ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.01.2014
DE Nicu
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 29.01.08
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2013
DURATA: 10 zile
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
70.00%
Satisfăcător

NOTA MEDIE REZULTATĂ
80.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Circuit Austria-Germania-Elvetia-Franța-Italia

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 8 MIN

Circuit Europa

TIPĂREȘTE

Am facut acest circuit cu autocarul din doua motive - erau scrise acolo doua cuvinte sau mai bine zis doua localitati daca se poate spune asa - Annecy si Chamonix, doua cuvinte nu cred ca se potriveste spus doua cuvinte mai bine zis doua destinatii fabuloase.

Aveam doar 5 zile pina la plecarea in vacanta si vroiam sa merg... undeva... in vacanta ceva last minute cu agentie sau tot pe cont propriu, am facut o exceptie de la regula si am mers in vacanta cu autocarul oferta agentiei fiind una foarte atractiva la prima vedere mai ales ca eu vroiam de mult sa vad cele doua locatii de mai sus adica Annecy si Chamonix.

Nu prea imi convenea varianta de mers cu autocarul dar hai sa o fac si pe asta sa vad cu ochi mei ce e aia vacanta cu autocarul 10 zile prin Europa si sa imi formez propria parere fiinca am auzit foarte multe despre acest gen de vacanta cu autocarul.

Asta e a doua oara cind merg undeva in vacanta cu autocarul, prima data a fost o excursie de o zi la Belgrad cu plecare dimineata si sosire seara inapoi acasa, asta dura totus 10 zile cu un traseu mai lung si multe cazari in locuri (tari) diferite si in grup de peste 30 de turisti.

Am vazut (simtit) acum stiu ce inseamna excursie cu autocarul multe zile cu grup si ramin la varianta cealalta... pe cont propriu... e mai bine, faci ce vrei cind vrei si cum vrei.

Mergi foarte mult si vezi cite ceva, putin de tot fata de ce ai vedea pe cont propriu, ce sa fac nu pot sa spun ca a fost bine, bifezi unele destinatii de lux unde stai doar 30 minute si spui... am fost la Montreux sau Vevey... in ambele am stat, nu se poate spune vizitat max 30 minute in fiecare loc scris mai sus, norocul meu a fost ca am vizitat... pe cont propriu... cu cazare ambele statiuni enumerate mai sus destul de recent acum 3 ani si stiu sa spun ce inseamna Montreux sau Vevey ca altfel ramineau doua denumiri bifate in vacanta.

Criteriul alegerii acestui fel de vacanta cu autocaul in strainatate este in primul rind... pretul... si varietatea obiectivelor de vizitat, vezi mult in timp scurt si cu bani mai putini fata de vizita pe cont propriu unde trebuie tu sa iti organizezi totul incepind cu transportul, cazarea, traseul etc.

Excursie cu autocarul in strainatate e ceva si excursie pe cont propriu in strainatate e total altceva.

Sa trec la traseu si durata excursiei.

10 zile prin Europa din care 9 cazari, plecarea se face dimineata din Bucuresti in jurul orei 6, pe traseu se urca turistii din celelalte localitati, eu am urcat in autocar in jurul orei 17 din parcarea Real din Calea Aradului Timisoara. In autocar au fost aprox 30 de turisti de toate virstele erau si multi in virsta trecuti de 65 - 70 de ani.

Traseu

Bucuresti - Budapesta - Viena - Melk - Salzburg - Castelele Linderfof si Neuschwanstein (Germania) - Dornbirn - Zurich - Vaduz - Interlaken - Berna - Annecy - Geneva - Chamonix - Vevey - Montreux - Tasch - Zermatt - Milano - Este - Padova - Venetia - Postojna - Budapesta - Timisoara si ceilalti pe traseu sau la capat la Bucuresti.

Au fost multe excursii optionale care nu erau incluse in pret, eu am fost la cascada la Schaffhausen in Elvetia foarte aproape de granita cu Germania, La Chamonix Mont Blanc plus urcare sus pe acoperisul Europei cel mai inalt loc unde se poate urca in Europa pe munte - asta a fost si scopul meu sa ajung la Chamonix si sa urc sus indiferent de timp, jos erau 25 de grade in Chamonix si sus la capat erau minus 10 grade si zapada.

