ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.04.2016
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Eforie Sud
ÎNSCRIS: 31.03.11
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 7 zile
prieteni
multi ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Am Fost Acolo - Nidri

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Unde? In Nidri, Lefkada!

Mai este putin timp pana la plecarea urmatoare in Thassos de data asta, iar eu am intarziat cu muuulte articole despre locurile in care am fost in 2015 chiar daca asta ar putea parea o lipsa de modestie din partea mea, bineinteles doar pt unii, pt ca cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana modesta si chiar reusesc cu un buget limitat sa ma plimb... ca apoi sa pot spune: "am fost acolo"!

Chestia asta cu sejur in Grecia, este un hobby mai nou al meu, iar asta cred ca am mai spus-o pe aici, dar datorita lor a existat un inceput si nu pot sa nu-i mentionez de fiecare data: @JohnyRedLabel si @ionescunic, carora le-am spus odata ca Grecia: never! De aceea este bine sa fii cumpatat in afirmatii, ca nu se stie niciodata!

Dupa placuta experienta in Sithonia/Sarti (vezi impresii) si Corfu/Sidari (vezi impresii), a urmat Nidri/Lefkada!

Daca ar fi sa ma intrebati care din ele m-a impresionat mai mult, clar as raspunde :Corfu!

Dar cum stiu ca marea majoritate aleg Grecia, am sa spun doar ca Lefkada este superba, Nidri asemenea, iar daca pe mine nu m-au impresionat, probabil tine de gust!

A nu se intelege ca nu as fi fost incantata, sau ca nu mi-a placut, nu fereasca sfantu'! A fost un sejur reusit, ca dealtfel toate sejururile mele, pt ca nu sunt foarte pretentioasa/exigenta atat timp cat am o cazare decenta si o statiune unde poti sa faci si altceva decat plaja, eu avand-o la 200m de casa!

In consecinta, Nidri a fost o alegere buna si recomand!

Asezare

Coasta de est, o statiune cu de toate pt toti, la aprox. 17km de Lefkas Town, unde se putea ajunge cu unul din green-busuri la un cost de 1.60/euro/sens.

Spectaculozitatea statiunii era intregita si de faptul ca aveai o priveliste minunata spre micuta insula Madouri unde puteai ajunge nu doar organizat cu unul din cele 3-4 nave cu care se pleca in croaziera, ci si pe cont propriu, cu o mica ambarcatiune din micul port situat in dreptul hotelului Oscar, contra unei sume maricele zic eu, raportat la pretul unei croaziere! Da, dar aici plecai in doi, nu in grup, aviz amatorilor!!

La max. 20km de o alta statiune, batatorita si de surferi, Vasiliki si care are o plaja mai buna, din cate am inteles! Perigiali, la 2km unde poti gasi o cazare f buna mai ales daca-ti doresti o vacanta linistita, in sensul-fara cluburi, fara prea multe taverne sau fara prea multi turisti! Intr-un cuvant: linistita!

Mie căreia-mi place aglomeratia, atmosfera de vacanta cu multi turisti, multe taverne si multe magazine, n-ar fi fost pe gustul meu! Tocmai acesta a fost si criteriul pt care am ales Nidri!

Nidri nu este un loc in care sa-ti linistesti creierii!

Descriere statiune

Am avut cazare la Hotel Oscar, la margine de Nidri, dar pe faleza! Mereu aleg cazarea intr-unul din capetele unei statiuni, pt ca apoi in plimbarile de seara sa cuprind statiunea dintr-un cap in altul! Si aici s-a intamplat la fel.

Exista o centura a statiunii, destul de impropriu spus, mai degraba o sosea circulata care lega Vasiliki de Nidri si in continuare Perigiali, Peri, Nikiana, Ligia si capitala insulei Lefkas Town.

O alta artera, de data aceasta cea comerciala cu multe magazine ca d'aia'i comerciala :)) cu fast-food-uri, cu gelaterii, mini-market-uri, centre de inchiriat masini iar la extremitatea dinspre Perigiali chiar un super market. Biserica era tot pe aceasta artera, seara am remarcat ca era slujba cu o durata minima, adica era ceva placut, motivant sa ajungi pana acolo...

