dintre elesi anume :Conacul Hariton, Chilia lui Ambrozie si Crucea Manafului.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinna
[28.08.16 21:33:27]
»

@adri-nico: Zână șefă! Nu a fost lung, a fost interesant. Merge pentru o idee de o excursie de-o zi. Cred. Tu ce zici? Acum am reușit să citesc. Sunt în urmă cu cititul .

adri-nicoAUTOR REVIEW
[28.08.16 21:37:50]
»

@krisstinna: Merge foarte bine pentru o jumate de zi (daca esti cit mai aproape de Buzau si daca pornesti mai de dimineata, nu asa ca noi, de la jumatea zilei incolo.) si pentru cealalta jumatate, va povestesc acum!

Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.08.16 22:18:20]
»

@adri-nico: Frumoase locuri ați vizitat! Am ajuns și noi pe culmea acelui deal în urmă cu vreo două luni, însă din păcate nu m-am învrednicit până acum să scriu impresiile! Noi am parcat chiar în curtea Bisericii dintr-o piatră (cea aflată în vârf, lângă mormintele tracice) și am mai explorat niște grote în care au trăit oameni în urmă cu foarte mulți ani. Deasemenea, ne-am plimbat printre sculpturile din tabăra de la Năeni și ne-am bucurat minute în șir de peisajele de-a dreptul fabuloase!

Deși am fost atât de aproape, la Satul Dacic nu am mers pentru că am crezut că acolo este doar o stână și ne-am temut de eventualii câini!

Felicitări pentru acest articol, aștept cu interes prezentarea următoarei expediții!

adri-nicoAUTOR REVIEW
[28.08.16 22:26:10]
»

@Crazy_Mouse: A fost atit de frumos data trecuta incit nu m-am saturat si am mai vrut. Azi mi-a iesit prin piele aceasta drumetie, nu pot sa nu mentionez asta, dar am inca o experienta frumoasa de pe acele meleaguri.

Daca mai ajungeti in zona Satului Dacic, mergeti cu incredere, sint oameni primitori acolo si dornici sa va povesteasca atit legende cit si intimplari de actualitate.

Noi am stat la o felie de pepene (de fapt mai multe) si am aflat cite ceva despre oamenii care sint acolo, insa nu am vrut sa le fac publice aici. Daca nu reusesc in seara asta sa termin articolul nou inceput, vreau ca cel mai tirziu miine sa ii dau drumul in eter, altfel se depune praful ca si pe alte calatorii pe care le-am facut si nu am apucat sa le impartasesc aici. Multumesc pentru cuvintele frumoase!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
buterfly*
[29.08.16 09:24:39]
»

Foarte interesant. ma bucur ca ai dat de el pentru ca eu nu am auzit niciodata de acest sat Dacic.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[29.08.16 09:32:02]
»

@buterfly: Nu am dat de el din intimplare ci mi-a fost tocat in creier luna de luna in ultimii ani, de catre matusa care ori vroia sa ii repar cite o poala de fusta, ie sau fota, ori sa ma duc la bunicu si sa aduc obiecte vechi ce i-au apartinut lui.

Eu nu sint adepta excursiilor cu cortul, n-am fost niciodata campata insa in zona aia as dormi sub cerul liber cel putin o noapte. Ieri am descoperit un izvor ce curgea printre niste pietre sub forma unui firicel subtire de apa, deci am gasit locul ideal pentru campare. Daca vremea va fi frumoasa in urmatoarea perioada, cred ca ne mai ducem inca o data pina in deal la Tabara de sculptura ca n-am vazut in amanunt toate statuile.

Daca ai o zi libera, da o fuga acolo si nu vrei regreta.

Qvadratvus
[29.08.16 09:52:54]
»

O informație "de la sursă" despre Tabăra de sculptură de la Năeni se găsește într-un interviu cu profesorul Gabriel Manole, în acest link: guraialomitei.com/curieru ... manole/#Articol

Nu prea mi-a venit mie să cred că sculpturile au fost create de elevi de liceu, dar până la urmă așa este.

