ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.04.2012
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 20.12.09
STATUS: SENATOR

2012 Întâlnirea AFA - Grand Hotel Perla Ciucașului [Tărlungeni, BV]

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)

La o cană cu vin...

Ilustrație video-muzicală
La o cana cu vin - Grupul Partaj, Magda Puskas,Tatiana Stepa
TIPĂREȘTE

Pot spune şi eu, ca şi alţii care am scris impresii pe aceeaşi temă, că nu am intenţionat să creionez această întâlnire, mai mult pentru faptul că am fost şi sunt convinsă că va curge multă cerneală povestind ceea ce s-a întâmplat cu această ocazie.

Pentru mine a fost prima întâlnire AFA de acest gen la care am participat şi aş fi putut să nu fiu prezentă nici acum din motive personale, însă am reuşit până la urmă să ajung.

M-am bucurat să citesc înainte numele participanţilor şi să constat că vor fi printre cei pe care i-am admirat citindu-i şi ale căror sfaturi de călătorie mi-au folosit.

M-am întristat, în acelaşi timp, să constat că nu vor veni alţi useri dragi mie şi la care mi-a zburat gândul adeseori simţindu-le lipsa.

Am trăit o experienţă interesantă. Cum bine spunea “blonda”, ştie ea care, lumea virtuală a depăşit acest spaţiu şi a devenit una reală. Deşi nu ne văzusem majoritatea niciodată unii cu alţii, ne ştiam de când lumea. Paradoxal, ştiam unde ne-am petrecut vacanţele, ştiam ce ne place şi ce nu, ba chiar ştiam şi amănunte din viaţa personală cei care eram mai apropiaţi virtual.

Dintre cei care eram acolo, suntem practic, persoane care interacţionam zilnic sub o formă sau alta, prin ecouri, mesaje sau telefon. Câţi oare facem asta cu prietenii sau rudele noastre apropiate?

Cei care scriem pe AFA vorbim între noi mai mult decât cu mulţi dintre prietenii noştri. Şi asta pentru că, aşa cum am specificat şi la “conferinţa” dinaintea petrecerii, site-ul a creat un loc care adună la un loc oameni ce îmbină pasiuni comune: călătoria şi scrisul.

Unii dintre noi s-au exprimat mereu că AFA ar fi un drog, însă “drogul”, “microbul” este în noi: acea dorinţă de a împărtăşi cu cei asemenea nouă aceleaşi pasiuni turistice.

Dincolo de animozităţile de pe site, pe care unii le-ar considera inerente, însă de multe ori create artificial, toată lumea s-a bucurat de fiecare cu care a schimbat o vorbă.

Toţi am fost egali, toţi am fost nimic altceva decât turişti dornici de a se cunoaşte dincolo de ecranul unui calculator şi de butoanele unei tastaturi.

Toţi ne-am minunat de fiecare şi ne-am admirat reciproc fără să ne evaluăm, fără să ne votăm cu plus sau minus, doar cu zâmbete şi vorbe bune.

În Tarlungeni, unde a avut loc întâlnirea AFA din 2012, organizata de Cornel și useri inimoși care au făcut posibil succesul acestei întâlniri, m-am bucurat să stau de vorbă, să mă plimb sau să dansez alături de @georgiana, @curcubeu, @adryana, @roth, @tora.ingrid, @adri.nico, @bog. 68, @cristina65, @sânziana, @Bogdan.Dsn, @pepsi70.ro, @dananecula, @kmy, @bălaşa.violeta, @larissa2012, @mecut, @Traian.S, @teea, @lucsim, @alina53 (sper că n-am uitat pe nimeni) şi am pomenit aici doar de cei cu care am interacţionat în mod direct, exprimându-mi părerea de rău că nu a existat o prezentare a fiecăruia dintre noi pentru a nu pleca de la întâlnire cu regretul că nu i-am cunoscut pe toţi.

A fost frumos, am cântat în jurul focului de tabără, am făcut plimbări la stană, ne-am plimbat cu căruţa, am vizitat Cetatea Prejmer şi Cetatea Harman, am petrecut, am câştigat la tombolă (mulţumesc @grecudoina!), am ascultat pe cei care au avut curajul şi talentul de a ne încânta cu muzica la chitară (mai ales @bog. 68 care are şi un glas cald şi plăcut) şi voce (în special @dananecula şi @ileana. experta – felicitări!).

Am păşit dincolo de spaţiul virtual şi ne-am simţit bine amintindu-ne de experienţele din călătorii postate pe site şi sfătuindu-ne pentru noi vacanţe. Noi cei care scriem pe AFA ne ajutăm reciproc (și nu numai) pentru călătorii cât mai reuşite şi mai frumoase.

În final, reiterând ce am menţionat şi la întâlnire şi mergând mai departe de ceea ce a spus @tora.ingrid, cum că AFA ne modelează, părerea mea este că AFA schimba destine.