O alta artera era aleea de promenada, care nu era doar o alee cum suntem noi obisnuiti sa numim faleza in genere, ci chiar o strada pavata pe care cu multa usurinta ar fi incaput si ar fi putut circula masini, in ambele sensuri! Dar era "strada de promenada", inchisa pt auto-moto si chiar velo...

Toate aceste trei artere, paralel cu marea si avand o lungime de aprox. 2km.

Pe aleea de promenada, una langa cealalta, taverne una mai imbietoare/primitoare decat cealalta, cafenele, cateva agentii turistice care asigurau plecarea in excursiile optionale cu una dintre navele aflate in port, port situat la jumatatea falezei si vis a vis de una dintre cele mai bune taverne, zic eu, El Greco.

Am remarcat cateva inafara de aceasta si anume taverna Mamma Mia, care desi se vehiculeaza ca ar avea vreo legatura cu filmul... eu cred ca este doar bluff, o alta taverna cea cu mancare chinezeasca, apoi Festino si Mandarinos. La celelalte nu am intrat si nu pot sa spun ca ar avea sau nu servicii bune! Pentru cele enumerate insa, da, pot sa le recomand cu incredere. Mai ales El Greco, unde dupa ce am negociat la sange pt intreg grupul cina, chiar nu am fost dezamagiti, ba din contra... Acu trebuie sa recunosc faptul ca prefer o abordare mai temperata in ceea ce priveste "scosul" din buzunar al banilor de catre altii, adica de comercianti, iar aici am fost in elementul meu, El Greco fiind de departe cel mai cool restaurant!

Asa ca dupa negocieri, ajutata de seful de sala Mihai, un moldovean de toata isprava, stabilit de vreo 15 ani acolo, casatorit cu o localnica, am reusit ca pt cele 5 seri sa obtinem uriasul pret de 45/euro/pers. Am stabilit meniul pt fiecare seara, bineinteles ca nu l-am respectat, pt ca dupa ce am vazut si simtit cat de gustoasa era friptura la gratar si somonul... am renuntat la o tocanita de vitel si la o musaka (unii dintre noi) ca apoi sa descoperim ca si acelea sunt exceptionale. Dar romanul... deh, cu gratarul e impacat, sau mai impacat! Deci cu 9 euro de persoana in fiecare seara am servit cina, un aperitiv si nu mai e nevoie sa spun cat era de consistent, se stie cum servesc grecii si un fel de baza, plus o sticla de Mythos sau cola la alegere. Mesele erau pt noi un adevarat festin, o placere deosebita nu doar datorita servirii ireprosabile ci si datorate peisajului cu care ne incantam ochii... vis a vis... uriasele nave Makedonia Palace si Nidri Star, care seara aratau intr-un mare fel cu toate luminitele aprinse, cu marea in fata noastra si cu intreg zbuciumul" de pe faleza.

Pe artera comerciala sa nu ratati la gelaterie cea mai buna inghetata dar si cel mai bun iaurt inghetat! O cupa mare 2euro... dar mare!

O alta atractie despre care doar amintesc, pt ca au fost scrise articole si a tot fost descrisa, ar fi cascada Dimossari... kataraktes cum scria pe unul din indicatoarele destul de prafuite, ruginite si mincinoase pe deasupra, pt ca scria ca ar mai fi 1000m si cand colo... au fost mai multi...

Din centrul statiunii, se ajunge usor ca si localizare, dar greu pt cei "betegi" de picioare, ca mine, fiind nevoiti doar a traversa "centura" statiunii si apoi pe un drumeag cu niste curti pline cu flori, cu niste gradini pline de portocalo-lamai, ca era o corcitura de-ti facea gura punga, dar ca peisaj era nemaipomenit... ajungi la singura taverna/cafenea situata in apropierea cascadei! Era f bine pozitionata, strategic si cu umbra, ca dupa drumul in arsita era un loc binecuvantat pt popas! O taraba cu produse apicole si suveniruri, intregea locul de popas, ca mai apoi pe o poteca ingusta dar circulabila, pt ca am vazut si copii de 3-5 ani, dar si babe ca mine, care au reusit sa ajunga la cascada, ma rog foarte aproape...

