ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.03.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Brasov
ÎNSCRIS: 16.01.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
OCT-2015
DURATA: 15 zile
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Kusadasi - Deniz Tur Sitesi

TIPĂREȘTE

Nu stiu daca acest articol se incadreaza la tip de cazare tinand cond ca am stat la prietenii mei turci dar si dvs puteti opta pentru inchirierea unei astfel de vile, asfel incat o sa scriu opiniile mele, sunt sigura ca o sa va fie de folos pe viitor. Oricum Deniz Tur este o zona de langa Kusadasi, asa ca articolul este posibil sa fie incadrat si la impresii generale despre aceasta zona.

Am stat in astfel de vile in Deniz Tur multa vreme, an de an inca din 1998 (prima oara). Astfel de vile le inchiriam de la agentii de turism din Romania pentru doua saptamani sau mai mult. Pretul la vremea aceea era undeva la 600$ vila daca imi aduc bine aminte. Puteau "intra" linistit 4-5 persoane. Chiar si 2 familii.

Ok, sa incep cu inceputul si anume unde este localizat Deniz Tur:

La aproximativ 8 km de orasul Kusadasi

Cum puteti ajunge din Deniz Tur in Kusadasi

Foarte simplu, cu dolmusul.

Este 2 TL un drum iar dolmusul il luati de la drumul principal. Indiferent unde este amplasata vila, aproape de mare de exemplu, nu aveti de parcurs un drum lung pana la dolmus.

Dolmusul va lasa in Kusadasi aproape de Cuma Pazar (adica de strada unde vinerea are loc bazarul tipic turcesc). De acolo se ajunge foarte usor in centru/plaja/bazar sau unde doriti sa ajungeti.

Vila propriu zis:

Eu iubesc astfel de vile. Cu ani in urma... poate acum 15 ani inchiriam cu parintii o astfel de vila si stateam cate 2-3 saptamani in vacanta in Turcia.

Acum vila unde am stat este extrem de frumos amenajata, prietenii mei investind destul de mult... dar toate vilele sunt dragute. Sunt compuse dintr-o terasa mare, un living cu bucatarie iar la etaj baie si 2 camere. Unele vile dispun de 2 toalete (una jos si una la etaj).

A fost extrem de relaxant sa stau pe terasa si sa nu fac nimic...

Majoritatea vilelor din Deniz Tur sunt aproape de plaja si de mare.

Exista in apropiere magazine -cam 2 (magazine mixte, unde gasiti cam tot ce va trebuie).

Cam zilnic trecea un tractor, incarcat cu legume si fructe. Preturile erau extrem de mici si va puteati alege dvs cam ce va trebuie. Incepand de la rosii pana la pepeni.

De asemenea si pentru apa potabila treceau niste masinute, care aveau un difuzor si anuntau pentru cine dorea sa cumpere apa.

Sejururile in Kusadasi, mai exact in Deniz Tur au fost cele mai frumoase si cele mai relaxante. Poate unii nu considera ca au vacanta daca trebuie sa isi gateasca, dar pentru noi, intotdeauna a fost o vacanta reusita.

Zona este incredibil de frumoasa si linistita, intrarea in mare este lina, apa este limpede, plaja este extrem de lata.

Exista o faleza, de fapt un drum pe langa plaja unde puteti alerga sau daca aveti noroc sa imprumutati o bicicleta de la vreun turc, va puteti plimba.

Exista si parcuri cu locuri de joaca pentru copii. Si chiar m-am dat in leaga intr-o seara :)))

Un loc linistit, un loc superb unde localnicii sunt extrem de amabili, draguti si saritori.


[fb]
---
Trimis de GabrielaG in 28.03.16 18:40:59
Validat / Publicat: 28.03.16 21:25:31
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.

VIZUALIZĂRI: 3436 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

36 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GabrielaG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Plaja din Deniz Tur
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 15500 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

36 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 36
maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.03.16 22:54:10]
»

@Sunt convinsa ca pozele atasate sunt doar asa... fiindca nu au nicio legatura cu Deniz Tur Sitesi ori cu Gunes Sitesi, Nazilli Sitesi Aydin Tur Sitesi, etc. despre care putem sa scriem destul de documentat... dar cu poze! Altfel, sncer eu una ma simt pacalita si sunt destul de revoltata!

