ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.02.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 25.02.10
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
JUN-2009
DURATA: 5 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 3 MIN

Mabely Grand Hotel - cel mai bun hotel din Zakynthos

Ilustrație video-muzicală

TIPĂREȘTE

Pentru vacanta din 2009 am ales Zakynthos. Apoi am ales perioada. Voiam sa fie cald, dar nu sufocant, sa pot face baie, vegetatia sa fie inca verde, iar ziua lunga. Asa ca am ales sfarsitul lunii iunie. In sfarsit trebuia sa aleg locatia si hotelul. Cum nu cunosteam nimic despre Zakynhos, am inceput sa caut. Mai intai in Ghid Complet Grecia. Aici scria ca statiunile cunoscute sunt in sudul insulei si in sud-est. Cand insa am inceput sa ma documentez pe internet, m-am desumflat. Laganas era comparat cu Costinesti si cu Eforie Sud. Era cat pe ce sa renunt, dezamagit. Am aflat insa ca sunt locuri care nu te pot dezamagi: Navagio, Grota Albastra. Atunci am inceput sa caut un hotel mai aproape de aceste locatii. Dar, culmea, nu prea erau. Iar eu voiam si un hotel bun, cel mai bun. Intamplator, am gasit site-ul unui hotel care parea inspirat dintr-un film de epoca. Era un hotel nou, de 5*, deschis de un an. Nu am gasit atunci nici un review. Dar hotelul arata prea bine pe site, astfel incat m-am lasat provocat. Am decis sa risc si am facut rezervarea. Vreau sa spun ca alegerea a fost perfecta.

Hotelul nu este intr-o statiune, dar nici nu voiam asta. Este amplasat intr-o zona de o frumusete incredibila, in Kampi, aproape de Exo Chora. Ma asteptam sa nu fie chiar 5*, dar chiar erau. Aveam senzatia ca sunt in filmul "Undeva, candva", lux, bun gust, rafinament, liniste si siguranta. Camera era de 40 m. p. , cu un pat somptuos, doua fotolii, o canapea, frigider, servanta, comoda, LCD, etc. De pe terasa camerei se vedea marea, o priveliste de vis. Am zis ca visez, sau ca am murit si am ajuns in rai. Ce mai, totul la superlativ.

Piscina era imensa si perfect intretinuta. Micul dejun a fost de asemenea fara repros: variat, de calitate. De regula luam micul dejun pe terasa. La 3 min. de mers cu masina este o taverna buna, amplasata pe varful unei stanci: The Best Sunset. Vederea de sus isi merita numele: intr-adevar de aici se vede cel mai frumos apus de soare din Zakynthos (si, nu numai). Recomand acest hotel pentru o vacanta in doi, sau pentru luna de miere, sau pentru cei care vor sa vada Zakyntos, pe indelete. Este bine pozitionat pentru a face zilnic excursii: ajungi usor la Porto Vromi (de unde poti lua o ambarcatiune care Navagio). Sau ajungi usor in nordul insulei. La fel de simplu ajungi in statiunile din sud (25-30 min. ) sau pe coasta de est. Nu exista o plaja langa hotel, dar pentru noi nu a fost important acest lucru. Daca voiam plaja, ne opream in Paralia.

Asadar, nu recomand acest hotel celor care vor sa zaca toata ziua pe nisip si nici celor care vin cu gasca si vor distractie, zgomot, discoteci. Este un hotel pentru suflet, pentru cei romantici si iubitori de natura. Masina este strict necesara. Va rog sa ma credeti, am fost in multe locuri, in multe hoteluri, dar nicaieri nu m-am simtit atat de bine.


[fb]
---
Trimis de motaneata in 28.02.10 19:50:48
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Atena, Paralia- Hotel Europa 4*, Grecia continentala, Kefalonia-Hotel Fiskardo Bay.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 16786 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

60 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (motaneata); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Piscina 2 a hotelului. In fata: marea; In stanga, sus: Taverna The Best Sunset.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 12400 PMA (din 19 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review - pg. 1 / 2

    60 ecouri scrise, până acum

    se afișează ecourile [1 - 30] din total 60
    georgiana
    [28.02.10 20:00:00]
    »

    Cand dau eu primul vot,e ..cu noroc!

    Deci tu ai fost la ...munte,nu la mare!

    Ai putea sa faci o comparatie intre cele 2 insule,Zakynthos si kefalonia?