P.S. Pe mine m-a impresionat munca preotului Milea (care apropo - habar nu am avut că slujește la Năeni). Am aflat prima dată de el când am vizitat arealul Bisoca. Numai să fi făcut campusul de la Sfântul Sava de la Bisoca și tot ar fi fost ceva ieșit din uzual. Între timp văd că ceea ce a realizat fundația s-a extins foarte mult. Probabil că inițiativa cu Satul Dacic, dacă nu i se adaugă o componentă turistică predominantă - pe timp lung este sortită eșecului. Sper însă ca acest lucru să nu aibă un impact negativ asupra întregii activități a fundației conduse de Milea.

mishu
[29.08.16 10:45:09]
»

@adri-nico: Foarte frumos povestit, istoria romanilor in vorbe si poze. Multe dintre articolele prezentate in poze imi sunt si mie foarte cunoscute (asa ca cine stie poate si eu am sa-mi deschid acasa un muzeu .

In acest weekend am iesit si eu in natura si acum incerc sa-mi revin, insa nu incetez sa ma minunez de locurile pe care le vad sau revad, parca de fiecare data vad altceva.

Citesc cu foarte mare placere tot ceea ce descriu ceilalti useri despre calatorii in afara, insa lecturile despre ce putem vedea in tara noastra mi se par cele mai frumoase.

Felicitari, votat cu mare drag.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[29.08.16 10:53:29]
»

@Qvadratvus: Multumesc pentru ecou si pentru linkul adaugat. E adevarat ca Parintele se ocupa de foarte multe lucruri iar unii dintre cei mai aproiati si devotati voluntari sint unchiul si matusa mea buna.

Tot Parintele a facut posibila urcarea la Chilia lui Ambrozie, pe care a intodus-o in circuitul turistic si despre care incerc sa va povestesc azi.

Imi amintesc de vizita mea la Bisoca, in tabara pentru copii nevoiasi, vizita pe care am facut-o acum vreo 3-4 ani si unde peisajele si natura m-au lasat muta de admiratie.

Mai stiu ca are o tabara si pe la Maliuc, acolo nu am ajuns. Tot pentru copii din patura sociala mai saraca.

Iar ceea ce spuneti dumneavoastra cu Satul Dacic, nu cred ca o sa se intimple, deoarece sint deja 12 familii nevoiase care doresc sa se mute in sat, insa nu se poate face asta pina ce nu se construiesc locuinte pentru ei. Acolo se lucreaza in ritm alert si sper ca am sa va tin la curent cu evolutia lucrarilor macar o data la citeva luni.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[29.08.16 10:58:19]
»

@mishu: Draga mea, ma bucur ca ti=ai clatit ochii cu cele citeva poze pe care am reusit sa le atasez articolului. Nici nu mai stiu daca am apucat sa urc vreo doua cu biserica cea frumoasa. Eram extrem de obosita la ora cind faceam acea povestire.

Daca iti deschizi muzeu, promit sa iti aduc si eu in dar o piesa de colectie. Am doua ii de vreo 100 de ani fiecare, cusute cu margele si paiete, la lumina lampilor cu gaz... Doamne cita migala si cita chinuiala. Si margelele alea sint mult mai mici decit cele din ziua de azi.

Cit pentru vot, ma bucur ca n-ai folosit cerneala simpatica cum ai avut data trecuta.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
buterfly*
[29.08.16 15:21:22]
»

@adri-nico: sa stii ca intr-o buna zi o sa merg si eu acolo, mai ales ca vad prin comentarii ca exista si morminte trace... foarte interesant

adri-nicoAUTOR REVIEW
[29.08.16 15:52:10]
»

@buterfly: da, exista. sa pun si eu poze! si niste grote in care au trait oamenii acum vreo 4000 de ani. auzi tu! 4000!

mishu
[29.08.16 15:56:40]
»

@adri-nico: Dar mi-am reparat greseala sau nu? te rog sa-mi zici, adica citesc degeaba ceva? fara sa marchez si eu cum se cuvine? Vezi de ce scriu ecouri, ca mai uit si asa ma trage lumea de maneca.