Pentru Chamonix Mont Blanc exista doar un cuvint... fabulos! asta cu conditia sa urcati sus de tot.

Alta optionala unde am fost a fost Tasch - Zermatt aici nu am mai urcat pe Matterhorn, am vizitat doar statiunea de lux, trebuia sa alegi nu puteai sa le vezi pe toate,

Zermatt - lux extrem, nu stiu asa trebuie sa spun sau altfel?

Preturi la fel, lume de toate natiile foarte multi asiatici, aici nu se intra cu masina doar cei ce au masina electrica si taxiurile sunt cu baterie la curent.

Alta excursie optionala vizita cu vaporasul la Venetia o destinatie de top.

A urmat vizita la celebra Pestera Postojna - un loc fabulos care nu trebuie ratat sub nici o forma.

In unele locuri ajungeam seara tirziu si dimineata devreme plecam la 7 dimineata de la locul de cazare, ex - la Budapesta am ajuns seara dupa 10 si dimineata devreme dupa micul dejun am si plecat mai departe. Ex km parcursi pe zi - pentru cei plecati din Bucuresti dimineata sosire seara tirziu la hotel total in acea zi peste 800 km (la mine nu a fost cazul fiinca am urcat in autocar la Timisoara) media pe zi a fost undeva intre 200 si 500 km parcursi pe zi cu opriri pe traseu pentru vizitat.

Ce a fost neplacut pe traseu - ghidul nu a vrut sa opreasca decit la un anumit fel de restaurant, un lant de restaurante renumit in vestul Europei numit

... Marche...

si asa mi-am imbogatit vrind nevrind vocabularul cu acest cuvint... Marche... vrei nu vrei maninci acolo fiinca asa vrea ghidul, spunind ca daca mergi in excursie in vest trebuie sa ai bani, multi aveau rezerve de apa stiind ca la restaurant si apa trece de 2 euro sticla.

Cu greu dupa ceva scandal a oprit autocarul in Germania la un supermarket si turistii din autocar au putut sa isi cumpere cite ceva la un pret mai normal.

Asta a fost singurul loc unde a oprit pentru cumparaturi in rest vrei nu vrei maninci la... Marche... unde apa e 2 euro.

Alte exemple as zice eu negative - am ajuns la Annecy in Franta seara, fiind cazati undeva la 5 km distanta de aceasta statiune si lac.

Eu vroiam sa vizitez statiunea fiind deja seara nu a mai mers nimeni in vizita in statiune fiinca toti erau obositi.

Aici in Annecy am fost cazati doua nopti si dimineata devreme plecam sa vizitam alte destinatii ex - Geneva - celebrul Chamonix dar nu spunea nimeni nimic de Annecy fiinca nimeni nu stia nimic de acest loc, cind am propus sa vizitam si acest loc fiinca stiam ce e aia... Annecy... ghidul a spus ca nu e in program. Ca si un exemplu te duci la Busteni si te cazezi la 5 km de statiune si doar dormi acolo doua nopti si pleci in fiecare dimineata sa vezi Brasovul sau alt loc la 200 km dar in Busteni nu te duci ca nu e in program.

In prima seara obosit cum eram am plecat sa vizitez statiunea... Annecy... o adevarata bijuterie a Frantei mai i se spune si Venetia Franceza un loc deosebit as spune spectaculos foarte bun pentru o vacanta de 7 - 10 zile.

A doua seara la fel am ajuns dupa 8 seara inapoi la cazare in Annecy si din nou am vizitat Annecy, pot spune ca am vazut Annecy mai mult noaptea, am ajuns inapoi la hotel dupa ora doua noaptea, am fost singurii din grup care am vizitat in acest circuit si... Annecy.

Cum e Annecy? Spectaculos o statiune cetate pe malul unui lac unde vine francezu in vacanta cu tren direct de la Paris.

Sa stai doua nopti cazat la... Annecy... si sa nu vezi statiunea, lacul, etc cum se poate numi asta?