    Daca ar trebui sa fii pus sa alegi intre ele doua,la care te-ai opri?

    cosminp
    [28.02.10 20:14:23]
    »

    inteleg ca sistemul de masa a fost mic dejun. program de animatie? piscine? tobogane de apa? cum erau?

    motaneataAUTOR REVIEW
    [28.02.10 20:56:37]
    »

    Pt. Georgiana:

    E usor sa raspund la intrebarile tale: nu am fost "la mare" sau "la munte", in sens clasic. Am fost in Zakynthos!!! Munte, mare, Navagio, salata greceasca adevarata, tszipuro+tszipouro, Grota albastra, taverna lui Spiros (The Best Sunset), cel mai batran maslin, atmosfera nealterata greceasca, taverna din Expo Chora, taverna lui Dimitri din capitala insulei. Am facut si plaja si am inotat in golfuletele din nord si est. Am ascultat muzica greceasca de dragoste si razboi, la ea acasa (duminica dupa-amiaza s-a apucat sa cante Spiros si cu doi vecini, nu intelegeam o iota greceste, dar aproape imi dadeau lacrimile). Beam cate o bere atarnat de stancile albe, infioratoare, iar soarele se ineca in mare. Ma felicit mereu ca nu am ales Laganas (plaja ingusta, mizerie, masinile parcate pe nisip, printre cearceafuri).

    Daca ar fi sa aleg intre Zakynthos si Kefalonia? Zakyntos, fara rezerve. Este mai blanda, mai omeneasca, oamenii sunt mai calzi, mai prietenosi. Si Kefalonia este frumoasa, dar neasteptat de salbatica, dramatica chiar, asa cum am mai spus. Cel putin prima data, drumul cu masina de la Argostoli la Fiskardo, pe coasta de est, iti ingheata sufletul. Recomand tuturor o excursie care sa combine cele doua insule. Nu cu avionul, nu cu autocarul, ci cu masina, in doi.

    motaneataAUTOR REVIEW
    [28.02.10 21:11:31]
    »

    Pentru Cosminp:

    Pavilionul central al hotelului are vreo 20 de camere. In fata este o piscina mare, cu o parte lina, pentru copii, sau pentru cei care nu stiu sa inoate, si o zona mai adanca. Perfect iluminata. Cu mobilier de terasa de calitate. In stanga sunt vilute insiruite (ale hotelului), P+1, fiecare viluta cu piscina proprie, plus o piscina mare pentru toate vilele. Gradina este foarte frumos amenajata si intretinuta. Nu exista tobogane sau jocuri de apa. Hotelul are insa spa, masaj, etc, dar eu nu am apelat la ele, alergam toata ziua. De asemenea are teren de tenis, de fotbal,de volei si de basket. Se poate servi si cina, dar noi mergeam la cele doua taverne amplasate pe un deal, la 3-5 min. de mers cu masina. Nu este politie, poti sa bei o bere, doua.

    webmaster13
    [28.02.10 21:48:34]
    »

    motaneata, daca ai cumva o preferinta pentru un fond muzical, imi poti indica adresa (doar de pe trilulilu) aici printr-un ecou (copy/paste)

    ulterior adaugat: am atasat melodia de mai sus!

    essential1975
    [16.03.10 09:30:58]
    »

    Anul asta planuiesc sa vizitez zakynthos, sunt la stadiul in care imi fac temeinic temele. am vazut zilele trecute site-ul de care vorbeai. chiar am fost curios sa vad ce parere ai despre acest hotel.

    Cred ca este exact cum mi-am imaginat daca ma iau dupa descrierea ta. Cred ca atat insula cat si hotelul este ceva despre care sa poti spune cu bucurie "AmFostAcolo!".

    motaneataAUTOR REVIEW
    [17.03.10 11:32:58]
    »

    Sper sa va placa, daca veti lua decizia sa stati la acest hotel. Eu am obtinut un pret mai bun adresandu-ma direct hotelului (tel., mail). Nu uita sa ceri o camera cu vederea spre mare. Chiar daca este mai scumpa, face toti banii.