Argumentele sunt cu totul altele decat lipsa pozelor! Se mai intampla sa ajungi intr-o zona atat de frumoasa si sa nu imortalizezi!

Acele vile nu au avut niciodata contracte cu agentiile romanesti, din ce stiu eu niciuna din nici un siteler (cartier)... cu atat mai putin cele din Deniz Tur, unde intamplator cunosc persoana care administreaza cartierul de vile! Administrarea, cam mult spus adevarat, constand mai mult in supravegherea pe perioada lunga din extrasezon, a acestora!

Acest cartier fiind un cartier cu vile ale turcilor mai instariti care muncesc in Germania, cei mai multi, ori in Olanda! Le folosesc doar pe perioada concedilor lor, 1-2luni pe vara adica undeva din iulie pana in august! Exclus inchirierea lor turistilor fie ei chiar si romani, poate doar mai pe toamna, cand acest administrator mai "ciuguleste" si el ceva si oricum in acea perioada suma este modica... de ex. 25/euro/zi (asta in 2013) o vila cu living si 3 dormitoare unde este permisa cazarea pt 6 adulti si 2 copii... e maxim... dar pretul minim!

Deniz Tur are statii de dolmus chiar in cartier, nu-i nevoie sa iesi la drumul principal, adica la 1,5-2km cum se spune! Statia unde te lasa in Kusadasi, este la aprox. 500m de primaria orasului si nicidecum la Ciuma Pazar... pt ca acesta s-a mutat de 2ani, undeva sus pe pe deal destul de departe, daca nu chiar foarte departe si nu "se ajunge foarte usor in centru/plaja/bazar"... cum spune autoarea! Adica depinde ce inseamna usor... poate pt unii 2-3km inseamna aproape...

Sunt convinsa ca autoarea a fost in Kusadasi, departe de mine gandul ca ar fi o relatare asa... si mai sunt convinsa si de faptul ca probabil am sa supar multa lume... da' asta sunt... si aici ma termin!!! Ceasca cu cafea din P1 sunt convinsa ca nu este de la Diamond Beach Club

Nasshu
[28.03.16 23:05:51]
»

@maria55 - sincer sa fiu pe mine m-ai bagat in ceatza, cu finalul ecoului!

Ceasca cu cafea din P1 sunt convinsa ca nu este de la Diamond Beach Club

Nici la descriere, nici in review nu se mentioneaza Diamond Beach Club. Nici pe ceasca!

Cum de esti asa convinsa?

GabrielaGAUTOR REVIEW
[28.03.16 23:16:09]
»

@maria55 - Doresc sa va spun ca pozele sunt din Deniz Tur si desi poate nu ar trebui sa ma explic, doar acestea le-am mai avut in calculator. Promit sa imi fac timp sa "ling" multe dvd-uri cu poze si sa gasesc dvd-ul de vara aceasta din octombrie cand am stat in Deniz Tur si sa incarc mai multe poze.

Nu inteleg de ce ma contraziceti cand eu am scris clar in articol ca in anul 1998 am plecat din Romania, din Brasov, cu o agentie din orasul meu (stiu ca pe site nu am voie sa dau nume de agentii dar daca doriti va pot trimite in privat numele agentieti) si am stat in Deniz Tur.

Timp de 12 ani sau 15 la rand, ca am cam pierdut sirul, am stat in Deniz Tur, am inchiriat o astfel de vila prin aceeasi agentie din Brasov!

Deci nu cred ca dau informatii eronate. Chiar asa a fost! Si o sa vorbesc si cu ai mei si eventual si cu patroana agentiei de turism sa verific suma platita atunci si cat costa acum daca va intereseaza.