Eu am mers in acest circuit pentru ca pe traseu era scris... Annecy si Chamonix... doua destinatii pe care chiar leam vazut una ziua una noaptea dar cei care au fost la Annecy si nu au vazut acest loc dar vor spune ca au fost la Annecy ce sa le spui?

Cei ce fac traseul acestor circuite ar trebuii sa le viziteze inainte si pe urma sa propuna asta si asta nu poti sa te cazezi la Annecy doua nopti si sa nu vezi statiunea!

Am laudat prea mult acest loc - ce pot sa fac pentru asta am mers in acest circuit cu... autocarul. !

Citeva cuvinte despre masa.

Am avut inclus micul dejun peste tot de la bine la foarte bine, celelalte mese se rezolva fara probleme unde vrea ghidul la... Marche...

In afara de pretul platit pe excursie trebuie citiva lei pusi deoparte pentru excursiile optionale, e pacat sa mergi acolo si acolo si sa treci pe linga un... anumit... obiectiv si sa nu il vizitezi.

Daca nu ai bani... e bun si cardul... indiferent ca e in lei in euro dar sa fie ceva... mai mult... pe card.

Unde a oprit autocarul era nevoie sa mergi la toaleta in general la... Marche... ce sa fac mi-a intrat cuvintul asta in vocabular, in unele locuri platesti in altele nu, ex preturi 1 - euro la toaleta, in Elvetia trebuie franci dar merge si cu euro, am bagat la plata la toaleta 2 e si am primit rest 1 franc.

In alt loc la gara la Zurich toaleta costa 2 euro daca nu ai franci dar e cam tot aia. Vrei sa bei o cafea 2 - 4 euro depinde unde o bei.

La Milano o inghetata la cupa pe strada - 4 euro

Daca mergeti in acest fel de circuit cu autocarul trebuie sa tineti cont ca totul e pe fuga, e cam obositor, vezi multe in timp foarte scurt, trebuie sa tii pasul cu grupul, sa accepti... mofturile... ghidului care vrea... doar... la Marche.

Cazarile au fost la hoteluri si pensiuni, nu am avut cazari in Elvetia, motivul fiind pretul mare dar am vizitat multe obiective turistice din Elvetia si seara ne intorceam la cazare in Austria sau Franta.

Lumea civilizata

Greu acest termen, exemplu - intram in Geneva venind de la Annecy din Franta si la semafor fiind la geam fara sa vreau in dreapta mea trei masini cu persoane de 25 - 35 - 45 ani cu numar de Geneva toti cei de la volan fumau (in fiecare masina era o persoana) in masina apsolut toti cind au terminat de fumat tigara au aruncat pe geam chistocul.

Asta se numeste cumva... globalizare... prea mult laudam... civilizatia... asta de afara.

Poate cineva spune --pai ai fost la Zurich - Berna - Geneva - Zermatt - Chamonix etc etc cum poti sa spui ca nu ti-a placut. ?

Pai am vazut Montreux - Vevey dau doar doua exemple in fiecare loc 30 minute, ce sa fac sa spun am fost la Vevey? Norocul meu ca le-am vizitat in ani trecuti pe cont propriu.

Despre note trebuie sa dau note la distractie si relaxare, cadrul natural etc, daca recomand acest gen de vacanta, am vrut sa las liber dar programul nu ma lasa. Note trebuie sa dau la ghid - la agentie - la cel ce a pus pe lista Annecy dar nu a fost acolo etc.

Unii din cei ce citesc ce am scris eu aici prefera acest fel de vacanta si sunt foarte multumiti, altii nu prefera, lumea e diferita din fericire.

Vacanta pe cont propriu e... ceva... si vacanta cu... autocarul... e altceva.

la multi ani si... poate... in acest an aveti programata o vizita in cel putin un loc din cele mentionate mai sus.