    Astept impresiile tale.

    oanaboteanu
    [21.04.10 11:32:47]
    »

    Pentru vara asta am ales si eu Zakynthos si sunt sigura ca nu o sa regret. Incerc acum sa imi planific calatoria si mi-ar fi de mare ajutor traseul pe care l-ai ales ca sa ajungi acolo (cat de detaliat posibil).

    motaneataAUTOR REVIEW
    [22.04.10 00:23:23]
    »

    Am plecat din Bucuresti la ora 5. 00 dimineata. La acea ora se merge snur pana la Giurgiu. Nu stiam cat e taxa de pod. Fiind devreme, taxatoarea mi-a cerut 15 lei si mi-a spus sa trec. Dupa aia mi-am dat seama ca mi-a cerut pe jumatate din pret si ca nu mi-a dat chitanta. La Ruse se plateste rovigneta de 5 EUR. In Bulgaria am mers fara oprire pe traseul Ruse-Pleven-Sofia-Blagoevgrad-Kulata. La bulgari am respectat intocmai restrictiile lor de viteza si nu m-a oprit nimeni.

    La ora 13. 00 am intrat in Grecia. De aici este o placere sa conduci: autostrada si muzica greceasca! Am urmat traseul Serres-Salonic (fara sa intru in orase) -Katerini-Platamon-Larisa-Lamia-Thermopile, numai pe autostrada. La Thermopile se paraseste autostrada si se merge catre Amfissa-Itea-Galaxidi. La ora 18. 00 eram la Itea, unde rezervasem hotel (Trokadero, 3*) pentru innoptare. Itea este un orasel placut la canalul Corint. Recomand cazare in Itea sau Galaxidi.

    Dimineata (pe la 8. 00) am plecat pe ruta Itea-Galaxidi-Andirrion. Aici se trece marele pod peste Canalul Corint (parca ne-a costat 12 EUR taxa) spre Rion-Patras-Kilini. Atentie: la iesirea de pe pod se face dreapta. Nu urmati indiatorul care arata Kilini la stanga, este alt Kilini, iar autostrada duce catre Atena! Urmariti Patras-Kilini. La ora 10. 30 eram la Kilini. Feribotul era la ora 12-12. 30 (nu-mi amintesc exact, oricum erau cam din 2 in 2 ore). Drumul cu feribotul dureaza o ora, se merge fara probleme, este feribot mare, cu stabilizatori. Bilete se gasesc in port.

    Se coboara in Zakynthos (Zante), capitala insulei cu acelasi nume. Se parcheaza imediat sub palmierii din fata portului, la umbra. La 100 metri, dreapta, sunt 3 taverne. Prima este cea a lui Dimitri. E o placere sa iei acolo masa de pranz si sa bei o bere rece.

    Acesta este cel mai bun traseu. Chiar daca pare obositor (in realitate nu este), este bine sa incerci sa ajungi seara la Corint, asfel incat a doua zi mai ai putin de mers. Este bine sa ajungi la Corint inainte de lasarea intunericului, deoarece drumul de la Thermopile la Itea este mai greu (cate o banda pe sens, panta, aglomerat).

    Drum bun!

    georgiana
    [22.04.10 13:27:56]
    »

    Acelasi traseu, in Grecia, l-am parcurs si noi de 2 ori, cu deosebirea ca am avut cazarea de tranzit o data la Paralia Katerini si o data la Olimpic Beack. Am ales aici cazarea, ca sa nu acumuleze soferul atata oboseala, dar si pentru ca am vrut sa vedem si aceste 2 statiuni de la Marea Egee!

    Si tot cu ferry-boatul de 12,30 am plecat si noi, dar am plecat la drum de la ora 5.

    Sa stiti ca ma incearca un mare oftat, numai amintindu-mi de locurile acelea si Motaneasa mai si pune sare pe rana vorbind de parcarea de sub palmieri, din Zante!

    Fericiti cei ce inca n-au ajuns acolo, in Zakynthos, dar care urmeaza sa o faca!

    oanaboteanu
    [22.04.10 17:03:02]
    »

    Multumesc mult. Se trece cumva prin Ioannina? Am vazut atatea variante de trasee ca deja am inceput sa le incurc...

    ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
    [22.04.10 17:27:22]
    »

    Acum da, se poate trece si prin Ioanina pentru ca drumul pe aici devine mai scurt ca timp.

    Ce povestesc colegii mai sus e drumul vechi, mai convenabil cand nu era autostrada Egnatia gata. Acum nu prea se mai merita pe acolo pentru ca oricum autostrada Salonic-Athena e cam veche si cu multe plati dar mai are si multe lipsuri adica portiuni destul de mari fara autostrada desi o platesti.