Anul acesta in octombrie am stat la o familie de turci (prieteni de familie cu mine) si pe langa acestia, in Deniz Tur mai am 3 familii de prieteni. Toate aceste familii locuiesc in Deniz Tur, au casa in Kusadasi sau Izmir.

Vecinii lor (deci in total ar fi cam 8 familii pe care le-am cunoscut), nu lucreaza in Germania, Olanda sau alte tari mentionate de dvs.

Toti lucreaza in Kusadasi (fie in turism, fie au alte afaceri), in Izmir sau in Istanbul. Nu sunt toti instariti, unii chiar sunt oameni care duc o viata simpla dar frumoasa. Multi din zona sunt chiar pensionari.

Eu vorbesc limba turca si m-am putut intelege cu ei in aceeasi limba.

In octombrie 2015 (nu stiu cand ati fost dvs ultima oara in Deniz Tur cazata?!) am luat dolmusul de la drumul principal pentru a ajunge in Kusadasi si m-a lasat in Cuma Pazar (nu Ciuma ci Cuma; Cuma inseamna vineri in limba turca).

Poate vara sa fie altfel mersul dolmusurilor, nu neg si nu va contrazic.

Dar informatiile prezentate de mine sunt traite de mine astfel incat v-as ruga sa nu contestati ce am scris.

maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.03.16 23:18:47]
»

@Nasshu - pt reimprospatarea memoriei... era singura terasa din Deniz Tur Sitesi, te impiedici de ea cand mergi la plaja cartierului, ca sa nu mai spun poti trece si prin ea... pt plaja...

Am fost acolo" si mie-mi era imposibil sa nu pomenesc de ea... ca despre altceva mai iportant... nu prea ai ce...

Si tocmai... asta am spus... ca nu sunt convinsa!!!

GabrielaGAUTOR REVIEW
[28.03.16 23:20:00]
»

@Nasshu - Poza este facuta intr-o seara cand prietenii mei turci mi-au si ghicit in acea cafea.

Daca ati observat pe AFA eu nu pun poze personale cu mine. Nu mi s-a parut indicat sa pun poze cu prietenii mei dar cine este chiar interesat sa verifice daca poza este din Deniz Tur si daca acea cafea este intr-adevar o cafea turceasca ii invit pe profilul meu de facebook, la albumul Kusadasi 2015 unde vor vedea poze cu familiile de turci pe terasa unde am stat si in fata avand ceasca de cafea

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.03.16 23:21:42]
»

@GabrielaG - ultima oara am fost in 28sept 2015!

GabrielaGAUTOR REVIEW
[28.03.16 23:25:36]
»

@maria55 - Ma bucur ptr dvs. Eu am fost in octombrie... este posibil la o diferenta atat de mica de timp sa se mai fi schimbat lucrurile pe acolo, cine stie?

Pe google maps se poate observa unde se afla Deniz Tur Sitesi google MAPS

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.03.16 23:31:25]
»

@GabrielaG - tu chiar crezi ca am nevoie de google maps?! Si asta pt a descoperi unde este Deniz Tur Ditesi?!

Langa Diamond Beach... mai bine spus in spatele lui... iar acolo merg de niste ani... fara google maps!

ps. Nu am contestat ca n-ai fi fost... cred ca ai inteles tu mai bine ce am contestat eu!

GabrielaGAUTOR REVIEW
[28.03.16 23:32:38]
»

@maria55 - Daca veti mai ajunge in Deniz Tur Sitesi sa va uitati ca la unele vile scrie Kiralık (ceea ce in limba turca inseamna de inchiriat) si Satılık (ceea ce inseamna de vanzare in limba turca).

GabrielaGAUTOR REVIEW
[28.03.16 23:35:32]
»

@maria55 - Nu a fost ptr dvs link-ul. L-am inserat ptr faptul ca este o sectiune separata si l alte hoteluri sunt introduse coordonatele gps iar aici nu.

Eu cand am fost in Deniz Tur, Diamons Beach era inchis.

Sincer, nu am inteles ce ati contestat dvs. Din ecoul dvs eu asta am inteles.

maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.03.16 23:36:06]
»

@GabrielaG - nu zau! Chiar ma crezi infantila?! Ce relevanta are? Nu astept raspuns... si nici nu mai intru pe subiect! O seara buna!!