Este spectaculos, dar in acelas timp este si "vanduta" chiar daca excursia asta nu costa nimic, adica este beneficiara unei publicitati in exces, pt ca la noi sunt cascade de zeci de ori mai faine sau spectaculoase... Asta nu inseamna ca v-as sugera sa nu vizitati obiectivul! Dimpotriva, merita! A fost doar o constatare vis a vis de ceea ce avem in tarisoara noastra!

Si daca tot veni vorba despre asta, atunci prin comparatie, chiar n-as da plaja din Eforia mea, atat de hulita, pt plaja lor din Nidri! Era undeva la aprox. 800m de hotelul nostru, in directia Perigiali, dar mica si nisip cu pietris, suficient cat sa fii nevoit sa folosesti incaltaminte adecvata. In dreptul hotelului nostru exista posibilitatea de plaja... dar pe iarba, lucru care pt unii nu era deranjant, pt ca zilnic vedeam turisti chiar si acolo.

Excursii optionale

Turul insulei, la care noi am renuntat, multumindu-ne cu transportul public f bine pus la punct, mergand pana in capitala, iar unii dintre noi, putin mai departe la alti 2km aprox. la Manastirea Faneromeni. Exista autobuze din Lefkas Town pt aceasta este f simplu de ajuns!

O croaziera cu un vas mai mic, Nicolaos spre Meganisi si Madouri, cu popas de 1-1; 30h si inconjurul deacum cunoscutei insule Skorpio. Cost 10/euro fara alte servicii. A fost o usoara pacaleala pt ca ulterior am descoperit ca traseul vasului Makedonia Palace are, sau mai bine spus cuprinde si acest traseu... dar decat deloc, mai bine de doua ori :))

Cea mai interesanta si profitabila atat turistic cat si din punct de vedere pecuniar, a fost insa croaziera cu Makedonia Palace care pe langa serviciile de exceptie, deh, era si inceput de sezon si capitanul Kostas inca nu obosise, a fost si cea mai complexa excursie.

La un pret de 18/euro de persoana, cu un pranz inclus si un pahar cu vin, sau o racoritoare, am avut bucuria sa fac 3 in 1 adica si Kefalonia si Ithaka...

Doar Egremeni a fost exclus din traseu, dar am atins Meganisi, Madouri, Porto Katsiki, cavele, Kefalonia, unde am avut la dispozitie aproape doua ore, pt masa, shopping in portul Fiskardo, apoi Ithaka, intr-un mic port unde localnicii chiar nu stiu cum isi asigurau existenta, 2-3 terase si 1-2 magazine de suveniruri... apoi din nou la pestera Papanikolis si in ultima faza, Sparti si Skorpio si Scorpidi, renumitele proprietati, foste, ale lui Aristotel Onasis. Acum vandute unui magnat rus, care a daruit-o fiicei sale drept cadou la majorat.

A fost cea mai reusita excursie si pot spune ca cea mai inspirata alegere a acestui vas cu capitanul ei cu tot! Stiti ce a riscat?! O amenda destul de maricica, pt faptul ca a facut abstractie de balizele dintre Sparti si Scorpio si a trecut cu nava printre ele, apropiindu-se nepermis de mult de aceste proprietat... si asta doar ca noi cei de pe vas sa fim cat mai multumiti! Bineinteles ca "paznicul" proprietatilor, dotat cu toata tehnica moderna si nu numai... a indreptat vedeta spre noi cu mare viteza, aratand si fluturand niste acte, apoi facand poze, probabil doveditoare pt incalcarea pactului si punerea la colt al lui Kostas capitanul.

A fost un serviciu pt noi, un deserviciu pt el... dar probabil ca aplauzele de la final al grupului, l-au incantat si au atenuat necazul primirii unei amenzi.

Pt cei mici am omis sa specific ca exista un parc de divertisment, luna-park, dar nu cunosc tariful.

Tot pt mini excursii in zona unii din grup au ales sa inchirieze biciclete la 5 euro pe zi, astfel ei avand posibilitatea sa acceada si la alte plaje... dar nu f departe...