    Egnatia Odos e nou nouta, o placere sa conduci pe ea nimic nu te opreste pana-n Igoumenitsa insa pentru Zakynthos trebuie coborat in stanga la Ioanina spre Arta - Patra cu podul ei de pe Marte si Kylinni de unde se ia ferryboatul.

    Pe acest drum sunt 1250 km din Bucuresti pe care eu cred ca pot sa-i dovedesc in 14-15 ore cu ajutorul copilotului care e si sofer incercat. Noi am vrea sa ne ducem pe acest drum si sa ne intoarcem prin Lamia - Larissa, adica pe drumul colegilor de mai sus.

    oanaboteanu
    [23.04.10 10:11:30]
    »

    Eu intentionez sa plec dimineata din Bucuresti si sa merg cat se poate de mult. E un singur sofer (eu sunt un sofer jalnic deci nu intru in "calcule" si ne gandeam sa mergem pana la Ioanina.

    Nu gasesc pe net o harta detaliata cu traseul asta. Via michelin mai rau te incurca.

    motaneataAUTOR REVIEW
    [23.04.10 23:57:26]
    »

    Oana, cred ca iti faci prea multe probleme.

    Si traseul sugerat de ionescunic este foarte bun.

    Iti voi prezenta, mai jos, avantajele si dezavantajele fiecarui traseu, apoi vei putea alege.

    1. Traseul prin Ioanina. Are 1260 km. Avantaj: autostrada noua, foarte buna, fara plata (cel putin asa era anul trecut), pana la Ioanina. Dezavantaj: dupa ce se termina autostrada, soseaua pana la Patras este mai lunga, mai monotona (si pare mai obositoare) decat cea de pe traseul celalalt.

    2. Traseul prin Lamia-Itea. Are 1242 km. Dezavantaj: este autostrada cu plata (4 puncte de plata). Vei plati 1,8-2,3 Eur la fiecare, total=8 Eur. Dar se merge bine pana la Lamia-Thermopile. Avantaj: mergi paralel cu Marea Egee, vezi marea pe portiuni lungi, este reconfortant. Ai posibilitatea sa opresti pe malul canalului Corinth. Poti dormi la Itea (Bucuresti- Itea=1050 km). A doua zi este usor, mai ai 200 km pana la Kyllini, drumul este frumos pe malul canalului Corinth. Obligatoriu sa treci podul peste Corinth ziua. Sa ai pregatit aparatul foto din timp, vei putea face niste poze frumoase chiar din mers, inainte de a intra pe pod.

    Nu recomand sa faci drumul pana in Zakynthos dintr-o bucata, este obositor. Daca ajungi noaptea in Killini te apuca deznadejdea!

    Cred ca ai retinut cum face ionecsunic: la dus merge pe un traseu, iar la intoarcere pe celalalt. Asa am mers si noi, majoritatea procedam asa, este cea mai buna solutie. In felul acesta poti vedea mai mult, drumul este mai interesant.

    Orice decizie iei, sa nu fii ingrijorata, traseele sunt asemanatoare ca lungime si timp de parcurs.

    Intrebare: mergeti numai in Zakynthos, sau si in Kefalonia?

    Iti stau la dispozitie pentru orice alte detalii.

    oanaboteanu
    [26.04.10 09:46:38]
    »

    Buna si multumesc de info.

    Nu intentionez sa fac drumul dintr-o singura bucata, ci in 2 zile. Acum m-am lamurit ca nu am cum sa prind ferryboatul de 10. 30 din Kilini decat cu un tur de forta si nu vreau. Drumul va fi diferit oricum dus- intors pentru ca la intoarcere fac un ocol prin Atena. O prietena grecoaica mi-a recomandat traseul prin Ioannina. Acum pe o portiune buna traseul prin Lamia este inchis din cauza unor alunecari de teren si nu stie exact cand se va da drumul. Deci imi ramane prima varianta ca alternativa mai buna.