Pe site sunt destui colegi care stiu cat de bine sau prost vorbesc limba turca!!!

GabrielaGAUTOR REVIEW
[28.03.16 23:38:17]
»

@maria55 - Imi cer scuze! Nu stiam ca vorbiti limba turca. Vroiam doar sa va spun ca se inchriaza vile in Deniz Tur in cazul in care ati fi dorit si dvs intr-un sejur viitor sa inchiriati o vila.

Imi cer scuze, chiar nu am vrut sa va suparati pe mine.

Dar ma bucur ca am aflat ca vorbiti limba turca

GabrielaGAUTOR REVIEW
[29.03.16 18:08:42]
»

@maria55 - Am reusit azi sa mai gasesc ceva poze din ultima vacanta din Deniz Tur. Le-am atasat articolului. Sunt poze si cu faleza si cu apusul si cu "poteca" ce merge spre vile.

Restul de poze din '98 pana in... am cam pierdut sirul... sunt poze "imprimate"... la vremea aceea nu detineam decat un aparat foto cu film si pozele sunt developate si nu le am in calculator pentru a adauga poze cu vilelele in care am stat.

Nu adaug poze cu vila unde am fost cazata anul acesta deoarece respect intimitatea prietenilor mei. Este vila lor si nu cred ca ar dori ca poze din interiorul casei lor sa fie expuse pe internet.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulian68
[30.03.16 04:59:34]
»

@maria55 - Tu care esti specialista in Turcia... Vezi cum faci sa-ti versi cafeaua in poala!

iulian68
[30.03.16 05:13:01]
»

@GabrielaG - Saptamana trecuta, doar din curiozitate m-am apucat sa-ti citesc articolele si daca ai observat, la un moment dat chiar am spus ca imi place cum scrii. Dar de la inaltimea "stachetei" ridicate cu cateva zile in urma pana la acest articol e diferenta mare. Crede-ma, din moment ce nu a fost nici cazare nici vreo expunere detaliata a unei zone, nu stiu de ce a fost publicat... Nu cumva sa spui sa am inceput cu critici, dar pe bune, sa stiu cum sa ajung de acolo pana dincolo, sa stiu ca trece tractorasul si mai vin masinutele cu apa, asta pot sa aflu vizionand un documentar despre zona. Dealtfel cu o foarte mica diferenta, review-ul Mariei e un "picut "mai scurt decat articolul tau. Si ma invatasem sa citesc, nu gluma!

P. S. Cred ca ai observat titulatura de sub numele Mariei...

GabrielaGAUTOR REVIEW
[30.03.16 12:28:37]
»

@iulian68 - Acesta este un articol pe care l-am scris cu drag aducandu-mi aminte de prietenii mei turci, de anii petrecuti in Kusadasi si de vara trecuta. Nu toate articolele mele vor fi "bune". Nu tin sa scriu articole doar de "calitate". Uneori imi doresc sa imi expun liber ideile, trairile.

Inainte de publicarea acestui articol, a fost in asteptare si un webmaster l-a aprobat, ceea ce inseamna ca undeva tot se incadreaza.

Da, doamna Maria este "CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA", nici nu am contestat acest lucru!

Dar Turcia este tara mea de suflet, prima tara unde am pus piciorul la varsta de 7 ani. Tara unde timp de 12 ani mi-am petrecut concediile. Am stat 3 luni in Istanbul la o familie de turci, unde am invatat foarte multe despre aceasta cultura.