[fb]
---
Trimis de Nicu in 01.01.14 17:08:58
Validat / Publicat: 01.01.14 19:59:09
VIZUALIZĂRI: 5409INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIRCUITE MULTI-ȚARĂ.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P23 Venetia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 30350 PMA (din 35 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

10 ecouri scrise, până acum

istratescu [02.01.14 08:07:13] »

Salut, spune-mi te rog prin mesaj privat cu ce agentie ai plecat, multumesc!

amero [02.01.14 10:23:30] »

buna dimineata si La Multi Ani tuturor membrilor acestui sait.

mi-a placut obiectivitatea acestui articol si iata am venit cu SB. sigur, este o mare diferenta intre circuitele pe cont propriu si cele efectuate organizat cu autocarul care parcurge in medie 300-400 km zilnic si apoi liber 1-2 ore ptr. vizitarea unor obiective. satisfactiile sunt diferite, confortul dar si partea financiara trebuiesc luate in calcul.

da si ai dreptate prea mult ii laudam pe "occidentali". toate padurile au uscaturi

nicole33 [02.01.14 13:07:54] »

@Nicu:

Pentru mine articolul tău nu reprezintă altceva decât o nouă confirmare a dezavantajelor vacanțelor cu autocarul, din punctul de vedere al timpului extrem de redus alocat vizitării unor obiective/destinații, doar pentru a bifa la final o sumă de locuri vizitate pe repede înainte.

Despre programul încărcat și nu totdeauna cel mai fericit ales s-a mai scris, la fel și despre ghizi.

iulianic [02.01.14 13:22:06] »

@Nicu: E clar că faci parte din categoria turiştilor care preferă să-şi organizeze singuri vacanţa, dorind o independenţă totală faţă de ceilalţi - eventuali - membri ai grupului, adică îţi place să fii propriul conducător. Atunci când pleci într-un circuit organizat de o agenţie, în grup, cu un ghid (mai mult sau mai puţin înzestrat pentru meseria pe care o practică), nu mai ai deplina libertate de a alege ceea ce doreşti şi eşti nevoit să accepţi disciplina de grup. Programul turistic trebuie cunoscut de la început, iar dacă nu corespunde aşteptărilor tale, nu-l accepţi, deci nu contractezi respectivul pachet turistic.

Asta e a doua oara cind merg undeva in vacanta cu autocarul, prima data a fost o excursie de o zi la Belgrad cu plecare dimineata si sosire seara inapoi acasa, asta dura totus 10 zile cu un traseu mai lung si multe cazari in locuri (tari) diferite si in grup de peste 30 de turisti.

Eu am fost de multe ori în circuite organizate de agenţii, cele mai lungi de 23 şi de 26 de zile, cu autocarul, în grupuri mai mici sau mai mari. În Spania - Portugalia - Maroc, grupul a numărat 49 de membri. Ce-ar fi fost ca fiecare să vrea altceva? Nu spun că totul a fost perfect, că n-au existat divergenţe, dar disciplina de grup autoimpusă şi - pe alocuri - impusă, au făcut să ne bucurăm cu toţii de o vacanţă de neuitat.

Daca mergeti in acest fel de circuit cu autocarul trebuie sa tineti cont ca totul e pe fuga, e cam obositor, vezi multe in timp foarte scurt, trebuie sa tii pasul cu grupul, sa accepti... mofturile... ghidului care vrea... doar... la Marche.

Te rog să înţelegi că nu pledez nici pentru unul şi nici pentru altul dintre cele două genuri de turism (în grup sau pe cont propriu). Susţin şi am susţinut întotdeauna ideea că cel ce vrea să plece în vacanţă trebuie să ştie clar ceea ce îşi doreşte, ceea ce suportă şi să accepte sau nu un program turistic în deplină cunoştinţă de cauză. Da, un circuit nu înseamnă relaxare, ci mai degrabă oboseală! Numeni nu se întoarce odihnit dintr-un circuit şi asta trebuie cunoscut de la bun început! Numărul mare, precum şi marea diversitate a obiectivelor vizitate sunt un atu. Vei şti ce ţi-a plăcut mai mult şi unde vei dori să te întorci - pe cont propriu, pe îndelete - cu viitoarea ocazie.

Excursiile opţionale sau intrările la obiective nu sunt incluse în preţ tocmai pentru faptul că dorinţele membrilor din grup sunt atât de diferite. Mergi sau nu în funcţie de interesul sau... buzunarul propriu.