    Mergem doar in Zakynthos, nu si in Kefalonia. Am un copil de 3 ani chiar daca e obisnuit cu drumurile lungi totusi ar fi mult prea obositor pentru el. Inca e prea mic sa il pot cara pentru vizitat ce mi-as dori eu...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    alina_suceava
    [25.05.10 18:46:58]
    »

    Buna! Anul acesta intentionez sa-mi petrec concediul in Zakynthos. Vreau sa va rog sa-mi spuneti unde ar trebui sa merg (in ce zona a insulei, la ce hotel), tinand cont de faptul ca doresc liniste, conditii decente, plaja si peisaje frumoase? Cam multe pentru o singura vacanta, nu?)

    motaneataAUTOR REVIEW
    [25.05.10 22:49:49]
    »

    @alina, nu este deloc mult! Este normal sa-ti doresti toate acestea, doar de aceea mergi in vacanta.

    Dar pentru a-ti da un sfat trebuie sa ne spui care este bugetul alocat, care este mijlocul de transport de care dispui, daca iti place sa alergi toata ziua, sau, din contra, daca preferi sa stai mai mult la plaja. Zakynthos este o insula recomandata persoanelor active, care vor sa cutreiere cat e ziua de lunga. Cei care sunt insotiti de copii sunt obligati sa fie mai statici, motiv pentru care vor pierde la capitolul "impresie".

    E cam greu sa ai si plaja si peisaje in acelasi timp. Le poti avea pe rand. Plajele sunt in sud, sud-est, iar peisajele in vest si nord.

    As zice: NU Laganas!!!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    alina_suceava
    [26.05.10 20:22:01]
    »

    Bugetul alocat va fi in jur de 1000-1200 euro pentru 7 zile(demipensiune). Probabil o sa mergem cu avionul, cu toate ca mi-as dori mai mult sa merg cu masina. Nu vreau sa stau tot timpul la plaja, vreau sa si vizitez, de aceea va rog sa-mi spuneti in ce statiune ar trebui sa stau pt. a putea vizita cat mai multe puncte de atractie.Multumesc anticipat pt. informatii!

    motaneataAUTOR REVIEW
    [27.05.10 13:05:21]
    »

    @alina,

    Este dificil sa recomanzi cuiva o anumita statiune. Stii cum e: gusturile nu se discuta. Voi reveni, pe privat, cu detalii, iar tu vei alege.

    soreno29
    [01.06.10 13:40:34]
    »

    ''Nu exista o plaja langa hotel''...Am inteles asta dar ar fi interesant de stiut la cate minute de mers cu masina gasesti totusi o plaja in ideea de a face totusi baie in mare... nu ma refer neaparat la o plaja amenajata ci la una unde sa poti parca o masina...(daca e la 30 min de mers zilnic....cu dus cu intors...se cam duce cheful si de plaja si de baie in mare....). Poate imi dai o veste buna

    motaneataAUTOR REVIEW
    [02.06.10 00:05:00]
    »

    Cele mai apropiate plaje: Porto Vromi, Limnionas si ... Navagio !!!

    Atentie insa: niciuna nu este plaja in adevaratul sens al cuvantului. Porto Vromi este un golfulet in care se poate face plaja pana iei primul vaporas catre Navagio. Limnionas este o plaja stancoasa. Iar Navagio este o plaja la care se poate ajunge numai pe mare din Porto Vromi, sau de la Grota Albastra, sau din alte porturi de ambarcatiuni(mai indepartate). De la Mabely pana la Porto Vromi (spre nord) sau Limnionas (spre sud) faci 7-10 min. cu masina. Din Porto Vromi pana la Navagio faci 15-20 min. cu vaporasul. In nici un loc dintre cele trei nu te duci in fiecare zi ... la plaja!

    Dar, am mai spus-o: Zakyinthos (si Kefalonia) nu sunt destinatii tipice "la mare".

    De regula cine merge la mare se gandeste instantaneu la nisip si apa. Daca as merge numai pentru nisip si apa as merge in Turcia sau in Bulgaria. Sau in Paralia, sau in Halkidiki. Sau in Antibes. Sau la Mamaia. Ar fi o vacanta clasica. Iar dupa catva timp voi uita detaliile!

    Si in Zakynthos poti sa ai acces la nisip si apa, daca alegi o statiune din sud (Laganas, Kalamaki, Vasilikos), sau est (Tsilives, Planos, Tragaki, Alikanas). Te vei praji ore intregi la soare si te vei intreba daca a meritat sa faci o mie si ceva de km numai pentru asta, sau de ce se vorbeste atat despre Zakynthos!

    Dar eu AmFostAcolo! Am batut toata insula de dimineata pana seara! Este o insula pe care nu o voi uita niciodata!