De asemenea pot spune ca am trait mult timp in Turcia (poate 4 ani pusi cap la cap). Pot spune ca iubesc Turcia si cateodata o sa mai vin cu articole de genul acesta, rememorand cu drag amintiri si perioade petrecute, fie in Kusadasi, Istanbul sau Antalya.

iulian68
[30.03.16 19:34:05]
»

@GabrielaG - Ma bucur sa aud ca esti atat de indragostita de Turcia, poate atat de mult iubesc eu Grecia, e un lucru bun! Te rog sa nu fii dezamagita si sa nu renunti niciodata la a scrie frumos... Pari un pic plictisita sau obosita, altfel nu-mi explic de ce nu ti-ai lasat imaginatia sa zburde si sa pot citi articolele pe care, inca o data o spun, le-am apreciat sincer datorita multitudinii de informatii si felului in care au fost redactate. Acestea din urma sunt parca laconice, terne, fara trairi adevarate... Acum nu cred ca te superi din asta, eu voi continua sa te citesc si, de ce nu, sa te si votez...

turkn
[31.03.16 10:31:45]
»

GabrielaG, am citit si eu postarea ta asa cum citesc orice apare nou despre Turcia si nu mi s-a parut ca ai face reclama mascata. Din contra, sugerezi, pentru doritori, o altfel de cazare, intr-un loc care tie ti-a placut si in care te-ai simtit bine.

Pentru mine ceasca de cafea din prima poza inseamna liniste, fericire, vacanta, nici intr-un caz nu mi-am pus intrebarea daca acea cana de cafea sta pe o masa a unei terase din Deniz Tur Sitesi. E posibil ca azi, maine sa apare si alti binevoitori care vor spune ca nici nisipul din poza 2 nu este din zona.

Eu apreciez dorinta ta de a arata si altora locuri frumoase, precum si timpul irosit pentru a scrie aceste impresii.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[31.03.16 12:54:49]
»

@turkn - Va multumesc mult pentru aprecieri. Intr-adevar intotdeauna m-am simtit bine in Deniz Tur si a fost unul dintre putinele locuri unde am revenit (si inca timp de 12 ani la rand).

Acum ca pomeniti de cafeaua din prima poza parca imi si aduc aminte de gustul cafelei, de faptul ca in noaptea aia nu prea am reusit sa adorm (era tare!), de faptul ca prietenii mei mi-au "ghicit" in cafea si a fost o atmofsfera placuta.

Eu voi continua sa scriu, in stilul meu, voi incerca sa imi imbunatatesc scrisul si sa speram ca voi apuca sa vad locuri noi pe care sa vi le pot prezenta.

Cu mult drag va doresc concedii placute si numai bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
GabrielaGAUTOR REVIEW
[31.03.16 12:56:52]
»

@iulian68 - A iubi o tara este intotdeauna un lucru bun, asta inseamna ca vom reveni in tara respectiva. Si Grecia este o tara minunata cu peisaje deosebite.

O sa incerc pe viitor sa nu va mai dezamagesc cu articolele mele

iulian68
[31.03.16 13:05:54]
»

@GabrielaG: Nu dezamăgit e cuvântul potrivit... Însă dă-mi dreptate, dacă prin articolele tale ai ridicat ștacheta atat de sus încât cei care te-au citit abia așteaptă sa mai postezi articole, trebuie sa te menții acolo! ????

GabrielaGAUTOR REVIEW
[31.03.16 13:18:06]
»

@iulian68 - O sa incerc sa ma mentin acolo. Pe parcursul perioadei mele pe afa, de cand am inceput sa scriu am avut suisuri si coborasuri. Nu toate articolele se pot ridica la un nivel asteptat de cititor. Nu toate destinatiile sunt la fel si nu toate trairile mele sunt asemanatoare. De aceea, incerc, cu bune, cu rele sa prezint destinatia asa cum o percep eu. Despre Deniz Tur nu sunt multe de spus. Poate de aceea articolul pare banal. Nu avem obiective turistice. Sunt doar vile, vile si iar vile. Mare, mare si iar mare. Nisip, nisip si iar nisip. Si cam atat. Este o zona extrem de micuta, un fel de cartier, astfel incat nu prea as fi avut ce spune. Faptul ca am expus trairile si intamplarile i-a dat articolului o nota personala.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
iulian68
[31.03.16 13:38:40]
»

@GabrielaGIti dau dreptate, și eu am avut articole nereușite și am realizat ca acestea au fost scrise când nu aveam dispoziția necesara. De aceea am hotărât sa scriu doar când simt ca pot detalia în amănunt totul, când am chef sa folosesc epitete și comparații, plus "floricele" care trebuie sa îl "orneze"... Bafta, călătorii multe și frumoase! ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[31.03.16 14:57:34]
»

@turkn - desi am promis ca nu voi mai intra pe acest fir de discutie si pt asta-mi cer scuze in primul rand doar @GabrieleiG., nu pot sa n-o fac in apararea mea! Eu asa consider si raspunsul iti este adresat in totalitate!