În primul meu ecou din acest an, vreau să urez - ţie şi tuturor acelora care ne citesc - la mulţi ani şi vacanţe frumoase oriunde şi oricând!

bessondm [02.01.14 13:54:06] »

@Nicu: Foto no. 18 e facuta la platforma superioara a varfului Aiguille du Midi (3.842m), unde ajunge telecabina cu cea mai mare diferenta de altitudine din Europa (1.035m la plecare, in Chamonix). De fapt, sosirea se face la statia aflata la 3.777m, iar de acolo se merge cu liftul pana sus, la platforma de la baza turnului de televiziune. Din pacate, vremea nu v-a permis sa vedeti Mont-Blanc-ul... Eu am fost mai norocos.

Referitor la ghid - trebuie sa conduca ferm grupul, altfel ar fi un simplu asistent la spectacolul burlesc oferit (involuntar) de turisti. Sa recunoastem, nu veti gasi unanimitate in alegerea unui restaurant/supermagazin/benzinarie, nu? Eu vreau la Marche, tu la McDonalds, el la Agip s.a.m.d. Si eu sunt adeptul turismului individual, sa stiti, dar recunosc ca si cel organizat, de grup, are avantajele lui.

La Multi Ani tuturor!

traian.leuca [02.01.14 14:02:06] »

La Mulţi Ani tuturor membrilor acestui site!

O singură dată am făcut un sejur cu autocarul (la Istanbul) şi mi-a fost de ajuns. Totul pe fugă şi extrem de obositor. Prefer avionul sau autoturismul personal. Atunci când sunt cu autoturismul, dacă distanţa de parcurs este mai mare de 500-600 de km o fragmentez şi îmi rezerv cazări de tranzit în localităţi turistice, astfel încât sejurul să fie cât mai relaxant. Mă scol CÂND vreau, plec CÂND vreau şi UNDE vreau, vizitez CE vreau şi CÂT vreau, mănânc CÂND vreau şi UNDE vreau. Ca să nu mai spun de condiţiile şi atmosfera din autocar.

Nicu [03.01.14 11:35:45] »

La finalul reviewului am scris... uni prefera acest gen de vacanta altii nu... asa ca parerile sunt impartite adica pro si contra, eu unul respect alegerea fiecaruia dar imi pastrez parerea mea cu privire la acest fel de vacanta.

Am vazut ce e aia excursie cu autocarul 10 zile si mi-am format propria parere.

Ca sunt si plusuri aici e foarte adevarat, nu te intereseaza cazarea, transportul etc etc, costa... ceva... mai putin in unele cazuri mult mai putin fata de... excursia pe cont propriu... dar sunt si multe dezamagiri care la final cind faci bilantul cu satisfacii si hai sa zic neplaceri vezi ca sunt de ambele feluri.

Sa spun si despre lucruri placute nu numai despre neplacute.

Care au fost virfurile acestei vacante pentru mine?

- Chamonix Mont Blanc bineinteles sus de tot acolo unde am si vrut sa ajung

- Annecy aceasta bijuterie a Frantei numita si Venetia Franceza

- Venetia o data in viata trebuie sa vezi si acest loc

- Postojna celebra pestera - un adevarat fenomen

Aici ar trebui incluse obligatoriu Vevey si Montreux dar nu se poate in 30 min de vizita nu pot fi incluse din pacate.

Ar mai fi si vizita la Zermatt, Padova si un mic oras din Italia denumit Este si bineinteles cele doua castele din Germania Linderhof si Schaffhausen.

Nu am inclus aici Viena Zurich Geneva etc etc care in perceptia mea intra la alt fel de turism si nu se compara cu vizita la Chamonix sau Annecy e total altceva si se adreseaza altei categori de turisti sau alt fel de turism.

Ce am scris mai sus poate fi taxat si ca moft ex - cum sa nu iti placa Viena sau Geneva, acestea sunt orase si celelalte mai precis cele enumerate sus sunt destinatii pur turistice.