O buburuza de masina era 35 euro pt o zi... iar preturile in super market, normale, nimic care sa fie mai altfel decat pe la noi. Ar fi existat oportunitatea unei excursii in Parga, nu era de neatins... pe cont propriu si cu trei autobuze... dar am fost prea lenesi...

Inchei prin a va spune, ca Nidri este o alegere buna pt toti cei ce-si doresc Lefkada, recomand!

Acum ma pregatesc pt Limenaria, Thassos! Va doresc vacante reusite tuturor!


[fb]
---
Trimis de maria55 † in 05.04.16 19:04:55
Validat / Publicat: 05.04.16 23:22:47
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 7301 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

56 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maria55 †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P24 Ne urmaresc norii.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 103900 PMA (din 93 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

56 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 56
webmaster26
[05.04.16 19:09:52]
»

@maria55 -

Am avut cazare la Hotel Oscar, la margine de Nidri, dar pe faleza!

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

maria55 †AUTOR REVIEW
[05.04.16 23:33:02]
»

@webmaster26 - urmeaza! Desi cred ca ordinea ar fi trebuit sa fie asta... mai atenta voi fi data viitoare!

mishu
[05.04.16 23:34:42]
»

Maria esti un adevarat ghid din toate punctele de vedere, casa, masa, trasee. Stii tot despre toate si sfaturi pentru asa da sau asa nu. Mi-a placut totodata si obiectivitatea ta atunci cand spui ca totul tine de gusturile fiecaruia.

Am citit articolul cu o foarte mare placere si la fel cu foarte mare placere am si votat cu parerea de rau ca nu am fost prima, insa avand in vedere ca primul vot ti-a fost acordat de Cornel pot sa consider totusi ca am fost prima.

Ma bucur ca imi inchei ziua intr-un mod placut.

webmaster
[06.04.16 00:09:43]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

maria55 †AUTOR REVIEW
[06.04.16 00:17:41]
»

@webmaster - Doamneeee, sunt tare mandra de mine!!!

Multumesc mult draga webmaster, fug sa ma laud lu' @Marinus2010 si cu aceasta ocazie tin sa va anunt sa adnotati in casuta cu afinitate turistica, gradul de rudenie

Desi el a facut-o intr-un review, se pare ca nu-i consemnat!

Scuze pt off topic, acu mi-am amintit!

elviramvio
[06.04.16 07:20:49]
»

@maria55 -

Fain!

Cand pleci in Thasos? Poate ne vedem pe acolo, eu sper sa ajung in Corfu, Lefkada si apoi Thasos. Spun "sper" desi am si rezervari pentru Corfu si Lefkada, dar vad ca se mai schimba rutele emigrantilor si s-ar putea sa ma aleg doar cu Thasos.

webmasterX
[06.04.16 07:44:38]
»

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

danamandache
[06.04.16 07:53:14]
»

In prima nostra vacanta, in Zakynthos, sotul meu a fost de parere ca plajele acestei insule nu au ceva in plus fata de cele din Eforie si Mamaia. Limpezimea apei insa... nu se compara.

La cat mai multe vacante frumoase in minunata Elada, doamna Maria! ❤

webmaster26
[06.04.16 08:05:42]
»

@maria55 - done, setat!

mogly
[06.04.16 08:53:28]
»

@maria55 - Bravo Maria şi eu sunt mândră de tine şi felicitări pentru tot! Mi-ai făcut o poftă de Grecia... că dor îmi era oricum. După cum probabil ai reţinut eu am văzut doar Corfu, care m-a fermecat şi pe mine ca pe gettyy. În mod sigur lucrurile nu vor rămâne aşa, mai vreau să văd multe insule. Te pup cu mult, mult drag şi îţi doresc călătorii de vis în continuare!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
krisstinna
[06.04.16 09:29:48]
»

@maria55 -

Mie căreia-mi place aglomeratia, atmosfera de vacanta cu multi turisti, multe taverne si multe magazine

- Și mie! Doar știi că ne potrivim!

flaviana77
[06.04.16 10:57:38]
»