AFA a devenit un adevărat ghid turistic şi un punct de plecare pentru vacanţele noastre şi asta datorită celor care punem suflet şi pasiune în impresiile prin care ne împărtăşim experienţele de călătorie.

Chiar dacă unii dintre noi am epuizat subiectele sau nu mai avem timp să scriem, ori nu mai putem din varii motive, ceea ce am scris rămâne pentru ca alţii să păşească pe urmele noastre şi să le fie de folos.

Aş dori, ca cei care am fost acolo, sa ne amintim de frumoasele momente petrecute în acorduri de chitara , la o cană cu vin…http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/la-o-cana-cu-vin-grupul-partaj-magda-puskas-tatian


---
Trimis de magdalena in 08.04.12 11:09:04
Validat / Publicat: 08.04.12 14:13:01
VIZUALIZĂRI: 2861
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Întălnirea AFA de la Tarlungeni, poza de grup
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 5 PMA (din 39 voturi)

ECOURI la acest articol

11 ecouri scrise, până acum

webmaster0 [08.04.12 11:33:09] »

Am ataşat melodia solicitată. Lectură şi audiţie plăcută!

Larissa [08.04.12 16:17:58] »

Frumoase rânduri, magdalena, felicitări! Eu sper să-ți faci timp să mai scrii pentru că ești făcută pentru asta, cu sinceritate zic. Vacanțe frumoase și salutări soțului, după cum ți-am spus și atunci, este deosebit!

adri-nico [08.04.12 19:59:24] »

Ti-a luat cam mult pina ti-ai asternut rindurile pe hirtie... (pe site) dar a bine mai tirziu, decit niciodata.

Merci de poze.

biancuta [09.04.12 00:05:53] »

Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la intalnire dar regret mult ca nu am putut ajunge si eu.

Foarte multi useri pe care doream sa-i cunosc au fost prezenti la intalnire... Nu-l uit aici nici pe Cornel, "sufletul acestui sait" cum spune un binecunoscut user...

Poate cu alta ocazie... Dar, chiar daca nu am fost acolo, gandul mi-a fost mereu la voi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
iulian68 [09.04.12 01:08:53] »

asa cum se spune, "niciodata nu e prea tarziu ", si ma bucur sa citesc tot ceea ce ati simtit fiecare dintre voi, pt ca, pe masura aparitiilor comentariilor, constat ca am fost "pe aceeasi unda" cu totii. De aceea, astept cu foarte mare nerabdare sa reeditam aceasta intalnire, asa cum spunea si pepsi70, cat mai curand!

PS Am lipit pe spatele masinii abtibildul AFA... Arata foarte bine sa stiti, si abia astept sa-l scot prin Europa!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / zSTRATOSFERA [09.04.12 17:50:15] »

Tarlungeni a reprezentat o multime de momente inedite si memorabile. Printre ele faptul ca te-am cunoscut live pentru prima data, sper ca te-ai simtit excelent la Intalnire si-mi pare rau ca din cauza @Georgianei n-am putut schimba mai multe impresii. (glumesc, @Georgiana)

Cred ca si pentru tine a fost un moment memorabil - atunci cand alaturi de Cornel, pustoaica mea cea mica te-a premiat pentru contributia scriitoriceasca de pe site. Felicitari!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
iulian68 [09.04.12 21:52:32] »

@pepsi70ro: sa stii ca numar zilele pana voi primi un tel in care sa discutam ce si cum!

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / zSTRATOSFERA [23.09.12 20:37:33] »

... AFA ne modelează, părerea mea este că AFA schimba destine.

AFA a devenit un adevărat ghid turistic şi un punct de plecare pentru vacanţele noastre şi asta datorită celor care punem suflet şi pasiune în impresiile prin care ne împărtăşim experienţele de călătorie.

Abia acum realizez sensul ecoului tau. Imi pare bine ca AFA a constituit (si) pentru tine un 'punct de plecare". Sper, super folositor in activitatea ta...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Mihai18 [17.11.15 14:27:20] »

pt. @ Magdalena. După o absență de 3 ani pe AFA, la TTB ediția 2015 a reapărut o stea a acestui sit și m-am bucurat. Acea stea ați fost dv. Ca cititor AFA v-am simțit lipsa. Mulțumesc @ Marian Preda pentru fotografia care ne-ai oferit-o.

magdalena [17.11.15 22:01:56] »

@Mihai18 -

dorgo [19.11.15 23:02:42] »

@Mihai18 - Daca s'apuca @magdalena sa scrie tot ce-a creat ea in ultimii 3 ani, vom avea pana-n augustul viitor, inca o augusta. Pariu?

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, biancuta, dorgo, iulian68, magdalena, Mihai18
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0788779258728 sec
ecranul dvs: 1 x 1