Aveam si eu acasa o ie (e dosita undeva) pe care o avea una dintre bunicile mele de cand era mica, o primise de la bunica ei, ceva de genul asta. Nu e aruncata, e pusa bine, asa cum numai noi stim sa punem lucrurile bine, ca las' ca stim unde am pus-o (cred ca este in pod).

Si iti dai seama cate lucruri vechi mai are soacra mea care face la iarna 90 de ani?

O zi frumoasa in continuare si mai scrie .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adri-nicoAUTOR REVIEW
[29.08.16 15:59:17]
»

@mishu: scriu, dar nu mai reusesc sa termin. o sa va omor cu unul dintre cele mai lungi reviewuri.

nu stiu, ca nu m-am mai uitat. pentru mine e mai important ecoul decit votul. asa ca nu conteaza. am vrut doar sa fac o gluma.

liviu49
[29.08.16 16:26:34]
»

@adri-nico: Zână şefă! Presupun că te cârpişi, pen că vazui că nu apăru nimic la TV. Dacă e nevoie de curele mai am fo câteva intr-o traistă, care mi-au rămas mici. Numai să nu fie folosite pe post de cravată! Dar am văzut nişte poze noi cu nişte macate şi mileuri, din care , probabil că mai am şi eu prin casă de la soacra mea.

Hai că uitai ce vioam să spun. Gata! Am făcut rost de scobitori ca să am la noapte ca să prind primul ecou. Sper ca la ora aia doamna @mishu are altă treabă!

Numai bine şi călătorii plăcute!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adri-nicoAUTOR REVIEW
[29.08.16 16:37:28]
»

@liviu49: Zinule, m-ai facut sa rid! M-am cirpit dar sint cam lesinata ca dimineata am dat nitel singe pentru niste analize si tot fuge tastatura din fata mea. Am scris dar nu am terminat ca inca mai e de povestit. Dar fiti pe faza, sper ca in 2 ore sa il termin. Am umblat, deci am ce scrie. Si mai ales ca am si niste povesti, unele istorice, altele amuzante, din zilele noastre. E pacat sa nu "va rideti"si voi.

Nu cred ca iti trebuie scobitori, la cit de gras e articolul, merge sa prinzi cu destele primul ecou.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishu
[29.08.16 17:21:44]
»

@adri-nico: ok, avand in vedere ca inca nu ai incarcat articolul am timp sa ajung acasa pentru ca pana se valideaza mai dureaza, cine stie.

Diseara am sa incerc sa stau treaza sau desteapta nu stiu cum e mai corect ca nu ma caracterizeaza aceste cuvinte, pana mai tarziu, am sa pun ceasul sa sune pe la ora 4 si cum e vorba aceea cand 2 se bat al treilea castiga cine stie cine te voteaza primul.

Nu conteaza asta insa, tu sa scrii acolo ca daca tot ne-ai amenintat, acum scrie ca noi ne-om lua si scobitori (cred ca din cauza asta a luat sotul meu ultima data 2 cutii), om bea cafea, dam noi de capat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
diana2015
[30.08.16 10:54:26]
»

@adri-nico: Super relatarea ta si nu este nici pe departe plictisitoare sau lunga

Istoria este intotdeauna fascinanta si trebuie spusa detaliat ca daca ai scris doua randuri nu intelegi nimic

Abia astept sa-l citesc pe urmatorul

Trebuie sa-ti spun ca mi-am intrerupt activitatea la servici pentru a citi si daca ma vede sefa ma zboara cu fulgi cu tot

Te rog sa mai faci astfel de review-uri ca poate asa reusim sa ne facem cunoscuta tara

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, buterfly*, diana2015, liviu49, mishu, Qvadratvus
Alte impresii din această RUBRICĂPeriplu prin frumuseţile Buzăului:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.09786319732666 sec
    ecranul dvs: 1 x 1