@elviramvio -

draga mea sa stii ca apropos de emigranti am renuntat anul acesta sa mai merg in Grecia desi de anul trecut de cand am fost in Corfu imi propusesem cu sotul meu sa mergem anul acesta cu masina personala si cu baietelul nostru de 5 ani.

data fiind situatia actuala si faptul ca sunt destui de multi emigranti impanziti prin foarte multe locuri, renunt cu mare tristete la Grecia pentru ca in concediu nu poti sa stai cu teama cu frica etc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
flaviana77
[06.04.16 11:01:56]
»

am citit cu placere m-am uitat cu placere la fotografii chiar mi s-a facut dor de Grecia dar asa cum am spus mai sus ramane deocamdata un vis pana cand nu se aseaza treaba cu emigrantii.

mogly
[06.04.16 11:26:13]
»

ALL : Adevărul e că eu nu prea m-am documentat pe această temă a emigranţilor. E chiar aşa de rău, inclusiv în insule? De exemplu sunt probleme de acest tip în Creta, Santorini sau Mykonos?

flaviana77
[06.04.16 11:29:20]
»

@mogly - nu stiu ce sa iti spun Mogly nici nu ai de unde sa te documentezi pentru ca in Romania nu se spune mare lucru, doar in presa straina mai gasesti articole, stiu ca sunt impanziti mai ales in insule, nu stiu daca exista in cele mentionate de tine, dar avand porturi in oricare locatie este posibil sa ajunga din astia, deocamdata sunt foartye foarte multi si nu se stie inca cati vor mai veni si unde anume.

oricum la ora actuala sincer nu mi se mai pare o tara sigura, dar asta este doar parerea mea.

mogly
[06.04.16 11:46:15]
»

@flaviana77 - Cu tara nesigură, îţi dau dreptate! Şi mă intreb care ţară o mai fi sigură la ora actuală cu câte se întâmplă acum? Aşa că atunci când plecăm undeva ne asumăm implicit şi riscuri, sau putem alege să rămânem acasă normal, eu încă mă mai gândesc.

flaviana77
[06.04.16 11:48:30]
»

@mogly - stiu ce spui ai mare dreptate de aceea am ales sa merg aici la mare cu copilasul.

Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[06.04.16 11:57:58]
»

Si eu am hotarat sa nu ma mai duc la Braila ca te calca masina pe trotuoar.

Oameni buni, singurele probleme cu imigrantii sunt in insulele Kos, Lesbos, Chios. De acolo doar dusi de autoritati cu feribotul ajung in Atena de unde isi continua drumul spre occident. Acum au inceput sa-i returneze inapoi in Turcia in urma acordului UE-TURCIA.

Cu ce credeti ca ajung in Creta, Corfu, Santorini,Lefkada, etc?? Cu barci gonflabile?? Uitati-va pe o harta... Nici macar in Rhodos care este destul de aproape de coasta Turciei nu ajung imigrantii.

flaviana77
[06.04.16 12:02:11]
»

@Andox -

cu tot respectul dar in Macedonia la granita cu ce anume au ajuns?

recent am vorbit cu o ghida care merge an de an in Grecia si mi-a spus ca sunt destui si prin Salonic.

nu vreau sa intru cu nimeni in polemici, fiecare face ce crede, era doar o parere.

Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[06.04.16 12:13:10]
»

Cu trenul sau cu autocarele din Atena dusi de autoritati! Cum crezi ca ajung? O iau de nebuni pe jos?

Nu zic poate sunt si de astia cativa, care scapa din taberele de refugiati dar numarul lor este mic.

In momentul de fata sunt vreo 23000 in Atena cazati in fostul sat olimpic, vreo 15000 in tabara de refugiati de la Idomeni la granita cu Macedonia si inca cateva mii in insulele Kos, Lesbos, Chios.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mogly
[06.04.16 12:35:43]
»

@Andox - Nu suntem din aceia cu drobul de sare, nici vorba, iar despre poziţia pe hartă a insulelor de care am întrebat, o ştiu, de mult mă tot uit la ele cu gândul de a ajunge acolo. Era doar o intrebare şi mulţumim mult pentru răspuns!

flaviana77
[06.04.16 12:56:53]
»

@mogly -

subscriu la tot ce ai spus, a nu se crede ca suntem oameni dezinformati pentru ca in nici un caz nu este asa.

maria55 †AUTOR REVIEW
[06.04.16 13:21:31]
»

@webmasterX - indiferent care dintre voi ati plusat cu melodia, nu pot decat sa va multumesc din suflet! Mai am o remarca de facut insa; cum de ati potrivit-o pe gustul meu?!