Ramin cele patru obiective turistice enumarate mai sus virful acestei vacante nu neaparat in ordinea pusa de mine toate merita sa figureze la nr 1

Unii au vzitat cele patru destinatii... laudate... de mine, ceilalti care... inca... nu ati fost acolo puneti pe lista pentru vacantele viitoare aceste locuri.

Am intrat deja in 2014 - urmeaza planurile de vacanta pentru acest an.

abancor [03.01.14 11:53:48] »

Cred că aceste tururi sînt croite și pe gustul turiștilor, altminteri nu ar merge nimeni. Pesemne, ca să atragă, trebuie să ofere cît mai multe obiective în cît mai puțin timp. Dacă treaba funcționează, înseamnă că asta vrea lumea, și în alte condiții nu s-ar înscrie (una e să oferi 5 orașe în 6 zile, alta 2). Probabil turiștii au impresia că e mai eficient - în aceiași bani și același timp, vezi mai multe.

Am fost între 17 și 21 de ani (asta fiind în anii 90) în 2 asemenea tururi cu autocarul prin Europa. În primul rînd, am preferat genul pentru că era mai greu să te deplasezi de unul singur, era nevoie de vize (plus că la 17 ani nu aveam permis de conducere). În al doilea rînd, am fost cel puțin 10 inși de aceeași vîrstă, deci aveam parte și de distracție, de „atmosferă”. Și, în al treilea rînd, nici nu erau așa de pe fugă pe atunci. Țin minte că am avut 2 zile la Viena, 3 la Roma, 2 la Florența, vreo 8 ore în Capri, 3 la Pompeii, 1 zi în Salzburg etc. E drept, unele obiective, văzute în trecere, prin natura împrejurărilor, erau grăbite (2 ore Asissi, 2 ore San Marino, 3 ore Ravenna - nici nu avea voie, la unele, să staționeze autocarul mai mult).

Mai conta și priceperea șoferilor. Italia am făcut-o cu șofer italian. Știa din prima regulile de parcare a autocarelor în fiecare oraș, locuri de întîlnire, locuri unde se plăteau taxele, se mișca lejer etc. Niște români ar fi bîjbîit cu siguranță mai mult și ne-ar fi costat ceva timp.

Pentru destinațiile mai îndepărtate (Spania, Anglia) se mergea cu avionul, și acolo cu autocarul, ca să nu se piardă vreme pe drum.

În tot cazul, pentru unele categorii de turiști, și astăzi, excursia astfel organizată nu e doar o chestiune de opțiune, ci singura posibilitate de a vizita alte orașe sau țări. Și e bine să știe la ce să se aștepte.

melena [03.01.14 16:00:22] »

@iulianic: perfect adevarat!

Am fost in circuite organizate de agentii cu autocarul, cu grup mare de turisti, si aproape totul a fost ok. Cand ne alegem vacanta avem posibilitatea de a opta ptr. ceea ce ne convine si ni se potriveste. As pleca si maine la drum pe acelasi tip de vacanta, dar din pacate nu incep decat din luna mai. Asa ca din iunie voi porni la drum. Tot ceea ce ai afirmat aici reda cu fidelitate ceea ce se intampla intr o astfel de vacanta, indiferent de traseu.

La multi ani!

La cat mai multe calatorii!

Michaell [24.07.18 16:02:42] »

@Nicu: Salut. Din pacate am dat doar azi peste acest articol al tau.

Marche si cu tine, cu siguranta n-o sa ajungeti prieteni - datorita ghid-ului. Nu ai spus daca macar ai fost multumit de calitatea produselor oferite de acest mare lant.

Noi oprim doar la ei - si asta de peste 20 de ani. Dupa parerea mea, produsele sunt de o calitate foarte buna, as spune chiar superioara.

Pt ca de fiecare data sunt din nou surprins de abundenta si bogatia ofertei in aceste popasuri, stiu ca am undeva pe calculator niste poze. In caz ca le gasesc, cu permisiunea ta, am sa le postez.

In rest numai bine si vacante frumoase.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
abancor, amero, bessondm, istratescu, iulianic, melena, Michaell, nicole33, Nicu
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0627470016479 sec
ecranul dvs: 1 x 1