Pe site la rubrica CMR, ai doua intrebari datate 26/05/2012 si 14/02/2013, adevarat, de atunci a trecut ceva vreme si n-o lua ca pe o ofensa, dar te citez "mi-ai dat mura-n gura niste informatii... "si nu mai continui pt ca de felul meu sunt modesta! Da, este posibil sa nu poti dezvolta prea mult, scriind despre o asemenea destinatie si totusi poti citi impresiile "Diamond Beach... "si nu mai stiu cum... unde s-a gasit cate ceva mai mult de scris, adica mai multe info... turistice!

Asteptarile tuturor vis a vis de colega mea, poate-mi erau cu totul altele, pt ca scrie bine si asta nu o contesta nimeni, nici chiar eu!

turkn
[31.03.16 19:06:42]
»

Fiindca mi te-ai adresat doar mie ,este firesc sa iti raspund. Stiu (am verificat acum) ca mi-ai dat niste informatii in urma cu ceva timp. Nu ai fost singura care a facut-o si nu te-a obligat nimeni. Probabil ai vrut sa ma ajuti si eu ti-am multumit atunci pentru acel lucru.

Dar acest lucru nu este relevant in contextul nostru si nu are legatura una cu alta.

Mie mi s-a parut ca postarea ta a fost tendentioasa si nu am inteles de ce.

Fiecare e liber sa-si spuna opiniile, sa povesteasca si sa recomande si altora locuri care crede el ca merita, pana la urma asta este scopul acestui forum.

iulian68
[31.03.16 20:11:57]
»

@turkn: Cu scuzele de rigoare nici eu nu am fost implicat în discuția voastră însă trebuie să știi ceva: în primul rand Maria ți-a dat niște informații nu din obligație ci de placere, asa ca nu e "cuser" să-i răspunzi asa. În al doilea rand nu stiu daca ai fost unde face referire Gabriela, pentru ca, din ce am observat nu ai fost decât la Jupiter. Cand vrei să-i iei apărarea cuiva, și nu era cazul aici, trebuie sa aduci niște argumente care sa convingă ceilalți cititori ca Ai fost Acolo. Afara de asta noi suntem colegi nu adversari, prieteni nu dușmani

Iar când un "junior" ii răspunde asa unui "consilier onorific AFA pentru Turcia " înseamnă că e foarte bazat pe cunoștințele sale despre tara respectiva, ceea ce nu am dedus din experienta ta. Cu scuzele de rigoare inchei nu înainte de a-ți mai recomanda sa ții cont de zicala"tonul face muzica"...

turkn
[31.03.16 22:29:23]
»

Desi nu am mult timp, iti voi raspunde si tie, Iulian: daca faci ceva din placere, nu reprosezi dupa aceea. Daca aici, pe forum am scris numai despre un hotel din Jupiter, asta nu inseamna ca am fost numai acolo, nu stiu cum ai tras aceasta concluzie.

Eu am facut o simpla observatie referitor la postarea Gabrielei, care vad ca v-a deranjat foarte mult si v-ati pierdut timp pretios cautand ce am scris eu pe forum.

Ce inseamna "cuser"?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[31.03.16 22:51:59]
»

@turkn -

daca faci ceva din placere, nu reprosezi dupa aceea.

Nu cred că a fost vorba de un reproş, ci, mai degrabă, de o simplă constatare.