Aristiti
[06.04.16 14:41:43]
»

Si eu sunt "grec" de vreo 10 ani si nu ma sperie nimic, asa ca anul acesta voi merge in Lefkada (am mai fost in Corfu, in Halkidiki, Paralia Katerini, Korinos si de mai multe ori in Thassos. Dac tot iti place agitatia, te sfatuiesc in Thassos sa mergi in Limenas.

maria55 †AUTOR REVIEW
[06.04.16 14:50:20]
»

@Aristiti - multumesc mult pentru sfat! Dar am fost mai grabita si deja avem sejurul achitat pt Limenaria. Promit insa ca o zi sa o petrec in Limenas! Multumesc pt vizita.

roth
[06.04.16 17:00:10]
»

Felicitari pentru vacanta in primul rand, iar pentru multitudinea de informatii ce mai pot eu sa spun decat... jos palaria, am vazut ca ai tu una de umblii cu ea in vacante.

Am insa o curiozitate, Kostas de spui tu de el, o fi unul si acelasi de are vase si in port la Volos?

Vacante pe masura entuziasmului tau.

maria55 †AUTOR REVIEW
[06.04.16 18:21:37]
»

@roth - draga mea, da palaria face parte din "trusoul " de vacanta! Ce cred eu acum in acest moment si tu stii foarte bine ce vreau sa spun, ar fi ca nu cumva sa mearga mana-n mana "palaria si bastonul" La melodia atasata de webmaster chiar nu s-ar potrivi... in plus, chiar nu doresc sa completez recuzita cu asa ceva... raman doar la palarie! Sper!

Cat despre Kostas, zau daca stiu ceva mai mult! Ah, ba da...este fratele patroanei , posibili asociati, a tavernei El Greco.

kikiritzi
[06.04.16 20:29:18]
»

Frumos ceea am citit, ceea ce am vazut! Eu nu zic 'never', ci doar 'later'!

maria55 †AUTOR REVIEW
[06.04.16 20:37:13]
»

@mishu, multumesc frumos pt ecou si nu numai! Sa stii ca darul tau a ajuns la mine, inca atunci la Cincis! @roth a fost un comis voiajor punctual, eu am fost cea care am intarziat sa-ti multumesc pt gestul tau neasteptat, dar primit cu multa, multa bucurie!!

@elviramvio, plec in Thassos/Limenaria pe 28 mai. Multumesc pt vizita si te rog nu renunta la vacanta in Grecia, doar pt faptul ca unii mai cred in povestea cu emigrantii! Da, ei exsta, sunt multi in Grecia, asa o fi, dar ce treaba avem noi cu ei sau vice versa?!

Crezi ca daca eu am fost la Istanbul, intre doua atentate am riscat? Eram constienta de ce se intampla acolo, iar riscul exista si cand esti in casa ta, d'apoi cand pleci la un drum?!

@flaviana77, eu te astept cu bratele deschise si pe litoralul romanesc, las-o pe ghida aia sa zica ce vrea... eu te stiam o temerara!

maria55 †AUTOR REVIEW
[06.04.16 20:49:10]
»

@kikiritzi - bravos, asa va vreau! Ce ne-ar face sa renuntam?! Emigrantii? Pai daca zona Izmirului este zona seismica, acu sa nu mai merg de frica unui eventual cutremur?!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aristiti, calatorul, danamandache, elviramvio, extracrisina, flaviana77, Ioan Raita, kikiritzi, maria55, Mihai18, mishu, mogly, queen*, roth
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Nidri și împrejurimile:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.079169988632202 sec
    ecranul dvs: 1 x 1