    In Zakynthos nu mergi sa te bronzezi, nu mergi sa faci plaja "pentru trup", in Zakynthos faci plaja "pentru suflet". Iar Mabely este amplasat ideal pentru asta, intr-un loc de o frumusete fara seaman!

    georgiana
    [02.06.10 07:54:34]
    »

    @motaneasa,

    Corect%!

    Sunt intrutotul in asentimentul tau, pentru prima oara!

    soreno29
    [02.06.10 08:33:20]
    »

    Multumesc mult Raspunsul a fost pe deplin edificator. Cei care promoveaza insula Zakynthos ar trebui sa te angajeze.....felul in care vorbesti despre ea ar face sa li se tripleze numarul de turisti...Sa speram ca vom ajunge sa o cunoastem candva....Iti urez sa ai vacante cel putin la fel de placute ca cea din Zakynthos!....

    motaneataAUTOR REVIEW
    [02.06.10 13:06:55]
    »

    @soreno29,

    Multumesc pentru cuvintele frumoase!

    Iti doresc sa ajungi si tu in Zakynthos si sa te simti cum m-am simtit eu.

    Stii cum este in rai? Te scoli dimineata, dar nu spui "hai la plaja!" Spui "hai sa ne mai plimbam putin prin rai!" Urci in masina, mergi cateva minute, apoi opresti: peisajul iti taie respiratia! Nu te mai saturi sa privesti! Mai mergi putin, ajungi intr-un golfulet. Privesti din nou, parca visezi! Te dezbraci si te arunci in mare! Apoi stai putin la plaja! Mai faci o baie si pleci! Peste 5 minute te opresti din nou si ramai iar cu gura cascata. Iei ritualul de la capat!

    Oh, Mabely, Mabely!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    motaneataAUTOR REVIEW
    [02.06.10 13:12:13]
    »

    @georgiana,

    Poti sa fii in asentimentul unui om fara inima? Inima mea a ramas in Zakynthos!

    georgiana
    [03.06.10 16:34:48]
    »

    @motaneata,

    Da, pot, pentru ca si a mea a ramas tot acolo, poate mergem, candva sa ni le recuperam!... prietenii stiu de ce!

    Scuze ca mai sus ti-am gresit numele, dar scriam din masina...

    meconu
    [08.06.10 10:38:30]
    »

    Care este cea mai buna companie rent-a-car ma refer ca pret din insula? Merci

    motaneataAUTOR REVIEW
    [09.06.10 12:04:08]
    »

    @meconu,

    Imi pare rau, nu stiu. Eu am fost cu masina personala.

    Incearca pe internet: rent-a-car Zakynthos; sau: click aici -- click aici

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    daniel.c
    [29.06.10 09:36:12]
    »

    Buna! Anul acesta plec in Zakhintos pe 01 septembrie unde am facut rezervare la vila Contesa situata la sud de ARGASSI, mai precis linga Xirokastello. Dupa ce am petrecut trei concedii in Tassos, Corfu si Lefkada (dupa mine a fost cea mai spectaculoasa) pot sa confirm cele postate mai sus, as dori sa stiu cit este motorina acum?? (in 2009 era maxim 1.32 euro/l), taxa de fery (pt corfu era 51euro pt 2 pers +auto/dus) si orele de plecare din Killini. De asemena ceva detalii despre portiunea de drum dintre Lamia si Itea. Va mutumesc anticipat

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    oanaboteanu
    [05.07.10 10:07:52]
    »

    abia am venit eu din Zakynthos si benzina era aprox.1.5EUR. Am gasit intr-un loc si cu 1.44, dar si cu 1.6. Si pe continent era cam tot asa. De motorina nu stiu.

    La ferry am platit 72 EUR o masina cu 4 adulti. Din pacate insa circula la intervale mari de timp, cel putin in weekend. Cat despre drum, eu am mers la dus prin Ioannina, iar acolo autostrada e in reparatii pe o portiune asa ca trebuie ocolit pe niste serpentine si un drum gen Transfagarasan.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    alina_suceava, Analitik*, boomadraz, calatorul, danamandache, daniel.c, georgiana, motaneata, oanaboteanu, soreno29, Svetlana
    Alte impresii din această RUBRICĂMabely Grand Hotel [Kambi]:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.075417041778564 sec
    ecranul dvs: 1 x 1