Ca şi colegii mei, mă aşteptam ca, după două solicitări de sfaturi şi recomandări lansate şi la care ai primit răspunsuri multe şi pertinente oferite cu generozitate (nu din obligaţie) de către membrii acestei comunităţi, să revii la rândul tău măcar cu un articol despre locurile vizitate, articol care ar fi putut ajuta alţi colegi cu informaţii despre destinaţiile respective.

Cam astea sunt regulile "nescrise" pe acest site: PRIMEŞTI, dar şi OFERI la rândul tău. Noi aşa procedăm.

iulian68
[01.04.16 05:10:19]
»

@turkn - cúșer, (cușăr, coșer), adj. – (ref. la alimente) Curat, nespurcat; pregătit după ritual. (fig. și fam.) Așa cum trebuie. Cuvântul a rămas în limbajul local cu sensul de „curat, drept, cinstit„, în expr. nu-i lucru cușer. – Cf. ebr. kâscher „curat, ritual”.

Sursa: DRAM (2011) | Adăugată de raduborza

In afara de raspunsul la ultima intrebare pe care mi-ai pus-o si la care ti-am raspuns din DEX asta ca sa nu-ti inchipui ca folosesc cuvinte "aiurea" si te rog sa remarci ca adjectivul respectiv a fost pus intre ghilimele la momentul respectiv, trebuie sa stii ca nu e nevoie de cazma sau lopata ca sa observi cine e interlocutorul tau la un moment dat. Pentru asta e suficient un "clic" pe numele acestiua si saitul iti spune tot. Acum revenind, ii multumes lui nicole33 ca ti-a raspuns la ofensa adusa Mariei cu privire la faptul ca nu era obligata sa iti dea relatii asupra unui obiectiv.

Sa stii ca acest sait exact pe asta se bazeaza, pe impresiile si sfaturile pe care fiecare dintre noi le-a impartasit celorlalti de-a lungul anilor. Daca nu ar fi existat rubrica "CMR" pe care am vazut ca ai tot accesat-o, ce ai fi stiut tu draga colegule despre "una-alta"? Sau cum ar fi fost daca tu intrebai si iti raspundea "ecoul"? Daca eu as intreba ceva si nu mi-ar raspunde nimeni sau as merge undeva si nu as spune nimanui, atunci ce rost as mai avea pe aici? Imi pare rau, chiar nu ai dreptate... Acum, ca sa revin la articolul din cauza caruia s-au iscat aceste polemici, sa stii ca acesta nu se refera la nicio cazare. Cand scrii despre o cazare, descrii camera, baia, locatia in sine, dotari s. a. m. d. Observa te rog ca acestea lipsesc. Si nu te erija in aparatorul "libertatii la exprimare" ca nimeni nu a jignit-o pe Georgiana, pentru simplul fapt ca nu asta e scopul nimanui pe AFA...

P. S. Ceea ce m-a determinat sa cred, si cred in continuare, ca nu ai fost decat o data la Jupiter e lipsa review-urilor despre locurile vizitate. Aceste articole despre "unde am fost" sunt de fapt cartea de vizita a fiecaruia dintre noi. BTW*, eu nu am scris decat impresiile despre locurile vizitate de cand sunt membru al AFA, celelalte considerand ca sunt perimate, nefiind scrise la "cald"...

* n.r.- Desi nu e corect fata de limba romana, "B. T. W " reprezinta o prescurtate din limba engleza ( e mai "cool" sa o folosesti in ziua de azi ) care m-a "scapat " de folosirea corespondentului din limba romana ce avea si doua cratime si mi s-a parut mult mai la indemana de folosit... Acum, dupa ce am mai scris atat, imi pare rau ca nu am uzitat de el la momentul respectiv.

Calatorii frumoase, vacante reusite!

Merendino
[28.04.16 20:58:06]
»

@iulian68 - Pana la urma este sau nu este adevarat ca se inchiriaza asa vile la Diamond Beach?

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ana popa, GabrielaG, hlli, iulian68, maria55, turkn
Alte impresii din această RUBRICĂÎn Kusadasi pe cont propriu / self-catering:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.090833902359009 sec
    ecranul dvs: 1 x 1